Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

Ważna zmiana w forach z mediami!

Przemk0

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  04.11.2003
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Hej ekipo!

Wprowadziliśmy dosyć ważną zmianę w forach z mediami. Dotyczy ona głównie sposobu w jaki dziękujemy za dane media. Otóż od dziś nie dziękujemy za media używając krótkich postów w stylu "thx", "dzięki, super!" tylko używamy specjalnego modułu podziękowań. W skrócie sprowadza się to do naciśnięcia przycisku "Podziękuj" :

http://forum.attitude.pl/templates/subSilver/images/lang_polish/thank_you.gif

Przycisk ten zlokalizowany jest obok przycisku "Odpowiedz".

Gdy przyciśniemy ten przycisk to nasze podziękowanie za ten temat zostanie zapisane i nasz nick pojawi się w liście na dole pierwszego postu w temacie za który podziękowaliśmy.

Podziękowanie za temat pozwala też zobaczyć wszystkie ukryte w HIDE informacje z tego tematu. Zatem moduł ten ma zastosowanie również w Media Silver.

Tak więc śmiało, dziękujecie uploaderom oraz osobą które wstawiają linki. Teraz możecie zrobić to bez spamowania forum zbędnymi postami! Oczywiście nie zabraniamy wam dyskutować/komentować gali która została umieszczona w mediach. Możecie spokojnie postować jeśli macie coś wartościowego do dodania.

Pozdrawiamy,

Redakcja

ps. jeśli macie jakieś ew. pytania to zapraszamy.

ps.2. moduł został włączony też na forum "Test".

ps.3. jeszcze nie jestem pewien ale być może większość waszych postów w stylu "thx", "dzięki" zostanie skasowana.

http://forum.attitude.pl/templates/subSilver/images/lang_english/flag.png Hi all, from now on you can thank for various media using "thank you" button :

http://forum.attitude.pl/templates/subSilver/images/lang_english/thank_you.gif

Button is located next to "Reply" button. No more posts like "thx" are needed just use this button it will also reveal all hidden content in topic.

Edytowane przez Przemk0

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  15.05.2007

Nie wiem czy inni się ze mną zgodzą, ale...

Jak osoba tworzy temat z linkami, to tylko jej można dać podziękowanie... A co z osobami niżej, które też zapodają linki? :smile:

• Dołączył/a:  01.03.2008

dobre pytanieGotix, ponieważ może kogoś nie obchodzi że ktoś dał NSV w pierwzym linku, tylko chcę podziękować za X-Vid.

Jak osoba tworzy temat z linkami, to tylko jej można dać podziękowanie... A co z osobami niżej, które też zapodają linki?

Narazie nie mamy pomyslu jak to rozwiązać.. aczkolwiek to nie ma służyć do nabijania sobie statsów komu więcej razy podziękowano... tylko innym celom.. zatem jeśli dziękujesz za dany temat to wszystkie osoby zapodające linki w temacie mogą się czuć wyróżnione. Ew. wyłączymy wyświetlanie kto ile dostał podziękować aby nie krzywdzić tych co podają jako drudzy linki.

• Dołączył/a:  10.09.2005

widze ze jest odrebna grupa: Link Hunters. Nie wiem jakie jest oskryptowanie tego podziekowania, ale moze udalo by sie przypisac mozliwosc dziekowania osobom z tej grupy w ramach dzialu, który moderują niezaleznie od tego gdzie ktos umiescil posta. To pozwoli dziekowac kolejnym osobom z tej grupy dopisującym linki

• Dołączył/a:  13.08.2007

A ja bym zrobił tak, że podziękuj by było koło Cytuj itp. U wszystkich osób które napiszą. :)

• Dołączył/a:  08.06.2008

Avos, to jest zły pomysł bo zaraz pojawią się nabijacze podziękować i będzie śmietnik to już lepiej dac że dziękujemy każdemu kto dał hide w temacie... Nie jestem specem a więc nie wiem czy tak da się zrobić.

• 4 tygodnie później...

Coś innego.

ps. wasze uwagi zostanę wzięte pod uwagę w najbliższych dniach.

• Dołączył/a:  15.02.2008

Przemk0, a nie lepiej wprowadzić bearmoda i udostępnić go tylko w Mediach ?

Wtedy by nie było problemu z "podziękowaniami" dla osób które dały linki jako drudzy w temacie.

Ten skrypt który jest właśnie tak z początku działał, że możnabyło podziękować na każdy post w temacie. Zmieniłem to jednak własnoręcznie aby dziękowano za temat, a nie za post.

Nie jestem zwolennikiem dziękowania za post bo wtedy mogłby wystąpić nadużycia i nabijanie sobie podziękowań. aczkolwiek z drugiej strony nie wiem jak rozwiązać temat podziękowań dla osób które dały linki jako drugie/trzecie.

• Dołączył/a:  15.02.2008

wtedy mogłby wystąpić nadużycia i nabijanie sobie podziękowań

czy ja wiem... sam sobie piwka nie postawisz... a wymuszanie ich można karać warnami...

nie wiem jak rozwiązać temat podziękowań dla osób które dały linki jako drugie/trzecie.

Wrócić do "oryginalnego" beearmoda ;)

• Przemk0 odpiął/ęła ten temat