Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ulubione i znienawidzone entrance theme`y

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ulubione:

The Miz (ten theme do niego pasuje)

Edge (super muza)

Sheamus (słyszysz i wiesz, że idzie Celtycki Wojownik :P)

Nexus (theme specjalnie dla nich)

Shad Gaspard (heelowe theme, może troche monotonne ale mi sie podoba)

Nie lubie:

stary theme Cody'ego Rhodesa

"nowy" R-Trutha

Chavo Guerrero

nowy theme Primo

Daniel Bryan "Super Hero"

5832596764e36c6544ac70.gif

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• weedhead

4

• Krzychu

4

• ajfan

2

• Cok

2

Top użytkownicy w tym temacie

Ulubione :

CM Punka

Triple H

Drewa Mcintyre/a

Edge/a

stones - we are one

Kofiego

Jericho

Miza

Swaggera

Nie lubię:

Big showa

Trutha

Morrisona

Mysterio

Johna Ceny

161487761053579569442c5.jpg

Ulubione:

1. Deuce 'n Domino - "I'm all about cool"

2. Wolf Pac/the BAND - obie wersje mi się podobają

3. nWo - "Rockhouse" - szczególnie z głosami wrestlerów

4. Undertaker - aktualny

5. Mr. Media Cliff Compton - "Hold tight"

Nielubiane:

1. John Cena - "Word life"

2. Hacksaw Jim Duggan - ta z WWE

3. Kazarian - ta, przy której występował przed dołączeniem do Fortune

Człowiek przede wszystkim.

Ja jestem raczej typem rockmana, więc najbardziej podchodzą mi themy:

1. Randy'ego Ortona (Rev Theory - Voices) - Dobra nuta dla dobrego człowieka.

2. Drew McIntyre (Shaman's Harvest - Broken Dreams) - Niby trochę przymulaste, ale jeden z ciekawszych themów.

3. The Miz (Downstait - I Came To Play) - Wymiękam przy tym. Świetne połączenie rocka i rapu. No i nawet pasuje do "nosiciela".

4. The Undertaker (Graveyard Symphony) - No i co by tu napisać. Po prostu zobacz jego wejście i wybierz lepszy kawałek :twisted:

5. The Undertaker (Limp Bizkit - Rollin') - Jedno z najlepszych połączeń muzyki i gimmicku w historii WWE.

6. Jeff Hardy (Endeverafter - No More Words) - Mimo że Jeff "You Can Dance" nie wygra, to jednak podkład muzyczniy do swojego tańca ma genialny.

Mógłbym wymienić jeszcze około 5 utworów, ale jednak te uwielbiam najbardziej. Takie utwory jak stary theme Jaśka czy theme Evolution są po prostu dobre.

Jednak nie ma u mnie czegoś takiego, że nie lubię piosenki. Ona powinna pasować do wrestlera i do jego gimmicku. A skoro muzyka jest do dupy, to wrestler też może taki być (choć zdarzają się wyjątki). Ale dobra, themy, których nie lubię:

1. Sheamus (Written In Your Face) - Nie wiem co to za muzyka, ale chyba z choinki się urwała. Kiepsko, oj kiepsko.

2. The Hart Dynasty - Wiem, wiem. Zalatuje Hitmanem, ale u Hitmana to lepiej pasowało. A u HD wypada całkiem niefajnie.

3. Zack Ryder - Jak pierwszy raz słuchałem, to miałem polew. Cieszę się, że tak rzadko mogę usłyszeć jego entrance theme.

No i na koniec pragnę wypisać thema wrestlerów, które darzę "szacunkiem". Muza, która idealnie pasuje do gimmicku:

1. The Rock - Grzechem było by go nie napisać. Ta nuta jest stworzona dla Czempiona Ludu.

2. Stone Cold Steve Austin - Typowy dwięk tłuczonego szkła, niczym zbita butelka po piwie. Pasuje do Austina jak nic.

3. Hulk Hogan - Real American, to jest piosenka o nim. I nie ma bata :twisted: .

4. Goldberg - Wchodzi na ring niczym komandos, przy tej muzyce. Nutka pasuje do takiego koksa jakim jest Goldberg.

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Ulubione

1. Christian- Just Close Your eyes

2. Edge- Metalingus

3.Miz - I came to play

4. CM Punk- This fire burns

5. Nexus- We are One

wiem że miało być 3 ale te 5 piosenek po prostu wymiata!

Najgorsze

Ezekiel Jackson, Tyler Reks- nie da się ich w ogóle zapamiętać.

www.worldofgames.c0.pl

Wbijajcie się koniecznie, zalogujcie się bawcie się razem z nami i dzielcie się swoimi recenzjami, przemyśleniami o grach.

10358197554cb10a159ff5e.jpg

Ulubione:

-Melina ("Paparazzi" bodajże) - jest moc! :D

-Sheamus - świetny głos wokalisty, podoba mi się tekst. Być może po części dlatego tak bardzo lubię tą piosenkę, ponieważ jest to theme mojego numeru jeden.

-Jake "The Snake" Roberts (1st) - staroć jak nic, ale bardzo, baaardzo klimatyczny i idealnie dopasowany do postaci jaką był Roberts.

-Goldust ("Shattered Dreams") - w połączeniu z wejściem Goldusta nasuwa mi się proste stwierdzenie - to theme jest...EPICKIE!

Znienawidzone:

-Daniel Bryan - uwielbiam gościa, ale ta muzyka niczym ze Startreka czy bóg wie skąd po prostu mnie załamuje.

-Ted DiBiase - mówię o "I came/come(?) from money". Kurcze, po prostu mi się nie podoba, bo nie lubię takiej muzyki.

-Zack Ryder ("Oh Radio") - co z tego, że pasuje do niego skoro nie daję rady tego słuchać po prostu. Nie wiem czemu, ale nawet mnie trochę bawi.

uff dużo tego więc podam te które teraz najbardziej mi podchodzą na dzień dzisiejszy (kolejność dowolna)

- Edge - Metalingus

- Triple H - The Game

- Jeff Hardy - Another (nowy theme z TNA)

NAGRODA SPECJALNA: Goldust - Shattered Dreams

warte uwagi są także: nWo - Rockhouse, nWo Wolfpac/The Band - Wolfpac, Goldberg - Invasion (Remix), Kurt Angle - Medal, Miz - I Came To Play, The Legacy - New Day, Christian - Just Close Your Eyes, Bret Hart - Hitman, Stone Cold Steve Austin - I Won't Do What You Tell Me, The Rock - If You Smell..., DX - Break It Down oraz The Kings, Kane - Slow Chemical, Undertaker - Rollin', Ultimate Warrior - Unstable, Hulk Hogan - Real American, Aj Styles - I'm, The Million Dollar Man Ted DiBiasie - Money Inc. Theme

dużo tego jeszcze

jeśli chodzi o znienawidzone to jakoś niezbyt, są jakieś beznadziejne theme nołnejmów np. tyler reks itd, to do mnie nie przemawia. coś co najbardziej raziło mnie w uszy to nowy theme Daniela Bryana - Hero

BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

Ulubione:

1.Goldust-nic dodać nic ująć-super.

2.The Miz-bardzo dobrze wykonany theme jak zarówno trianton.

3.The Nexus-badzo dobrze dopasowany theme do całej drużyny.

Znienawidzone:

1.Vito-nie wiem czy ktoś go pamięta,ale ja go sobie przypomniałem-po prostu potworna piosenka jak i trianton.

2.Jeff Hardy (Modest)-jakoś mi nie podchodzi

3.Daniel Bryan-bez komentarza.

PS.

3. Hulk Hogan - Real American, to jest piosenka o nim. I nie ma bata .

A co ze mną? :grin:

"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks

Najlepsze według mnie, to są themy Johna Ceny, Reya i jego "Booyaka" oraz Rev Theory od Ortona, jakichś znienawidzonych/nielubianych nie mam.

Najlepszy jest t moim zdaniem jest theme CM Punka, DXów, oraz Y2Ja. Fajny jeszcze Batisty, The Miza, Hardy'ego (Modest i Another- obydwa lubie;p) oraz AJa. Theme Archera też zajebisty. Dodam, że zajebiście mi się podoba theme Raw is War. ;d

Znienawidzone- I Come From Money (DiBiase'go jr'a), Oh Radio (Zacka Ridera) i nie wiedzię czemu wkurwia mnie theme Immortal.

Ulubione;

1) John Cena- Basic Thuganomics

2) Nexus- We Are One

3)The Miz- I Came to Play

Znienawidzone;

1)Zack Ryder ( czy Rider) - Oh Radio

2) Ted DiBiase- I Came from Money

3)Cody "Dashing" Rhodes Nowy them ( nie znam tytułu)

Awesome Superhero

Yeah It's Me I'm Awesome

I'm the best of bests

5215225254d3c313eb52ef.gif

• 2 tygodnie później...

ulubione

1. Alter Bridge - Metalingus [Edge] - świetny theme dla świetnego wrestlera. Pobrałem też titantron. Trzeba przyznać, że Edge ma świetne wejście.

2. Theme CM Punka - nie pamiętam, jak się nazywa, ale jest super. Cholernie mi się podoba.

3. Theme Drew McIntyre - Broken Dreams. Na początku trochę wolny, ale po tym rockowe uderzenie

znienawidzone

1. Nowy theme R-Trutha - stary o wiele lepiej do niego pasował.

2. Zack Ryder - Oh Radio - song nadający się do klubu disco.

3. Daniel Bryan - jego theme gra mi w pewnej grze strategicznej.

Ulubione:

1.The Miza

2.The Rocka

3.Jaśka

Entrance musi pasować do wrestlera inaczej mi się nie podoba

Te słabsze :

1.Daniela Bryana

2.Zacka Rydera

3.Jeffa Hardego

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Ulubione:

1. This fire burns Punka- świetny wokal, fajny titantron i ogólnie pasuje do zawodnika.

2. I came to play Miza- zostaje w pamięci i po prostu mi się podoba.

3. Metalingus Edga- kolejny fajny kawałek ze świetnym titantronem, a poza tym kojarzy mi się z lubianym przeze mnie oportunistą :P

Znienawidzone:

1. Booyaka 619 Ryjka- najbardziej wkurzająca piosenka jaką znam.

2. I come from money Teda- trochę disco, trochę techo- WTF?!

3. Ain't no make belive JoMo- o ile zawodnika uwielbiam to ten kawałem zupełnie do niego nie pasuje przynajmniej moim zdaniem

Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

• Urządzenie:  Windows

Ulubione:

1. Randy Orton

3. Christian

3. Dolph Ziggler

Nielubiane

1. Praktycznie wszystkie theme'y div.

2. JoMo

3. Great Khali

Procz tego bardzo lubie theme HHH i DX ;)

I always tell the truth... Even when I lie...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 78 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 556 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Grins
      No i jednak plotki się potwierdziły Kevin doznał kontuzji i czeka go operacja i to dość poważna, oby to nie skutkowało czymś poważniejszym przez co Owens będzie musiał zakończyć karierę mam nadzieje że jednak się wykuruje i wróci po dłuższej przerwie jeszcze z mocniejszym pierdolnięciem. W takim razie co dla Ortona? Chłop został bez przeciwnika znowu, gdzieś tam się kręci koło Cody'ego już pomału coś tam zaczynają pchać w jego stronę jeśli chodzi o tytuł, w sumie ja się wgl nie zdziwię jeśli on rzeczywiście wyjebie Cody'ego w bambo i pomoże Cena pobić ten rekord ale jednak dalej pozostanę przy tym że chce zobaczyć program Randy Face kontra Cena Heel i stawką niech będzie jeszcze karierą Jaśka i będzie idealo  Ale ogólnie nie mam bladego pojęcia co teraz mogą przygotować dla Randy'ego, szkoda że ta sytuacja się tak potoczyła chciałem zobaczyć punt kicka na Owensie bo wiem że Kevin dobrze by go sprzedał.  Debiut Rey Fenixa, w sumie bez polotu wyszło okej nie jest on aż tak mocno charyzmatyczny jak Penta, prędzej czy później połączą ich w tag team już w sumie dają takie przesłanki więc coś mi się zdaję że długo solo nie pośmigają  Ale kurde mogli się chociaż trochę wysilić i ogarnąć inne logo i czcionkę bo przecież Penta ma ten sam styl, czcionkę przy wejściu, serio nie chciałem im się czegoś innego ogarnąć? Żeby chociaż trochę się wyróżniał bardziej od brata   Kurwa jaka ta Flair jest chujowa że musi aż wyciągać swoje życie prywatne do WWE TV, najlepsze jest to że ten segment był wiele razy edytowany bo za dużo tam prywatnych spraw padło, na prawdę chujowy jest ten program szkoda tylko Stratton na ten program, ale cóż dla królowej zrobią wszystko bo to że wygra na WM to niemal niż pewne. Program Jade/Naomi stoi o wiele na lepszym poziomie niż program Stratton/Flair, ale widzę w sieci że większość chce aby to właśnie Naomi wygrała walkę na WM, już zbytnio ludzie nie przepadają za Jade i uważają ją za chujową w ringu.  Jacob jednak idzie na LA Knight, więc pewnie tam dojdzie do rozłamu Bloodline 2.0 w sumie to już się rozpadło a koniec tego projektu to tylko formalność  Jacob nie wygra pasa, a jeśli wygra to możliwe że po walce zaatakuje go Solo przez co Fatu przejdzie turn, wydaje mi się że będą go teraz mocno pushować a pas US'a to dopiero przed smak co go czeka w przyszłości.  No i dostaliśmy segment Punka z Rollinsem, Romanem no kurde świetnie mi się to oglądało, cóż oficjalnie duet Heyman/Roman został zakończony a przysługa była taka że Heyman ma stanąć w narożniku CM Punka na WrestleManii, wszyscy tutaj bierzemy pod uwagę że właśnie Roman albo Punk mogą to wygrać a ja się nie zdziwię jak Rollins przejdzie Heel Turn i stanie się nowym Paul Heyman Guy'em i to będzie takie srogie pierdolniecie a zarazem shoocker, patrząc na to co się dzieje to ta sytuacja staje się co raz bardziej prawdopodobna... Ogólnie Rollins ma 3 wygrane w Triple Theart Match na WrestleManii więc nie zdziwię się jak postanowią utrzymać ten streak... Kolejna sprawa to ogólnie Cody przewidział przyszłość z rok temu mówiąc że pierwszy który odejdzie od Romana będzie Sami potem Jey, potem Jimmy, potem Solo a na końcu Heyman no i stało się Roman został sam i coś czuje że czeka nas jakaś mała korekta w jego gmmicku jeśli już ma pójść solo, już jest tak wystarczająco wyboostowany że nie jest już mu nikt potrzebny u boku, ale cóż czeka nas ciekawe widowisko na WrestleManii i z pewnością jakiś shoocker. 
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT No Spoilers Event Vol. 3 In Ueano Data: 01.04.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ueno Park Outdoor Stage Format: Taped Data emisji: 04.04.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Meet & Greet Fight In April Data: 03.04.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ueno Park Outdoor Stage Format: Taped Data emisji: 06.04.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • PpW
      Już 7 Czerwca w Warszawie, odbędzie się największą, najważniejsza i najbardziej hardkorowa gala w historii Polskiego Wrestlingu - PpW: Ledwo Legalne 5 🔥🔥🔥 Czego możecie się spodziewać? Prosta odpowiedź to wszystkiego, ale nie uogólniajmy, bo dobrze wiemy czego chcecie - krwi, piwa, łamiących się stołów, przedmiotów wszelkiej maści, niesamowitych emocji i przepotężnej dawki przemocy - i dokładnie to wszystko dostaniecie! 🤯🍻 Seria gal "Ledwo Legalne" zawsze oznaczała jedno - koniec pewnej ery i początek nowej, w cyklu życia Warszawskiego Ewenementu. W tym roku, na 5 edycji tego wspaniałego festiwalu przemocy, nie będzie inaczej! 🤩 To nie jest gala, która można przegapić, więc już 7 Czerwca wbijaj na Mińską 65 i zostań częścią historii 🔥🔥🔥 Bilety na galę będą dostępne już od przyszłego tygodnia na stage24, więcej info soon 🎟 Przeczytaj na fanpage.
    • MattDevitto
      Ta walka kobiet to akurat taki pojedynek w sam raz na pre-show
  • Dodaj nową pozycję...