Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. LionTamer
    Widać WWE już całkiem odpaliło tryb ULTRA FAMILY FRIENDLY CONTENT
  2. -Raven-
    -Raven- odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Supermanem, bo gra w serialu Superman i Lois?
  3. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Serio nikt nie czeka na Summerslam?
  4. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Zgoda, ale też z drugiej strony kiedyś mam wrażenie bardziej czekało się na gale, bo najzwyczajniej w sieci było tego wszystkiego mniej. Dzisiaj gale z Japonii są na żywo do obejrzenia, a pamiętam jak jeszcze te naście lat temu z wypiekami na twarzy czekało się na choć fragmenty gali nawet parę tygodni. Poza tym jak dajmy na to w takim 2007 ściągałem całą noc impakt do obejrzenia to później nawet nie miałem odwagi by coś przewijać... Napisałbym tu ogólnie o social mediach, które mocno popsuły zabawę. Co do reszty - niestety, ale dziś same federacje łamią kayfabe na prawo i lewo zamieszczając materiały zza kulis. Jest to oczywiście interesujące, ale jak to ktoś powiedział ten biznes stracił swoją magię... Od siebie jako główną zaletę dałbym mimo wszystko poziom przygotowania poszczególnych gwiazd do wrs, które czerpią oczywiście z przeszłości. I tak jak wszystko poszło do przodu tak i dzisiaj zawodnicy mają po prostu więcej narzędzi do tego by być lepszym wrestlerem. Wiek cały czas się wydłuża i dzisiaj taki 45-50 latek spokojnie ciągle może radzić sobie w ringu. Główna wada to moim zdaniem brak klimatu, że tak to ujmę. Wystarczy włączyć sobie gale z lat 90. by wiedzieć o czym mówię. Dzisiaj każda gala wygląda jak kopia poprzedniej, dawniej mam tak wrażenie, że federacje starały się dbać o każdy szczegół. Od takich totalnych pierdółek jeszcze na backstage'u do tych poważniejszych motywów w ringu. Ale tu znowu dochodzimy do tego, że jest tego wszystkie tyle, że nie da się już zadbać o każdy szczegół.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najbardziej obiecujący zawodnik w WWE

Kto jest najbardziej obiecującym zawodnikiem występującym obecnie w WWE? 371 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto jest najbardziej obiecującym zawodnikiem występującym obecnie w WWE?

• Cody Rhodes
      11%
      42
    • Carlito
      11%
      44
    • DH Smith
      2%
      8
    • Lance Cade
      3%
      12
    • Paul Burchill
      0%
      2
    • Santino Marella
      5%
      19
    • Kenny Dykstra
      1%
      5
    • Montel Vontavious Porter
      12%
      45
    • Vladimir Kozlov
      12%
      45
    • Colin Delaney
      4%
      15
    • Kofi Kingston
      36%
      134

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kto jest najbardziej obiecującym zawodnikiem występującym obecnie w WWE?

Edytowane przez RazorR

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 35
  • Wyświetleń 24,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Moim zdaniem Kofi... Jest on ccałkiem niezłym zapaśnikiem. Narazie niech "ogrywa" się na ECW i SmackDown. Gdy będzie już całkiem wporzo to mógłby przejść na RAW. Ale po niem będzie się można dużo spodziewać.
Opublikowano
Zdecytowanie Kofi. Dobry z niego wrestler, ma potencjał na coś większego... Upper Midcard jest w sam raz dla niego... :]
Opublikowano

Zagłosowałem na Santino, Montel już co nieco osiągnął(i mam nadzieje osiągnie więcej) a Santino jest notorycznie szmacony.

BTW Kofi? Bez jaj...

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Opublikowano
Montel Vontavious Porter,ale licze też na Santino Marellę.
Opublikowano

Razor, a gdzie zgubiłeś Sydala ? :P W chwili obecnej tak jestem zachwycony jego debiutem, że na niego poszedłby mój głos :D

A z reszty to zdecydowanie Władek Kozlov :D

[ Dodano: 2008-06-23, 20:25 ]

Ja pierniczę, kto na murzynka Kingstona tak ochoczo głosuje ? :P

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Opublikowano
Zgadzam się w 100% z przedmówcą Matt Sydal (Evan Bourne) proszę o oddanie go gdyż to jest najbardziej obiecujący wrestler :grin:
"Ten, który kocha staje się zaślepiony wobec przedmiotu swojej miłości"

17493022184a8bc5252ce62.jpg

Opublikowano
Według mnie Kofi Kingston, na drafcie powinni go dać na RAW i dać pusha na IC, idealnie do tego pasa pasuje. Ciekawe kto zagłosował na Santino, może ma technikę itd, ale nie widziałem aby wygrał walkę oprócz tej w której był interference Bobbyego. Mogę się mylić.
...Grzeczne dziewczynki idą do raju, Niegrzeczne mają raj na ziemi...

17368439564866771abe689.jpg

Opublikowano

nasjazz, domino, macie rację Sydal z nich byłby najlepszy na razie chyba

mój głos pójdzie na Kofiego bo jakoś lubię jego walki :P

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Opublikowano
Tylko i wylacznie Carlito na drugim miejscu postawil bym Wladka....
Opublikowano
zdecydowanie Matt Sydal, ale jak wiemy WWE przez swoją głupią politykę, ilość zbanowanych ciosów i tym podobne rzeczy już niejednego obiecującego zawodnika zmarnowało. w WWE niestety wolą promować drewnianych zawodników typu Kozlov, niż młodych i przyszłościowych typu Sydal czy Kofi (tak, tak :) ), a nawet Carlito. Szkoda, bo pewnie z całej tej listy może 1/4 zawodników będzie coś znaczyła w federacji za jakiś czas

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

Opublikowano

A gdzie Kennedy?

MVP gdyz jako jedyny z tej listy wedlug mnie nadaje sie do main eventow

Opublikowano

WWE powinno wiązać przyszłość z wrestlerami pokroju Carlito czy Marella. Póki co tego nie robi a szkoda bo przy wyśmienitym gimmicku Santino, kilka ważnych zwycięstw uczyniłoby z niego jeszcze lepszą postać.

Ciekaw jestem jak sprawdzi się Lance Cade jako upper-midcarder - liczę na niego:)

A co do MVP to przykro mi jest widzieć, że od dawna nic nie wygrał... notorycznie przegrywa ze wszystkimi... a miał być przyszłym main-eventerem. Mam nadzieje, że tak się w przyszłości stanie, bo jest to materiał na gwiazde.

Opublikowano
Zdecydowanie Matt Sydal, ten chłopak jest w innej lidze niż wymienieni wrestlerzy. Pokazał to niejednokrotnie w indys, a nawet teraz w WWE sprawuje się całkiem przyzwoicie (wg mnie pokazuje około 50% swoich możliwości, czyli i tak nieźle).

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Opublikowano
A ja jednak myślę że Santino Marella najlepiej się zapowiada w sumie nie robi z Carlito zbyt dobrego tag teamu ale ogólnie go lubię , Myślę że jak by się zaczął bardziej starać to by mu to na dobre wyszło :P
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.