Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Way Out 2012 (Dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

NO WAY OUT 2012

Oficjalna karta.

John Cena vs Big Show

http://www.wwe.com/f/styles/show_matchup/public/match/thumb/2012/05/20120521_NWO_cena_bigshow.jpg

World Heavyweight Champion Sheamus vs. Alberto Del Rio

http://www.wwe.com/f/styles/show_matchup/public/match/image/2012/06/20120612_LIGHT_NWO_sheamus-ziggler_C.jpg

WWE Champion CM Punk vs Daniel Bryan vs Kane

http://www.wwe.com/f/styles/show_matchup/public/match/image/2012/05/20120601_LIGHT_NWO_kane_punk_bryan_C.jpg

Intercontinental Champion Christian vs Cody Rhodes

http://www.wwe.com/f/styles/show_matchup/public/match/image/2012/06/20120605_ARTICLE_NWO_rhodes_christian.jpg

Ricardo Rodruguez vs Santino Marella = "Tuxedo Match"

http://www.wwe.com/f/styles/show_matchup/public/match/image/2012/06/20120608_ARTICLE_NWO_santino_ricardo.jpg

Divas Champion Layla vs Beth Pheonix

http://www.wwe.com/f/styles/show_matchup/public/match/image/2012/06/20120605_LIGHT_NWO_layla_beth.jpg

Gala zapowiada się ciekawie bo wydaję mi się ze większość walk będzie w klatce, oprócz tego w związku z absencją Jericho rywala nie będzie miał/nie ma na tą chwilę Randy Orton. Dodatkowo prawdopodobnie dojdzie walka o pas WWE między Danielem Brynam a CM Punkiem być może z udziałem Kane'a. Walka Big Showa z Ceną to kolejna walka z serii "niepotrzebny ME" jednak tym razem może dojdzie do Cage Matchu między tą dwójką i już będzie to trochę ciekawsze

Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

6

• N!KO

5

• Kompan

4

• ...

4

Top użytkownicy w tym temacie

Show vs. John Cena .

Walke pewno wygra Show by podbudowac jego pozycje Heel'a tylko oni ciÄgle ze sobÄ majÄ feud , co staje siÄ coraz nudniejsze , ale mam nadzieje , Ĺźe Steel Cage doda smaczku tej walce:P

Bryan vs. Punk i najprawdopodobniej vs. Kane.

Czy doĹÄczenie Kane'a do tej walki bÄdzie potrzebne ? Zapewne on nic nie bÄdzie robiĹ i ciÄgle ze sobÄ walczyc bÄdÄ Punk vs. Bryan no chyba , Ĺźe CT nie zrobi gĹupoty i bÄdziemy oglÄdac poĹźÄny TTM :)

Narazie walke o WH nie bÄde oceniaĹ bo po zawieszeniu Y2J'a ten pewnie nie bedzie walczyĹ na NWO z Randy'm wiÄc pewnie na Raw bÄdĹş SD za tydzien Randy dojdzie do walki o pas WHC i obejrzymy kolejny TTM :D

A i jeszcze co do plakatu to dopiero teraz zauwaĹźyĹem , Ĺźe nad napisaem No Way Out pisze Yes!Yes!Yes :D

Jeżeli chodzi o pas WH to wyga Sheamus kogokolwiek by nie miał za przeciwnika. Dziękuję.

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Android

Show vs. John Cena .

Walke pewno wygra Show by podbudowac jego pozycje Heel'a tylko oni ciągle ze sobą mają feud , co staje się coraz nudniejsze , ale mam nadzieje , że Steel Cage doda smaczku tej walce:P

Really? po porażce z Laurinaitisem, stawiasz że jeszcze jobną Jaśka komuś takiemu jak Show? Wg mnie Cena rozjedzie go jak walec gówno na asfalcie :D

Bryan vs. Punk i najprawdopodobniej vs. Kane.

Czy dołączenie Kane'a do tej walki będzie potrzebne ? Zapewne on nic nie będzie robił i ciągle ze sobą walczyc będą Punk vs. Bryan no chyba , że CT nie zrobi głupoty i będziemy oglądac pożąny TTM :)

Wg mnie, jeśli będzie tam Kane, to po to żeby któryś z nich wygrał "bezboleśnie", a feud mógł być kontynuowany (CM lub Bryan pojedzie Kane'a a na następnym PPV dostaniemy "one on one"). Daje to trochę (z naciskiem na "trochę") większą szansę na pas dla Dragona (Punk nie musiałby wtedy "fizycznie" jobować).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1

Tak, nie będę się jakoś bardziej przykładał do swojej wypowiedzi, aby się różniła niż wszystkie inne, pozostałe jak to było w przypadku innych gal PPV i napiszę to co zwykle. Czyli jak na razie gala mnie nie przyciąga do siebie ze względu na dwie, pierwsze, zapowiedziane walki.

Cena vs Show: Wątpię w to, aby Cena został podłożony kolejny raz z rzędu i to jak Raven napisał, komuś takiemu jak Big Show. Jakoś nawet nie mam w myślach teraz, aby ją obejrzeć, ale może jednak na końcówkę się zdecyduję. Nie mam zamiaru oglądać dwudziestominutowej walki, gdzie będzie jedna wielka monotonia (booking Showa i wszystko dwoma słowami zostało wytłumaczone).

Del Rio vs Sheamus: No, tak, tak była kiedyś dyskusja na temat tej dwójki z moich, prywatnych względów, do której sensu powracać nie ma. Ta dwójka szczerze mnie nudzi swoimi postaciami, którymi nic ciekawego nie reprezentują. Zapewne wygra Rudy... Booking walki może stać wysoko, ale ja jej nie obejrzę.

Ogólnie o dwóch pierwszych walkach: Nie mam nawet zamiaru je oglądać. Z jednej obejrzę wyłącznie i być może końcówkę, a drugą potraktuję tak jakby jej nie było.

Cena vs Show - Trzeba powiedzieć, że ostatnio Cena dużo przegrał i niestety tutaj jasio może wygrać z Showem...oczywiście nie chciałbym tego, ale cóż. Zobaczymy jak to się będzie rozwijać, bo jeszcze trochę czasu do gali zostało.

Del Rio vs Sheamus - Chciałbym aby tutaj Rio wygrał tą walkę, ale nie widzę na to zbyt dużych szans, bo to Rudzielec jest promowany na tego najlepszego, jego zdecydowane zwycięstwa nad "czołówką" rosteru Smackdown i RAW pozwalają nam być pewnym, że to on wyjdzie zwycięsk o ze starcia na No Way Out.

Podkreślić trzeba pomysłowo wykonany plakat, to tak na koniec. Póki co niestety bez fajerwerków.

• Reputacja:   2

Więc jednak się potwierdziło. Dołożyli Kane'a do pasa WWE i mamy triple threat match.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• Reputacja:   632
  • Urządzenie:  Windows

Ma to swoje plusy i minusy - z jednej strony walka będzie wolniejsza i ogólnie być może słabsza niż ta z Over the Limit, ale za to można się cieszyć bo wg mnie Kane jest tam po to, aby Daniel mógł zgarnąć pas i kontynuować feud z Punkerem :D
"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Dodaj jeszcze:

http://www.wwe.com/f/wysiwyg/image/2012/06/20120601_LIGHT_NWO_kane_punk_bryan_C.jpg

WWE Championship: CM Punk vs Daniel Bryan vs Kane at No Way Out 2012 ;]

http://www.wwe.com/f/styles/ep_full/public/ep/image/2012/05/20120606_Large_NYO_TripleH.jpg

Triple H pojawi się na tym PPV.

Swoją drogą jestem pewny, ba nawet dam sobie uciąć ręke ze na NWO Michael Cole przyczyni się do tego ze Cena przegra. Ja wiem ze WWE ostatnio nie powala pomysłowością, ale musieliby już być kompletnymi idiotami by robić na RAW main event z walką Cole vs Cena który nie miał by służyć do czegoś więcej niż 1 odcinka brandu. Też przypominanie tego na Smacku pokazuję ze mamy o tym nie zapomnieć i nie zdziwić się jak Cole coś odpierdoli przy klatce...

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Parę stron z niusami informuje że Del Rio oficjalnie NIE pojawi się na NWO, a jego zastępstwo zostanie ogłoszone na RAW.

1822912563511427a3754ee.jpg

Też czytałem, i były spekulacje, aby to Kane zawalczył o pas WHC zamiast o mistrzostwo WWE, jak dla mnie nie jest to najlepsze rozwiązanie, ponieważ dodanie Kane'a do walki Danielsona i Punka dodaje mi smaczku do tej walki, a jeżeli chodzi o pas WHC, to myślę że mógłby odbyć się Battle Royal o pretendenta do WH zakończony wygraną Zigglera, wygrana przez niego pasa i tyle.Takie marzenia;d

15748232154f441789616de.jpg

post po przeczytaniu spoileru z SD! w nwes'ie

Walka zaspoilerowana ponieważ niema szans że Cena straci posadę chyba że WWE znowu zrobi się zaskakujące :x

247782758521a06569bd9f.jpg

Heh, śmieszna to trochę akcja. Bo niektórzy piszą, że walka zaspoilerowana, i na 10000% wygra Cena, za to inny także twierdzą, że to Spoiler, ale już twierdzą, że na pewno wygra Show, by Cena sobie zrobił przerwę. Więc teksty "Walka zaspoilerowana" nie mają najmniejszego sensu

• Reputacja:   632
  • Urządzenie:  Windows

Serio stary? A powiedz mi ile razy Cena moze być zwalniany z federacji? :roll: Do tego newsa miałem nawet postawic na Showa, ale teraz wydaję mi się to bez sensu...

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png