Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyniki draftu uzupełniającego, Jim Ross przeprasza, rating R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj na stronie WWE.com można było śledzić draft uzupełniający. Oto zawodnicy, którzy zostali przeniesieni na poszczególne brandy:

Na RAW

- Matt Striker

- Layla

- Kofi Kingston

- Jamie Noble

- Deuce

- Chuck Palumbo

Na Smackdown!

- DH Smith

- Shelton Benjamin

- Carlito

- Maria

- Brian Kendrick

- Tre...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-wyniki-draftu-uzupelniajacego-jim-ross.html
  • Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 5,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
hmm...już ten draft nieco lepiej wygląda,mam nadzieje że teraz SmackDown! będzie o niebo lepsze,ostatnimi czasy nie najlepiej to wyglądało jeśli chodzi o ten brand...ale poczekamy zobaczymy.i spoko że zamienili komentatorów to też zamiana na plus.
Opublikowano
Z tego co tu widzę, WWE rozbiło całkiem niezły tag team - Londona i Kendricka. Nie dość, że nie ma już od jakiegoś czasu pasa Cruiserweight, to wszelkie elementy i pozostałości stylu high fly niedługo zostaną usunięte z federacji. Za parę lat doczekamy się sytuacji, iż za high risk move będzie uznany zwykły drop kick, a wchodzenie na narożnik będzie karane dyskwalifikacją i zawieszeniem na 60 dni. Na obecną chwilę, coraz bardziej wydaje mi się żenujące, gdy muszę oglądać, jak świetni skądinąd zawodnicy (bo przecież swoje zrobili w federacjach Indy's) muszą jobbować i to z wcale nie za dobrymi wrestlerami.
Opublikowano
Pierdole... nie oglądam Raw, co oni sobie do ch*ja myśleli?! Moja ulubioną MARIĘ na SMACKA??!! Zaczynam oglądać tylko SD... a tak nawiasem mówiąc, dobrze zrobili, że draftneli Kofiego na RAW, ma potencjał.
...Grzeczne dziewczynki idą do raju, Niegrzeczne mają raj na ziemi...

17368439564866771abe689.jpg

Opublikowano
mam pytanie . Co sie stanie z pasem Triple H'a skoro przeszedł on ma SD. Bedzie go musiał oddac czy co?
Opublikowano
mam pytanie . Co sie stanie z pasem Triple H'a skoro przeszedł on na SD. Bedzie go musiał oddac czy co?
Opublikowano
Hmm, ciekawa sprawa. Pewnie przegra go na NotC, ev. będzie, że RAW i SD! wymienią się pasami. Trzeba pamiętać sytuację z Bobbym. Miał pas ECW, przeszedł na RAW i musiał go oddać.

Opublikowano
Dobrze ze przenieśli Marie na SD! bo teraz to czesciej bede SD! ogladał ponieważ są tam :moj ulubiony wrestler : Jeff Hardy no i Diva : Maria .. z drugiej strony to szkoda ze nie bedzie mozna ogladac Jeffa na ESCh kiedy to nasi polscy komentatorzy podniecaja sie Swanton Bombem xD Pozdr
Opublikowano

aaaa no i chcialem zauważyc ze juz wiadomo jest jaki wynik bedzie walki o ECW champ:

Wygra ją Mark Henry dlatego iż ECW champ nie moze byc w innym brandzie jak ECW i z trójki pretendentów jako jedyny jest w ECW..

/Od Przemk0: Poprawione, nie wszyscy dodający komenty ze strony wiedzą iż jest taka opcja. Informacja o tym pojawi się na stronie z dodawaniem kometarzy w najbliższych dniach.

Edytowane przez Anonymous

Opublikowano

Odpowiedź co do postu poprzednika :

Jesteś pewien ? To co robi Miz i Morrison w ECW,skoro posiadają pas na SD! , heeeem?

Carlito na SD! i draft Kingstona . Te dwa mnie ucieszyły . Nareszcie Carlito nie będzie zadowolony, i będzie rozgrywał dobrą rzecz w WWE. Co do Kingstona,to przed nim otwiera karierę . Szkoda,że Evan Bourne nie przeszedł na RAW . Team jego i Mysterio byłby znakomity . Chociaż team Kingstona i Mysterio też nie zły.

Opublikowano

Co do trzech postów wyżej i nie użycia opcji spoiler się nie wypowiem. Do rzeczy.

Z tego co zobaczyłem to teraz w ogóle nie ma sensu oglądanie ECW. Bo kto tam został? Hardy, Morrisson, Finlay, Chavo i (może) Burke? Kpina. Teraz ECW będzie całkowitą jobberlandią. Trochę zbyt mocno "napakowali" roster Smacka IMHO.

Opublikowano
chcialem sie zapytac na jakich kanalach tv mozna ogladac gale WWE ???
Opublikowano
Gale WWE RAW możesz na Extreme Sport Channel

Opublikowano
I na DSF SmackDown! z tygodniowym opoznieniem
Opublikowano
Jeśli nie dojdzie do oddania pasów samowolnie to na N.O.T.C Batista nie wygra z Edgem i zostanie z pasem na SD,a Cena musiałby odebrać pas HHH który został przedraftowany do SD i co potem? Cena vs Batista?Edge vs HHH?Nawet jeśli tak nie będzie męczy mnie ta "święta czwórca"lub "czterech wspaniałych"jak kto woli,gdyż nadal nie lansują pozostałych.W kółko to samo:Triple H,John Cena,Edge,Batista...Czy ten draft dużo zmieni?No może w końcu Rey zatriumfuje na RAW bo ostatnio od WM 22 coś go nie doceniali.Ogółem WWE robi się mydlaną operą,wenezuelskim tasiemcem gdzie królują flaki z olejem.