Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na MattDevitto temat w World Wrestling Entertainment
    Cholerka. Jest jeszcze gorzej, niż się spodziewałem. TKO musi chyba wyciągnąć jakiegoś asa z rękawa. Jasiek odbieraj chłopie telefon, bo będziesz potrzebny.
  2. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na MattDevitto temat w World Wrestling Entertainment
    Świeżutki update z twitterka: Updated SummerSlam 2026 ticket sales: Night 1: 22,780 (+711 in a week) Night 2: 22,634 (+633 in a week) -= za WrestleTix Jak na tak duży event słabo... Ale to będzie tu siedzieć
  3. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na MattDevitto temat w World Wrestling Entertainment
    Szczerze ciężko powiedzieć, bo Aldis ostatnio walczył kilka lat temu. I żeby nie było to zawsze był solidny wrestler, ale jednak na pewno jest zardzewiały. Jeśli zabiją ich walkę bookingiem to wiele bym się mimo wszystko nie spodziewał.
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na MattDevitto temat w World Wrestling Entertainment
    Nigdy nie widziałem Aldisa w akcji, ale widziałem, że przez okres, kiedy pojawił się w WWE sporo osób na X liczyło, że kiedyś, jednak jeszcze wejdzie do ringu. Trudno jednak ocenić to, co się dzieje z Guntherem. Typ wysłał na emeryturę Goldberga, czy przede wszystkim Jaśka, czy Fenomenalnego, a później/później na najważniejszej gali lata dostaje walkę z kimś, kto jest GM tygodniówki. Bez urazy dla samego Aldisa oczywiście. Złoty chłopiec WWE mógłby się w końcu łaskawie zlitować i pozwolić WWE na takich ruch, ale znając życie to się nie wydarzy. Zobaczymy co wyjdzie z wynikiem. Ja byłbym mocno zdziwiony, gdyby Punk już teraz (W sensie na SummerSlam) stracił złoto. Nie po to tyle go trzymali schowanego, żeby po powrocie i wygraniu pasa w pierwszej najważniejszej walce go przegrał. Dla mnie Lesnar miał idealny moment na odejście. Walka na WrestleManii, i to, co wydarzyło się po niej było świetnym momentem, ażeby powiedzieć pass, jednakże to jego kariera, skoro chce zrobić to na swoich warunkach w Minnesocie niech to robi. Aby później przypadkiem nie wracał dla czeku z Arabii na WM co może być naprawdę kuszące. Lepiej napisz, jak wyglądały jego walki w przeszłości, a nie wysyłasz jakąś muzyczkę😉Gunther idealny stylowo na taki powrót?
  • Październik 28, 1984

Brak zaplanowanych wydarzeń w tym dniu.

• Październik 29, 1984

• Październik 30, 1984

• Październik 31, 1984

• Listopad 01, 1984

• Listopad 02, 1984

• Listopad 03, 1984

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.