Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Ulubione i znienawidzone entrance theme`y

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

ulubione themy , wymienie zawodnikami . kolejnosc przypadkowa

-edge

-kane

-goldberg

-randy orton

-triple h

-theme wolfpacka

nie lubie

-rey m

-mark henry

-batista ( nie moge tego zniesc , kawalka nie lubie nawet bardziej niz samego batisty , ta wczesniejsza batisty pasowala jak heelem byl)

-stone cold sa

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/page/2/#findComment-92424

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• weedhead

4

• Krzychu

4

• Venomus

2

• Fazi

2

Top użytkownicy w tym temacie

Ulubione:

- "Sick" Nick Mondo- fajny energiczny theme-idealnie pasuje do Mondo.

- Necro Butcher- Lynyrd Skynyrd rządzi :D

- Bryan Danielson- sama piosenka jest świetna a ryk publiki przy refrenie naprawdę miażdży

-DX Theme

-Vulture Squad- wjeżdża na bańke :D

- Randy Orton

- Edge

- Age of Fall- ja tam lubie ten przenikliwy krzyk :P

-Kevin Thorn- mark mode :P

-Kane-ten stary theme

- William Regal jako heel, używany też w teamie z Taylorem-mistrzostwo :D

i jeszcze wiele, wiele innych.

Nielubiane w sumie albo lubie jakiś theme ale jest on mi obojętny. Jest jednak kilka których zdzierżyć nie mogę.

- Rey Mysterio- wkurwia mnie ten theme niemiłosierne :P

- John Cena- pseudo rap w wykonaniu Janusza :|

- Khali- zajebiste brzdąkanko :D

Edytowane przez Biggmac
https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/page/2/#findComment-92475

Ulubione:

CM Punk- This Fire Burns!

Edge- właściwie wszystkie jakie miał, chociarz teraźniejsza najlepsza wejściówka, szczeóglnie jak walną mu masę fajerwerków, jak ostatni po powrocie po SS

RVD-mark mode:P

Hardyz (Loaded) jak wyżej :P

Lita- Lovefurrypassionenergy- Just feel right też było fajne, ale zbyt monotonne, a ta przeróbka jest super

Mickie James- Obsession- no obsession:D

Thriple H -My time & King of kings- dwa najlepsze jakie miał, lepsze nawet od The Game

Nieulubione:

Carlito

Candice Michelle- What Love Is [Remix] szcególnie chodzi mi o remix, nienawidzę techno

King Booker- wkurwiająca królewska melodyjka, a mogła by byś fajna, bo Regala wszystkie mi sie podobają

Eddie Guerrero- wszystkie sprzed Lie, cheat, steal

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/page/2/#findComment-92493

• Urządzenie:  Windows

Ulubione:

CZW opening theme - bardzo fajny kawałek

RAW (stary i nowy) - też fajne

Nick Mondo - Papa Roach - Last Resort

AJ Styles - I am

stary theme LAX (jeszcze z Konan'em)

Edge theme

I wiele innych o fajnym rockowym brzmieniu

nie mam swoich nieulubionych, w każdym jest coś ciekawego:)

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/page/2/#findComment-92494

mam dużo ulubionych więc powię tylko te których nie znosze :

1.Big Daddy V

2.MVP

3.Mark Henry

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/page/2/#findComment-92781

Najbardziej lubię oczywiście CM Punk'a - This Fire Burns, podoba mi się także Batisty, Edge'a i Ortona.

Nie lubię za to wejściówki MVP i HBK :D

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/page/2/#findComment-92786

Ulubione:

Przede wszystkim "Seek and Destroy" Metalliki przy Stingu (he he, będzie się śpiewać na Śląskim ;P)

Oba utwory Motorhead przy Triple H, jednakże ze wskazaniem na "King of Kings".

Zawsze podobały mi się Entrance musiki Kane`a, Edga i Ortona.

No i "Sexy Boy" HBK`a - sentyment, sentyment i jeszcze raz sentyment...

"Vodoo Chile" - odrobina klasyki nigdy nie zaszkodzi. Dzięki Hoganowi wciągnąłem się w Hendrixa :).

Znienawidzone:

Po prostu nie nawidzę DX theme - nie wiem dlaczego, po prostu reaguje alergicznie na Chris Warren Band, szczególnie na wokal. Z wielką ulgą przyjąłem powrót Shawna i Triplera do ich oryginalnych melodi.

Denerwuje mnie entrance Vinca i Jericho.

"My time is now" i inne hip - hopy

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/page/2/#findComment-92829

Ulubione :

1.Montel Vontavious Porter - świetny theme. Świetny klimat.

2.Mark Henry - 3 Six Mafia(czy jakoś tak) i wszystko jasne.

3."Word Life" - lepszy theme Ceny , cóż za gościem nie przepadam ale theme dobry.

Znienawidzone :

1.Deuce & Domino - po prostu nie czaję tamtych czasów , a dwa plejboje mnie wqrwiają.

2.Batista "I walk Alone" - też nie jestem pewien czy dobrze napisałem , ale zrąbany theme na maksa.

3.CM Punk - sama piosenka jest tak zrąbana , tak denna , że aż Mandaryna przy tym to miodzio

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/page/2/#findComment-92831

Lubiane:

1. P.O.D. - Booyaka 619 (Rey Mysterio)

2. John Cena - My Time Is Now (John Cena)

3. Motorhead - The Game (Triple H)

Nielubiane:

1. Theme Sandmana

2. Theme Big Showa

3. Theme Chavo Guerro

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/page/2/#findComment-93005

Przede wszystkim "Seek and Destroy" Metalliki przy Stingu (he he, będzie się śpiewać na Śląskim )

Na Creeping Death pewnie zedrę sobie gardło do reszty :D

Ulubione:

-Theme Ravena z TNA (,,Planet of Death") - fajny, psychodeliczny kawałek. nie wiem gdzie to wyczytałem, ale podobno autorem riffu tego utworu jest Curt Cobain...

- Marsz Takera

- Themy Triple H'a (Motorhead)

- Kane'a (,,Slow Chemical")

- Mankinda

- Obecny theme Rhino

- No i Danielsona ;) (,,Final Countdown")

Znienawidzone:

- Theme Kurta Angle obecny mocno mnie drażni

- Theme Bookera (zarówno stary, królewski jak obecny)

- Johna Ceny

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/page/2/#findComment-93024

• Reputacja:   1

-Theme Ravena z TNA (,,Planet of Death") - fajny, psychodeliczny kawałek. nie wiem gdzie to wyczytałem, ale podobno autorem riffu tego utworu jest Curt Cobain...

To nie do końca tak - theme z TNa jest wariacją na temat themu z WCW, który również jest wariacją, utworu Nirvany - Come as you are.

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/page/2/#findComment-93065

Ulubione:

King of Kings Huntera

Sexy Boy HBK'a

You think You known Me (nie wiem czy to się tak piszę i czy to jest tytuł) Edge'a

Nieulubione:

My time is now Janusza

Królewski theme Bookera (ten z TNA jakoś cały czas wpada mi w ucho, ale nie za bardzo mi się podoba)

Tajiri w 2001 roku (Jak dźwięk jakiejś katarynki japońskiej)

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/page/2/#findComment-93109

Mi pasuję

Cm Punk - Ogólnie fajna ta piosenka tylko by mi bardziej pasował z Punk'ową muzyczką.

Edge - Tylko słaby początek :?. Ale można se posłuchać

Mick Foley - Jakoś bez wokalisty ale tak wpada w ucho, że ciągle tego słucham.

Randy Orton - Tutaj bez minusów

DX - Fajnie muzyczka tylko jak 2 razy to posłuchasz to się nudzi. Ale po przerwie znów można :D

HBK - Taki "Gejowy Rock" :lol: . Ale posłuchać jak najbardziej

Mr. Kennedy - No tutaj także bez minusów

Rob Van Dam - Jednym słowem, ta piosenka wymiata!

Hornswoggle - :lol: :lol: :lol: Mi tam się podoba :lol: :lol: :lol:

A te co są słabe :(

Jasiek Sina - No coment

Rey Mysterio - Tego to już wogóle nie ocenie.

Ric Flair - Nudna muzyczka

The Rock - NUDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jeffrey Hardy - No coment

Carlito - :lol:

[ Dodano: 2008-05-07, 17:58 ]

Zabardzo nie znam tytułów. Bo na bearshear pisze tylko np. Mr.Kennedy WWE

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/page/2/#findComment-93904

Ulubione:

Kane(teraźniejszy)

Sick Nick Mondo(Last Resort)

HHH(Play The Game)

Abyss(Down in the Catacombs)

Hormswoggle

Undertaker(Teraźniejszy)

Nielubiane:

Rey Mysterio(P.O.D)

John Cena(You can't see me, jak i poprzednie)

Big Show(Wszystkie)

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/page/2/#findComment-93926

Ulubione:

Kane (nowy) - zajebiście klimatyczny

Undertaker - mega zajebiście klimatyczny

Sandman - Jedyny utwór metalici jaki mi się podoba

Big Show (nowy) - lepszy od pierwotnej wersji

Goldberg i Lesnar - mają tego powera

Ron Killings - poprostu mi się podoba

Nie lubiane :

Jeff Hardy - nie lubie takiej "technologicznej" muzyki

Y2J - taki jakiś dziwny

Rey Mysterio - (boyaka, boyaka) gdyby w piosence nie pojawiały się słowa "rey mysterio" i "619", kompletnie by do niego nie pasowała

Bad american Undertaker - nienawidze tego gimmicku takera, wiec i theme nielubiane

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/page/2/#findComment-93949

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Dwayne Johnson powrócił na ring WWE po raz pierwszy od 11 lat podczas WrestleManii 40, która odbyła się w kwietniu tego roku. Jednak, jak przyznaje, jego ciało nie reaguje już tak samo, jak dekadę temu. "To niesamowicie trudne" - powiedział 52-letni Johnson podczas otwarcia Cirque du Soleil "Auana" w Honolulu we wtorek, 17 grudnia. "Trening staje się naprawdę intensywny, a obóz treningowy bardzo wymagający". "Przeszedłem obóz treningowy przed WrestleManią, który trwał około ośmiu do dziewięciu tygodni" — dodał. "To naprawdę szybkie tempo, ale na szczęście udało mi się przez to wszystko przejść". Cały czas pojawiają się spekulacje, że może on ponownie powrócić na ring podczas WrestleManii 41, która odbędzie się w przyszłym roku w Las Vegas. --- Walka Logana Paula z Conorem McGregorem nie oznacza końca kariery wrestlingowej YouTubera, mimo jego prób przekonania fanów, że jest inaczej. Były mistrz Stanów Zjednoczonych nie pojawił się w WWE od czasu, gdy stracił swój tytuł na rzecz LA Knighta podczas SummerSlam w sierpniu tego roku. Na specjalnej konferencji promującej współpracę WWE z Netflixem Logan ujawnił, że będzie aktywnie uczestniczył w programie Monday Night Raw w 2025 roku. "Obiecuję wszystkim: patrzycie na przyszłego mistrza świata WWE, a jego imię to Logan Paul." Gunther odpowiedział na słowa Paula, stwierdzając, że z wielką przyjemnością "wybije ten głupi uśmieszek z jego twarzy." (slap that stupid smirk out of his face.)Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • Mr_Hardy
      Bardzo smutny news, ale może wymyślą coś nowego.
    • IIL
      Japonia od 2027 zakazuje użytku, importu i sprzedaży jarzeniówek, co może wiązać się z sporymi zmianami w death matchowych federacjach. To byłby koniec pewnej ery, ale z drugiej strony może już czas na inne zabawki...  
    • Kaczy316
      Więc co? Zobowiązałem się do zabawy co roku i słowa dotrzymam! Lecimy z przewidywaniami na 2025 rok! O to moje typy, ciężko dać coś nieoczywistego, bo mam wrażenie, że obecnie wszystko z Hunterkiem jest możliwe i dzieją się świetne rzeczy w fedce, więc na razie ciężko coś zmienić na lepsze, bo cały czas jest co raz lepiej według mnie xD, ale O TO MOJE TYPY! ZAPRASZAM DO ZABAWY!   1.Dostaniemy totalnego bangerka w postaci Ilja vs Gunther na jakimś PLE prawdopodobnie o jeden z tytułów. 2.The Rock nie zawalczy na WM 41. 3.Orton skroi Rhodesa z Undisputed WWE Championship na WM/SS. 4.Sami Zayn lub KO w końcu dobiorą się do walizki. 5.Bron Breakker dostanie program o World Title na jakimś PLE. 6.Punk pierwszy raz w historii będzie Main Eventował WM. 7.Rhea odzyska tytuł Women's World na debiucie Raw na Netflixie. 8.Debiut Raw na Netflixie będzie tak samo pamiętny jak Raw 1000. 9.Jacob Fatu dostanie poważny singlowy pojedynek na WM. 10.Obstawiam, że Call Up w tym roku z NXT dostaną: Trick Williams, Oba Femi, Roxanne Perez, Cora Jade i The Family. 11.Dominik Mysterio niestety dalej nie będzie istotnym graczem podobnie jak w 2024, a szkoda. 12.John Cena vs Logan Paul na WM taka plotka krąży po sieci obecnie, a ja chciałbym to zobaczyć i to się wydarzy. 13.Royal Rumble męski w tym roku wygra ktoś kogo kompletnie się nie spodziewamy(czyli nie z grona faworytów) 14.Drew McIntyre będzie jeszcze bardziej kluczową postacią w 2025 niż był w 2024 i udowodni to wygrywając World Title na pewnym etapie. 15.Finn Balor będzie dostawał od fanów po raz enty "OSTATNI MOMENT NA ODBUDOWANIE SIĘ" Bo dostaję takie coś od kilku ładnych lat xD. 16.Cena dostanie Ortona jako ostatniego rywala w finałowej walce w 2k25. 17.Opos(Omos) zostanie w końcu wywalony z WWE. 18.Sheamus zostanie Grand Slam Championem, zdobywając ostatni brakujący tytuł czyli Intercontinental. 19.The New Day sięgną ponownie po mistrzostwa Tag Teamowe. 20.Tiffany Stratton zostanie mistrzynią kobiet skutecznie inkasując walizkę. 21.Zostanie ogłoszone pierwsze w historii 2-dniowe Royal Rumble.
    • PTW
      Odeszliście na chwilkę od świątecznego stołu? To fajnie, mamy coś dla Was :) PTW AWARDS 2024 powered by Fantastyczne Gadżety - LECIMY DALEJ! GŁOSOWANIE: MÓWCA ROKU! Głosujecie reakcjami. Poniżej kilka słów o nominowanych, by ułatwić Wam wybór. Lajk - Dawid Puncher Seńko Zwycięzca poprzedniego głosowania to bez wątpienia najbardziej kompletny produkt w polskim pro wrestlingu. Jego ciosy rozbijają twarze rywali, a jego cięte riposty łamią ich ducha i trzeba przyznać że w jednym i drugim doszedł niemal do perfekcji. Zależnie od dnia, humoru czy przeciwnika pięściarz ze Szczecina potrafi być zabawny, sarkastyczny, kąśliwy... ale przede wszystkim tak jak w walce szuka słabego punktu i ładuje weń do oporu. Serce - Vincent Caravaggio PTW Współczesny arystokrata to istna sensacja ubiegłego roku, człowiek, który szturmem podbija polską scenę i może się pochwalić nie tylko nieskazitelnym rekordem zwycięstw, ale także (a może głównie?) licznymi przemowami, którymi starał się ukazać swoją wyższość nad rywalami i wygrać bitwę psychologiczną. Vincenta można nie lubić, ale trzeba przyznać, że wokabularz ma niezwykle rozbudowany i jako krasomówca jak i zawodowy zapaśnik zawsze jest o kilka kroków przed oponentami. Wow - Alex Brave Na liście nie mogło zabraknąć prowadzącego The Brave Show. Alex przeszedł swoisty glow up w ostatnich miesiącach i z sędziego o wątpliwej uczciwości stał się pełnoprawnym wrestlerem... o wątpliwej uczciwości. Poza pierwszymi zwycięstwami i rewelacyjnym pokazie umiejętności w meczu otwarcia na Ryuconie Brave błyszczał też na mikrofonie, choć to co mówił raczej nie sprzyjało zdobywaniu fanów. Zobaczymy, czy czekają nas kolejne edycje jego programu, czy widzowie zostaną oszczędzeni. Smutek - Arkadiusz Pan Pawłowski Założyciel i promotor naszej federacji poprowadził już ponad 50 gal pro wrestlingu w Polsce i zagranicą, zawsze z charakterystyczną dla siebie zaraźliwą pozytywną energią i w swoim niepodrabialnym (choć byli tacy co próbowali :)) stylu. Gdy pionier polskiego pro wrestlingu chwyta za mikrofon można być pewnym jednego - będzie się działo! Po tym co zadziało się na ostatniej gali wszyscy mają wiele pytań dotyczących przyszłości, my zapytamy jedynie, cytując klasyka... CZY JESTEŚCIE GOTOWI? Głosujcie już teraz i sprawdźcie poprzednie posty, by oddać głos w każdej kategorii! W niektórych kategoriach zawodnicy idą łeb w łeb - Wasze wsparcie może okazać się decydujące! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...