Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

Szopka wyborcza, Bobby Lashley, Mr. Kennedy, Zakończenie RAW

Ja Myung Agissi

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  09.01.2008
  • Status:  Offline

Mężczyzną, który grał senatora Baracka Obamę na ostatnim odcinku RAW był zawodnik federacji EWA-CWA Deon Davis. Natomiast zawodniczka, która wystąpiła jako Hilary Clinton to, występująca w federacji SHIMMER Lexie Fyfe. Z kolei osoba grająca Billa Clintona pojawiała się już kilka razy na różnych galach WWE.

Bobby L...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-szopka-wyborcza-bobby-lashley-mr-kennedy.html

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  16.06.2007

Sadzac po tym newsie RKO na backlash pasa nie straci, no chyba zeby JBL wygral i zara po tygodniu mial go stracic ale w to szczerze watpie bo HHH ani Cena raczej jako tygodniowy czemp odpadaja. I teraz mi glupio bedzie sie ogladalo Backlash skoro juz wiem kto wygra walke o WWE Title :((((((, nie zebym sie czepial do newsa ale jezeli jest to potwierdzone to chyba se backlash odpuszcze :/.

niedoinformowany, myślę, że najlepiej by było gdybyś nie wchodził na żadne fora związane z wrestlingiem i po prostu cieszył się z oglądania. Nie piszę tego złośliwie. Po prostu gdybym był na Twoim miejscu to chciałbym to usłyszec.

• Dołączył/a:  04.11.2003
  • Urządzenie:  Windows

wszystko jest ukladane czy jak wolisz udawane. koniec kropka.

Nie bede sie czepial autora akurat tego newsa..bo widzialem go tez na innych forach. Chodzi mi o sens..Po co podawac cos takiego? Teraz ogladanie Backlash to jak ogladanie drugi raz tego samego filmu...Dziwie sie..bo wiadomosc o jakims house show..ma sie nijak do przyjemnosci ogladania PPV.