Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ulubione i znienawidzone entrance theme`y

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

ulubione themy , wymienie zawodnikami . kolejnosc przypadkowa

-edge

-kane

-goldberg

-randy orton

-triple h

-theme wolfpacka

nie lubie

-rey m

-mark henry

-batista ( nie moge tego zniesc , kawalka nie lubie nawet bardziej niz samego batisty , ta wczesniejsza batisty pasowala jak heelem byl)

-stone cold sa

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• weedhead

4

• Krzychu

4

• Nikuś

2

• RR

2

Top użytkownicy w tym temacie

Ulubione:

- "Sick" Nick Mondo- fajny energiczny theme-idealnie pasuje do Mondo.

- Necro Butcher- Lynyrd Skynyrd rządzi :D

- Bryan Danielson- sama piosenka jest świetna a ryk publiki przy refrenie naprawdę miażdży

-DX Theme

-Vulture Squad- wjeżdża na bańke :D

- Randy Orton

- Edge

- Age of Fall- ja tam lubie ten przenikliwy krzyk :P

-Kevin Thorn- mark mode :P

-Kane-ten stary theme

- William Regal jako heel, używany też w teamie z Taylorem-mistrzostwo :D

i jeszcze wiele, wiele innych.

Nielubiane w sumie albo lubie jakiś theme ale jest on mi obojętny. Jest jednak kilka których zdzierżyć nie mogę.

- Rey Mysterio- wkurwia mnie ten theme niemiłosierne :P

- John Cena- pseudo rap w wykonaniu Janusza :|

- Khali- zajebiste brzdąkanko :D

Edytowane przez Biggmac
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Ulubione:

CM Punk- This Fire Burns!

Edge- właściwie wszystkie jakie miał, chociarz teraźniejsza najlepsza wejściówka, szczeóglnie jak walną mu masę fajerwerków, jak ostatni po powrocie po SS

RVD-mark mode:P

Hardyz (Loaded) jak wyżej :P

Lita- Lovefurrypassionenergy- Just feel right też było fajne, ale zbyt monotonne, a ta przeróbka jest super

Mickie James- Obsession- no obsession:D

Thriple H -My time & King of kings- dwa najlepsze jakie miał, lepsze nawet od The Game

Nieulubione:

Carlito

Candice Michelle- What Love Is [Remix] szcególnie chodzi mi o remix, nienawidzę techno

King Booker- wkurwiająca królewska melodyjka, a mogła by byś fajna, bo Regala wszystkie mi sie podobają

Eddie Guerrero- wszystkie sprzed Lie, cheat, steal

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Urządzenie:  Windows

Ulubione:

CZW opening theme - bardzo fajny kawałek

RAW (stary i nowy) - też fajne

Nick Mondo - Papa Roach - Last Resort

AJ Styles - I am

stary theme LAX (jeszcze z Konan'em)

Edge theme

I wiele innych o fajnym rockowym brzmieniu

nie mam swoich nieulubionych, w każdym jest coś ciekawego:)

mam dużo ulubionych więc powię tylko te których nie znosze :

1.Big Daddy V

2.MVP

3.Mark Henry

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Najbardziej lubię oczywiście CM Punk'a - This Fire Burns, podoba mi się także Batisty, Edge'a i Ortona.

Nie lubię za to wejściówki MVP i HBK :D

"Straight Edge Means Im Better Than You"

10918392147f6844282d56.jpg

Ulubione:

Przede wszystkim "Seek and Destroy" Metalliki przy Stingu (he he, będzie się śpiewać na Śląskim ;P)

Oba utwory Motorhead przy Triple H, jednakże ze wskazaniem na "King of Kings".

Zawsze podobały mi się Entrance musiki Kane`a, Edga i Ortona.

No i "Sexy Boy" HBK`a - sentyment, sentyment i jeszcze raz sentyment...

"Vodoo Chile" - odrobina klasyki nigdy nie zaszkodzi. Dzięki Hoganowi wciągnąłem się w Hendrixa :).

Znienawidzone:

Po prostu nie nawidzę DX theme - nie wiem dlaczego, po prostu reaguje alergicznie na Chris Warren Band, szczególnie na wokal. Z wielką ulgą przyjąłem powrót Shawna i Triplera do ich oryginalnych melodi.

Denerwuje mnie entrance Vinca i Jericho.

"My time is now" i inne hip - hopy

Ulubione :

1.Montel Vontavious Porter - świetny theme. Świetny klimat.

2.Mark Henry - 3 Six Mafia(czy jakoś tak) i wszystko jasne.

3."Word Life" - lepszy theme Ceny , cóż za gościem nie przepadam ale theme dobry.

Znienawidzone :

1.Deuce & Domino - po prostu nie czaję tamtych czasów , a dwa plejboje mnie wqrwiają.

2.Batista "I walk Alone" - też nie jestem pewien czy dobrze napisałem , ale zrąbany theme na maksa.

3.CM Punk - sama piosenka jest tak zrąbana , tak denna , że aż Mandaryna przy tym to miodzio

Lubiane:

1. P.O.D. - Booyaka 619 (Rey Mysterio)

2. John Cena - My Time Is Now (John Cena)

3. Motorhead - The Game (Triple H)

Nielubiane:

1. Theme Sandmana

2. Theme Big Showa

3. Theme Chavo Guerro

937572598481d76af3cbc7.gif

Przede wszystkim "Seek and Destroy" Metalliki przy Stingu (he he, będzie się śpiewać na Śląskim )

Na Creeping Death pewnie zedrę sobie gardło do reszty :D

Ulubione:

-Theme Ravena z TNA (,,Planet of Death") - fajny, psychodeliczny kawałek. nie wiem gdzie to wyczytałem, ale podobno autorem riffu tego utworu jest Curt Cobain...

- Marsz Takera

- Themy Triple H'a (Motorhead)

- Kane'a (,,Slow Chemical")

- Mankinda

- Obecny theme Rhino

- No i Danielsona ;) (,,Final Countdown")

Znienawidzone:

- Theme Kurta Angle obecny mocno mnie drażni

- Theme Bookera (zarówno stary, królewski jak obecny)

- Johna Ceny

DGUSA Freedom Fight Highlights http://www.youtube.com/watch?v=qekttdFCC20

1120776568498aade65c5a3.jpg

• Reputacja:   1

-Theme Ravena z TNA (,,Planet of Death") - fajny, psychodeliczny kawałek. nie wiem gdzie to wyczytałem, ale podobno autorem riffu tego utworu jest Curt Cobain...

To nie do końca tak - theme z TNa jest wariacją na temat themu z WCW, który również jest wariacją, utworu Nirvany - Come as you are.

• Urządzenie:  Windows

Ulubione:

King of Kings Huntera

Sexy Boy HBK'a

You think You known Me (nie wiem czy to się tak piszę i czy to jest tytuł) Edge'a

Nieulubione:

My time is now Janusza

Królewski theme Bookera (ten z TNA jakoś cały czas wpada mi w ucho, ale nie za bardzo mi się podoba)

Tajiri w 2001 roku (Jak dźwięk jakiejś katarynki japońskiej)

Mi pasuję

Cm Punk - Ogólnie fajna ta piosenka tylko by mi bardziej pasował z Punk'ową muzyczką.

Edge - Tylko słaby początek :?. Ale można se posłuchać

Mick Foley - Jakoś bez wokalisty ale tak wpada w ucho, że ciągle tego słucham.

Randy Orton - Tutaj bez minusów

DX - Fajnie muzyczka tylko jak 2 razy to posłuchasz to się nudzi. Ale po przerwie znów można :D

HBK - Taki "Gejowy Rock" :lol: . Ale posłuchać jak najbardziej

Mr. Kennedy - No tutaj także bez minusów

Rob Van Dam - Jednym słowem, ta piosenka wymiata!

Hornswoggle - :lol: :lol: :lol: Mi tam się podoba :lol: :lol: :lol:

A te co są słabe :(

Jasiek Sina - No coment

Rey Mysterio - Tego to już wogóle nie ocenie.

Ric Flair - Nudna muzyczka

The Rock - NUDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jeffrey Hardy - No coment

Carlito - :lol:

[ Dodano: 2008-05-07, 17:58 ]

Zabardzo nie znam tytułów. Bo na bearshear pisze tylko np. Mr.Kennedy WWE

40559782148131fea3e063.jpg

Ulubione:

Kane(teraźniejszy)

Sick Nick Mondo(Last Resort)

HHH(Play The Game)

Abyss(Down in the Catacombs)

Hormswoggle

Undertaker(Teraźniejszy)

Nielubiane:

Rey Mysterio(P.O.D)

John Cena(You can't see me, jak i poprzednie)

Big Show(Wszystkie)

My life, my rules

Ulubione:

Kane (nowy) - zajebiście klimatyczny

Undertaker - mega zajebiście klimatyczny

Sandman - Jedyny utwór metalici jaki mi się podoba

Big Show (nowy) - lepszy od pierwotnej wersji

Goldberg i Lesnar - mają tego powera

Ron Killings - poprostu mi się podoba

Nie lubiane :

Jeff Hardy - nie lubie takiej "technologicznej" muzyki

Y2J - taki jakiś dziwny

Rey Mysterio - (boyaka, boyaka) gdyby w piosence nie pojawiały się słowa "rey mysterio" i "619", kompletnie by do niego nie pasowała

Bad american Undertaker - nienawidze tego gimmicku takera, wiec i theme nielubiane

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Kaczy316
      Money In The Bank czas zacząć! Jedynie 4 walki w karcie, ale wypowiadałem się już o całym show w predykcjach, więc zaczynamy!   1.Alexa Bliss vs Rhea Ripley vs Roxanne Perez vs Giulia vs Naomi vs Stephanie Vaquer, Women's Money In The Bank Ladder Match W sumie liczyłem na męski Ladder Match jako opener, ale ten jest jeszcze lepszy, niemniej jednak szansę na cash in w ME trochę spadają przez to, ale to walka, która moim zdaniem skradnie show to albo Becky vs Lyra, kobiety dzisiaj górą! Liczę na Perez! Świetna walka i wyszło lepiej niż chciałem nawet jeśli chodzi o zwyciężczynie oj tak Naomi to genialny i najlepszy dla mnie wybór był, myślałem, że pójdą bardziej w Perez albo Stephanie, a ostatecznie Naomi i genialnie, zasłużyła za ostatnie miesiące i jest genialnym heelem, bardzo dużo spotów, fajny Springboard Moonsault na drabinę od Perez, Devil's Kiss na drabinie od Stephanie wyglądało maśniutko, podwójne Code Red na drabinach genialne potem Sister Abigail DDT i Riptide od Ripley i Alexy, a drabina to botcher, ja bym zwolnił, nie chciała się złożyć przy akcji kiedy Ripley leżała w środku, a Giulia i Perez próbowały ją złożyć, żeby zaatakować Ripley, ogólnie fajna współpraca Giulii i Roxanne i fajnie wyglądała Ripley przykryta drabinami i to chyba był Pat z tekstem "UNDERTAKER GIVES UP FROM THE LADDERS!" Dobre dobre, mega dobra walka, świetna zwyciężczyni, a to może oznaczać jedno, Knight albo ma dzisiaj mega duże szansę albo Rollins wygrywa....czyli w sumie nic się nie zmieniło w kwestii męskiego ladder matchu xD, ale dobrze, że Naomi wygrała, mega mnie to ucieszyło, około 25-26 minut genialnego pojedynku.   2.Dominik Mysterio vs Octagon Jr., Intercontinental Championship Singles Match No ciekawi mnie jak wyjdzie ten pojedynek, Dom raczej tytułu nie straci, ale walka może być przyjemna.....serio? 5-6 minut? Mniej niż na tygodniówce? Ja wiem, że fajnie pokazać zawodników innej federacji i promowanie Meksyku i tak dalej, ale kurde dalibyście więcej czasu niż 5-6 minut i to na PLE, taki pojedynek to na tygodniówkę, a nie na Money In The Bank no i mamy minusa, ale dobrze, że Dom obronił, chociaż to było pewne, ale walka nie dość, że dodana na ostatnią chwilę to krótka, totalnie nic nie wniosła no ja bym już wolał dać te kilka minut innej walce.   3.Lyra Valkyria vs Becky Lynch, Women's Intercontinental Championship Singles Match If Lynch loses, she can no longer challenge for the title for as long as Valkyria is champion. If Valkyria loses, she will be forced to raise Lynch's hand and acknowledge Lynch as the better woman. Długa stypulacja, ale pasuję do tego pojedynku, nie wiem czy skradną show, bo kobiecy ladder match był świetny, ale nie wątpię w Becky i Lyrę, na pewno dadzą niesamowity pojedynek i liczę na Ciebie Lyra! Panie od początku się na siebie rzuciły oj czuć nienawiść! No i mamy to Becky jednak wygrała, pewnie żeby przedłużyć feud, szczególnie, że wygrała w podobny sposób co Lyra na Backlash, także na Evolution dostaniemy ostateczne starcie tej dwójki i bardzo dobrze, bo nie mam dość, ta walka była genialna i trylogia tutaj siedzi mocno, czy ja się cofnąłem do NXT 2k15? Tak się  czułem przy tej walce, świetny pojedynek tak samo dobry jak ten z Backlash, a może i lepszy, niesamowite około 16 minutowe starcie, mega dużo emocji, Panie odnalazły idealne tempo dla siebie nie za szybkie nie za wolne, oj niesamowity pojedynek czekam na ich ostateczne starcie, może jakiś Iron Woman Match? Pasowałaby ta stypka do tej rywalizacji, a po walce Lyra musiała zrobić dokładnie to czego oczekiwała od niej stypulacja ustalona wcześniej, a nawet więcej, bo jeszcze atak po walce i nie było to heelowe, a zrozumiałe, rywalizacja trwa a najlepsze! Nie wiem czy nie była to lepsza walka od openeru mimo wszystko, ciężko ocenić.   4.Seth Rollins vs LA Knight vs Solo Sikoa vs Penta vs El Grande Americano vs Andrade, Men's Money In The Bank Ladder Match Kolejny pojedynek, walka może wyjść bardzo dobrze i pytanie jak ostatecznie zostanie to rozwiązane, kto wygra i czy zobaczymy dzisiaj cash in? We Will See LET'S GO KNIGHT! Piękny początek z osobami, które zaatakowały Rollinsa, bo na SD zostały zaatakowane przez niego samego i jego stajnie, ładne chanty "We Want Gable!" Też bym go chciał xD. Świetna około 33,5 minutowa walka ile tutaj było story tellingu ile przyjemnych akcji spotów i wrestlingu ogólnie, kurde kolejny Money In The Bank Ladder Match, który był naprawdę świetny do oglądania, Mexican Destroyer na drabinę to jest coś co zapamiętam na długo, odwrócenie się Jacoba od Solo w końcu, pojawili się Bron i Bronson, jedyne co to brakowało mi tutaj Romualda lub Punka, ale w zeszłym roku Punk też przeszkodził Drew dopiero podczas cash inu, więc zobaczymy jak to będzie w tym roku, walka oddała niesamowicie, na razie wszystkie walki poza tą o tytuł IC dodaną z niczego to są świetne i bardzo wyrównane poziomem, naprawdę ciężko ocenić najlepszą, a wygrana Rollinsa no cóż, jedyny sensowny zwycięzca tak naprawdę, ale to oznacza, że możemy zobaczyć cash in już dzisiaj bądź na Raw po walce Jeya z Guntherem, ale zobaczymy, ja się na razie dobrze bawię.   Turnieje KOTR i QOTR rozpoczną się na Raw, powróci Nikki Bella, Jey vs Gunther o WHC, może być dobrze.   5.Cody Rhodes & Jey Uso vs John Cena & Logan Paul, Tag Team Match No i w sumie dostajemy ME, jeśli nic kluczowego tu się nie wydarzy to uważam, że gale powinien zamykać męski ladder match, ale nie zdziwi mnie jeśli dostajemy to w ME tylko dlatego, bo Cena i Cody. Dobra Panowie się rozkręcili w okolicach 14 minuty, można oglądać xD. CO JEST XDDDDD 24 Minuty walki, której pierwsze 14 minut dla mnie do kosza, ale ostatnie 10 minut przyjemne, fajny chaos i na koniec powrót Trutha WTF xDDD Fajnie to wyszło naprawdę fajnie, spodziewałem się jakiegoś main eventera, a dostajemy R-Trutha xDDD Ale no nie powiem zaskoczyli mega i dobrze to wyszło oj dobrze i ostatecznie Rhodes i Jey to wygrywają no chociaż jeden typ mi dobrze wleciał xD, połowa walki do skipa trochę mniejsza połowa oglądalna, fajny spot z Truthem no ogólnie wyszło w porządku, myślałem, że będzie gorzej, ale brak cash inu niestety, szkoda, ale spodziewałem się, że mogą tego nie zrobić.   Match Of The Night: 4.Seth Rollins vs LA Knight vs Solo Sikoa vs Penta vs El Grande Americano vs Andrade, Men's Money In The Bank Ladder Match Plusy: Women's Money In The Bank Ladder Match i najlepsza możliwa zwyciężczyni na ten okres Lyra vs Becky II i kontynuacja rywalizacji! Men's Money In The Bank Ladder Match Main event i odwet Trutha na Cenie   Minusy: Walka o tytuł Interkontynentalny   Podsumowanie: Ogólnie gala pod względem walk naprawdę przyjemna, a chyba tego głównie oczekuję się od gal PLE prawda? Pod względem story też rozwiązania dla mnie były sensowne, powiem tak, każda walka, która była normalnie zapowiedziana to wyszła nawet powyżej moich oczekiwań, jedynie starcie o tytuł IC było po prostu totalnym zapychaczem co było czuć mocno, dodane na ostatnią chwilę, ale reszta gali no muszę przyznać ja jestem usatysfakcjonowany i czekam na to jak będzie to wszystko wyglądało z Sethem i Naomi, czy walizki zostaną szybko wykorzystane, czy Pan i Pani Money In The Bank jednak postanowią nas trzymać w niepewności? No ogólnie jest ciekawie mimo wszystko i Truth vs Cena na NoC pewnie o tytuł tym razem.
    • Attitude
      Nazwa gali: PpW Ledwo Legalne V Data: 07.06.2025 Federacja: PpW Ewenement Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Warszawa, Mazowieckie, Polska Arena: Minska 65 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AAA x WWE Worlds Collide 2025 Data: 07.06.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment, Lucha Libre AAA World Wide Typ: Online Stream Lokalizacja: Inglewood, California, USA Arena: The Kia Forum Format: Live Platforma: YouTube.com Komentarz: Corey Graves & Konnan Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Money In The Bank 2025 Data: 07.06.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Premium Live Event Lokalizacja: Inglewood, California, USA Arena: Intuit Dome Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Michael Cole, Pat McAfee & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • -Raven-
      1. LA Knight 2. Naomi 3. Cody Rhodes and Jey Uso 4. Becky Lynch  
  • Dodaj nową pozycję...