Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:WWE Friday Night SmackDown #1404 Data:17.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Albany, New York, USA Arena:MVP Arena Format:Live Platforma:USA Network Komentarz:Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  2. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na IIL temat w Ogłoszenia
    Dla mnie dobra myśl, ale narobiłeś się już. Nie chcę dokładać dodatkowej roboty, zwłaszcza że wszystko jest teraz pod ręką i innym może być obecnie wygodniej. Może jest opcja, że tematy gal Premium/PPV do utraty swojej ważności/istotności (Wiadomo, o co chodzi) były zawsze podwieszone u góry niezależnie od tego, czy w innych tematach poświęconym danej fedce pojawił się nowy wpis.
  3. KyRenLo
    Karta w obrazku: Main Event gali dostał nowy smaczek. Na Smackdown łysy oznajmił, że jeżeli Gunther i Sami wygrają walkę zostaną dodani do walki o złoto na SummerSlam i dostaniemy Fatal 4-Way. Aldis wbija i przeszkadza na ostatniej prostej Guntherowi?
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na MattDevitto temat w World Wrestling Entertainment
    Można dodać: 2 Panie już znane, bo Tiffy i Jade zakwalifikowały się do tej walki podczas ostatniej niebieskiej tygodniówki: Coś od siebie: Widzę, że teraz WWE bawi się w UFC. Darzę Demi sporym szacunkiem i zapewne na zawsze już pozostanie w czołówce moich ulubionych zawodniczek, ale nie da się nie zauważyć, że jest ulubienicą Huntera i stąd takie, a nie inne wymysły.
  5. Vaclav
    Vaclav odpowiedział(a) na Robespierre temat w Dyskusje
    Przyznam szczerze, że to była jakaś dziwna lektura. Jakby spin-off jakiś, czy coś. Zupełnie inna atmosfera, niż w poprzednich inkarnacjach EWF. I co to za jakiś dziwny skręt w gimmicku mej postaci w stronę erosomana jakiegoś?
  6. Kaczy316
    Lecimy z kolejnym SD w drodze do SummerSlam, czy dzisiaj nas coś zaskoczy i zobaczymy dobre show? Przekonajmy się! Na początek mamy powtórkę z zeszłego tygodnia o tym co się działo pomiędzy Punkiem i Rhodesem, a także pomiędzy Guntherem i Aldisem, jednak zaraz po zakończonej powtórce show rozpoczyna The Ring General GUNTHER! Austriak zmierza w garniturku w stronę ringu i w sumie chętnie się przekonam co będzie miał Nam do powiedzenia. Gunther po niezbyt ciepłym przywitaniu od fanów, zaczął mówić, że przez całą swoją karierę był profesjonalny, ale odkąd trafił na SD to zaczął być źle traktowany i mówi, że powinien być Undisputed WWE Championem właśnie teraz i wszyscy to wiemy, ale wszystko co powstrzymuję Go przed mistrzostwem to Nick Aldis i że to Nick zrobił z tego coś personalnego, Gunther też narzeka na to, że zostanie zmuszony do walki u boku Samiego Zayna na Saturday Night's Main Event, ale Guntherowi przerywa o dziwo nie Nick Aldis, a Adam Pearce! Który mówi z tego co zrozumiałem, że jeśli Gunther chcę coś mówić o Aldisie to powinien powiedzieć "dziękuję" i Gunther się zastanawia za co, a Pearce od razu odpowiada, że za uratowanie Jego pracy po tym wszystkim co zrobił czyli eliminacji Rhodesa z walki o tytuł mistrzowski w Chicago, podniesienie ręki na Generalnego Managera i jeśli to od Adama by zależało to Gunther byłby zwolniony, ale też Nick Aldis ponoć miał ogłosić jakąś stypulację do walki Samiego i Gunthera z Punkiem i Rhodesem i gdyby tylko Gunther zaczekał chwilę i nie atakował Nicka to Aldis by to ogłosił, Adam powiedział, że chodziło o to, że jeśli Gunther i Sami wygrają z Punkiem i Rhodesem to zostaną dodani do walki o tytuł Undisputed WWE na SummerSlam i będzie to Fatal 4 Way i chyba ta stypulacja jest oficjalnie przyklepana, chociaż pewny nie jestem, bo Adamowi i Guntherowi przerywa Cody Rhodes! Który jednak nie zamierza nic mówić tylko wbiega do ringu i atakuję Gunthera! Przegania Austriaka z ringu i dopiero wtedy bierze mikrofon i chcę walki z Guntherem jeszcze dzisiaj! Chcę, żeby Pearce zatwierdził ten pojedynek i to się dzieję! Dostaniemy dzisiaj Gunther vs Cody Rhodes! Bardzo przyjemny segment i chyba faktycznie wszystko zmierza w kierunku Fatal 4 Wayu, w sumie bardzo na to liczę, bo będzie to miało super historię w przeciwieństwie do Punk vs Rhodes. Od razu po segmencie dostajemy wideo od Adama Pearce'a, który ogłasza, że Rhea nie pojawiała się ostatnio przez kontuzję i nie będzie mogła zawalczyć na SummerSlam, dlatego planują wyłonić tymczasową mistrzynię WWE Women's na SummerSlam w Ladder Matchu! pięć Kobiet będzie miało na to szansę, brzmi ciekawie i widzimy zapowiedź dwóch walk kwalifikacyjnych do tego Ladder Matchu, jedna to Jade Cargill vs Nia Jax, a druga to Tiffany Stratton vs Jacy Jayne! Ulala, pierwsza walka niezbyt mnie interesuję, ale druga jest mega ciekawa i liczę na Jacy Jayne, mało tego, chciałbym, żeby Jacy Jayne wygrała cały ten Ladder Match! Pierwsza walka dzisiaj to Finn Balor vs Talla Tonga, takiej walki jeszcze nie widzieliśmy, ale może być interesująca. Dość standardowy booking walki, mniejszy zawodnik próbuję wykorzystać spryt i szybkość, żeby powalić większego rywala, przez większość walki tak było mam wrażenie, ale ten booking zadziałał i była to bardzo dobra walka, lekko ponad 9,5 minuty, można było czerpać przyjemność z oglądania tego pojedynku jak najbardziej i wygrywa go Balor, trochę w kiepskim świetle stawia to Tama Tonge i Talla Tonge, Obaj przegrali z Balorem w Singles Matchu, ale no ktoś musi wygrywać, na razie Balor na Smackdown radzi sobie bardzo dobrze według mnie. Adam Pearce na backstage'u rozmawia przez telefon, ale przerywa mu CM Punk, który chcę się upewnić, że stypulacja walki na Saturday Night's Main Event jest taka, że jeśli Sami i Gunther wygrają to zostaną dodani do walki o Undisputed WWE Title na SummerSlam? Pearce potwierdza, że tak, Punk chyba nie jest zbytnio z tego zadowolony, ale spotyka Damiana Priesta i Damian mówi, że jeśli Punkster dalej będzie mistrzem po SummerSlam to Priest będzie na Niego czekał, Punk mówi to samo o Damianie, bo z Codym mogą pójść po te tytuły, a Punk jako Double Champion brzmi dobrze. Krótkie wideo proma Jade Cargill, Nii Jax, Jacy Jayne oraz Tiffany Stratton, które wypowiadają się o Ich dzisiejszych walkach oraz o potencjalnym zdobyciu tymczasowego mistrzostwa WWE Women's. Kolejny pojedynek to właśnie walka kwalifikacyjna do Ladder Matchu o tytuł tymczasowej mistrzyni WWE Women's na SummerSlam i to będzie pojedynek Tiffany Stratton vs Jacy Jayne! Lecisz Jacy! Lubię bardzo Tiffany, ale myślę, że Jacy jest w dobrym momencie i taki tytuł by Jej tylko pomógł, szczególnie, że nie musiałaby nikogo przypinać w tej walce, tylko ściągnąć pas, nikt by na tym nie stracił, teraz mogłaby wygrać z pomocą swoich sojuszniczek, ja bym to widział i chciałbym, żeby WWE na to postawiło, ale zobaczymy jak będzie, może być tak, że Jacy w ogóle nawet nie będzie w tej walce na SummerSlam, niemniej jednak chętnie obejrzę walkę Stratton vs Jayne, jeszcze przed walką Fatal Influence zaatakowało Tiffany, ale na pomoc przybiegły Jej Nasze mistrzynie WWE Women's Tag Team czyli Brie Bella oraz Paige! W sumie ciekawe w takim razie jak to się teraz potoczy, walka się rozpoczęła, Jacy straciła swoją przewagę, bo reszta Jej ekipy zajęła się brawlem z Brie i Paige, no Jacy może mieć ciężko. Około 7,5 minuty pojedynku i walkę wygrywa Tiffany Stratton, no cóż i cały mój fantasy booking poszedł na marne xD, ale no jest jak jest, szkoda, Tiffany raczej mistrzostwa nie wygra, ale na pewno doda potencjału ringowego tej walce, pojedynek ogólnie był przyjemny i nawet bym powiedział, że bardzo dobrze mi się go oglądało. Wideo promo od Barona Corbina i muszę przyznać, że to całkiem dobre wideo promo. Trick na backstage'u udziela wywiadu i widać, że jest zirytowany Baronem i nazywa go "Big Bald Bitch" xD, wywiad przerywa Carmelo, który mówi, że Obaj wiedzą, że Trick nie jest lepszy od Hayesa. Powtórka tego co wydarzyło się na Raw pomiędzy Oba Femim i Brockiem Lesnarem. Druga walka kwalifikacyjne do Ladder Matchu na SummerSlam o Interim WWE Women's Championship, ta walka jest trochę mniej interesująca, nawet nie spodziewam się dobrej walki tutaj, ale zobaczymy jak to wyjdzie, Jade Cargill vs Nia Jax, może się miło zaskoczę, ale wynik mi jest tutaj mocno obojętny, niezależnie która wygra to nie wniesie za wiele do walki na SummerSlam, ale wolałbym jednak zwycięstwo Jax, głównie dlatego, że chciałbym zobaczyć singlowy pojedynek Jade z Charlotte na SummerSlam. Walka trwała minutę i Charlotte zaatakowała Michin oraz B-Fab, a później Jade i dzięki temu Jade wygrała i chyba będzie w walce o tytuł tymczasowy w takim razie, po walce Charlotte dalej atakowała Jade i chciała skontuzjować Jej rękę za pomocą krzesła, jednak Michin i B-Fab pomogły Jade, a później jeszcze Nia z tej frustracji zaatakowała Flair i na koniec mamy Jaded dla Charlotte, nie wyglądało to na przemyślaną decyzję od Charlotte, z łatwością sprawiła, że Jade jest w ważnej walce na SummerSlam bez żadnego wysiłku, ale no cóż jest jak jest, to Charlotte pewnie też się dostanie do walki i nie zdziwiłbym się jakby nawet wygrała pojedynek, żeby zmierzyć się z Ripley po powrocie i w sumie nie byłbym taki zły na to patrząc, że jeśli mnie pamięć nie myli to Charlotte i Ripley ostatni raz spotkały się na WM 39 czyli ponad 3 lata temu i to wciąż jedna z najlepszych walk kobiet na WM i moim zdaniem nawet ogólnie w historii kobiet, do teraz ją wspominam, więc po takim czasie chętnie bym zobaczył odświeżenie. Gunther udziela wywiadu na temat walki na Saturday Night's Main Event oraz potencjalnego dodania do walki o Undisputed WWE Championship na SummerSlam, pojawia się Candice i Johnny Gargano z depresją, Candice mówi, żeby Gunther nie robił nic głupiego dzisiaj, bo potrzebują tej wygranej na Saturday Night's Main Event, miło się ogląda takie wsparcie dla Samiego ze strony Candice i Gargano, Gunther odchodzi, a Blake Monroe atakuję Candice! Widać, że to jest Jej powitanie z zawodniczkami z rosteru SD, mówi też, że Gargano potrzebuję strzyżenia z tego co zrozumiałem xD. Nia Jax i Lash Legend mają pretensje do Pearce'a o to, co się wydarzyło w walce Jax i dowiadujemy się, że Nia Jax dostanie kolejną szansę na dostanie się do Ladder Matchu o tymczasowy tytuł WWE Women's, a Jej przeciwniczką będzie Charlotte Flair, ciekawe czy skończy się to tak samo jak w przypadku walki z Jade, tylko tym razem to Jade zaatakuję Charlotte, biorę taką opcję pod uwagę. Lecimy z akcją tag teamową! Fraxiom vs War Raiders! To coś nowego, takiej walki w WWE chyba ogólnie jeszcze nie widzieliśmy, a przynajmniej nie w main rosterze, więc chętnie się przekonam jak to wyjdzie i kto tutaj wygra, potencjał jest spory. Lekko ponad 10,5 minuty pojedynku, kolejnego przyjemnego pojedynku, który wygrywają War Raiders i ciekawi mnie kiedy dostaniemy to teasowane starcie pomiędzy Damianem Priestem i R-Truthem, a War Raiders i to potencjalnie w titles vs titles matchu, ale ten pojedynek dzisiejszy był przyjemny do oglądania zdecydowanie, szkoda trochę Fraxiom, bo ostatnio nic dla Nich nie ma, a moim zdaniem mogliby być mistrzami WWE Tag Team. Fajna powtóreczka z Fanatics Festu, gdzie LA Knight razem z Solo i Roycem śmiali się z Bloodline i trochę Ich parodiowali, a także ogólnie promowali ten Six Man Tag Team Match na SummerSlam, fajnie to wyszło. Widzimy Rhodesa w szatni, do którego podchodzi CM Punk i rozmawiają o walce Cody'ego z Guntherem i Punkster mówi, że będzie ubezpieczał Rhodesa z tego co zrozumiałem. Mamy powtórkę segmentu Romana z Sethem z Raw jak podpisywali kontrakt na Ich walkę podczas SummerSlam, to był mega dobry segment oj tak, a jeszcze dwa Raw Nam zostały i będziemy mogli oglądać przez te dwa Raw Setha i Romana w jednym ringu, znaczy potencjalnie, bo nie pamiętam już czy Reigns jest zapowiadany na te dwa ostatnie Raw przed SummerSlam, ale nawet jak jest zapowiedziany tylko na jedno to ten feud to sama przyjemność. Danhausen udziela wywiadu w swoim laboratorium na temat Jego walki z JD McDonaghem podczas Saturday Night's Main Event, Danhausen mówi, że się nie boi, bo ma sekretną broń i nagle ktoś rzuca mu klatkę ze zwierzątkiem, którą odstawia na stół xD, właściwie to jest pluszowy zwierzak i mamy pytanie jak ten kot ma pomóc Danhausenowi xD, a Danhausen mówi, że jeśli czyjeś ścieżki skrzyżują się z kotem to "You are cursed!" xD No tak, czarny kot racja. It's main event time! Gunther vs Cody Rhodes! Gunther już wychodzi na stage, ale podczas Jego wejścia to zaatakował Go Cody Rhodes! Około minuta brawlu i przechodzimy do oficjalnej walki! Prawie 13 minut walki, która była bardzo dobra, Panowie od początku wrzucili wyższy bieg i bardzo przyjemnie się to oglądało, podczas walki pojawił się CM Punk, który wspierał Cody'ego Rhodesa, ale pojawił się też Sami Zayn, który jak to powiedzieli komentatorzy "stracił rozum" i od razu zaatakował Punkstera z tej chyba narastającej frustracji, później w to wtrącił się też Cody Rhodes, doszło do ataków, Rhodesa na Samim, a później Zayna na Codym i mamy DQ, wszystko ostatecznie skończyło się dużym brawlem pomiędzy całą czwórką, oj tak, mega dobrze to wygląda i chciałbym tego Fatal 4 Wayu na SummerSlam, ale WWE raczej w to nie pójdzie, chociaż mam nadzieję, że się mylę, bo to story wygląda na ten moment na takie, które powinno doprowadzić do tej wieloosobowej walki i liczę, że tak ostatecznie do tego dojdzie podczas SummerSlam. Podsumowanie: Całkiem przyjemne Smackdown, dostaliśmy kilka walk, które miały spore znaczenie, bo walki kwalifikacyjne do Ladder Matchu o tymczasowy tytuł WWE Women's na SummerSlam, przyjemne widowisko w postaci Fraxiom vs War Raiders oraz bardzo fajną walkę Finna Balora z Talla Tongą i kontynuację Jego feudu z Talla Tongą i Tama Tongą, a sytuacja wokół Undisputed WWE Title jest mega ciekawa i czekam na Saturday Night's Main Event z powodu tego tag team matchu, ale możliwe, że resztę też sobie obejrzę, no ogólnie SD w tym tygodniu dało radę według mnie.
  7. MissApril
    MissApril opublikował(a) temat w Women Corner
  8. MissApril
    MissApril odpowiedział(a) na MissApril temat w Women Corner
  • Lipiec 31, 1983

Brak zaplanowanych wydarzeń w tym dniu.

• Sierpień 01, 1983

• Sierpień 02, 1983

• Sierpień 03, 1983

• Sierpień 04, 1983

• Sierpień 05, 1983

• Sierpień 06, 1983

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.