Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Kontuzja Orton'a, ostre słowa z ust Carlito w kierunku Trip

AX

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Kontuzja której doznał Randy Orton okazała się bardziej skomplikowana. Z tego też powodu powrót wrestlera zostanie opóźniony o około miesiąc. Wcześniej mówiło się, że Legend Killer powróci tuż po Summerslam.

Podczas konferencji prasowej w Chile (WWE tour) Carlito rzucił kilka ostrych słów pod adresem Triple H'a! Wr...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-kontuzja-ortona-ostre-slowa-z-ust-carlito-w.html
https://forum.wrestling.pl/topic/10653-kontuzja-ortona-ostre-s%C5%82owa-z-ust-carlito-w-kierunku-trip/

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

W obu kwestiach poruszonych przez Carlito musze się zgodzić w 100 %.

A co do niezadowolenia - powinien odejść już za pierwszym razem. Obiecano mu jakiś push i co dostał? Tag Team Titleshot, który oczywiście przegrał...

W obu kwestiach poruszonych przez Carlito musze się zgodzić w 100 %.

A co do niezadowolenia - powinien odejść już za pierwszym razem. Obiecano mu jakiś push i co dostał? Tag Team Titleshot, który oczywiście przegrał...

powiem tylko że zgadzam się w 100% A co do jego tagu to według niepoweinien być z nim Umaga i razem powinni dostać pasy Teamowe.

Co do Johna na smacku to świetny pomysł i znów gimmick rapera :twisted: który jest o niebo lepszy od tego co ma teraz, na raw jest po po prostu wyśmiewany

Dobrze że, Cena przenoszą.

Co do wypowiedzi Carlito to zgadzam się z nim w 100%. Triple H ostatnio mnie zaczął denerwować, tym że ciągle jest WWE Champ 'em.

AX umieścił wiadomość w spoilerze nie po to żebyś dwa posty później ujawnił jego zawartość. nasjazz

Sorki ale nie wiedziałem jak dodać spoiler na przyszłość będę wiedzieć.

Jeśli Cen przedjdzie do SD! to mamy zwyżkę ratingów i więcej fanów na tych galach, będzie większe zainteresowanie :D SmackDown to jest mój ulubiony roster i przejście Ceny do "niebieskiego" byłoby dorym posunięciem ze strony WWE

. Carlito ma rację, Triple H łatwo zdobył push od federacji i ma wiele korzyści po tym jak się związał ze Sthepanie. Carlito ma talent tylko że to kolejny którego szmaca w WWE. Szkoda mi Ortona, tak niefortunnie upadł na tą rękę i do tego długotrwała przerwa.

Ta sama uwaga co u kolegi wyżej, nie po to news jest umieszczony w spoilerze żebyś miał ujawniać jego zawartość

podpisano : nasjazz :)

Triple H jest przesyconym pewniaczkiem że jego kariera potrwa jeszcze długo i męczy mnie to że chce być ważniejszy niż zapisany w historii Terry Bolea(o ile niektórzy wiedzą kto to taki)bazując na małżeństwie ze Stephanie.Na początku ucieszyłem się że wygrał pas ale po dłuższym namyśle stwierdziłem że to już DWUNASTY raz i chyba wolę tego znienawidzonego Cenę choć obu bardzo lubię tylko że jak HHH tak nadal będzie punktować do McMahonów to niebawem pobije rekord Flaira-bo pamiętacie chyba słynne "sixteen times champion" :)

Dobrze, że Cena przejdzie na Smacka, pod nieobecność Undertakera na pewno dobrze to zrobi smackowi.

Co do obecnego mistrza WWE, Triple H, to według mnie już się znudził. Nikt nie zauważa osoby, która zasługuje na pas najwyższej rangi. Chodzi o Shawna Michaelsa. Jest doskonały technicznie, a ponowna rywalizacja między nim a HHH była był wspaniała.

Trzeci raz to samo...

#edit/\

Ktoś pisał o HBKeju?

Również zgadzam się ze słowami Carlito , z początku cieszyłem się że The Game zdobył Title ale teraz się coraz mnie cieszę ...

Co do draftu -

Jednak nie sądzę że Cena przejdzie na SD ponieważ ma już zapewnioną walkę o WWE title na NoC a jak wiemy NoC będzie już po drafcie .... 29.06 a draft 23.06

Wiemy przecież że WWE lubi nas dezorientować i zaskakiwać ...

Zgadzam się 100% z avenged.Właśnie HBK jest od pewnego czasu niedoceniany a stażem przewyższa nawet Takera choć to Taker w ostatnich dwóch latach miał więcej szczęścia a Michaelsa odsyłają na dalszy plan,a gdy już podnosi poprzeczkę-wciąż tylko "ociera"się o szansę zostania mistrzem.I to mnie max wkurza
Panowie , jakby HBK chciał wygrać tytuł to by go wygrał. Przecież wiadomo , że HHH i HBK to przyjaciele , i jeśli Shawn powidział by tylko słowo "chce wygrać jakiś tytuł" to na nastpnym PPV miałby title shota. Najwidoczniej HBK nie zależy już na liczbach , to dobrze bo to , że HHH chce mieć 16 czy więcej tytułów nie najlepiej świadczy o nim... Czas promować młodszych , robić dobre show , i jobnąć kiedy trzeba , a nie bawić się w niezniszczalnego 40 latka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejny odcinek AEW Dynamite w drodze do World's End. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Na otwarcie Kyle Fletcher pokonał Sheltona Benjamina w niebieskiej lidze Continental Classic. Fletcher ma na koncie już sześć punktów w tym turnieju. Link do filmu W ringu pojawił się Hook, który chciał walki z Christianem Cagem. Cage rzeczywiście wyszedł do konfrontacji, ale znienacka Hooka zaatakowali Nick Wayne i Kip Sabian. Na koniec Christian wyprowadził conchairto w rękę Hooka. Link do filmu Adam Cole i Kyle O'Reilly znaleźli się w finałowej dwójce Dynamite Dozen Battle Royal. Zawalczą ze sobą tym samym za tydzień. Link do filmu Swerve Strickland bez większych problemów rozprawił się z Maxem Casterem, a po pojedynku dał mu jeszcze lekcję. Link do filmu Jay White pokonał PAC'a, mimo ingerencji Wheelera Yuty. Po pojedynku White'owi pomogli Orange Cassidy... i Adam Page w odparciu ataku Death Riders. Link do filmu Anna Jay pokonała Penelope Ford. Po starciu doszło do konfrontacji Jay z Mercedes Mone. Anna wyprowadziła cios z liścia mistrzyni TBS. W walce wieczoru Claudio Castagnoli pokonał Brody'ego Kinga w kolejnym pojedynku złotej ligi w Continental Classic. Castagnoli ma na koncie już sześć punktów w turnieju. Link do filmu Na Rampage zobaczymy: * AEW Continental Classic Blue League Match: Mark Briscoe (0 pts) vs. Kazuchika Okada (1 pt) * AEW Continental Classic Blue League Match: Daniel Garcia (1 pt) vs. The Beast Mortos (0 pts) * AEW Continental Classic Gold League Match: Ricochet (0 pts) vs. Komander (0 pts) * The Vendetta (Taya Valkyrie & Deonna Purrazzo) in action Z kolei na Collision zapowiedziano: * Wrestle Dynasty Women's Invitational Tournament: Willow Nightingale vs. Serena Deeb * AEW Continental Classic Blue League Match: Kazuchika Okada vs. Kyle Fletcher * AEW Continental Classic Blue League Match: Daniel Garcia vs. Mark Briscoe * AEW Continental Classic Gold League Match: Komander vs. Darby Allin * Emi Sakura vs. Mina ShirakawaPrzeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • KyRenLo
      Jest i oficjalne potwierdzenie tego, co wrzucałem wcześniej: Tydzień przed Royal Rumble. Średnio mi się to podoba. Becky/Charlotte:
    • MattDevitto
      Jakby co panowie to możecie znaleźć więcej info i odnośniki w oryginalnej wiadomości od WWE https://x.com/WWE/status/1864335491505504382
    • IIL
      Tak powinno być. W razie 'w' zarejestrowałem też maila na przedsprzedaż w Greenhouse. Coś czuję, że bilety na Brukselę rozejdą się w kilka minut... Powodzenia.  
    • GGGGG9707
      Czyli w środę dla zarejestrowanych na WWE.com ? Wie ktoś o której godzinie? (Chyba była coś mowa o 10 ale nie jestem pewien)
  • Dodaj nową pozycję...