Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Extreme Hight Wrestling: No Choice I

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

EHW: No Choice I

Słychać theme gali, Eminem – My name is. Na ring wchodzi chairman Goldberg :

-Witam wszystkich serdecznie na pierwszej, historycznej gali EHW: No Chance.

Cheer

- Poznamy dzisiaj Hardcore Champ’a, oraz Tag Team Champions!

Cheer

- Natomiast Intercontinental Champion, oraz EHW Champion będą wam dani znać dopiero na następnej gali!

Jęk zawodu na trybunach

- Ale nie martwcie się, gwarantuję niezapomniane emocje na tej gali!

Cheer, po którym na ring wchodzi RVD.

- Głupie gadanie Bill. I tak wiadomo, że RVD jest najlepszy! Jeśli nie dostanę title shot’a na kolejnej gali to osobiście skopię ci cztery litery!

- Rob nie denerwuj się. Będziesz walczył jeszcze dziś. I to w bardzo ciekawej walce.

- A kto dostąpi zaszczytu przegrania ze mną?

- Zobaczysz…(śmiech psychola) A teraz zapraszam na pierwszą walkę dziś!

Single Match

Judas Mesias vs. Brian Kendrick

Końcówka walki: Kendrick bardzo zmęczony został wepchnięty w narożnik przez Mesiasa. Judas bierze rozbieg i biegnie na Briana. Ten jednak zachował się przytomnie i wykonał Big Boot’a. Mesias ledwo stoi na nogach, odwraca się, a przeciwnik serwuje mu pięknego dropkicka! Brian rozpędza się, odbija się od lin i wykonuje lionsault z drugiej liny. Judas jednak zdążył wstać, złapał rywala i wykonał Scoop Slam. Próba pinu 1…2…Kendrick jednak się wybija. Mesias nie przestaje jednak napierać i wykonuje piledriver’a. Następnie szybko wbiega na narożnik i wykonuje Mesias Splash. Brian jednak odsuwa się, wskakuje na narożnik i serwuje 450 splash! Od razu przechodzi do pinu 1…2…3 PIN FALL

Zwycięzca: Brian Kendrick

Po walce Brian tauntuje do publiczności, a od tyłu zachodzi go Abyss wykonując Belly-To-Belly Suplex! Kendrick sturlał się z ringu, a Abyss wyciąga z pod ringu krzesło i masakruje nim Mesiasa. Mesias jest już cały we krwi. Monster bierze mikrofon do ręki i zaczyna mówić:

- Mesias! Już jesteś martwy. Spotkał się gniew Abyss’a!

Po czym wyszedł z ringu. Nikt na widowni nie wie o co mu chodzi.

Na ring wchodzi Cena. Publiczność tutaj nienawidzi go. Wszyscy skandują „Jaś Przecena”!

- Zamknąć jadaczki i słuchać! Ja tu jestem najlepszy i nikt mi tego nie odbierze! Zrobie FU każdemu głupiemu grubemu tłuściochowi!

Na ring wbiegają widocznie wkurzeni Umaga i Mark Henry. Pierwszy zabiera głos Henry:

- Masz coś do grubasów kanciasta mordo?! Zaraz ja i Umaguś skopiemy ci ten kanciasty ryj!

Mark przekazuje mikrofon Buldoger’owi:

- Łasa fsadwa cdewq gfeut UMAGA!!!!

Po tym niezrozumiałym przemówieniu wyrzucił mikrofon i wykonał Samoan Drop na Cenie.

Henry stara się go uspokoić:

- Spokojnie stary! Zaraz go skopiemy! Dawać tu sędziego!

Handicap Match

Mark Henry& Umaga vs. John Cena

Końcówka walki: Zmasakrowany Cena jest okładany pięściami. Umaga robi Samoan Spike, po czym Jaś ledwo oddycha. Henry parodiuje Cene i wykonuje You Can’t See Me. Umaga tauntuje na narożniku. John szybko wstaje, wykonuje FU na Marku i zwala Umage z narożnika dropkickiem. Przechodzi szybko do pinu 1...Henry zdążył wstać i zepchnąć Cene.

Samoan Buldoger nadal nie wstaje przymroczony upadkiem z narożnika. Cena wymienia ciosy z Henrym. Mark jednak nie daje się i pokazuje publice pięknego powerbomba. Umaga zdążył już wstać i odpłaca się Cenie Tombstone Piledriverem. Henry wchodzi na narożnik i próbuje wykonać legdropa, ale John wystawia kolano i trafia Marka w klejnoty. Umaga próbuje Clothslina, ale Cena unika, wykonuje dropkicka i szybko przechodzi do STFU. Umaga sapie z bólu, a na ring wbiega Big Daddy V. Podnosi on Cene i bez wysiłku rzuca go na ring. Oczywiście oznacza to DQ. Teraz we 3 masakrują Cene. Umaga i Henry trzymają John’a, żeby się nie odsunął, a Big Daddy V wykonuje Frog Splash z narożnika!!! Następnie wszyscy trzej schodzą z ringu.

Zwycięzca: John Cena przez DQ

Na ring wchodzi Rob van Dam. Wyraźnie ma coś do powiedzenia:

- No Bill, nieźle! Nasłałeś na mnie w mojej własnej szatni The Undertaker’a! Wykonał mi Choke Slam, ale to nie powstrzyma mnie do walki na dzisiejszej gali! Nie boję się nikogo! Słyszysz? NIKOGO!

Na ring wchodzi teraz chairman:

- Dobrze Rob. Jeśli nikogo się nie boisz to przedstawiam ci twojego dzisiejszego przeciwnika. Jest nim Bill Goldberg! Ha! Zaskoczony?

- Haha! To ci powiem, że jesteś w czarnej dupie! W końcu mam okazję, żeby skopać twoją wielką odbytnicę! Już nie żyjesz!

Single Match

Bill Goldberg vs. RVD

Końcówka: Bardzo równa walka. Goldberg wykonuje Irish Whip’a iii piękny Spear. Próba pinu 1…2…Ahh było blisko. Teraz Rob w natarciu. Okłada pięściami Bill’a, odbija się od lin i piękny kopniak z półobrotu (Ala Chuck Norris)! Goldberg powoli wstaje, a Rob tylko na to czekał i ładny Suplex. RVD wskakuje na narożnik i Frog Splash! Przejście do pinu 1…2...Jednak jeszcze nie! Goldberg wstaje nie ociągając się i wykonuje Jackhammera!!

Kolejna próba pinu 1…2…2,9..AHH tak niewiele brakowało! Jednak Rob znalazł ostatek sił na wybicie się. Obaj podnoszą się błyskawicznie. Bill wpycha Rob’a na narożnik iii… Superplex! Ale zaraz… Zawalają się słupki z narożników! Żaden z nich nie wstaje! Sędzia odlicza 1..2..3..4..5..6..7..8..9..10! Double Cout On!!!

Zwycięzca: brak

Na ring wchodzi wolnym krokiem Mr. Kennedy. Bierze do ręki mikrofon i wykonuje swoją ulubioną część wejścia, czyli po prostu się przedstawia. Następnie zaczyna wygłaszać przemowę:

- Chciałbym wam oznajmić, że DOMAGAM się title shot’a na następnej gali. Zgodziłem się na pracę w tej federacji, ale coś za coś!

Na ring wchodzi Paul London:

- Ken, nie widzę powodu, dla którego TY miałbyś dostać pas. To ja się do tego nadaję, ba jestem do tego stworzony!

Na titantronie widać chairman’a:

- Panowie, tylko spokojnie! Bez nerwów. Title shot’a dostanie ten, który teraz wygra! Pas musi mieć ktoś, kto wygrywa!

Single Match

Paul London vs. Mr. Kennedy

Końcówka: Ken ma wyraźną przewagę siłową. London próbuje walczyć na dystans, ale nie radzi sobie. Kennedy wykonuje Suplex’a. Próba pinu 1...2...Paul wybija się. Szybko wstaje i serwuje świetnego lionsault’a z drugiej liny! Wbiega na narożnik i kapitalny Moonsault! London jest na fali. Czeka aż przeciwnik wstanie i ładny dropkick. Role up 1…2…2,999..Ah ależ było blisko! Kennedy szybko wstaje i Green Bay Plunge! Szybko wbiega na narożnik i Kenton Bomb! Przejście do pinu 1...2..3 Pin Fall!

Zwycięzca: Mr. Kennedy

- No i co?! Nawet nie spociłem się w tej walce!

Na titantronie znowu pojawia się Goldberg:

- Dobrze Ken dostaniesz walkę na następnej gali! Twoim rywalem będzie Gene Snitsky!

Kennedy nic nie mówiąc zszedł z ringu z kwaśną miną. Głos zabiera Bill:

- Chyba go trochę przytkało! Hihi. A teraz zapraszam wszystkich zgromadzonych na walkę, której stawką będzie pas Tag Team Champions!

Tag Team Championship Match

Hardcore Holly& Cody Rhodes vs. Big Show& The Undertaker

Końcówka: Holly jest maltretowany przez Big Show’a. Show wykonuje Scoop Slam’a i zmienia się z Deadmanem. Undertaker serwuje Last Ride! Przyłożenie 1...2...Jednak nie! Holly szybko zmienia się z Rhodes’em. Cody wbiega i Clothsline! Odbicie od lin i dropkick! Role Up 1...Undertaker szybko się wybija. Deadman kontruje Irish Whipa i Cody nadział się na Big Boot’a! Undertaker zmienia się z Show’em. Show podnosi Cody’ego i Bear Clutch! Rhodes próbuje się uwolnić i Show go puszcza. Jednak nie przestaje nacierać. Atakuje serią Chops’ów. Kolejna zmiana z Undertakerem. Deadman wykonuje spacer po linie! Podnosi Cody’ego i Tombstone Piledriver! Szybka zmiana. Show czeka aż Rhodes się podniesie i Choke Slam! Zakłada mu dźwignię na nogę. Cody nie wytrzymuje i odklepuje!

Zwycięzcy i mistrze Tag Team: Big Show& The Undertaker

Widzimy akcję w szatni Rhino, do której wkroczył Booker T. Zaczyna rozmowę:

- Siemka Rhino. Mam do ciebie sprawę. Pasuje mi ulać jednego gościa,

- Czego ty ode mnie chcesz?

- No mówię! Musisz mi pomóc sklepać buźkę Carlito. Ostatnio za bardzo się rozcwaniaczył i jak byłem w restauracji to opluł mnie jabłkiem!

- A gówno mnie to obchodzi! Spadaj czarnuchu!

- Ty do mnie?!

- No a co, śmieszno ci?!

- No chodź buraku!

Już skaczą na siebie z pięściami, gdy akcję przerywa Sting:

- Zamknąć jadaczki dzieci! Bijecie się jak baby. Moja stara więcej bierze na klatę niż wy dwaj razem wzięci! No co się tak patrzysz jak murzyn na bateryjkę Booker?! Uważaj bo ci gały wyłażą! Hahaha to było dobre!

Rhino i Booker skinęli na siebie głowami i zaczęli okładać pięściami Stinga. Po chwili do akcji włączył się Carlito i przerodziło się to w Fatal 4 Way! Do szatni wpadają ochroniarze i rozdzielają awanturników.

4 Man Battle Royal

Carlito vs. Rhino vs. Booker T vs. Sting

Końcówka: Rhino i Booker dobrze współpracują. Carlito leży już poobijany za ringiem. Teraz na celowniku jest Sting. Rhino rozpędza się i próbuje wejść Stingowi ze Spear’a ale ten odsuwa się i Rhino ląduje w narożniku. Sting wymienia ciosy z Booker’em. Sting zyskuje przewagę, chwyta przeciwnika i DDT! Tauntuje przy linach jednak skrada się do niego Rhino i Clothsline’m wyrzuca go za ring. Zostają tylko Rhino i Booker T. Rhino szybko podbiega do rywala iii.. RHINO DRIVER!! Booker T nie może się pozbierać. Rhino wykorzystuje ten moment i wchodzi na narożnik. Chwile tauntuje i Spear z narożnika! Podnosi Bookera, stawia go opartego o liny, rozbiega się i próbuje wykonać Spear’a, jednak Booker T odsuwa się i Rhino ląduje za ringiem!

Zwycięzca: Booker T

Po walce Boker T tauntuje i przechwala się:

- Hahahaha! To ja jestem mistrzem. Pokonałem was wszystkich!

Wtedy Aj Styles wbiega na ring od tyłu i wykonuje Buldoga. Bierze mikrofon do ręki:

- Dobra bambusie teraz ja mam coś do powiedzenia, więc lepiej spadaj na drzewo prostować banany, bo cię dojadę! No, a wracając do tematu to Samoa Joe jest grubym śmierdzielem i huj mu w dupe! Cwaniak jebnięty! Jeśli mnie słyszy głucha pała to niech wyjdzie teraz na ring i niech usłyszy co mam mu do powiedzenia!

Chwila ciszy i zaraz słychać muzykę Samoa Joe. Joe wolnym krokiem zmierza na ring. Patrzy na AJ’a jakby miał go zaraz zastrzelić, jednak stanął spokojnie na ringu.

- No grubasie w końcu się zjawiłeś! To teraz morda w kubeł i słuchaj co mam ci do powiedzenia! Brzydzę się tobą! Jesteś kozakiewicz tylko, kiedy stoisz daleko ode mnie. Śmierdzisz gnojem i nie myjesz dupy. I tak w ogóle to zaraz tak dostaniesz w morde, że rodzona matka cie nie pozna!

Chciał w tym momencie wykonać Clothsline, ale Joe uniknął i wykonał Samoan Dropa!

Hell In A Cell

Samoa Joe vs. AJ Styles

Końcówka: Bardzo wyrównana walka. Walczą cios za cios. Samoa Joe próbuje Scoop Slam’a, ale AJ wyrywa mu się i wykonuje back suplex’a. Próba pinu 1...2...Joe zrzuca z siebie Styles’a.. Próba sił. Samoa Joe wpycha w narożnik AJ’a i próbuje Superplex’a, jednak Styles spycha przeciwnika z narożnika i 450 Splash! Jednak Joe zachował się przytomnie i odsunął się. Joe wywarza drzwi od klatki, wchodzi na górę i czeka tam na rywala. AJ jeszcze chwilę leży przymroczony, po czym powoli wstaje i wspina się na klatkę. Dłuższą chwilę mierzą się wzrokami na górze, po czym bez kompleksów rzucają się na siebie. Po chwili Joe zyskuje przewagę. Odpycha od siebie przeciwnika i rozbiega się. Jednak AJ wiedział co robić i uderzył rywala z dropkicka. Po chwili podniósł Joe’go i wykonuje Suplexa. Ale zaraz! Obaj zlecieli z klatki. Stylesowi chyba nic się nie stało, ale Joe zarył głową w barierkę!! To mogło być naprawdę niebezpieczne! Szybko podbiega pomoc medyczna i zabiera obu na noszach. Kiedy znosili AJ’a widać było na jego twarzy ironiczny uśmieszek.

Zwycięzca: Brak, walka przerwana

Widzimy kolejny raz wchodzącego na ring chairmana, Goldberga. Od razu zaczyna wygłaszać przemówienie:

- Uff to wyglądało bardzo groźnie. Jednak chciałbym poinformować kibiców, że stan zawodników jest stabilny.

Wszyscy na trybunach odetchnęli z ulgą

- AJ Styles nie ucierpiał bardzo. Jest tylko troszkę poobijany, ale cały czas śmieje się z Samoa Joe’go. Z nim już troszkę gorzej. Doznał wstrząsu mózgu i niewiele brakowało, a mógłby złamać kręgosłup. Jego udział na następnej gali stoi pod znakiem zapytania. Ale nie martwcie się, wyjdzie z tego. A teraz zapraszam wszystkich na główną atrakcje gali! Main Event! Będzie to walka o tytuł Hardcore Champion! Emocje gwarantowane!

Main Event

Hardcore Championship Match

Sabu vs. Kane

Przebieg: Kane wchodzi na początek bez broni, natomiast Sabu z kijem owiniętym drutem kolczastym. Jednak walczy uczciwie i kładzie broń pod ring. Próba sił. Kane pokazuje swoją przewagę siłową. Wykonuje Irish Whipa, ale Sabu nie daje sobą pomiatać i po odbiciu od lin wybija się i pokazuje piękną Hurricane. Wstaje i wyciąga z pod ringu swoje cacko. Rzuca tym kijem Kane’a w głowę! Pierwsza krew już się polała! Sabu podbiega do przeciwnika i wykonuje Arabian Piledriver’a. Twarz Kane’a jest już bardzo zakrwawiona. Sabu pinuje 1...2...Big Red Machine jednak nie daje się tak łatwo pokonać! Kane wstaje szybciej i Big Boot! Scoop Slam i wiadomo co Kane wyciągnie z pod ringu! Pineski! Rozsypuje je na całym ringu i czeka aż oponent wstanie. Kiedy już się to stało Kane wykonuje Choke Slam’a na pineski! Nie wiadomo czy Sabu to przetrzyma. Przyłożenie 1..2..3 Jednak nie wygrał! Sabu trzymał się liny nogą!! Kane sapie z wściekłości! Sabu rozpędza się i powala Kane’a Shoulder Blockiem! Bierze krzesło obok stołu komentatorskiego, a Kane do niego podchodzi. Wtedy Sabu odwraca się i zdziela Kane’a krzesłem w zakrwawioną twarz! Następnie wrzuca rywala na stół komentatorski, tauntuje do publiki i wykonuje Power Bomb’a ! Stół załamuje się! Żaden z nich nie kwapi się ze wstaniem. W końcu Sabu wstaje, wchodzi na narożnik i wykonuje Asai Moonsault. Nieprawdopodobne! Zaraz wrzuca rywala na ring, rozkłada krzesło, kładzie Kane’owi głowę na krześle, rozbiega się i wykonuje Leg Dropa! Kane leży nieprzytomny. Sabu tylko przykłada rękę 1..2..3… Pin Fall! Kompletnie zasłużone zwycięstwo!

Zwycięzca i Hardcore Champ: Sabu

Zamieszczam dodatkowo roster

Roster EHW

Chairman – Bill Goldberg

AJ Styles

Abyss

Big Daddy V

Brian Kendrick

Big Show

Mr. Kennedy

Carlito

John Cena

Mark Henry

Umaga

Paul London

Rob Van Dam

Gene Stitsky

Kane

Ric Flair

The Undertaker

Hardcore Holly

Judas Mesias

Rhino

Booker T

Sabu

Sting

Samoa Joe

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rudolf

3

• ajfan

2

• Biggmac

1

• Plaski

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dla mnie bardzo dobrze sie to czyta :)) chociaż popełniłes pare błędów (np. cie z malej litery)
Lay down your soul, to the god's rock 'n' roll!

Plusy:

-Rozruszanie booking zone :)

-Roster;dobrze ze nie zabrales wszystkich gwiazd WWE, wyglada to bardziej oryginalnie i realistycznie.

-Walki calkiem...

Minusy:

-...ale za krotkie, tak samo jak segmenty ktore sa zamalo rozbudowane.

-Sama gala za krotka.

- Zabardzo robisz sobie...jaja, no bo kto by dawal Mica Umadze (to tylko przyklad) ?

-Goldberg chairman :D

Pisz i pracuj, to moze coz z ciebie byc 8-)

Nie bierzcie ze mnie przykładu.

Dzięki, myślałem, że oceny będą gorsze... :D Postaram się pisać dłuższe walki. A Main Event się podoba??

napis nową gale najlepsze było

Wtedy Aj Styles wbiega na ring od tyłu i wykonuje Buldoga. Bierze mikrofon do ręki:

- Dobra bambusie teraz ja mam coś do powiedzenia, więc lepiej spadaj na drzewo prostować banany,

i niezła była tez sama walka AJ'ja fajnie że zkontuzjował samoe joe

10136801454e08b07ab2e86.jpg

napis nową gale najlepsze było

- Dobra bambusie teraz ja mam coś do powiedzenia' date=' więc lepiej spadaj na drzewo prostować banany,[/quote'] i niezła była tez sama walka AJ'ja fajnie że zkontuzjował samoe joe

Pisz prosze bardziej po polsku (znaki interpunkcyjne,nie zjadaj liter)

A co do samego cytatu.

Jest to dla mnie przejaw Rasizmu, ktorego raczej nie nalezy chwalic.

No właśnie...ogólnie nie powiem gala prezentuje jako taki poziom i coś z Ciebie może być w przyszłości. Problemem jednak jest poczucie humoru: duża dawka wulgaryzmów, obrażanie się nawzajem nie jest remedium na wszystko. Sam w Fantasy czy teraz w HVW użyje jakiejś "kurwy" ale wszystko powinno być odpowiednio dozowane. BTW ten apel kieruje nie tylko do Randy Ortona ale i do reszty początkujących bookerów u których zauważyłem tendencje do bluzgów. Pozdro ;)
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

no wiem że to może było troche obraźliwe ale żeby od razu rasistowskie chyba nie

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Jest to dla mnie przejaw Rasizmu, ktorego raczej nie nalezy chwalic.

Nie no to nie miało celów Rasizmu...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...