Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Spoilery ONS!, Randy Orton, Edge, Lashley, Jim Ross, Underta

RazorR

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Randy Orton doznał podczas walki złamania lewego obojczyka w wyniku złego upadku poza ringiem. Randy powiadomił o tym sędziego, który prędzej zakończył pojedynek, który miał trwać o wiele dłużej. Po walce Orton zdołał sam pójść do szatni, gdzie zajęli się nim lekarze. Jeszcze przed zakończeniem gali został przewieziony...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-spoilery-ons-randy-orton-edge-lashley-jim.html

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Draft odbędzie się 23 (Nie wiem czy to dla kogos spoiler...), czyli przed galą NoC. Prawdopodobnie Edge zyska nowego rywala, a Batista...

prawdopodobnie zawalczy przeciw Y2Jowi...

Taker zdjęty do WWE Alumini...

• Urządzenie:  Windows

Nie moge sie doszukać, dlatego podpytam was :)

Czy Taker dostanie troche wolnego? czy to już R.I.P?

• Reputacja:   29
  • Urządzenie:  iPhone

Rambo78,

Taker już przed One Night Stand poprosił zarząd o wolne. Gdyby rzeczywiście miał on odejść z federacji to zapewne nie przeprowadzono by tego w taki sposób :)

Myślę że to może być początek końca Takera ....

Swoje już powalczył doszedł do czego trzeba a teraz prosi o walne , może potem poprosi o dłuższy urlop aż całkiem odejdzie . A pas WHC będzie wędrował z rąk Edga do kogo innego , oczywiście ja tak sądzę i nikt z tym się nie musi zgadzać ... I jeszcze do tego usunęli jego profil na oficjalnej stronie :(

Ratingi RAW poprawiane za sprawą przekupstwa widzów?Niegłupi pomysł choć nieco kontrowersyjny ale to w stylu Vinca...Dla mnie masakralne poniżenie ze strony tej federacji ale pewnie wielu za sprawą latających zielonych przyjdzie na RAW,mnie natomiast martwi odejście Phenoma...Za szybko,tak nagle...Dziwne

Ludzie skończcie wstawiać spoilery !!

Tak dokładnie, Na złość Vincowi fani powinni przestać chodzić na Smackdown, przestać oglądać, wogóle powinni się odwrócić os smackdowna bo przecież Edge i ta jego narzeczona to co robią to jest żałosne, no chyba że Undertaker sam chciał skończyć, ale to mogli się powstrzymać od tego by Undertaker odszedł jako pokonany, Takie rzeczy to mi się w pale nie mieszczą

Tak dokładnie, Na złość Vincowi fani powinni przestać chodzić na Smackdown, przestać oglądać, wogóle powinni się odwrócić os smackdowna bo przecież Edge i ta jego narzeczona to co robią to jest żałosne, no chyba że Undertaker sam chciał skończyć, ale to mogli się powstrzymać od tego by Undertaker odszedł jako pokonany, Takie rzeczy to mi się w pale nie mieszczą

Człowieku, to jest wrestling - wszystko jest 'ukartowane'.

A jeżeli chodzi o ONS to uważam że ten PPV był po prostu nudny. Swantom Hardego to po prostu śmiech na sali. Jedynie mecz Edge z Takerem był dość dobry, ale to ciągłe powtarzanie "Taker's carriera is dead FOR EVER" po prostu robi sie żałosne :|.

Człowieku chcesz wszystko przekreślać tylko dlatego że jedna gwiazda odchodzi ?? zastanów się ile już gwiazd odeszło chociaż ostatnio Rick Flair którego bardzo lubiłem , i co dalej oglądam wrestling i będę oglądał póki będę w stanie...

Taker przecież nie musi odchodzić na zawszę , może zrobić urlopik i wrócić w wielkim stylu.

Myślę że Taker nie przegrał pasa tylko się go zrzekł i powiedział że robi urlop ... ( niewiem jak było na prawdę )

Teraz będzie jeszcze ciekawiej bo muszą kogoś znaleźć EDGowi na feud możliwe że o pas WHC .

Ja tam się nie przejmuję (narazie) bo przecież jeszcze nic nie potwierdzone ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Polecana zawartość

• WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 439 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Monday Night Raw!
      • 17 797 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 810 odpowiedzi
    • AEW All In 2024
      Data: 25 sierpień 2024

AEW World Championship: Swerve Strickland (c) -vs- Bryan Danielson
      AEW Womens Championship: Toni Storm (c) -vs- Mariah May
      AEW International Championship: MJF (c) -vs- Will Ospreay
      • 81 odpowiedzi
    • WWE SummerSlam 2024
      Data: 03.08.2024

Undisputed WWE Championship: Cody Rhodes © -vs- Solo Sikoa
      World Heavyweight Championship: Damian Priest © -vs- Gunther
      CM Punk -vs- Drew McIntyre

...

CM Punk czytający na backu skrypt MiTB '24

...
        • Dzięki
        • Lubię to
      • 45 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Grins
      Do całej gali odniosę się później  teraz skomentuje końcówkę, podobało mi się to, nie żadna celebracja, słodko pierdzące zakończenie a zdewastowanie Danielsona, smutna końcówka gdzie wszyscy byli przybić tym co zrobił Mox ale o to własnie chodzi, w końcu jest grupa która nie pierdzieli się w tańcu, oznacza to jedno Darby ruszy po pas i go zdobędzie kto wie czy nie będzie jakiegoś pojebanego spotu wykonaniu Darby'ego i Moxa. 
    • MattDevitto
      Panowie od kiedy to gwiazdki wujaszka mają jakikolwiek sens? Przecież to tylko odczucia osoby, która daje je jak mu się tam podoba. Jakby za tydzień dał 8 gwiazdek walce w niemainstreamowej fedce z Osaki to wcale bym się nie zdziwił Przez lata kręcił się w fotelu i coś tam jąkał jakie to TNA jest złe i fedka Dixie przez prawie 20 lat miała u niego jednego five stara - JEDNEGO! A jak coś tam lubi to sypie gwiazdkami jakby jutra nie było. Już od dawna patrzę na jego oceny tylko dla beki i polecam to robić każdemu Że nie wspomnę po raz 100 o tym, że taki kozak ringowy jak Kurt nie ma żadnego 5-stara na koncie, no ludzie kochani
    • KPWrestling
      Hans Schulte zdobywa kontrakt mistrzowski podczas gali KPW Godzina Zero 2024. https://www.instagram.com/hansschultepro/ Hans Schulte wygrywając walkę 7 Wspaniałych, zdobywa kontrakt mistrzowski, umożliwiający mu walkę o dowolny pas mistrzowski, w dowolnym momencie każdej gali.Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
      https://www.youtube.com/watch?v=5dXcgPC5gTQZobacz na YouTube
    • CzaQ
      W starej, sympatycznej komedii pt. "Zulus Rozrabiaka" główni bohaterowie na początku fiilmu 'kradną' pewien 'przedmiot' - o co chodzi?  
  • Dodaj nową pozycję...