Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

Judgement Day 2008

thejehmes

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  29.10.2007
  • Status:  Offline

Witam w dyskusji na temat nadchodzącego PPV a mianowicie Judgment Day 2008.

Pierwsza walka zapowiedziania :

Triple H vs. Randy Orton o WWE CHAPMION. Wygrana przesądzona Triple H wygra bo czemu miałby tak wcześnie go tracić? Straci go na Armageddon zobaczycie =P. Co sądzicie na temat tej walki? Bo chyba każdy to samo :P ?

Edytowane przez thejehmes

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  08.11.2007

Kurcze zastanawiam się czy na tym forum panują zawody "kto pierwszy założy temat o nadchodzącym PPV" ... Został jeszcze miesiąc do gali a więc o czym tu dyskutować? Niby jest już jedna walka( nie wiem nie oglądałem Raw) , ale przecież wszystko może się za tydzień zmienić. Dobrym przykładem jest ostatni temat o Sacrafice. Miała być walka Joe vs. Steiner a jest triple threat...

Dobra nie do mnie należy prawić kazania, ale tematy o PPV są zakładane zdecydowanie za szybko...

Ale zakładając, że nic się nie zmieni w walce Triple H vs. Orton wynik jest wiadomy, jedynie jakiś kataklizm mógłby zabrać zwycięstwo dla Huntera

Edytowane przez nasjazz

• Dołączył/a:  20.10.2007

Pierwsza walka zapowiedziania :

Triple H vs. Randy Orton o WWE CHAPMION

Sorry mógłbyś powiedzieć gdzie ona została zapowiedziana?

I poza tym wiem że chcesz być pierwszy, bo wtedy jesteś fajniejszy dla innych, ale takie tematy powinno zakładać jak jest cokolwiek wiadomo o gali, a nie jak sa tylko przupuszczenia o main event. Czemu w ME na JD miałby nie walczyć JBL? Przecież się odgrażał na RAW?

• Dołączył/a:  13.02.2007

Nie no nasjazz ma rację, po co zakładać już temat o PPV jak znamy praktycznie jedną walkę (nie lepiej poczekać z tydzień, gdy już więcej rzeczy się wyjaśni?).

A żeby nie było offtopa:

O walce Triple H vs. Randy Orton mogę powiedzieć tylko tyle, że HHH na pewno wygra (w końcu, jak już Triple H zdobyl ten pas to napewno go potrzyma 3-4 miesiące).

Aha i jeszcze jedno: joga94 wyedytuj nazwę tematu, bo to PPV nie nazywa sie "JUDGMENT DAY 2008", tylko "Judgement Day". Mała literówka, a też robi różnice ;) .

PS. Ale ludzie nie spamujcie już dalej "że temat za wcześnie założony", bo się zrobi straszny offtop :) .

Edytowane przez rocket

• Dołączył/a:  01.03.2008

cóż zgodze się z Nasjazzem co do ME może być to jeszcze inny mecz. Podobnie ja w Sacrifice temat za wcześnie :)

• Dołączył/a:  29.12.2006

Dobra przejdzmy do dyskusji na temat gali!

Coż można powiedzieć o tej jedynej walce?

Wygra Triple H ito oczywiste! Przecież tak długo o niego walczył i miałby go od razu stracić? To mało możliwe :>

• Dołączył/a:  29.01.2007
  • Urządzenie:  Windows

Nikt nie wspomnial, że ta walka będzie steel cage matchem, co i tak nie powinno zmienic wyniku i HHH wygra

• Dołączył/a:  29.12.2007

Co do innych walk:

Jestem pewnien na 100% ze rewanz MVP vs Matt o US.

Ale bardzo mnie ciekawi z kim bedzie bronil pas Taker :D?

Jakis maly draft kogos na SD? 8)

Undertaker raczej nie przegra, ale kto wie...

[ Dodano: 2008-04-29, 21:55 ]

Nikt nie wspomnial, że ta walka będzie steel cage matchem, co i tak nie powinno zmienic wyniku i HHH wygra

Moglbys powiedziec gdzie byla o tym mowa ?

• Dołączył/a:  29.01.2007
  • Urządzenie:  Windows

http://www.wwe.com/shows/judgmentday/matches/6990680/preview/

Preview:

WWE Champion Triple H vs. Randy Orton in a Steel Cage Match

• Dołączył/a:  20.10.2007

Ja jednak twierdzę że na najbliższym RAW wróci HULK HOGAN i to on będzie chciał walczyć z Hunterem. Jednak nie on jeden zapragnie powrotu na szczyt i będziemy mieli triple threat: Triple H vs Hulk Hogan vs Goldberg.

Co do paa US, to MVP pogodzi się z wygraną, za to ponownie zechce go zdobyć Booker T i łamiąc wszelakie zasady pojawi się na gali i będzie walczył z Mattem Hardy...

Dalej mamy dyskutować o czymś, o czym jak na razie nic nie wiemy?

• Dołączył/a:  15.12.2007

Kolejną walką prawdopodobnie będzie JBL vs. Cena. Bradshaw po pokonaniu Robbiego, przy stole komentatorskim "zapowiadał" swą zemstę na Januszu.

• Dołączył/a:  15.05.2007

Noo! NieDoCenaNiony w końcu już nie będzie trzymał się blisko pasa... :P

Ja jednak twierdzę że na najbliższym RAW wróci HULK HOGAN i to on będzie chciał walczyć z Hunterem. Jednak nie on jeden zapragnie powrotu na szczyt i będziemy mieli triple threat: Triple H vs Hulk Hogan vs Goldberg.

Co ty mówisz, kobieto? Nie osłabiaj mnie nawet :/ Na drafcie prawdopodobnie Cm Punk wskoczy na wyższy poziom i zacznie rywalizować o WWE Championship z Hunterem... Jakoś musi wykorzystać walizeczkę.

Triple H vs. Randy Orton - Zgadzam się ze wszystkimi w... 99%. Skoro Orton dostał push i Hunter dał mu wygrać na WM, to niby czemu Orton nie mógłby zostać ponownie pushowany? Hunter miał już swój czas... Wiem, że to prawdopodobne, ale pomarzyć można :P

• Dołączył/a:  20.02.2008

Dodano nowa walke: John Cena vs JBL

Co o niej sadzicie?

Według mnie obaj wrestlerzy juz mieli ze soba dobra walke na WrestleManii i watpie by teraz udalo im sie skroic coś lepszego. Według mnie walka dodana troszke na siłe. NIe zapowiada sie ciekawie.

• Dołączył/a:  01.03.2008

Jasiek wygra i będziemy mieli beznadziejny feud.

JBL wygra i będziemy mieć patrz wyżej albo nie powiem:super beznadziejny feud

Niestety nie ma do wyboru większe zło a mniejsze zło więc kto by nie wygrał będzie żal chyba że może ktoś interweniuje