Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

Ile gal wrestlingowych widziałeś na żywo (osobiście)?

Przemk0

Ile gal wrestlingowych widziałeś na żywo (osobiście)?  

241 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile gal wrestlingowych widziałeś na żywo (osobiście)?

• Żadnej
      203
    • Tylko jedną
      15
    • 2-3
      6
    • 4-5
      1
    • 5-10
      3
    • 10 i więcej
      13

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  04.11.2003
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Ile gal wrestlingowych widziałeś na żywo (osobiście)? Edytowane przez Przemk0

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

"Na żywo" to znaczy osobiście... a nie przez internet czy w TV :)

• Dołączył/a:  06.07.2006

PWG - European Vacation 2 - Germany w Essen. Ponad 17 godzin jazdy autobusem w jedną stronę. Przed gala zrobiłem sobie fotki z Bryanem Danielsonem, Austinem Ariesem i Chrisem Hero. Z pierwszym udało mi się zamienić dosłownie 5 - 6 zdań na temat gali. Do tego wygłosiłem mój krótki monolog ku jego czci :)

Ogólnie doznania fantastyczno-kapitalne. Stojąc 3 - 4 metry od ringu i mając świadomość, że ogląda się najlepszych wrestlerów na świecie... to ryje beret. Main event: PAC & Kevin Steen vs. Davey Richards & Super Dragon, a wcześniej Bryan Danielson vs. El Generico. Masakra.

Klimat równie kapitalny. Ktoś zaczyna chanta i już pierwsze powtórzenie krzyczy 400 zajaranych fanów. Ogólnie całość reaguje jak jeden organizm.

Oglądając później wersję divx w domu, moc gali uleciała w około 70%. Wiecie, fotel, kawa i inne rzeczy jednak skutecznie zabijają klimat ;)

• Dołączył/a:  25.04.2007

Na razie żadnej nie widziałem, ale postaram się namówić staruszka na którąś z gal PWG European Vacation, karta, data i cena biletów byłyby mile widziane, ja nie mogłem niestety znaleźć żadnych informacji :/

• Dołączył/a:  21.11.2007

naraize 0,ale w przyszłości mam nadzieje żę obejze coś na żywo.

majonez zazdroszczę Ci :)

Wypadało by napisać iż ja jedną... House Show WWE w Berlinie.

• Dołączył/a:  09.11.2003

Trochę dziwna ta sonda, zważywszy na fakt, że przytłaczająca większość fanów wrestlingu w Polsce nie widziała żadnej gali. Ostatnią odpowiedź mógłby zaznaczyć chyba tylko G0L0B ;).

Czemu dziwna? Chyba warto zobaczyc czy ta wiekszosc rzeczywiscie tak przytlaczajaca.. czy jednak jakis tam procent ma chocby jedna gale na swoim koncie. Edytowane przez Przemk0

• Dołączył/a:  09.01.2008

Ja na swoim koncie nie mam niestety żadnej gali na żywo...a pomysł aby zrobić taką ankietę jest dobry...Six co się stało, że jeszcze nie zwróciłeś uwagi Przemk0'wi że błąd ortograficzny zrobił...wszyscy wiemy, że to często czynisz :)

• Dołączył/a:  30.01.2005

2 gale na zywo

W 2006 bylem na Wloskim Nu-Wrestling Revolution, tu zaplanowalem trajd, jak bylem ze znajomymi we Wloszech, jednym w walczacych na gali byl Vampiro!!! ogolnie gala srednia, nic specjalnego, ludzi troche jakies 200osob

Rok Wczesniej w Meksyku na gali CMLL przypadkowo zobaczylem plakat z infem o galach,ale ze to byl wtorek to byla jedna z wielu houseshow, ludzi jednak sporo w malej hali, malo znanych wrestlerow glownie ci co otwieraja normalne gale, troche tez zapozyczonych z meksykanskiego indys, wsrod bardziej znanych pod koniec pojawil sie przy ringu Dos Carras, na gali bylem nie calej bo sie spoznilem i pod koniec tez musialem wyjsc bo driver dal tylko 1,5godz :evil: ale warto i tak bylo :!:

• Dołączył/a:  31.08.2005

Ja byłem na WWE Wrestlemania Revenge Tour w Berlinie :) Świetny klimat :) Głównie przez grupkę już starszych fanów NWO którzy dawali zarąbiste chanty(oczywiście wszyscy wstawieni) wyniki były trochę lipne bo pod marków ale niektóre walki porywały i mnie :) Wejście Kane bezcenne - ogłuszenie na 3 sekundy 8) Największy pop zebrał Shawn Micheals kiedy jakieś 400 - 500 osób zaczęła skandować HBK! HBK! Zdecydowanie warte przeżycia :)