Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Paul - Od tego, że kiedyś uwielbiałem oglądać snookera, a w tamtym czasie królowały 2 postacie Ronnie O'Sullivan i Śp. Paul Hunter, więc zabrałem sobie imię od tego drugiego :)
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

6

• SPoP

3

• marsko07

3

• RR

3

Top użytkownicy w tym temacie

lubie i christiana i r trutha chociaż powinno być christin truth bo znaczyło by chrześcijanska prawda ale jestem chłopakiem nie
zapraszam na bloga z raportami przyjaciel-johna-ceny.blogspot.com

3630487934c47fe867d58f.jpg

SixKiller napisał(a):
No nie domyślilibyśmy się...

SPoP na poprzedniej stronie napisał napisał(a):
Może uznacie mnie za wariata, ale jeżeli Wasz nick to "John_Cena", czy tam "JohnCenation", albo Tomek, Michał, Stefan, Zuzanna, to raczej nie ma większej potrzeby, żebyście zaszczycali ten temat swoimi postami. Myślę, że większość użytkowników może się domyślać, skąd pochodzą takie pseudonimy

Na poprzedniej stronie masz wytłumaczone kiedy nie podajemy wyjaśnień co do swojego nicku.

10771641474c446763479cb.jpg

• 2 tygodnie później...

Enzo: Kiedyś w googlach natrafiłem na Samochód Ferrari Enzo. Od tamtego czasu wszędzie mam nick Enzo lub EnzoMCMG(MCMG to oczywście znaczy Motor City Machine Guns)

21070436674d5fdd3fc9aaa.jpg

Mojego nicku nie trzeba przedstawiac a po za tym to mój ulubiony wrestler
SUCK IT

5579459784c725084dc4a4.jpg

Stonek to moja ksywa którą mi kumpel wymyślił

Filipoo666- Mam na imie Filip wiec dodalem 2 oo i jest git :D aha 666 bo poprostu lubie ta liczbe i czasem mi farta przynosi:D

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

"Ghostwriter" to tytuł książki Roberta Harrisa na podstawie której R. Polański nakręcił film (polski tytuł "Autor widmo"). Pomyślałem sobie, że ja czasami też jestem takim ghostwriterem. Ale w szczegóły nie chcę się wdawać. W każdym razem pomyślałem też, że "ghostwriter" fajnie brzmi. To taka moja nowa internetowa ksywka. Wcześniej używałem - czy to na forach czy w grach online - ksywki Dryden.

14453752125651e0a536c69.jpg

Od firmy Diil Gang . :twisted:

10248323974c22fdae58aa9.jpg

W czasie pisania sesji jak i magisterki zarywałem noce. A pomagał mi m.in. utwór Insomnia Faithless w wykonaniu Nightwatchers.

Współlokatorka się wkurzała, że spać przeze mnie nie może bo jakieś dudnienie słychać.

No a potem się rejestrowałem na attitude, a że nie mam żadnych ksywek to tak trafiło.

213559901458cecbdd39123.jpg

LaixeR - przypadkiem, musialem wymyslec cos do pewnej gry jakies pare latek temu :D
I am LaixeR ... :D

Bo poczta na o2 miała wszystkie nicki zajęte, więc wpisałem że nick mi wisi :grin:
  • 2 tygodnie później...

mój nick to imię, tylko zamiast k jest c no i drugi człon pojawił się dlatego, że lubię Edga no i skojarzył mi się z nim olej Castrol Edge, no i właśnie tak powstał camil.castrol

Zapraszam do czytania mojego diary o WWE

WWE z innego punktu widzenia

3535893324c5da3540a42c.jpg

Wrstler to miało być Wrestler ale oczywiście zjadłem "e" i nie spojżałem dobrze :lol:
DX!

9380032524c72b5f82dd9e.png

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• PTW
      Vincent Caravaggio PTW i Starboy Nano Lopez znają się doskonale, choć dość dawno nie mieli okazji pogadać w cztery oczy. Jeśli wierzyć temu nagraniu, to raczej jeszcze dużo wody upłynie, zanim taką rozmowę podejmą :) Na nagraniu widzimy sporo nowych twarzy, ciekawe którzy z nich będą w przyszłości świadczyć o sile PTW i całego polskiego pro wrestlingu? :) Wpadajcie na galę w najbliższą sobotę, będzie szoł! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek AEW Dynamite. Pierwszy po Double or Nothing. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Dynamite otworzył Tony Schiavone, ale tylko po to, by zaprosić Adama Page’a. Hangman na Double or Nothing pokonał Willa Ospreaya i podkreślał mocno, jak wiele to dla niego znaczy po tych wszystkich zawirowaniach, które przeżył. Niespodziewanie… doszło do konfrontacji Page’a ze Swervem Stricklandem. Swerve chciał wiedziec, czy rzeczywiście The Young Bucks dla Adama zaatakowali Stricklanda na Dynasty. Page zaznaczył, iż gdyby chciał, to sam przeszkodził mu w zdobyciu pasa. Sytuację chciał uspokoić Will Ospreay i doprowadzić do pokoju, ale niezbyt mu się to udało. Jon Moxley, Gabe Kidd i Marina Shafir pokonali w Trios Matchu zespół złożony z Marka Briscoe, Mike’a Bailey’ego i Willow Nightingale. Megan Bayne i Penelope Ford w No DQ Matchu pokonały Annę Jay i Harley Cameron. The Opps szybko rozprawili się z The Frat House (Cole Karter, Griff Garrison & Preston Vance). Thekla zadebiutowała w AEW, atakując Jamie Hayter. Walka o TNT Championship pomiędzy Adamem Colem, a Kylem Fletcherem zakończyła się dyskwalifikacją. Z niej i z brawlu zwinnie przeszliśmy do main eventu, gdzie Brody King pokonał Josha Alexandra. Show kończyła natomiast pierwsza konfrontacja mistrzyni AEW Toni Storm i mistrzyni TBS Mercedes Mone przed ich pojedynkiem na All In. Skrót gali
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE EVOLVE #13 Data: The exact taping date is unknown. Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Taped Data emisji: 28.05.2025 Platforma: Tubi Komentarz: Peter Rosenberg & Robert Stone Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #295 Data: 28.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: El Paso, Texas, USA Arena: El Paso County Coliseum Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Ian Riccaboni & Taz Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Jeffrey Nero
      Jaki ojciec taki syn.
  • Dodaj nową pozycję...