Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Great American Bash 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Po dzisiejszym RAW do karty GAB dodano 2 nowe walki:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/7602334 World Heavyweight Championship - CM Punk vs Batista i

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/7599524 Chris Jericho vs Shawn Michaels.

Co do pierwszej walki Batista nie zasłużył na title shoota po tym jak przegrał na NoC z Edgem. Tak samo Cena przegrał tylko ze o WWE Title, JBL... sami wiecie. Czyli został nam Kane sam nie wiem czy tez zaslugiwal na walke o WHC. Po za tym po Main Evencie Kane oszalał z wściekłości i skopał Kinga i innych moderatorów sprzętu, co oznacza heel turn. Co do drugiej walki powinni już skończyć ten feud który ciągnie się przez 3 miechy. Wymyśliliby dla nich jakiś No DQ Match albo Steel Cage, nie wiem byle by bylo fajne widowisko.

UWAGA! Spoiler zawiera opis wydarzeń z ostatniego RAW. Jeśli ktoś nie oglądał, niech nie patrzy.

Edytowane przez miszcz_94
  • Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• nekrophage

10

• Shadow

9

• miszcz_94

9

• patik421

9

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

no tak, rzeczywiście Heelturn Kane'a, raczej z potrzeby a nie z dobrych chęci, ponieważ na Raw brakuje heelowych main eventerów, chociaż jak tak sobie pomyśle,to ten heelturn może oznaczać duży push dla Kane'a jako totalnego wariata nie znającego miłosierdzia :) mi by to pasowało.

CM Punk vs Batista - CM Punk obroni tytuł napewno, wwe raczej nie daje pasów na miesiąc, chyba że sie dostanie kontuzji :P, pozatym miałem nadzieje że four way dance wygra Kane.

Jericho vs HBK - ehh... do przewidzenia że będzie ta walka, ale mam nadzieje że to koniec tego feudu bo jakoś przejęty nim nie jestem... wygra HBK za to że musiał... hm... robić z siebie gówno dostając nie mal tydzień w tydzień w morde? :D

Triple H vs Edge - ja nie byłbym taki pewien że ta walka się odbędzie... Vickie może wywalić Edga z Main Eventu, chyba że zrobią tak że się pogodzą ;/ tak czy inaczej Triple H wygra, za długo przedtem pasa nie miał żeby teraz potrzymać go 2-3 miesiące tylko :)

"W teatrze widz nie narzeka, że aktorzy nie zabijają się naprawdę" - Andrzej Supron

Batista vs CM Punk - wynik tej walki jest dla mnie nie pewny. Nie wiem jak Punk miałby wygrać tą walkę bo nie ma szans aby podniósł Batiste do GTS - Go to Sleep, ale CM ma za krótko pas więc jestem naprawdę ciekaw jak zakończy się ta rywalizacja.

Na 100% dojdzie także walka Santino vs Rey. Jakiś tam segment z gadaniem, potem ich walka na Raw... na pewno dojdzie walka do Great American Bash.

No i walka YJ2 vs HBK jednak nic o tym nie bedę pisał bo już widzieliśmy chyba 2 walki tych panów na ppv (nie jestem pewien), wiec nie wiem po co ciągną dalej tą rywalizację. Pewnie już mają napisaną walkę tych panów na WM25...

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Nie musicie używać tagu spoiler w oficjalnych dyskusjach o ppv. Spokojnie możecie pisać co chcecie.

Co do walki Batista vs Punk to przecież można wygrać na wiele sposobów, nie tylko finisher. Zresztą Cena zrobił FU na Khalim to i Punk może zrobić GTS na Dave'ie.

Pozatym już kilka razy mogliśmy czyntać newsy o tym , że Batista nalega na wolne w wakacje , wiec ewentualne danie mu pasa oznaczało by, że WWE nie da mu odpocząć.

Co do Kane , to nie wiem czy zwróciliście uwage , ale jak dla mnie w 99% to zapowadź powrotu Takera. Hasła w stylu "Powiedz mi czy on żyje czy nie" nie mogą oznaczać nic innego.

Co do walki HBK vs Y2J , to jeśli nie wygra Jericho to cały jego heel turn można o dupe rozbić i oznacza to , że WWE nie umie roić "tych złych" ani troche wiarygodnych... Ale o to , że Cris wygra jestem pewien bo to co z sobą robi HBK (bo w jego wypadku chyba nie mozna napisać , że bookerzy mu coś narzucają) woła o pomste do nieba.

HHH vs Edge jeśli mają mieć program jeszcze po GAB to dobrze by było żeby to Edge zgarnoł pas , zwłaszcze przy pomocy la Famili która mogła by się "odnnowić". Wogóle rozbijanie tej jedynej "stajni" w WWE jest troche głupie , no ale cóż. Z drógiej strony na byciu w "rodzince" traci Edge który jest jak na waruniki WWE wspaniałym wrestlerem i robienie z niego ostatniej cioty , jest poprostu śmieszne.

IT is I, The Bacon in her Eggs. The Man for whom she begs. The Face between her legs.

The Lyrical Miracle,The Sexual Intellectual,The Quintessential Stud Muffin but now...

CM Punk wykonał też GTS na Snitsky'm, więc tak jak napisał estewu, na Batiście też wykona.

Ja mam wątpliwości czy walka o WHC się skończy czysto. Albo jakaś interwencja, albo countout czy dq, tak, aby na Summerslam miec gotowy Fatal 4 Way Match (plus JBL, Cena). Oczywiście, jeśli bookerzy jeszcze czegoś nie wymyślą i nie skończy się na Fatal 4 Way już na GAB.

Uważam, natomiast, że walka Santino vs Rey nie odbędzie się. Z prostego powodu. Rey po kontuzji jest zbyt mało wypromowany (kiedy ostatnio wygrał na PPV ??), za mało czasu minęło od jego powrotu. A nie jest to zawodnik pokroju Jericho czy Triple H'a, których powroty odbywają się od razu do Main Eventów.

Druga sprawa to Marella. W obecnej chwili jest na RAW nikim (patrząc od wrestlingowej strony). Typowym jobberem, bo nie wiem czy w tej chwili jest ktoś mający jeszcze mniejszą promocję niż Włoch. Dlatego myśle, że bezsensem byłoby wstawianie takiej walki do karty nawet tego PPV "klasy B".

Uważam, natomiast, że walka Santino vs Rey nie odbędzie się. Z prostego powodu. Rey po kontuzji jest zbyt mało wypromowany (kiedy ostatnio wygrał na PPV ??), za mało czasu minęło od jego powrotu. A nie jest to zawodnik pokroju Jericho czy Triple H'a, których powroty odbywają się od razu do Main Eventów.

Zgadzam się z tobą ;) Rey ma być gotowy w 100 % do walki dopiero na Summerslam i pewnie tam dopiero zawita.

Oczywiście, jeśli bookerzy jeszcze czegoś nie wymyślą i nie skończy się na Fatal 4 Way już na GAB.

Chyba troszkę nie możliwe ;) Najprawdopodobniej Fatal 4 Way odbędzie się na SS.

Chyba że jakiś zawodnik dozna kontuzji, wtedy może być triple threat match lub dodadzą jakiegoś innego Main Eventera do walki ;)

It's Easy Bein' Sleazy

a czemu nie bierzecie pod uwagę Kane'a ??? mi się wydaje że może skończyć się na meczu 5 gwiazd RAW :) może być też tak że Kane na GAB zaatakuje Batiste za wczorajszą noc i dojdzie do feudu między nimi, na pierwszy rzut oka widać że na GAB Cena powalczy z JBL'em, i jeśli wygra, a zapewne tak będzie (juz po raz 3 z JBL'em !! ) to raczej taki wynik eliminuje JBL'a z SS z main eventu, bo za dużo przegrywa na PPV, więc może być też 4 way z udziałem: CM Punk, Cena, Kane, Batista

PS!!!!

CZY NIE WYDAJE SIĘ WAM ŻE PRZYDAŁBY SIĘ WIĘKSZY TEMAT O TYM CO DZIEJE SIĘ W WWE??? BYŁA BY W NIM DYSKUSJA NA TEMAT SD! ECW RAW ORAZ PPV, NIE TRZEBA BY BYŁO ZAKŁADAĆ CO MIESIĄC (ALBO I SZYBCIEJ np. jak to było po drafcie) NOWYCH TEMATÓW!!

"W teatrze widz nie narzeka, że aktorzy nie zabijają się naprawdę" - Andrzej Supron

Triple łatwo pasa nie odda, choć może być interwencja pomagierów Edga.

Wprawdzie Cm Punk wykonał GTS na Snitskym, ale pokracznie, łamiąc mu nosek, więc nie będzie się chyba starał powtarzyć tego na Animalu, który też swoja mase ma. Jeśli Punk obroni tytuł, to w jakis dziwnych okolicznościach :shock:

HBK machnie Y2K z łatwościa, tak mi się zdaje. Zdziwie się jeśli walka zakończy się zwycięstwem Jericho(no może jakoś nieczysto).???

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Na GAB na pewno pas obroni CM Punk no bo po co dawaliby mu pas na 3 tygodnie,Triple H tez zatrzyma pas.Niewiem co WWE widzi w Edgu oprócz tego że jest bardzo dobrym heelem, człowiek który zdobył praktycznie wszystkie tytułu a ma bardzo słabe umiejętności ringowe-nic pokazuje oprócz speara w zwykłych walkach.

HBK wygra z y2j wg mnie teraz jericho jest nie przekonywujący jako heel tak jak to miało miejsce we wcześniejszych jego latach występów np w wwf. pewnie dodadzą walkę z mattem hardym- pewnie z kennedym albo sheltonem. 8)

Edytowane przez Tomek

No nie wiem czy Edge ma znowu takie małe umiejętności , nie przesądzajmy też sprawy twierdząc , ze Triple H zje go na śniadanie. Może byś całkiem niezła walka , stawiam na Tripla ale znając życie to Edge moze mieć szczęście ( pomoc rodzinki ) . Batista vs Cm Punk hmm chyba nie widziałem jeszcze tych panów walczących ze sobą więc nikogo nie będe typował , wszystko sie może zdarzyć.

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

• Styl:  Jasny

edge vs triple h WWE title. Ta walka będzie bardzo ciekawa trypel na pewno nie odpuści

swojego pasa ale znając Edga. Kiedyś była walka edge vs cena kto wygra ma pas a kto przegra ide do sd. Wtedy Edge dużo pokazał ale niestety....

edge dużo razy miał pasy i napewno będzie chciał go odzyskać.

Cm Punk vs batista ta walka moim zdaniem będzie najlepsza na GAB ale Cm punk i G.T.S.

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

.Niewiem co WWE widzi w Edgu oprócz tego że jest bardzo dobrym heelem, człowiek który zdobył praktycznie wszystkie tytułu a ma bardzo słabe umiejętności ringowe.

Że co prosze? , Edge jest bardzo dobrym heelem i ma duże umiejętności ringowe. Nie chce mi sie sięga zbyt daleko więc przypomne tylko : Edge vs Mick Foley: Wm 23 , Edge vs John Cena : TLC Match , Edge vs Undertaker na WM 24 i na One Night Stand , czy chociażby ostatnia z Batistą. Jeśli wg ciebie te walki to przykład słabych umiejętności to nie mam zdania.

Co do walki Cm pumk vs Batista : Wygrana "Animala" jest pewna. Przecież wiadomo że punk zdobył pas tylko dlatego że Vince chciał potrząsnąc RAW po drafcie , a i z walizeczką trzeba było coś zrobi więc dali pas midcarderowi na 3 tygodnie.l Nie będe sie rospisywał dalej bo to co myśle o Punku napisałem w temacie RAW 30.06.07.

Triple H vs Edge - Bądżmy sczerzy Hunter miał tak długi rozbrat z pasem że napewno nie odda go na podrzędnym PPV ( jeżeli już to na Summer Slam).Po drugie obaj panowie nie feudowali jeszcze ze sobą więc napewno mają rozpisany dłuższy storyline.

Ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

79793472149ff39c031e5d.jpg

Na WWE.com doszła nowa walka:

http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/7627418

John Cena vs. JBL - New York City Parking Lot Brawl

Może być ciekawie, nie od dziś wiadomo że JBL całkiem dobrze wypada w walkach z dodatkową stypulacją. Tylko zastanawiam się czy będzie to walka podobna do Eddie Guererro vs. John Cena kiedyś na Smackdown! czy po prostu walka typu hardcore falls count anywhere na parkingu i okolicach.

• Reputacja:   396
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Co do walki Cm pumk vs Batista : Wygrana "Animala" jest pewna. Przecież wiadomo że punk zdobył pas tylko dlatego że Vince chciał potrząsnąc RAW po drafcie , a i z walizeczką trzeba było coś zrobi więc dali pas midcarderowi na 3 tygodnie.l Nie będe sie rospisywał dalej bo to co myśle o Punku napisałem w temacie RAW 30.06.07.

Tu bym polemizował. Punk szybko straci pas, ale nie sądzę by stało się na pierwszym PPV po zdobyciu tytułu, bo to byłby śmiech na sali.

Że co prosze? , Edge jest bardzo dobrym heelem i ma duże umiejętności ringowe. Nie chce mi sie sięga zbyt daleko więc przypomne tylko : Edge vs Mick Foley: Wm 23 , Edge vs John Cena : TLC Match , Edge vs Undertaker na WM 24 i na One Night Stand , czy chociażby ostatnia z Batistą. Jeśli wg ciebie te walki to przykład słabych umiejętności to nie mam zdania.

Nic dodać, nic ująć. Edge to świetny wrestler, obecnie - czołówka WWE. Świetny w ringu, rewelacyjny przy micu i bombowo odgrywający swój gimmick.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg