Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SummerSlam 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW Championship: Mark Henry © vs. Matt Hardy: Sądzę, że Matt wygra tą walkę i zgarnie ten pas. Później feud Matta z Finlayem na galach ECW :]

WWE Championship: Triple H © vs. The Great Khali: Drewno napewno nie wygra... On nawet się do tej walki nie nadaje. Mój typ wędruje na 100% do Triple H.

Hell in a Cell: The Undertaker vs. Edge: Będzie zemsta Vickie na Edgu i Grabarza na Edgu. Oczywiście DeadMen wygra, po zrzuceniu Edga z klatki, który później nabawi siękontuzji i skończą ten długi feud.

John Cena vs. Batista: Nie wiem, po co na RAW dali im pasy?!? Champ vs Champ? Troszkę dziwne... Ale walka dwóch mega face'ów może być bardzo ciekawa. Walkę wygra Dave i będzie kolejna porażka na PPV Jasia, oby takich więcej :]

Mixed Tag Team Match For The WWE Intercontinental Championship And WWE Women's Championship: Kofi Kingston © and Mickie James © vs. Santino Marella and Beth Phoenix: Kofi nie straci pasu z morelą... Walka nie powinna być zbyt ciekawa ale tak jak ktoś już tutaj wspomniał Santiono może zyskaćpas tylko dzięki pinowi Beth na Mickie.

World Heavyweight Championship: CM Punk © vs. John "Bradshaw" Layfield: Punk zatrzyma pas. Myślę, że podczas tej walki przyjdzie Kane i znów zrobi rozwałkę. Może założy po tym maskę (ale po co? nie wiem ale chciałbym zobaczyć go spowrotem w masce ;)).

• Odpowiedzi 223
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• thejehmes

19

• RR

15

• Krzychu

11

• nekrophage

10

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Zaskakuje mnie, że niektóre osoby tak strasznie się dziwią, że dali tytuły TT Cenie i Batiście... Przecież do SS zostało niewiele czasu a umieszczenie 2 rywali w jednym tagu to najlepszy sposób na to by zaczęło dochodzić między nimi do spięć i nieporozumień, czyli by przygotować jakąś podbudowę pod ten ich z dupy wyrwany feud (angle, który rozkręca się na na zasadzie, że jeden wrestler przez przypadek uderza drugiego i jest to podstawa do feudu, to zagranie z mega brodą). Dziwnie (czyt. lipnie) przygotowali feud pod tak bardzo oczekiwaną przez większość (nie ze względu na jej jakość, ale na samo "wydarzenie" - dwa najbardziej wypromowane "młode wilki", które jeszcze nigdy nie walczyły przeciwko sobie) walkę. Totalna prowizorka jak na mój gust.

Dziwi mnie też to wielkie zdumienie odnośnie zabookowania walki Punka i JBL'a. Przecież to logiczne, że skoro Vince się przekonał, że podczas runu Punka z pasem podskoczyły ratingi i nie ma zamiaru na razie jeszcze odebrać mu tytułu (a taki miał przecież zamysł - dać pas, zaskoczyć fanów i szybciutko tytuł odebrać), to na Summer Slam muszą mu zmontować walkę z oponentem, którego Punk w miarę wiarygodnie pojedzie (i nie będzie to wygrana z dupy, bo chyba nikt by tego nie kupił gdyby Punkowi podłożono Cenę czy Batistę) i przy okazji umocni się jako mistrz. Wybór JBL'a jest tu jak najbardziej odpowiedni, bo Bradshaw pokonał ostatnio BezCennego, jest nieźle wypromowany a zwycięstwo uwiarygodni CM'a jako Champ'a. Inna sprawa, że będzie to raczej lichutka walka, bo JBL już od dawna nie daje rady w standardowych pojedynkach a Punk raczej nie poprowadzi go jak Taker Batistę...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

ECW Championship: Mark Henry © vs. Matt Hardy: Nie wydaję mi się żę Matt wygra... miał długo US Champa, a Mark trzyma pas po raz pierwszy więc wydaje mi się że to jeszcze za szybko na odebranie mu pasa. Poza tym nie wiem co napisać bo ta walka mnie w ogóle nie interesuje.

WWE Championship: Triple H © vs. The Great Khali: O co tu chodzi do cholery!? HHH dostaje takiego przeciwnika... niby banalne że HHH wygra ale takiej walki nie dawali by na tak ważne PPV aby HHH ot tak wygrał... wydaje mi się że będzie to jakaś głupota, Khali wygra... i albo HHH zacznie się mścić i będzie 100 razy lepszy (może nawet heelowayty :P) albo odejdzie w cień, ale to raczej nie możliwe :)

Hell in a Cell: The Undertaker vs. Edge: Oj Vickie się zemści... zemści się :) ma okazję, Taker także ma i zakończy ten feud w wielkim stylu, myślę że nawet skończy z Edgem tak samo jak z Foleyem i przez jakiś czas Edge'a nie pooglądamy.

John Cena vs. Batista: Niemożliwe aby Cena przegrał po raz kolejny z rzędu na PPV... nie mam zielonego pojęcia po co dali im Tag Team Champioship i także nie mam pojęcia co wydarzy się na SS... może Cryme Tyme coś zdziała!? Kto wie...

Mixed Tag Team Match For The WWE Intercontinental Championship And WWE Women's Championship: Kofi Kingston © and Mickie James © vs. Santino Marella and Beth Phoenix: Nie wiem co o tym sądzić... w ogóle dziwny ten Adamle Orignal... nie czaje nawet do końca :D wygrany dostaje 2 pasy :D? Czyli jakby wygrał Marella to ma Inter, i Women's xD? I właśnie wydaje mi się że tak będzie :D Santino Morela nowym Womens Championem i beka na całego na gali :P

World Heavyweight Championship: CM Punk © vs. John "Bradshaw" Layfield: Tak jak napisał Raven wyżej... CM udowodni że zasługuje na WHC, pokonując JBL'a który wygrał z Ceną na GAB... dla tych co nie czytali posta Ravena: Cm Punk wygra :P

One Love [you]

869141827488f7434d2d32.jpg

Nie wiem co o tym sądzić... w ogóle dziwny ten Adamle Orignal... nie czaje nawet do końca :D wygrany dostaje 2 pasy :D? Czyli jakby wygrał Marella to ma Inter, i Women's xD?

Zwycięska "para" zyskuje pasy ;)

Nie wiem co o tym sądzić... w ogóle dziwny ten Adamle Orignal... nie czaje nawet do końca :D wygrany dostaje 2 pasy :D ? Czyli jakby wygrał Marella to ma Inter, i Women's xD? I właśnie wydaje mi się że tak będzie :D Santino Morela nowym Womens Championem i beka na całego na gali

Santino dostaje Inter, a Beth Women's - proste.

No Jasiek i Animale mają pasy ale przecież jescze kilka gal WWE to więc nie wiadomo czy dojdzie do walki Champ vs Champ.

[ Dodano: 2008-08-06, 23:29 ]

Doszłą kolejna walka Jeff Hardy vs MVP

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

• Reputacja:   1

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/7809804

Potwierdzona walka MVP vs Jeff Hardy

• Reputacja:   1

No nie wiem MVP jak i Jeff patrząc na gale PPV od Backlash byli tylko na dwoch PPV MVP na Jugdment Day i Backlash a Jeff na One Night Stand i takze na Judgment Day. Na JD byli obojga ponieważ walczyli przeciwko sobie. Przez ten czas Jeff wygrał 2 walki na PPV a MVP zero. Tak więc WWE może zrobic to samo jak w przypadku JBL'a i Ceny kiedy Cena wszystko wygrywal a tu nagle przegral na Great American Bash. Jesli MVP ma wygrac to tylko po nieczystym ciosie albo coś wykręci.

Odnośnie walki Santino & Glamazon vs. Kingstone & Mickie, to mam mały dylemat. Z jednej strony trochę dziwne by było gdyby Koffiemu zabrali tak szybko title'a (dopiero co niedawno go zdobył), tym bardziej że Vince potrzebuje czarnoskórych zawodników z pasem (stąd też Henryk jako ECW Champ i Koffi jako ICek) aby zjednać sobie czarnoskórą widownię. Z drugiej jednak strony... Oczami wyobraźni widzę już te sceny z SummerSlam... Beth jakoś pinuje Koffiego i zgarnia jego tytuł (albo przypina Mickie, po czym jako ta która zapewniła teamowi zwycięstwo... wybiera dla siebie pas IC a Marella dostaje Women's Title'a). Pas IC w rewanżu (najprawdopodobniej na kolejnym RAW) szybko wraca do Kingstone'a (możliwe, że przyczyniłby się do tego Marella zazdrosny o to, że to Beth a nie on jest ICkiem) a Glamazon rozpoczyna z Santino rywalizację o kobiece mistrzostwo;))))) Postać Marelli jest ostatnio kreowana na takiego wała, że wcale nie zdziwiłbym się gdyby spełnił się właśnie taki scenariusz...

Co do walki Cena vs. Batista, to jak to nie wiadomo czy do niej dojdzie (głosy, że skoro zdobyli pasy TT to na SS dojdzie do tagowego rewanżu)??? Przecież Adamle już ją zapowiedział na SS, tak więc na 99,99% się odbędzie. A że obaj panowie zdobyli pasy TT? Co z tego? Do SummerSlam mogą je stracić (co jeszcze bardziej zaogni konflikt między nimi, bo będą się wzajemnie oskarżać o porażkę) albo będzie walka Champ vs. Champ. Nie pierwszy raz zresztą w WWE. Mam dziwne przeczucie, że ta walka nie będzie miała czystego finishu. Albo zafundują nam double count out, albo jakieś dziwne DQ, albo no contest po ataku Rhodes'a i DiBiase (najbardziej prawdopodobna opcja, niepociągająca za sobą konieczności rematchu Dave'a i Cenaminatora). Wydaje mi się że taką walkę z czystą wygraną Animala lub Ceny będą trzymać albo na WM'kę albo na jakieś PPV gdzie przeprowadzą między nimi feud z prawdziwego zdarzenia a nie taką popierdółkę.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Odnośnie walki Santino & Glamazon vs. Kingstone & Mickie, to mam mały dylemat. Z jednej strony trochę dziwne by było gdyby Koffiemu zabrali tak szybko title'a (dopiero co niedawno go zdobył), tym bardziej że Vince potrzebuje czarnoskórych zawodników z pasem (stąd też Henryk jako ECW Champ i Koffi jako ICek) aby zjednać sobie czarnoskórą widownię. Z drugiej jednak strony... Oczami wyobraźni widzę już te sceny z SummerSlam... Beth jakoś pinuje Koffiego i zgarnia jego tytuł (albo przypina Mickie, po czym jako ta która zapewniła teamowi zwycięstwo... wybiera dla siebie pas IC a Marella dostaje Women's Title'a). Pas IC w rewanżu (najprawdopodobniej na kolejnym RAW) szybko wraca do Kingstone'a (możliwe, że przyczyniłby się do tego Marella zazdrosny o to, że to Beth a nie on jest ICkiem) a Glamazon rozpoczyna z Santino rywalizację o kobiece mistrzostwo;))))) Postać Marelli jest ostatnio kreowana na takiego wała, że wcale nie zdziwiłbym się gdyby spełnił się właśnie taki scenariusz...

Ja stawiam na to co powiedziałeś. To chyba był by jeden z najciekawszych sposobów na zakończenie tej walki i ciągnięcie tego segmentu z Glamazon i Marellą.

Cena i Batista mistrzami TT.

Przypomina wam się coś ?

Półtory, może rok temu Jasiek z HBK też zdobyli pas TT i ciągnęli ten feud aż do WM 23.

Czy znowu będzie podobnie, miejmy nadzieje, że NIE bo nie mam ochoty oglądać drugi raz to samo.

It's Easy Bein' Sleazy

• Urządzenie:  Android

-Raven-, no ja wiem że Santino szmaca niemiłosiernię, ale żeby wrzucać go do dywizji div?? No bez przesady. moze jeszcze stanik kazać mu nałożyc. Twój pomysł nie jest zły, tyle żeby tylko dla włocha nie dawać Women's title, a Santino i Beth feudowali o IC. To walka jest zresztą najciekawsza bo nie wiadomo co może z niej wyniknąć (no nie wierze że Kofi i Mickie czysto wygrają i nic sie nie zmieni).

Jeff vs MVP. Niby walczyli już niedawno, ale wtedy było to na zasadzie "patrzcie dzieci latający Jeff wrócił i rozpierdala wszystkich jak leci". Teraz maja spięcie między sobą i może byc ciekawa rywalizacja. mam nadzieję że wygra MVP. Należy mu sie to, bo od początku feudu z Mattem (GAB 07) był niesamowicie szmacony, mimo że był mistrzem.

Co do Ceny i Batisty to jak dla mnie muszą stracić pasy na najbliższym RAW. Co to ma być? Pasy tag teamu dawać dla przypadkowych gości tylko po to żeby pocieszyli sie złotem? A zajebiste teamy typu London/Kendrick sie rozbija. Juz raz mieliśmy nielubiących sie mistrzów (pół roku temu czy to dawno?). Matt i MVP polecieli na śmiesznie i jakoś się udało. Na koniec ostro heelowie zagranie MVP i po pasach- fajna historyjka się skończyła. Teraz pasy (jak Raven napisał) są po to żeby panowie łatwiej mogli się pokłócić w dwa tygodnie!Aż żal. Chyba rzuce ten fed :P

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

-Raven-, no ja wiem że Santino szmaca niemiłosiernię, ale żeby wrzucać go do dywizji div?? No bez przesady. moze jeszcze stanik kazać mu nałożyc.

Spoko, przecież nie byłby pierwszym facetem, który zdobył Womem's Title'a, nie?

ECW Championship: Mark Henry © vs. Matt Hardy: Liczę na Matta nie wiem czemu ale powinien zdobyć ten pas. Ten pas zmienia właściciela co dwie trzy gale PPV czy marek powinie stracić pas ;]

WWE Championship: Triple H © vs. The Great Khali: Tutaj wygra Triple H po jakimś nieczystym zagraniu Krzyśka bo wątpie żeby Triple wygrał przez pin ;] Zaryzykuje i w typerze zagłosuje na Krzyśka ;]

Hell in a Cell: The Undertaker vs. Edge: Tutaj Phenom wygra na stówę bo jak można przegrać walkę "powrotową" ;]

John Cena vs. Batista: Dwóch zbyt spuchowanych wrestlerów. Tutaj powinien wygrać Batista a Cena drugi raz z rzędu przegrywa na PPV ! ;]

Mixed Tag Team Match For The WWE Intercontinental Championship And WWE Women's Championship: Kofi Kingston © and Mickie James © vs. Santino Marella and Beth Phoenix: Coś tutaj przeczuwam że dadzą pas Santino i Beth ;] Oczywiście Beth spinuje Mickie ;]

World Heavyweight Championship: CM Punk © vs. John "Bradshaw" Layfield: Double-DQ ;[ oczywiście po wbiciu Kane`a

OffTop - słyszeliście że na zbliżającym się RAW Kane ma pokazać co ma w worku ? :] ?

Z jednej strony cos czuje,że ostro sie pośmieje przy walce Kofi Kingston i Mickie James vs. Santino Marella i Beth Phoenix, ale z drugiej strony pas IC schodzi na psy, zero wartości, prestiżu. A Santana:) może dostać też pas kobiet, jeśli znajomość się rozwinie to Phoenix będzie nosic spodnie w tym związku :lol: :D :D

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Kane w worku miał...

MASKĘ REYA MYSTERIO!!!

I Shit my pants...