Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. IIL
    IIL odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Dziwne. Widzę, że możesz głosować w innych ankietach, ale akurat w tej dotyczącej wyboru między SummerSlam i All In nie możesz. Chyba skrypt forum też faworyzuje AEW. Jak będę mieć dostęp do PC to przyjrzę się temu bliżej.
  2. IIL
    IIL odpowiedział(a) na IIL temat w Independent Zone
    Wybrałem się na tę galę i wyszło bardzo pozytywnie. Fajnie było zobaczyć ponowne Jushin Thunder Ligera na żywo, zaliczył nawet jakiś spot w ringu. Najlepsze wrażenie zrobił na mnie co ciekawe Johny Banger aka John Morrison, który nadal rusza się tak jak 20 lat temu. Bandido bronił pas ROH w średniej jak na jego możliwości walce z zawodnikiem z UK, Joe Lando. Oponent niezbyt za nim nadążał. Ricky Sosa ma świetną wejściówkę i publika lubi chantować "Bang Bang! Sosa Sosa!" 😅. Gościu wypadł tam jak supergwiazda. Szkoda, że związał się z TNA zamiast AEW. Main event mnie rozczarował - Tren Seven vs Jacob Vodoq vs Connor Mills. Seven zmienił theme song, jaki był zawsze głównym punktem gali i sam przebieg walki mnie osobiście wynudził. VID20260704195030.mp4 30 sierpnia (akurat wtedy gdy AEW organizuje All In) robią galę w aqua parku z pływającym ringiem. PpW mogłoby w Polsce skorzystać z tego pomysłu..
  3. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na MattDevitto temat w World Wrestling Entertainment
    Aldis zawsze będzie mi się kojarzył z jego świetnym theme songiem
  4. MattDevitto
    MattDevitto odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Oczywiście - od lat dyskusje toczą się głównie o WWE, a reszta jest dodatkiem. Czasem ważny news o WWE generuje tyle postów, co o AEW/NJPW w miesiąc. Pamiętamy co było chociażby przy heel turnie Jaśka, inna sprawa, że obecnie niewiele w W się dzieje. Zgoda, ale dalej pewnie są osoby, które oglądają tylko WWE i dla nich to Summerslam zawsze będzie najważniejszą galą tego lata.
Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.