Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ulubione i znienawidzone entrance theme`y

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ulubione:

The Miz (ten theme do niego pasuje)

Edge (super muza)

Sheamus (słyszysz i wiesz, że idzie Celtycki Wojownik :P)

Nexus (theme specjalnie dla nich)

Shad Gaspard (heelowe theme, może troche monotonne ale mi sie podoba)

Nie lubie:

stary theme Cody'ego Rhodesa

"nowy" R-Trutha

Chavo Guerrero

nowy theme Primo

Daniel Bryan "Super Hero"

5832596764e36c6544ac70.gif

• Odpowiedzi 196
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• weedhead

4

• Krzychu

4

• Nikuś

2

• RR

2

Top użytkownicy w tym temacie

Ulubione :

CM Punka

Triple H

Drewa Mcintyre/a

Edge/a

stones - we are one

Kofiego

Jericho

Miza

Swaggera

Nie lubię:

Big showa

Trutha

Morrisona

Mysterio

Johna Ceny

161487761053579569442c5.jpg

Ulubione:

1. Deuce 'n Domino - "I'm all about cool"

2. Wolf Pac/the BAND - obie wersje mi się podobają

3. nWo - "Rockhouse" - szczególnie z głosami wrestlerów

4. Undertaker - aktualny

5. Mr. Media Cliff Compton - "Hold tight"

Nielubiane:

1. John Cena - "Word life"

2. Hacksaw Jim Duggan - ta z WWE

3. Kazarian - ta, przy której występował przed dołączeniem do Fortune

Człowiek przede wszystkim.

Ja jestem raczej typem rockmana, więc najbardziej podchodzą mi themy:

1. Randy'ego Ortona (Rev Theory - Voices) - Dobra nuta dla dobrego człowieka.

2. Drew McIntyre (Shaman's Harvest - Broken Dreams) - Niby trochę przymulaste, ale jeden z ciekawszych themów.

3. The Miz (Downstait - I Came To Play) - Wymiękam przy tym. Świetne połączenie rocka i rapu. No i nawet pasuje do "nosiciela".

4. The Undertaker (Graveyard Symphony) - No i co by tu napisać. Po prostu zobacz jego wejście i wybierz lepszy kawałek :twisted:

5. The Undertaker (Limp Bizkit - Rollin') - Jedno z najlepszych połączeń muzyki i gimmicku w historii WWE.

6. Jeff Hardy (Endeverafter - No More Words) - Mimo że Jeff "You Can Dance" nie wygra, to jednak podkład muzyczniy do swojego tańca ma genialny.

Mógłbym wymienić jeszcze około 5 utworów, ale jednak te uwielbiam najbardziej. Takie utwory jak stary theme Jaśka czy theme Evolution są po prostu dobre.

Jednak nie ma u mnie czegoś takiego, że nie lubię piosenki. Ona powinna pasować do wrestlera i do jego gimmicku. A skoro muzyka jest do dupy, to wrestler też może taki być (choć zdarzają się wyjątki). Ale dobra, themy, których nie lubię:

1. Sheamus (Written In Your Face) - Nie wiem co to za muzyka, ale chyba z choinki się urwała. Kiepsko, oj kiepsko.

2. The Hart Dynasty - Wiem, wiem. Zalatuje Hitmanem, ale u Hitmana to lepiej pasowało. A u HD wypada całkiem niefajnie.

3. Zack Ryder - Jak pierwszy raz słuchałem, to miałem polew. Cieszę się, że tak rzadko mogę usłyszeć jego entrance theme.

No i na koniec pragnę wypisać thema wrestlerów, które darzę "szacunkiem". Muza, która idealnie pasuje do gimmicku:

1. The Rock - Grzechem było by go nie napisać. Ta nuta jest stworzona dla Czempiona Ludu.

2. Stone Cold Steve Austin - Typowy dwięk tłuczonego szkła, niczym zbita butelka po piwie. Pasuje do Austina jak nic.

3. Hulk Hogan - Real American, to jest piosenka o nim. I nie ma bata :twisted: .

4. Goldberg - Wchodzi na ring niczym komandos, przy tej muzyce. Nutka pasuje do takiego koksa jakim jest Goldberg.

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Ulubione

1. Christian- Just Close Your eyes

2. Edge- Metalingus

3.Miz - I came to play

4. CM Punk- This fire burns

5. Nexus- We are One

wiem że miało być 3 ale te 5 piosenek po prostu wymiata!

Najgorsze

Ezekiel Jackson, Tyler Reks- nie da się ich w ogóle zapamiętać.

www.worldofgames.c0.pl

Wbijajcie się koniecznie, zalogujcie się bawcie się razem z nami i dzielcie się swoimi recenzjami, przemyśleniami o grach.

10358197554cb10a159ff5e.jpg

Ulubione:

-Melina ("Paparazzi" bodajże) - jest moc! :D

-Sheamus - świetny głos wokalisty, podoba mi się tekst. Być może po części dlatego tak bardzo lubię tą piosenkę, ponieważ jest to theme mojego numeru jeden.

-Jake "The Snake" Roberts (1st) - staroć jak nic, ale bardzo, baaardzo klimatyczny i idealnie dopasowany do postaci jaką był Roberts.

-Goldust ("Shattered Dreams") - w połączeniu z wejściem Goldusta nasuwa mi się proste stwierdzenie - to theme jest...EPICKIE!

Znienawidzone:

-Daniel Bryan - uwielbiam gościa, ale ta muzyka niczym ze Startreka czy bóg wie skąd po prostu mnie załamuje.

-Ted DiBiase - mówię o "I came/come(?) from money". Kurcze, po prostu mi się nie podoba, bo nie lubię takiej muzyki.

-Zack Ryder ("Oh Radio") - co z tego, że pasuje do niego skoro nie daję rady tego słuchać po prostu. Nie wiem czemu, ale nawet mnie trochę bawi.

uff dużo tego więc podam te które teraz najbardziej mi podchodzą na dzień dzisiejszy (kolejność dowolna)

- Edge - Metalingus

- Triple H - The Game

- Jeff Hardy - Another (nowy theme z TNA)

NAGRODA SPECJALNA: Goldust - Shattered Dreams

warte uwagi są także: nWo - Rockhouse, nWo Wolfpac/The Band - Wolfpac, Goldberg - Invasion (Remix), Kurt Angle - Medal, Miz - I Came To Play, The Legacy - New Day, Christian - Just Close Your Eyes, Bret Hart - Hitman, Stone Cold Steve Austin - I Won't Do What You Tell Me, The Rock - If You Smell..., DX - Break It Down oraz The Kings, Kane - Slow Chemical, Undertaker - Rollin', Ultimate Warrior - Unstable, Hulk Hogan - Real American, Aj Styles - I'm, The Million Dollar Man Ted DiBiasie - Money Inc. Theme

dużo tego jeszcze

jeśli chodzi o znienawidzone to jakoś niezbyt, są jakieś beznadziejne theme nołnejmów np. tyler reks itd, to do mnie nie przemawia. coś co najbardziej raziło mnie w uszy to nowy theme Daniela Bryana - Hero

BULLET CLUB FO FO FO FOR LIVE

171853244354245ca8e4f56.jpg

Ulubione:

1.Goldust-nic dodać nic ująć-super.

2.The Miz-bardzo dobrze wykonany theme jak zarówno trianton.

3.The Nexus-badzo dobrze dopasowany theme do całej drużyny.

Znienawidzone:

1.Vito-nie wiem czy ktoś go pamięta,ale ja go sobie przypomniałem-po prostu potworna piosenka jak i trianton.

2.Jeff Hardy (Modest)-jakoś mi nie podchodzi

3.Daniel Bryan-bez komentarza.

PS.

3. Hulk Hogan - Real American, to jest piosenka o nim. I nie ma bata .

A co ze mną? :grin:

"Hey,Colt Cabana! How are you doing?"~Philip Jack Brooks

Najlepsze według mnie, to są themy Johna Ceny, Reya i jego "Booyaka" oraz Rev Theory od Ortona, jakichś znienawidzonych/nielubianych nie mam.

Najlepszy jest t moim zdaniem jest theme CM Punka, DXów, oraz Y2Ja. Fajny jeszcze Batisty, The Miza, Hardy'ego (Modest i Another- obydwa lubie;p) oraz AJa. Theme Archera też zajebisty. Dodam, że zajebiście mi się podoba theme Raw is War. ;d

Znienawidzone- I Come From Money (DiBiase'go jr'a), Oh Radio (Zacka Ridera) i nie wiedzię czemu wkurwia mnie theme Immortal.

Ulubione;

1) John Cena- Basic Thuganomics

2) Nexus- We Are One

3)The Miz- I Came to Play

Znienawidzone;

1)Zack Ryder ( czy Rider) - Oh Radio

2) Ted DiBiase- I Came from Money

3)Cody "Dashing" Rhodes Nowy them ( nie znam tytułu)

Awesome Superhero

Yeah It's Me I'm Awesome

I'm the best of bests

5215225254d3c313eb52ef.gif

• 2 tygodnie później...

ulubione

1. Alter Bridge - Metalingus [Edge] - świetny theme dla świetnego wrestlera. Pobrałem też titantron. Trzeba przyznać, że Edge ma świetne wejście.

2. Theme CM Punka - nie pamiętam, jak się nazywa, ale jest super. Cholernie mi się podoba.

3. Theme Drew McIntyre - Broken Dreams. Na początku trochę wolny, ale po tym rockowe uderzenie

znienawidzone

1. Nowy theme R-Trutha - stary o wiele lepiej do niego pasował.

2. Zack Ryder - Oh Radio - song nadający się do klubu disco.

3. Daniel Bryan - jego theme gra mi w pewnej grze strategicznej.

Ulubione:

1.The Miza

2.The Rocka

3.Jaśka

Entrance musi pasować do wrestlera inaczej mi się nie podoba

Te słabsze :

1.Daniela Bryana

2.Zacka Rydera

3.Jeffa Hardego

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Ulubione:

1. This fire burns Punka- świetny wokal, fajny titantron i ogólnie pasuje do zawodnika.

2. I came to play Miza- zostaje w pamięci i po prostu mi się podoba.

3. Metalingus Edga- kolejny fajny kawałek ze świetnym titantronem, a poza tym kojarzy mi się z lubianym przeze mnie oportunistą :P

Znienawidzone:

1. Booyaka 619 Ryjka- najbardziej wkurzająca piosenka jaką znam.

2. I come from money Teda- trochę disco, trochę techo- WTF?!

3. Ain't no make belive JoMo- o ile zawodnika uwielbiam to ten kawałem zupełnie do niego nie pasuje przynajmniej moim zdaniem

Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

• Urządzenie:  Windows

Ulubione:

1. Randy Orton

3. Christian

3. Dolph Ziggler

Nielubiane

1. Praktycznie wszystkie theme'y div.

2. JoMo

3. Great Khali

Procz tego bardzo lubie theme HHH i DX ;)

I always tell the truth... Even when I lie...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• GGGGG9707
      Dokładnie, myślę że WWE ma mu za złe za otwartą krytykę, olewają reakcje na niego i nie dopuszczą do pushu.  Z początku myślałem że celowo go przetrzymują żeby ludzie się go domagali ale oni po prostu go olewają...
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Szkoda nie wykorzystanego potencjału. Mógłby kręcić fajne story,ale fedka nie ma nic,co by kreatywni mogli przekuć w wypromowanie go
    • Maxiu
      1. LA Knight 2. Naomi 3. Cena Logan 4. Becky
    • Paulek
      1. LA Knight 2. Roxanne Perez 3. Cody Rhodes & Jey Uso 4. Becky Lynch  
    • Mankind89
      1. Solo Sikoa vs. LA Knight vs. Penta vs. Seth Rollins vs. Andrade vs. El Grande Americano - Money in the Bank ladder match for a men's championship match contract 2. Alexa Bliss vs. Roxanne Perez vs. Rhea Ripley vs. Giulia vs. Naomi vs. Stephanie Vaquer - Money in the Bank ladder match for a women's championship match contract 3. Cody Rhodes and Jey Uso vs. John Cena and Logan Paul - Tag team match 4. Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch - Last Chance match for the WWE Women's Intercontinental Championship If Lynch loses, she can no longer challenge for the title for as long as Valkyria is champion. If Valkyria loses, she will be forced to raise Lynch's hand and acknowledge Lynch as the better woman.  
  • Dodaj nową pozycję...