Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Szopka wyborcza, Bobby Lashley, Mr. Kennedy, Zakończenie RAW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mężczyzną, który grał senatora Baracka Obamę na ostatnim odcinku RAW był zawodnik federacji EWA-CWA Deon Davis. Natomiast zawodniczka, która wystąpiła jako Hilary Clinton to, występująca w federacji SHIMMER Lexie Fyfe. Z kolei osoba grająca Billa Clintona pojawiała się już kilka razy na różnych galach WWE.

Bobby L...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-szopka-wyborcza-bobby-lashley-mr-kennedy.html

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Sadzac po tym newsie RKO na backlash pasa nie straci, no chyba zeby JBL wygral i zara po tygodniu mial go stracic ale w to szczerze watpie bo HHH ani Cena raczej jako tygodniowy czemp odpadaja. I teraz mi glupio bedzie sie ogladalo Backlash skoro juz wiem kto wygra walke o WWE Title :((((((, nie zebym sie czepial do newsa ale jezeli jest to potwierdzone to chyba se backlash odpuszcze :/.
"Behold to the creator of the new world"
Opublikowano
weedhead - na pocieszenie - pamiętaj, że karta na dany houseshow może ulec zmianie nawet w ostatniej chwili.
Opublikowano
Czy wszystko w wrestlingu jest udawane? wnioskuje tak chociazby po tym ze kennedy mial walczyc z punkiem w finale. Caly czas sobie wmawiam ze oni walcza naprawde, moglby mi ktos powiedziec jak to jest?
Opublikowano
niedoinformowany, myślę, że najlepiej by było gdybyś nie wchodził na żadne fora związane z wrestlingiem i po prostu cieszył się z oglądania. Nie piszę tego złośliwie. Po prostu gdybym był na Twoim miejscu to chciałbym to usłyszec.
Opublikowano
Czyli jednak jest udawane? czy tylko te ich konflikty?
Opublikowano
wszystko jest ukladane czy jak wolisz udawane. koniec kropka.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Opublikowano
Nie bede sie czepial autora akurat tego newsa..bo widzialem go tez na innych forach. Chodzi mi o sens..Po co podawac cos takiego? Teraz ogladanie Backlash to jak ogladanie drugi raz tego samego filmu...Dziwie sie..bo wiadomosc o jakims house show..ma sie nijak do przyjemnosci ogladania PPV.