Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SummerSlam 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   396
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Możliwe, że WWE chciało zrobić taki myk, żeby po prostu zrobić nam walkę Rey Mysterio vs. Kane - Unmask vs. Mask match. Nie wiem jednak, czy Mysterio zdjąłby maskę drugi raz... Ale tak czy tak, uważam, że to najciekawsze wyjście z sytuacji WWE w tej sprawie...

Zawsze mogliby zrobić walkę, że przegrany zdejmuje maskę (jeśli to Rey) lub ją zakłada (jeśli przegra Kane)... Chociaż nie wiem, czy byłby to najlepszy pomysł (Rey bez maski wygląda jak pizduś oraz Kane ponownie - jaki w tym sens? - w masce).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• thejehmes

19

• RR

15

• Krzychu

11

• nekrophage

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Rey bez maski wygląda jak pizduś

hehehehehehehehhe fakt, w WCW Nash z Hallem troche go obśmiali, kiedy ściągnął maske i pokazał buzie 5 letniego dziecka. A co do Kane, może w masce dostanie push, ale to i tak sie kupy czy gówna nie trzyma!!?!?

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Zdjęcie maski przez Rey'a nie wchodzi w grę. Przecież jego maski są jednym z najlepiej sprzedających się towarów,a jak wiadomo Vince ma $$ w oczach.

Myślę,że Kane założy maskę ponownie, bo budzi się w nim dawny Kane. Jakiś czas temu rozmawiając z kimś na ringu (nie pamiętam kiedy dokładnie i z kim) zaczął nawet przekrzywiać głowę - tak jak to robił jako milczący i zamaskowany.

Wydaje mi się,że zrobią z tego taki klasyczny storyline ze schizofrenią, a'la Green Goblin ze Spidermana. A czy to wyjdzie na dobre?

Markowałem Kane'owi w masce, więc mi pasuje ten obrót sprawy,ale nie wiem na ile to będzie wiarygodne. Chociaż jeśli Taker z wizerunku Bad Ass'a wrócił do wizerunku Deadmana to chyba wszystko jest możliwe.

No i dochodzi kolejny produkt do sprzedaży... Tylko,żeby Kane nie zaczął po tym podchodzić do dzieci i modlić się z nimi :lol:

213559901458cecbdd39123.jpg

Pomyślmy..........heel turn Mysterio, Kane zakłada maskę i mamy Brothers in MAsks, którzy rywalizują z Rhodesem i diBiase o pasy tagów.......(ale beznadziejny pomysł, jeśli coś takiego napisaliby w WWE, już bym nie obejrzał tej federacji) :lol:

Roots Rock Reggae

• Urządzenie:  Android

Czy tylko dla mnie cala ta sytuacja z Kanem to taki wał dla Mike'a? Widac bylo, ze w worku wczesniej bylo co innego niz teraz
Nie tylko dla Ciebie bo mi również od razu przyszło to mna myśl.

A te wszystkie spekulacje że bedzie mecz mask vs mask czy że niby rey ma wystapić bez maski i jeśli by wygrał to by ją założył są żałosne. Załóżcie sobie temat z śmietniku i dyskutujcie o tym jak to fajnie bedzie widziec Mysterio bez maski, a zamaskowany Kane będzie straszny jak kiedys (mimo że pewnie połowa nie widziała nigdy walki BRM sprzed 10 lat).

Kane wyjął maske Mysterio żeby zwyć se z GMa. Wyniknąć z tego może co najwyżej walka na RAW gdzie kane rozwali Reya, lub bedzie końcówka tak jak z Jericho. Z ciekawościa czekam co dalej z tego wyniknie.

Batista z Cena stracili pasy- surprise, surprise. Wkurwiają mnie takie rzeczy bo przez ten tydzień feud nie posunął się ani troche do przodu (no chyba że dla marków, ale gdyby Dave i John kłóciliby sie kto ma pierwszy wyjść z hali po nagraniu to również byłoby dla nich przyżycie) a czterech panów którzy nic nie prezentują w ringu (Ted jak na razie zalicza sie do tego grona) podbiło swoje statystyki o jeden pas więcej. Chu**wy feud, chu**wi zawodnicy, zapewne chu**wa walka nas czeka.

Mixed tag match- to najciekawsza walka na SS. Po tym jak Santino wygrał z Mickie (ta jego radość po zwycięstwie :lol: ) nabrałem przekonania że jednak Morella będzie Women's Championem. Najciekwaszy storyline na RAW, za nim Kane a potem długo długo nic. Dalej nic, a na samym dnie reszta.

[ Dodano: 2008-08-13, 11:51 ]

Pomyślmy..........heel turn Mysterio, Kane zakłada maskę i mamy Brothers in MAsks, którzy rywalizują z Rhodesem i diBiase o pasy tagów.......(ale beznadziejny pomysł, jeśli coś takiego napisaliby w WWE, już bym nie obejrzał tej federacji)
Ten pomysł z tematem w śmietniku nie jest żeby sie pośmiać. Z takimi pomysłami smiało mozesz go zakładać.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

A te wszystkie spekulacje że bedzie mecz mask vs mask czy że niby rey ma wystapić bez maski i jeśli by wygrał to by ją założył są żałosne. Załużcie sobie temat z śmietniku i dyskutujcie o tym jak to fajnie bedzie widziec Mystrio bez maski, a zamaskowany Kane będzie straszny jak kiedys (mimo że pewnie połowa nie widziała nigdy walki BRM sprzed 20 lat).

Trochę sie chyba zagalopowałeś lukibarca, po pierwsze Topic z dyskusjami jest własnie po to by spekulowac i rozważać różne mozliwości , po dugie skoro dyskusja trzyma sie kupi , dlaczego niby wyrzucać ją do smietnika. Sprawa Kane'a jest teraz na czasie wiec spekulacji ma prawo być dużo. Jesli uważasz że cały segment to blef - jest to również jedna ze spekulacji mają równe prawo do bycia tutaj jak i stwierdzenie o walce mask vs. mask. Gdbyać sobie możemy - w końcu to nic nie kosztuje :) A przynajmniej tak mi sie wydaje.

Poza tym , jesli już zwracasz na coś uwage to zrób to troche dokładnie ..bo teraz to i ja jako zwykły szary user moge sie czepić Ciebie np. za stos literówek i orta.

A co do Walki BRM

sprzed 20 la
to ty jej także nie widziałeś , bo takowej jeszcze nie było. Glen przygode z wrs. zaczał w 92 roku , maskę przywdział przecież w debiucie 97' ...wiec trudno pojac w czym są twoje pretensje.

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT_DZIKO, oczywiście sprzed 10, literówka (cyfrówka ?), poprawiłem.

Oczywiście temat jest do dyskusji i można pisać co się chce, ale to co tu sie zaczyna dziać to przesada.

A teraz sobie pomyslalem, walka o maske na SS. Rey Mysterio vs Kane, winner gets back Mask
Ale kane mowil wczesniej "He's dead, not alive" wiec mode jakis nowy wizerunek Rey'a? Dead Mysterio?
Pomyślmy..........heel turn Mysterio, Kane zakłada maskę i mamy Brothers in MAsks, którzy rywalizują z Rhodesem i diBiase o pasy tagów.....
Chodziło mi o takie posty. Zazwyczaj reagowałem na nie powrotem Hogana i walke o WWE Champa, ale to juz nudne więc napisałem co innego. Poza tym kiedy w WWE był mecz mask vs mask?? W ogóle czy był jakiś hair vs hair poza tym z WM 23?

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Reputacja:   24
  • Styl:  Ciemny

Był hair vs hair: Kurt Angle vs Edge

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Kevin Nash swoje włosy stracił także w wyniku takiego matchu przeciwko Jericho.

915802072594e34bce782c.jpg

lukibarca bro, napisałem dalej, że jest to beznadziejny pomysł, czytaj do końca, a nie czytasz i wyłapujesz tylko to, co chcesz. Zostawmy Kane już w spokoju, ciekaw teraz jestem, jak zaprezentuje się jego braciszek. Są dwie opcje albo fenomenalnie albo bardzo dobrze, dla mnie to będzie walka tej gali, no może jeszcze HArdy i MVP coś dobrego sklecą.

Roots Rock Reggae

Wszyscy tak zawzięcie mówicie o tym że Kane zakitrał maskę Reyowi. A ja Wam powiem , na każdym show Rey występuje z inną maską. :P To co Kane pokazał może to być jedynie znak że chodzi mu o maskę. Jeżeli na następnym RAW / show Kane pojawi się z workiem to znaczy ze ma coś innego ;]

Mógł ją zarąbać jednemu z tych dzieci przy barierkach. Wtedy stałby się prawdziwym potworem:P

A na poważnie,mam nadzieję,że rozwiążą problem woreczka na SS a nie będą ciągnąć storyline kolejne 10 Raw.

213559901458cecbdd39123.jpg

Jedyny plus wyciagniecia maski Reya to fakt ze chyba nikt sie tego nie spodziewal... Pozatym to dla mnie zenada, dla mnie jako marka Masked Kane'a cala ta historia byla bardzo ciekawe, tym bardziej ze byly plotki mowiace o ponownym zalozeniu przez niego maski. Tym czasem co dostajemy? Maske Mysterio, do tego nie trzymajacy sie zupelnie kupy storyline bo przeciez Kane pytal "czy on jest zywy czy martwy?" ostatnio mowil ze w glebi serca czuje ze jest martwy, tymczasem Rey ma sie calkiem dobrze i ani mysli umierac... Moim zdaniem wiec nie moze to byc koniec tego storyline'a no bo nie raz wymyslali juz zenujace rzeczy ale tym przeszliby samych siebie x<

Dał maske reya żeby mu nie wzieli jego prawdziwej ! No co miał zrobić patrz mam moją maske :D ?

wiem że to głupia sugestia może to ma jakiś związek z ś.p. Eddy'm Guerrero ???

np. na następnym RAW Kane obraża Eddy'ego Rey się wkurza stawia się Kane'owi i na następnym PPV dochodzi do walki Mask vs Unmasked którą wygrywa Rey :P a kane zakłada maske ale wg mnie byłby to najgłupszy pomysł na rozpoczęcie feudu

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg