Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RazorNewz #227

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Joanie "Chyna" Laurer w wywiadzie opowiadala o zwiazku z X-Paciem, powiedziala ze teraz jest on już zakonczony, a X-Pac po rehabilitacji ma zamiar powrocic do WWE, w czym ma mu pomoc jego przyjaciel Triple H.

Joanie powiedziala, ze chce wypuscic na sprzedarz kasete erotyczna jej i X-Paca, jednakze boi się ze jeżeli X-Pac powroci do WWE, to nie będzie miala takiej mozliwosci. Jeden z magazynow powiedzial ze owa tasma była „goraca”.

WWE Film potwierdzilo informacje ze w najnowszym filmie - The Marine wystapi gwiazda Smackdown – John Cena. Cena ma wystapic w glownej roli i ma zagrac rannego marynarza, który ratuje swoja dziewczyna z rak porywaczy.

Century Fox ma być dystrybutorem filmy, ma on kosztowac ok. 15 milionow $, a zdjecia rozpoczna się we wrzesniu w Australii.

31 sierpnia odbedzie się gala Smackdown w Sacramento. Oto tresc propocyjna gali:

„The Dead Man himself, The Undertaker, stalks the WWE Title and John Bradshaw Layfield stands in his path * Latino Heat Eddie Guerrero seeks revenge against Kurt Angle *John Cena, Booker T, and Rob Van Dam stake their claim to the vacant US Title

Wychodzi na to ze na SummerSlam JBL obroni WEE Title, a Kurt Angle pokona Eddiego Guerrero.

Jerelle Clark, Roderick Strong, i Mikey Batts dostali propozycje od NWA-TNA na podpisanie stalych kontaktow. Cala trojka w tej chwili regularnie wystepuje na gali Impact!.

Roderick Strong prawdopodobnie dolaczy do X-Diwision, a prezentuje się bardzo dobrze.

Mike Tenay donosi ze pod koniec roku NWA-TNA zamierza zaczac organizowanie house showow. Potencjalny rynek na te gale to Pittsburgh, Detroit, Dayton i Ohio

TNA pracuje nad trzema DVD, które maja mieć ogolnopanstwowa dystrybucje. Chodzi tu o Best of America's Most Wanted, 3 Live Kru, i Best of Raven

W najblizszym czasie na stronie TNA zostanie otworzona strona Ravena

Były WWF Tag Team Champion - Chris Candido był obecny na wtorkowym tapingu Smackdown.

Wielu zawodnikow WWE i NWA-TNA jest bardzo zadowolona z faktu ze Ric Flair w ksiazce zaatakowal Erica Bishoffa i DDP

Kontuzja nogi AJ Styles`a to storyline. TNA "kontuzjowalo" Stylesa tydzien temu podczas jego walki z Michaelem Shane`m.

Glen Gilberti nie wystapil na wczorajszej gali PPV, poniewaz byl zaplanowany na gale Hawaii Championship Wrestling. Podobno ta walka byla juz od dawna zaplanowana i nie dalo rady jej nijak przerobic.

Vince Russo nie byl obecny na tegotygodniowej gali PPV poniewaz byl na urlopie.

ps.

szukamy osob ktore moglyby zajac sie newsami z NWA-TNA oraz innych federacji niezaleznych. Jak jest ktos zainteresowany to niech napisze do mnie PM

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

3

• RazorR

1

• Hartfan

1

• DDP

1

Top użytkownicy w tym temacie

Sex tape Chyny ? :P Damn, I wanna see that :)
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

No w sumie tesh bym sobie to obejrzał 8-)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Niech Flair spierdala na drzewo :P ...i zostawi DDP w spokoju. O co mu chodzi ?! Gowno mnie obchodzi ze Bischoff mieszkal obok DDP i nawet jesli dzieki temu ze sie kolegowali mial pusha...Flair wchodzi w dupe Vincowi i HHH ktorzy jeszcze bardziej ten "sposob" udoskonalili...Poza tym push sie nalezal...Domniemam ze o to dziadek Ric sie pluje bo nie wiem o co innego moglby...Anyway jak ktos sie dowie na 100% o co biega to niech mi zglosi :P
Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

DDP wlasnie sobie przerąbałeś u Marcina :lol:

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

Problem Flair'a polega na tym, ze on sam dla siebie jest legendą... A to nie jest zbyt ciekawe podejście... Tak, szacunek za te wszystkie lata na ringu i ze niezłe walki mu się należy, ale boję się, że syndrom legendy zacznie odbijac się negatywnie na Flairze. W Interactive Interview Flair uznał Triple H'a za najlepszego obecnie wrestlera na świecie - jest to czyste wazeliniarstwo, gdyż wrestlerów lepszych od Hunter'a są dziesiątki. FLair mówi, że w jego ksiązce przedstawia prawde, ale czy musi to objawiac się w atakowaniu innych wrestlerów? Ric czepia się Hart'a, ze nie był on nigdy wielkim draw'em ani w WWF, ani w WCW, sorry, a czy FLair nim był? To troche jest tak, że Flair chyba uważa, iż nieważne, czy się go lubi czy nie to należy przed nim padac na kolana bo to legenda... U mnie FLair stracił sporo szacunku po tych wywodach ksiązkowych i wypowiedziach w wywiadach.

Ja do Flaira mam podobne uczucie jak do Hogana.Oczywiście nie można ich porównywać bo pod względem czystego wrestlingu Hulk może Ricowi buty czyścić.

Ale moje zdanie jest takie,że obu tym panom należy się szacunek za to czego dokonali.

Ja osobiście nie lubię ani Hogana,ani Flaira bo po prostu mi nie pasuje styl ich walk.Mam do tego prawo.Natomiast nie jest tak,że uważam że to mośki i że są do niczego.Wręcz przeciwnie,nie lubię Ich ale bardzo szanuję,gdyż to Oni nie bójmy się tego powiedzieć,uczynili wrestling tym czy jest teraz.

DDP ma calkowita racje Flair sie pluje bo nie wie co robic.Atakuje Bichoffa i DDP za co ???Moze jest zazdrosny ze w czasie najwiekszych sukcesow WCW bo DDP mial lepsza pozycje niz on,moze to zazdrosc nie wiem.Page calkowicie na swoj push zasluzyl koniec i kropka.

A to co on robi to jest zwykle wlazenie w dupe zarzadowi - HHH najlepszym obecnie wrestlerem buehehehehe :P

hmm.....moze i jego walki sa takie a nie inne ale spojrzmy na to z kim te walki ostatnio toczy HBK i Chris Benoit ,czyli obaj wrestlerzy ktorzy moga zrobic dobra walke z zamknietymi oczami i z jedna reka zwiazana na plecami it's truth.

Flair pisze ze Hart couldn't drew a dime (jest to 10 centow dla tych co nie wiedza) kurwa chyba po pijaku to pisal.Gdyby tak bylo to Vince by zwolnil Harta o wiele wczesniej a nie trzymal wrestlera ktory nie moze nic zarobic.

Z jednym z tego co slyszalem to moge sie zgodzic.Flair pisze w ksiazce ze go nie obchodzi ile razy Mankind spadal z drabin czy tez na ilu pineskach wyladowal ,dla niego to nie to jest pro wrestling.I z tym sie w pelni zgadzam ,wrestling to nie jakies jebane pineski czy inne pierdoly.

Czekam na Off the Record z Flairem jestem ciekaw po kim tam jedzie w celu wypromowania swojej ksiazki :P

A swoja droga jesli ten chuj JBL zostanie z pasem po Summer Slam to ja juz nie wiem co za glopte nastepnie oni zrobia :(

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Wiadomo że Triple H nie moze być najlepszym wrestlerem...........bo jest nim X-PAC !!!!! :P .....żarcik ;)

1872433537428f0b46b98ce.gif