Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  2. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.
  3. IIL
    Chciałem poruszyć temat, który od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie – wady i zalety dzisiejszego pro wrestlingu w porównaniu do tego, co było 15-25 lat temu. Wiele rzeczy poszło zdecydowanie do przodu, ale sporo też straciliśmy po drodze... Na dobry początek: Zaleta: Lepszy dostęp – nie musimy już polować na VHS-y, nagrywać z satelity czy ściągać wolnym łączem z torrentów. Streamy, Netflix, MyAEW, tony materiałów na YouTube itd sprawiają, że praktycznie wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wada: Mniej kayfabe – prawie wszyscy są "przyjaciółmi" za kulisami, wszystko wycieka do internetu, a wrestlerzy sami psują gimmicki na social mediach. Chyba tylko MJF trzyma fason cały czas. Zapraszam do podzielenia się swoimi przemyśleniami
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w World Wrestling Entertainment
    Prawda. Turniej w zasadzie został ośmieszony, bo wygrywający Oba i tak wolał walczyć z Lesnarem, niż skorzystać ze swojej szansy, mimo że ją wywalczył. Głupkowate. Skoro od początku rzeczywiście planowano walkę Seth vs. Roman to mogli dać wygrać Rollinsowi turniej, a Femiemu mógł wtedy w wygranej przeszkodzić Lesnar i walka Femi vs. Lesnar 3 i tak byłaby grana. Szkoda, że już po balu, bo tak naprawdę obie przedstawione przez Ciebie wersje są lepsze od tego, co ostatecznie wybrano. Zobaczymy. WWE trochę samo się teraz zakiwało w tym momencie. SummerSlam, czyli najważniejsza gala lata dla WWE. Idealny moment, żeby Femi zawalczył o złoto. Jeżeli tak bardzo chcieli utrzymać Romana przy pasie, to można było przecież to rozegrać jakoś inaczej, chociażby tak, jak zasugerowałeś wyżej. Femi to taki gotowy produkt, że naprawdę chcę wierzyć, że jedynym powodem, dla którego poświęcono właśnie teraz tę szansę i odłożono ją na bok to WrestleMania moment, gdzie dopiero tam dostaniemy stracie Roman vs. Oba z wygraną tego drugiego. Sporo jednak tego czasu zostało i jest to ryzykowny krok. Jeszcze wiele może się zmienić. Tak czy inaczej, na dziś nie podoba mi się to, co wymyśliło WWE. Czas pokaże, czy wyjdą z tej sytuacji z twarzą w najbliższych miesiącach.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Great American Bash 2008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już niedługo przed nami The Great American Bash.

Wrzyscy mówia o tej walce nawet gdzieś to pisze.

Batista vs John Cena vs J.B.L vs Cm Punk Walka o Pas World Heavyweight Champion

Co o tym Sądzicie

A tu Oficjalny Obraz

Już Wiadomo będzie to

http://www.bankfotek.pl/thumb/99292.jpeg Walka o Whc zapowiada sie znakomicie

Edytowane przez patik421

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

• Odpowiedzi 135
  • Wyświetleń 26,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Watro dodać jeszcze że po SmackDown'nie dojdzie oficjalna walka ktora zostanie potwierdzona jutro tzn...

WWE Championship: Triple H vs Edge

Co do spoileru patika421, jest całkiem ciekawy... gdyby nie jeden wrestler ten drugi od prawej :/

Opublikowano
  • Autor
no powiem ci że walka o WWE championship będzie niezła
...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Opublikowano

No już nie mogę się doczekać tej gali.

Zakłądam że walkę o WWE champa wygra Triple H. WHC mam nadzieję że zgarnie Batista lub JBL

Maric145 akurat przed chwilą sobie ściągnełem SD! Dzięki za cynk ;)

Edytowane przez Zaku1234

Bender: "Go Bender go Bender go Bender!"

...::: "Bite my shiny metal ass!" :::...

...::: http://www.ddwwrestling.pl/ :::...

109617953449e4d49ae3d10.jpg

Opublikowano

Ludzie to nie są wyścigi , nie chodzi o to kto pierwszy założy temat .Poza tym niema jeszcze żadnych potwierdzonych walk, przez co nie można nic więcej powiedzieć o gali . patik421 dajesz jedną walkę i nie zaczynasz dyskusji. A co do La famili to (kto nie oglądał Smackdown niech nie wchodzi )

Już nie istnieje Edge zerwał Vickie.

wypowiem się w temacie jak będzie już coś wiadomo konkretnego na temat gali.nie musicie dawać spojlerów to temat o gali . (mój spojler dotyczy Smackdown)

Edytowane przez marcin145

3369234304976bdd94af0c.jpg

Opublikowano

Jeżeli pierwsza walka dojdzie do skutku to mam nadzieję że

JBL nie zgarnie pasu WHC

Opublikowano

Ja słyszałem o walce, która została tak naprawdę już w 100% potwierdzona:

Triple H vs Edge o WWE Title

Co do tej walki o WHC, którą dał w spoilerze patik to jak na razie nie została potwierdzona, wiec nic nie możemy o niej mówić. Ostatnio WWE lubi nas zaskakiwać...

Opublikowano
Ale walicie spojlerami :D Temat może być od tego żeby spojlerować :D :P Spoko że

La Familli

już nie ma. Może powrócą czasy że Edge będzie zdolny zdobyć pas WWE. Kto wie. Na ten temat to chyba tyle bo temat jest założony z tylko 1 walki co jest raczej NS.

Opublikowano
ej bez obrazy ale to nie są walki potwierdzone to są walki które są tylko przypuszczeniami :P Proponuje póki co skasować temat gdyż jest trochę bez sensu jak na teraz :(
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

Opublikowano
domino mylisz się walka o WWE jest już potwierdzona... tak pisze i na attitude i na wrestlefans wiec już niedługo będą jakieś walki Triple H vs Edge i na 100% dojdzie do ich walki na Great American Bash.
Opublikowano
weś się zemną nie kłuć ok? Walka o WHC zostanie potwierdzona oficjalnie dopiero dziś wieczorem i dopiero wtedy ona ujrzy światło dzienne samo nagranie nie uoficjalnia walki bo na WWE.com nie jest potwierdzona, a skąd wiesz ktos jeszcze tam nie dojdzie temat do usunięcia a za 2 tygodnie nowy otworzyć trzeba :x
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

Opublikowano

hmm....Teraz pewnie na SD! bedzie sytuacja skoro nie będzie ślubu to wszystko ułoży się że Vickie z "nienawiści" do Edga odwoła swoją decyzje odnośnie Undertakera.

A odnośnie walk na TGAB to ten 4 way zapowiada się ciekawie...taka walka mogłaby spowodować kilka ciekawych feudów a więc zapowiada się gorąco :smile:

Opublikowano
wiem że to mało istotne ale może być ważne Jeff Hardy miał sesje zdjęciową w której się wcielił w role agenta kradnącego WWE Title. Być może i on się włączy do walki o pas gdyż został na SD! tylko jeden a WWE przewidywało już wcześniej dla niego push

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Opublikowano

Dlaczego zlikwidowali La Famillie?;( Buuuuu.......a tylko dzieki niej ogladalem regularnie SmackDown!

A co do walk, to mam nadzieje ze obecni mistrzowie beda nimi nadal :)

If you down with me, say HELL YEAH

If you like what you see say HELL YEAH

If you came to get busy say HELL YEAH

If you down with 'Stone Cold' say HELL YEAH

1908827817489de724c55b2.jpg

Opublikowano
Tak ja wcześniej mówiłem...

Potwierdzenie walki o WWE Championship Triple H vs Edge http://www.wwe.com/content/media/images/3883682/7583686