Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

IWF - pierwsza gala :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

WAR : Los Angeles California - hala sportowa Angels

Petardy

Theme IWF

Slayer - Angel of Death

W hali następuje wielki okrzyk fanów!

JR- Rozpoczyna się pierwsza w historii gala IWF! Zapraszamy

Cole- Witam wszystkich przed telewizorami! Radzę wam wygodnie usiąść i przypatrzeć się ponieważ czeka was półtorej godziny ostrego czystego wrestlingu!

Lillian Garcia- Ten mecz odbędzie się na zasadach one fall, a jako pierwszy na ringu pojawi się Chris Jericho!

Jericho theme

JR- I jest, Chris Jericho w IWF, zobaczymy co nam dziś pokaże

Jericho wbiega na ring, klepie się po klatce, fani szaleją.

Cole- Jr czy ty widzisz co się dzieje? Fani go kochaja... czekamy na przeciwnika

Lillian- I jego przeciwnik: Randy Orton!

Orton theme, petardy. Randy spokojnie wchodzi na ring ma gdzieś fanów, chce wygrać.

JR-Cole, wydaje mi się że Randy chce zniszczyć Chrisa, na pewno będzie to zacięta walka.

Cole-JR masz absolutną rację, obydwaj zawodnicy zrobią wszystko żeby wygrać.

Gong

JR- A więc zaczęli

Wymiana punch'ów oraz kick'ów. Randy odsuwa się, po czym wykonuje potężny drop kick. Chris pada.

Cole- A nie mówiłem. Dadzą z siebie wszystko.

Chris wstaje, odbija randyego od lin. i rzuca się na niego po czym Randy wypada poza ring

1...2...3...4...

Randy wraca na ring, łapie Chrisa i wykonuje potężny suplex. Chris znów się zwija.

Jr- Ouch! To musiało boleć.

Cole- Randy zdecydowanie przeważa.

tłum fanów zaczyna krzyczeć: Orton! Orton!

Jericho wstaje, uderza randyego poniżej pasa, ten zwija się, Chris próbuje wykonać walls of Jericho, lecz nie udaje mu się to. Randy wstaje, Whip od lin, potężny clothesline, Chris zwija się a Randy rozkłada ręce i woła do siebie Chrisa.

Jr- A więc zaczyna się, Randy szykuje się do RKO

Cole- No to po Chrisie.

Chrisa wstaje, Randy rozbiega się... i... RKO!!... RKO... Randy zaczyna pinować 1...2...3

Gong!! Theme Randyego Ortona. Chris wciąż się zwija z bólu.

JR- A więc koniec.

Lillian- And the winner of this...

Randy wyrywa Mikrofon Lillian.: Co Chris? Chciałeś wygrać? Chciałeś być zwycięzcą? Nigdy!!! Nigdy nie pokonasz... mnie! Aha, jeszcze coś do Chairmana: Następnym razem proszę mi dać prawdziwego przeciwnika.

Kamera na Titantron:

Widzimy Rozgrzewającego się Triple H... Podchodzi do niego Ashley Cool i zadaje pytanie:

MR... MR H czy mogę panu zadać pytanie

HHH- Nie!

Ashley- Ale, chciałabym zapytać cię, co czujesz przed swoim meczem?

HHH- Po co zadajesz mi głupie pytania? Co Król króli może czuć przed meczem...

Ashley- Noooo... nie wiem.

HHH- Mam w dupie przeciwnika i tą całą walkę... przecież i tak wygram.

Ashley- Ale spokojnie... ja tylko pytam.

HHH- A ja tylko odpowiadam... zmiataj stąd!

Wracamy na halę

JR- No ale kto jest tym przeciwnkiem...

Cole- Oj nie wiem nie wiem. Dowiemy się podczas main eventu. Wiem tylko że wystąpi na nim HHH i będzie to walka o War Championship.

w tym samym czasie: HEAT w Bostonie:

O to skróty dzisiejszych walk:

Intercontinental Championship, Hardcore Triple Threat Match:

1.Psycho vs. President vs. The hottest Tony Tucker

...zawodnicy są zmordowani, President krwawi... o boże co sie dzieje? Masked Warrior X podaję Psycholowi strzykawkę... Psycho wstrzykuje subtancję Tonemu Tuckerowi... pinuje go... wygrywa!!!! Tony Tucker został przeniesiony przez medyków na ostry dyżur.

2.single match with manager vs. no manager:

Melina with CPT Bradley vs. Mickie James

Melina przegrywa poddając się kiedy Mickie James wykonała na niej Sharpshooter.

3. Kiedy gala ma się kończyć na ringu pojawia się Kelly Kelly w bikini oraz Maria w bikini... o to diva bikini contest... wygrywa Kelly Kelly

Powracamy na WAR w LA:

Lillian- Ten mecz odbędzie się na zasadach falls count anywhere. A jako pierwszy na ringu pojawi się John Cena!

Cena theme Cena wbiega na ring i czeka na swego przeciwnika

Lillian- A jego przeciwnikiem będzie The Heart Break Kid Shawn Michaels!

Michaels Theme

Gong

JR- Kolejna ciekawa walka czyż nie?

Cole- Oczywiście, walka dwóch main eventerów, to jest to!

Cena uderza HBK w twarz, ten nic nie czuje i oddaje przeciwnikowi. Cena blokuje i poteżnym clotheslinem kładzie na ziemie Shawna, kibice szaleją. Cena wchodzi na turnbuckle, a HBK momentalnie zrzuca go... Cena pada na stół komentatorski, Shawn uderza twarzą Ceny kilka razy o stół.

Jr- Co za walka...

Cole- Ja czekam na coś ciekawszego :).

Jr- Spokojnie Michael, na pewno zaraz coś się wydarzy.

Krotka przerwa...

JR- Powracamy na arenę w LA, nasi zawodnicy już są w backstage'u.

Cena potężnym irish whipem uderza Shawnem o maszyne z napojami. ta przewraca się. John Cena podnosi HBK'a i szykuje się do FU na maszynę z piciem, trzyma shawna w górze, a ten szybkim ddt powala Cene na ziemie. Szykuje się Sweet Chin Music, i o to jest, Cena podnosi się i dostaję potężnego kicka w twarz i wlatuje przez drzwi do łazienki... DAMSKIEJ!!!! Co gorsza przebywa tam Melina i Maria, obydwie divy wykorzystują ten moment i wkładają głowę Ceny do ubikacji i spłukują wodę, Cena się dusi a HBK wbiega do toalety i pinuje Cene.. 1...2....3...

Gong

Lillian- Here's your winner... Shawn Michaels.

JR- To jest to!! O to właśnie chodzi w IWF!!

Cole- To było świetne, zobaczmy replay...

Na titantronie pojawia się replay a po chwili kamera pokazuję Michała Marciniaka w biurze. Ashley Cool ma zamiar zadać mu pytanie.

Ashley- Mam zaszczyt powitać general managera federacji IWF!

Michał- Witaj Ashley!

Ashley- Witam cię szefie... chciałabym zadać panu pytanie. Czy jest pan zadowolony ze swych podopiecznych? Czy o to właśnie chodzi?

Michał- Oczywiście, walki są świetne, opłacało się walczyć o to honorowe miejsce General Managera federacji :) Przed nami main event, na pewno was nie zawiedziemy.

Nagle... kamera z szatni Triple H'a... Kelly Kelly namiętnie całuje się z Triple H

Fani w hali zaczynają gwizdać i krzyczęc WOOW :).

Triple H zauważa kamerzystę, mówi do Kelly że dokończą później... i krzyczy: Czego znów!!??

Za kamerą ukrywa się Chris Jericho, Triple H widząc to od razu zaczyna rzucać w niego krzesłami oraz uderza go... zaczyna się krwawy brawl.

JR- Coo jest!? Brawl w szatni? A więc HHH nie da rady wystąpić w main evencie... OOPS...

Cole- Ale zamieszanie...

Lillian Garcia: Ten mecz odbędzie się a zasadach One fall... miał to być 3-man battle royal lecz HHH nie dojdzie do nas... A więc pierwszy no.1 contender do tytułu WC: Jeff Hardy

Jeff theme kibice szaleją

Lillian- I jego przeciwnik Reyyyyyy Myyyysterrioooo!

JR- A więc pojedynek dwóch high flyerów?

Cole- OOO tak to lubie!! :)

Gong

Jeff zaczyna tauntować, Rey momentalnie uderza go otwartą dłonią w twarz... Jeff uśmiecha się i rzuca się Flying Clotheslinem na Reya... ten szybko wstaje i zaczyna kopać przeciwnika

ale w końcu przestaje, Jeff wykonuje dropkick, Rey zwija się z bólu... Jeff pinuje: 1...2... kick out by Rey... Rey wskakuje na turnbuckle i wykonuje Whisper in Wind, cios jeffa hardyego, kibice szaleja

JR- Niezły z niego showman.

Rey zaczyna pinować: 1...2... kick out... Wściekły Jeff podnosi sie i zaczyna serie punchów... Rey pada, szybko wstaje, czeka na przeciwnika przy linach, Jeff rozbiega się, Rey odsuwa się, Jeff pada na liny, fani krzyczą 619! 619!

Cole- A więc zaczyna się... 619!

Rey wykonuje finishera, Jeff krawi, Mysterio pinuje: 1...2...3...

Gong

Lillian- The winner of this match, and first war champion: Rey Mysterio!

Fani szaleją

Zawodnicy schodzą z ringu. Na Titantronie pojawia się skaleczony Triple H i przemawia:

Chris! Na kolejnym Saturday Night War zginiesz!

Za HHH pojawia się Randy Orton i powtarza: Zginiesz!

Obydwaj zawodnicy zaczynają się śmiac :twisted: :x

JR- Na tym kończymy naszą galę!

Cole- Zapraszamy za tydzień do Chicago!

One Love [you]

869141827488f7434d2d32.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Michu107

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Haha
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...