Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Ulubione i znienawidzone entrance theme`y

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jak w temacie.

Jak dla mnie sa to 3 utworki:

Aktualny theme Edge`a wiem ze go wykonuje zespół Metallingus, jest jak dla mnie wypasiony.

Jako drugi podoba mi sie theme Marka Henry`ego Three 6 Mafia - some boddies gonna get it, lubie taki typowy amerykanski Hip Hop.(bardzo dopasowany utworek do henryka)

Jako trzeci oraz egzekwo pdoba mi sie theme Batisty Saliva - I walk alone oraz Motorhead - Play the game oraz King of Kings.

Theme`y których nie trawie to:

P.O.D - Booyaka 619 - Rey`a Mysterio

Silkk The Shocker - I'm Comin - MVP

Homebwoi - Hard Hittin - The Coach

P.S. W miare mozliwosci prosilbym was o wpisywanie wykonawcow theme`ow, cos na moj wzor. Dzieki.

Edytowane przez weedhead
https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• weedhead

4

• Krzychu

4

• ajfan

2

• Cok

2

Top użytkownicy w tym temacie

Aktualnie tylko będę pisał.

1.Silkk The Shocker - I'm Comin - MVP - Świetne nagranie , pasujące do tego wrs.

2.Mr.Kennedy - turn Up the trouble - Fajne nagranie z fajnei podłożonym głosem Kennedy'ego.

3.S.O.S. - Theme Kofiego Kingstona , theme który spodobał się już za pierwszym razem. Świetne klimaty.

Unlike :

1.Killswitch Engage - This Fire Burns - nie lubie Punk'a i nie lubię jego theme'u który mi bardzo nie podchodzi.

2.Theme Miz'a - denny słaby , mogliby mu go zmienić.

3.Ttuaj trudno mi się zdecydować ale daje theme Khaliego którego po prostu klimatów nie trawię

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/#findComment-92269

Alter Bridge - Metalingus - Edge.

Burned(pierwszy) -Kane.

Najnowszy theme L.A.X

Monster Magnet - Live For The Moment- Matt Hardy

Obecny theme 3D

Mercy Drive - Burn In My Light - Randy Orton

Waterproof Blonde -Just Close Your Eyes- Christian Cage

Nie lubie:

John Cena - My Time Is Now

P.O.D - Booyaka 619 -Rey

Airbourne - Turn up the Trouble- Kennedy

No Chance In Hell-Vince

My time - Triple H

Killswitch Engage - This Fire Burns - CM Punk

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/#findComment-92276

Ulubione:

Instantclassic Christian Cage nie znam zabardzo wykonawcy

Alter Bridge - Metalingus-Edge

Dave Olivier I am-Theme Aj'a

i jeszcze jeden:It's Time to play the Game mój dzwonek :D a theme Triple H

Jeszcze tak towarzysko:Theme J.Hardy'ego

Nieulubione jakoś specjalnie nie mam albo sąspoko jak te powyżej a jak są żalosne to ich raczej nie pamiętam

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/#findComment-92280

Moje typy:

Ulubione:

1. Motorhead - The Game - Triple H - Chyba jeden z najlepszych themów wszechczasów.

2. NWO Theme - kiedyś w ogóle nie trawiłem całej tej grupy wrestlerów, ale trzeba to zrzucić na młody wiek i małe rozeznanie czym jest wrestling. Wraz z czasem patrzę na całą sprawę inaczej, a sam utwór wydaje mi się co najmniej świetny i genialnie dopasowany do gimmicku grupy.

3. Wolfpac Theme - praktycznie ten sam powód co wyżej.

Wkurzające:

1. Shawn Michaels - Sexy Boy - Dlaczego tak znakomity wrestler ma tak wnerwiającą muzykę? Sam utwór przywodzi mi na myśl zespoły pudel lub hair metalowe z lat 80-tych, które uważam za synonim obciachu.

2. Chavo Guerrero Jr. - nie wiem co jest bardziej wkurzające - sam wrestler czy jego entrance theme.

3. Ric Flair - ze względu na dystans jaki mam do tego wrestlera. Może i jest jednym z najlepszych zapaśników wszechczasów, ja jednak nie cierpiałem go i na szczęście nie będę musiał już go oglądać tak samo jak słuchać jego theme'u.

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/#findComment-92283

co tymasz do themu Shawna przecież to spoko theme :D
https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/#findComment-92284

• Urządzenie:  Windows

Generalnie lubię wszystkie themy oparte na rockowych melodiach, np. "The Game", "Out of the Fire", czy theme ś.p. Chrisa Benoit.

Natomiast nie lubię themów hip-hopowych, nawet Wolpack, który jako stajnia był fajnym pomysłem, wkurza mnie dziś swoim themem, gdy oglądam starsze gale...

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/#findComment-92289

• Reputacja:   1

Ulubione to:

Raven 2nd WCW theme,

Vampiro 2nd WCW theme - Destroyer

Theme Lobo - One Man Army by Pro Pain.

Nie lubię za to:

themu Billy Gunna z czasów gimmicku "Ass Man",

themu Tommy'ego Dreamera w WWE

themu Saturna z WCW (tego z syrenami)

themu Brada Armstronga.

Edytowane przez Vaclav
https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/#findComment-92291

Ulubione:

Diamond Dallas Page - ten z początkiem Nirvana - Smells Like Teen Spirit

nWo original

Hollywood Hogan - Jimi Hendrix - Voodoo Chile

Berlyn - taka mroczna symfonia

Disco Inferno - disco fever :D :D

Sting - Metallica - Seek and destroy

Chris Benoit - ostatni

Bret Hart - jego ostatni z WWF

Kenta Kobashi - Grand Sword

Sandman - Enter The Sandman

Lex Luger - Total Package (obecnie ktoś go używa w Dragon Gate :D )

A.P.A

znienawidzone:

Alex Wright - rzygać mi sie chciało od słuchania tego themu na każdym nitro

Triple H - ten z 99/00, którego używał przed Motorhead

Rey Mysterio - P.O.D Booyaka 619

Big Show - ten co miał poprzednio

Tatanka

Public Enemy - na początku mi się podobał ale z czasem sie strasznie przejadł

Team 3D - obecny theme

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/#findComment-92347

Ulubione:

Batista - Unleashed

John Cena - The Time Is Now

Mark Henry - Somebody's Gonna Get It

Triple H - The Game

Rikishi - You Look Fly Today

The Undertaker - The Darkest Side

Znienawidzone:

Theme The Great Khali

Rey Mysterio - Booyaka 619

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/#findComment-92355

Triple H (Motorhead - The Game) Spotkałem ten zespół na żywo, twarzą w twarz, kiedy przyjechali zatanktować na BP do mojego Taty :D Uwielbiam te klimaty...

Hardcore Holly (How do You like Me now?) Poprostu świetny :D

Batista (Salivia - I walk alone) Świetnie pasuje do tego wrestlera

Ron Simmons (Damn) :D

Sandman (Metallica/Motorhead - Enter the Sandman) :D

Znienawidzone:

The Great Khali Theme

Carlito Może i pasuje do tego wrestlera, ale mi nie podchodzi...

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/#findComment-92357

Ron Simmons-bardzo znane Damn:D

The Undertaker-American Bad Ass,Rollin

SCSA-nie znam nazwy ale podeszła mi.

Znienawidone:

The Great Khali-nie nasze klimaty......

Big Daddy V-Combo Car.....?

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/#findComment-92386

Ulubione:

1. Alter Bridge - Metalingus(Edge)

2. Our Leady Peace(Chris Benoit)

3. Turn up the trouble(Mr. Kennedy)

4. Theme J. Hardy'ego

5. Theme JBL'a

Znienawidzone:

1. The Great Khali

2. Lance Cade&Trevor Murdoch

3. Ric Flair

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/#findComment-92388

Ulubione:

Sting- Crow theme - zarówno mroczne jak i melancholijne

Dallas Diamond Page- Self High Five- łatwo w pada w ucho i oddaje klimat "peoples champion:"

nWo theme- pełna luzu i klimatu muzyczka, najlepszej w historii wrestlingu stajni zresztą... :twisted:

nWo Wolfpack theme- jedyny hip-hopowy utwór w wrestlingu który jest dobry...jak sam team zresztą, de best chiko! :twisted:

Undertaker- Ten pogrzebowy (Graveyard Symphony chyba) bardzo pasuje i przyjemnie sie słucha. Idealnie komponowało sie z zakończeniem WrestleManii XXIV i fajerwerkami :D

Znienawidzone:

Disco Inferno- nienawidziłem tego! Straszny badziew :twisted:

Goldberg- jakoś jego marsz gladiatorów nie pasuje mi...może jego postać mi obrzydziła? :D

https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/#findComment-92404

Goldberg- jakoś jego marsz gladiatorów nie pasuje mi...może jego postać mi obrzydziła? :D

To zalerzy ktora wersja, ta z WcW byla denna natomiast ta z WWE byla calkiem sluchalna

:).

Bardzo byłbym dzwięczny jakby ktoś zapodał linka do wlaśnie tej wersj Goldberga Theme z WWE.

Edytowane przez weedhead
https://forum.wrestling.pl/topic/10087-ulubione-i-znienawidzone-entrance-themey/#findComment-92417

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Dziwne to bo na ostatniej gali pokazali Otisa bez gaci? Ja ogólnie ma dość gołych lasek w sieci jest aż ponad to tik tok, twitter czy instagram, gwiazdki wrestlingu również świecą swoimi dupskami gdzie się tylko da, Nikkita Nylons to się dziwie że jeszcze żadnego bana nie wyłapała za świecenie swoją dupą na instagramie  (klepałby) ogólnie wrestling to wrestling, nie jest od tego aby gołe baby oglądać, mam nadzieje że po prostu wrócą brutalniejsze akcje, pierwsze przesłanki już był na Bad Blood i tego właśnie oczekuje, nic poza tym  nie wiem czemu era Attitude właśnie kojarzy się z gołymi babami, nie było tam tak wielkie seksualności jak na przykład w Erze Ruthless Aggression gdzie dostaliśmy sprośny segment z Edge'm i Lita która do tej pory pluje sobie w gębę że zgodziła się na ten segment, czy inne akcje tego typu gdzie laski były prawie bez niczego na wizji  Jakieś zmiany będę, ostrzejszy język pewnie i trochę więcej brutalności ogólnie też nie ma co przesadzać, poza tym i tak ostry język jest już dostępny od dłuższego czasu słyszymy od zawodników " bitch " ostatnio we War Gamesie Jey powiedział " oh shit " więc ten język i tak jest bardziej ostrzejszy niż na przykład kilka lat temu gdzie trzeba było pikować wszystko za każdym razem XD
    • KyRenLo
    • PpW
      ROZKŁAD JAZDY NA DZISIAJSZE HARDCORE FRIDAY BARSZCZ Z KRZESŁAMI 🎅🔥 2Koła czekają na was już od 19, a show tradycyjnie rozpoczynamy o 20 (plus świąteczna obsuwa, wiadomo) 🍻 DO ZOBACZENIA 🫡 Przeczytaj na fanpage.
    • RomanRZYMEK
      Oczywiście że Punk również zachował się słabo i nieprofesjonalnie, ale na backstage’u. Odróżnijmy te 2 kwestie, bo to jest podstawa by dalej prowadzić dyskusję. Punk jako Phill za kulisami - tu ciężko mi go nazywać profesjonalistą bo nie wiem co się działo za kulisami. CM PUNK jako postać, wrestler, storyteller to profesjonalista pełną gębą. W moim poście nigdzie nie napisałem, że Punk był w tym święty. Zarówno Punk jak i AEW, a raczej Tony mają swoje za uszami, tylko że z reguły jest tak, że ludzie staną zawsze po którejś ze stron i tutaj „znowu” Punk prześlizgnie się i raczej nie będzie miał z tego żadnych konsekwencji, bo to nie Punk, a AEW wyszło z ideą NDA w stronę Nemetha. Zresztą i tak najbardziej zagorzali fani AEW dalej będą myśleć, że wszystkiemu winny jest Punk. A skoro mowa o nieprofesjonalizmie, to zobacz sobie jak nieprofesjonalizm może być katalizatorem do całego gowna i zamieszania.    Świetny segment, który uruchomił efekt domina. Page, który w porównaniu do Punka na polu osiągnięć, doświadczeń czy po prostu znajomości biznesu mógłby Philowi buty czyścić, wychodzi do telewizji krajowej i gra w swoje karty. Daje shootowe promo które nie było uwzględnione w zarysie skryptu (tak, Tony tak bardzo wierzył w swoje „gwiazdy”, że dał im wolna rękę , jeśli chodzi o speeche. Niestety na przykładzie Page, czy kilku innych speechów dochodzimy do wniosku, że jednak lepiej gdyby ten skrypt był, bo nie każdy jest tak świadomy i doświadczony, by wykorzystać ten przywilej na poczet pracy dla firmy czytaj dla AEW). To dopiero jest nieprofesjonalizm pełną gębą. Hardkorowce AEW plują na Punka, ale zapominają, że odstawiając charakter Phila na bok, Punk był w chuj wartością dodatnia w AEW. Czy to pod kontem postaci -dalej uważam że był największą gwiazdą jaka była w AEW, czy to pod kontem po prostu znajomości biznesu - Punk wie jak zaciekawić widza i w tym wszystkim już pomijając kwestie backstage’owe patrząc pod kontem czysto postaci jest to profesjonalista pełną gębą który generuje swoja postacią przychody. A to powinno być dla AEW w tej chwili najważniejsze. 
    • MattDevitto
      Nie stoję po żadnej ze stron (ba, obie strony mam gdzieś), ale w całej tej sytuacji każdy wypadł słabo - w tym też Punk. AEW i Khan dużo na tym wszystkim stracili, ale pamiętajmy, że Punk ponownie pokazał swoje gorsze oblicze. Odnalazł się w WWE, ale to nie zmienia faktu, że dalej mimo upływu lat nie wie co to profesjonalizm i ,,dał ciała'' podczas swojej przygody w AEW, gdzie przecież mocno na niego liczono. W tej historii obie strony mają swoje za uszami.
  • Dodaj nową pozycję...