Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pare dni z spokojnego życia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dzień 1

W domu u Avos'a

- dryń dryń (dzwoni telefon) dryń

- Kto do cholery tak wcześnie....

- Tu Zenek

- Co ty do K**** Nędzy chcesz o ...... 14 !?!??!?!?! Kurna ile ja spałem ?!?!?!

- To ty śpisz ?? Ok nie ważne ... Zapisano cię do gali Under Pressure III. Byłem w bractwie, ukradli jeden z plakatów i walczysz z jakimś nowym ...

- Dobra spodkajmy się w bractwie o godz 23.30 .... wezme latarkę żeby podświetlic nara.

-Nara

No i Avos poszedl dalej spac...

Coś mu nie dało zasnąc lecz nie wiedział co to jest ... Poszedł na górę domu sprawdzic co to jest ... To był jego "współ lokator" Andrzej ...

Andrzej był myszą która bardzo rozrabiała. (Ale o tym opowiem w późniejszych RP)

Jack poszedł na zakupy. Ludzie nie zwracali wogóle na niego uwagi ale mimo to nie miał problemów z kolejkami.

Dochodziła godzina 20.00

Jack jak zwykle o tej porze oddawał cześc szatanowi. Kiedy skończył wyszedł na polko aby się "pobawic" (nie wiadomo z kim).

Godzina 22.00

Avos przemierza miasto i idzie do swojego bractwa...

Spotyka tam już czekającego Zenka.

- Sorry, że tak na ciebie Zenek nawrzeszczałem ale myslalem ze jest troche wczesniej ...

- Dobra nic się nie stało Jack... Mam tutaj tą kartę ...

- Pokaż mi ... Walcze ... kurde dwie walki mogę walczyc jeśli pierwszą wygram ... a pie....

- Pierwszą walczysz z jakimś nowym ...Iron Hearth chyba tak tu pisze ... tak samo drugi darkmatch ... w drugim też są nowi.

- Zaraz ... bractwo ma informacje o wszystkich ludziach na świecie ... musimy przeglądnąc akta

- Już przeglądałem ... Nic o nich nie mamy ... tylko to jak się nazywają, miejsce i data urodzienia itp.

- Szit madafaka i co teraz zrobimy ??

- Wystarczy czekac na galę i na twoją walkę

- A co z tymi z pierwszego darkmatchu ??

- Wiemy o nich tyle co o Iron Hearth'cie

Chyba ludzie ktoło których przebywam mi już szkodzą ... muszę zamieszkac w bractwie ... jest jeszzce jakieś wolne miejsce ??

- Akurat jest ... Twoje stare miejsce

- Zarąbiście, znów się wprowadzam do bractwa ale dopiero po gali bo mam jeszcze pare spraw do załatwienia...

Wielki krzyk w bractwie

-UNDER PRESSURE NADCHODZI A NASZ BOHATER BĘDZIE TAM !!!

- Hej ludzie spokojnie ... jeszcze przecież nic nie osiągnąłem ... to będzie mój debiut więc nie ma na co liczyć... Pierwszą walkę pewnie przegram więc nie ma na co liczyć ... a jakbym pierwszą wygrał to drugą już na sto procent przegram ...

- Ale my w ciebie wierzymy a wiara jest najważniejsza

- Dzięki chłopaki ... porządni z was ludzie

Dzień drugi

Dom Jacka

Jack jak zwykle oglądając telewizję, grał na kąpie kiedy usłyszał dzwonek do drzwi.

Zszedł by otworzyć.

- Cześć Zenek ... wchodź

- Mam ci tylko tyle do przekazania, że nadal nic nie wiemy o twoich przeciwnikach..

- OK. Dzięki za info.

Avos przerzucił się na kartę i uważnie się jej przyglądał...

Zauważył napis:

"Numer kontaktowy xxx xxx xxx - Vlad Biggmaczyński"

Postanowił zadzwonić...

Po dwóch sygnałach odezwał się przyjazny głos:

- Słucham.

- Dzień dobry.

- Dzień dobry, w czym mogę pomódz ?

- Nazywam się Jack Ross i mam pytanie ... czy macie w aktach coś o moim przeciwniku ?

Nazywa się Iron Hearth

- Czy tyle pan potrzebuje ?

- Jeszcze poprosiłbym o informacje o wrestlerach Big Shakur i Nas Jazzowski

- Proszę poczekać ...

Avos porozmawiał sobie z managerem...

- Dziękuję bardzo za udostępnienie mi tych informacji. Do widzenia

- Do widzenia.

- Z tego co mi pan Vlad powiedział ... doszedłem do wniosku, że Iron jest troszkę podobny do mnie, o Nas'ie Jazzowskim lepiej nie będę mówił bo się go troche przestraszyłem, a Big Shakur to prawdziwy potwór ... ale co mi tam ... raz kozie śmierć

Dzień trzeci-

Łódź, Hala MOSiR

Avos przyjechał do Łodzi swoim ulubionym motorem ...

Zbliża się jego walka kiedy spodkał Vlada

- Myślę, że przydały się panu informacje

- Tak przeanalizowałem je ... bardzo dziękuje za udostępnienie mi ich

- Dobrze. A teraz leć

Avos jest przy wejściu...

Ciągle obmyśla taktyki... niezbyt myśli o walce.

Wkońcu zaczął się jego theme. A komentatorzy wypowiedzieli The Charamara

Jack wychodzi przez drzwi na halę ...

PS. przepraszam ze nie pisalem ci z kreska ale komp mi nie lapie

Edytowane przez Avos
Lay down your soul, to the god's rock 'n' roll!
  • Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Avos

4

• Vaclav

2

• Fedor124

2

• pablo modjo

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Ale beznadzieja. Po co chłopie tak śpieszyłeś się z rpem? Było najpierw poczytać dzieła innych, troche pomyśleć i dopiero pisać. Mogłeś poczekać też na aktualizacje rosteru. Brak konkretnego speachu, bo ta kilkuzdaniowa wzmianka o walce to za mało. Co do gimmicku, to albo on jest taki beznadziejny, albo nie potrafisz go w ogóle oddać.

Czytalem RP innych i popelnilem blad bo czytalem te z pressure II a nie I raczej gimmicku to raczej ja go nie potrafie oddac a spieszylem sie ... nie wiem po co jakos tak wiec ok zrabalem sprawe i mecz juz mam przegrany

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Skoro nie potrafisz oddać gimmicku, to musisz go zmienić. Zrypałeś sprawę przez pośpiech, było poczekać na aktualizacje rosteru i poczytać coś o swym przeciwniku. Dopiero wtedy pisać, poświęcając mu (przeciwnikowi) trochę więcej niż kilka zdań.

Tragedia...

...i niechodzi nawet o RP, bo przez pospiech niezle go zrypales, ale o twoja wiedze o WLASNYM bochaterze. On nie jest Satanista, on jest pseudo-satanista. A od pseudosatanisty bardziej mi przypomina zula z laweczki w parku... :mad:

Nie bierzcie ze mnie przykładu.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Powinni tego zabronić :?

16476371734edf391100c30.jpg

Może oprócz tego

Powinni tego zabronić
to was lubie ...

wiecie za co ??

za to, że nie było to coś w stylu:

Do dupy praca nawet nie chcialo mi sie czytac ... wes sie lepiej za cos innego a nie RP pisz

tylko mi daliscie błędy jakie popełniłem (czyli całe RP) i przynajmniej wiem czego nie robic na przyszłośc ... za to wam dziekuje

nie wiem po co jakos tak wiec ok zrabalem sprawe i mecz juz mam przegrany

W każdej chwili możesz edytować posta. Pamiętaj że RP ma byc gotowy na któregoś tam :twisted: maja, a więc chłopie łapki na klawiaturkę i poprawiamy to co zostało spaprane (ogólnie rzecz biorąc piszemy nowego RP).

53541565549537ccb6a05f.jpg

Nawet nie wiedziałem, że tak można dzieki za info Jupiter ... Ale cos mi nie pasi poniewaz w rosterze albo ja jestem slepy albo dalej nie ma mojego przeciwnika %^^$

[ Dodano: 2008-04-28, 16:12 ]

Edytowałem RP ... myślę, że bardziej się spodoba

Przyjazny Vlad ? :shock: Poczytaj UP I i UP II, a dopiero potem pisz o Vladzie. Iron Heart juz jest w rosterze. Ogolnie jest poprawa, mala, ale jest. Pracuj dalej, to moze beda z ciebie ludzie ;)
Nie bierzcie ze mnie przykładu.

Już jest... :P... może nie w najlepszej formie ale jest;P...

81656381947f89e9dd11bf.jpg