Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Paul - Od tego, że kiedyś uwielbiałem oglądać snookera, a w tamtym czasie królowały 2 postacie Ronnie O'Sullivan i Śp. Paul Hunter, więc zabrałem sobie imię od tego drugiego :)
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

6

• SPoP

3

• marsko07

3

• RR

3

Top użytkownicy w tym temacie

lubie i christiana i r trutha chociaż powinno być christin truth bo znaczyło by chrześcijanska prawda ale jestem chłopakiem nie
zapraszam na bloga z raportami przyjaciel-johna-ceny.blogspot.com

3630487934c47fe867d58f.jpg

SixKiller napisał(a):
No nie domyślilibyśmy się...

SPoP na poprzedniej stronie napisał napisał(a):
Może uznacie mnie za wariata, ale jeżeli Wasz nick to "John_Cena", czy tam "JohnCenation", albo Tomek, Michał, Stefan, Zuzanna, to raczej nie ma większej potrzeby, żebyście zaszczycali ten temat swoimi postami. Myślę, że większość użytkowników może się domyślać, skąd pochodzą takie pseudonimy

Na poprzedniej stronie masz wytłumaczone kiedy nie podajemy wyjaśnień co do swojego nicku.

10771641474c446763479cb.jpg

• 2 tygodnie później...

Enzo: Kiedyś w googlach natrafiłem na Samochód Ferrari Enzo. Od tamtego czasu wszędzie mam nick Enzo lub EnzoMCMG(MCMG to oczywście znaczy Motor City Machine Guns)

21070436674d5fdd3fc9aaa.jpg

Mojego nicku nie trzeba przedstawiac a po za tym to mój ulubiony wrestler
SUCK IT

5579459784c725084dc4a4.jpg

Stonek to moja ksywa którą mi kumpel wymyślił

Filipoo666- Mam na imie Filip wiec dodalem 2 oo i jest git :D aha 666 bo poprostu lubie ta liczbe i czasem mi farta przynosi:D

...BĘDĘ KIMŚ, KIM WY ZAWSZE CHCIELIŚCIE BYĆ...

2013

10024833945152d0b1740ad.jpg

"Ghostwriter" to tytuł książki Roberta Harrisa na podstawie której R. Polański nakręcił film (polski tytuł "Autor widmo"). Pomyślałem sobie, że ja czasami też jestem takim ghostwriterem. Ale w szczegóły nie chcę się wdawać. W każdym razem pomyślałem też, że "ghostwriter" fajnie brzmi. To taka moja nowa internetowa ksywka. Wcześniej używałem - czy to na forach czy w grach online - ksywki Dryden.

14453752125651e0a536c69.jpg

Od firmy Diil Gang . :twisted:

10248323974c22fdae58aa9.jpg

W czasie pisania sesji jak i magisterki zarywałem noce. A pomagał mi m.in. utwór Insomnia Faithless w wykonaniu Nightwatchers.

Współlokatorka się wkurzała, że spać przeze mnie nie może bo jakieś dudnienie słychać.

No a potem się rejestrowałem na attitude, a że nie mam żadnych ksywek to tak trafiło.

213559901458cecbdd39123.jpg

LaixeR - przypadkiem, musialem wymyslec cos do pewnej gry jakies pare latek temu :D
I am LaixeR ... :D

Bo poczta na o2 miała wszystkie nicki zajęte, więc wpisałem że nick mi wisi :grin:
  • 2 tygodnie później...

mój nick to imię, tylko zamiast k jest c no i drugi człon pojawił się dlatego, że lubię Edga no i skojarzył mi się z nim olej Castrol Edge, no i właśnie tak powstał camil.castrol

Zapraszam do czytania mojego diary o WWE

WWE z innego punktu widzenia

3535893324c5da3540a42c.jpg

Wrstler to miało być Wrestler ale oczywiście zjadłem "e" i nie spojżałem dobrze :lol:
DX!

9380032524c72b5f82dd9e.png

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MissApril
      Szczerze mówiąc bardziej w roli nowej mistrzyni widziałabym Jaide Parker lub Lole Vice niż Jacy, ale zobaczymy co tego będzie w następnych tygodniach. Może Jacy się wykaże, czas pokaże.  Super że Ethan w końcu zdobył jakiś tytuł.  Jestem ciekawa jakim będzie mistrzem.  Ogólnie odcinek na plus. 
    • IIL
      Kontrakt Abadon nie został przedłużony Sam nie wiem czy to brak prawdziwej szansy czy może zbyt wyrazisty gimmick stanął tutaj na jej drodze do awansowanie wyżej w karcie. Przyda się jej jednak zmiana otoczenia. 
    • MattDevitto
    • Bastian
      Czas nadrobić NXT. Sol Ruca vs Kelani Jordan - walka o midcardowy pas kobiet NXT i pod względem poziomu i emocji zjada na śniadanie "popisy" Jasiów, Yeetów i Punkóww 😀 Sol Ruca broni tytułu, a ja już bym ją widział z głównym pasem NXT kobiet. Jest wygląd, jest skill. A i ten gimmick surferki mógłby dawać rozrywki, gdyby nie HHH i HBK przestali serwować "wrestling poważny na serio". 6 Men TT Match - Hank i Tank to gwarant solidnego wrestlingu. Tutaj tak było. W kolejnych tygodniach należy spodziewać się kolejnych walk mistrzów TT ze stajnią Spearsa. Walka klanu Corleone z Temu ciągnęła się niczym ser mozzarella. Pewnie będzie rewanż w jakimś No Dq.  Stephanie Vaquer vs Jordynne Grace - uroczy był moment, gdy Grace zablokowała ruch, na który czekała cala hala na czele z Bokerem T  Niezła walka, ale Sol Ruca i Kelani Jordan skradły show. No i Grace malo pokazała tego, z czego słynie, czyli sily. Purple Steph 💜 Oba Femi vs Myles Borne - w NXT i tak nie ma wiarygodnego rywala dla mistrza, więc WWE postanowiło zbudować sobie solidnego zawodnika w osobie Mylesa na kolejne miesiące. Miał swoje momenty, ale wiadomo było, że przegra. Joe Hendry vs Trick Williams - niezła walka z zaskakujacym finalem. To co, Hendry na stałe w NXT, a Williams ogra się w TNA przed przejściem do głównego rosteru WWE? Ricky Saints traci pas. Stephanie Vaquer też Mam nadzieję, że za tymi zaskakującymi zmianami kryją się konkretne plany. Czyżby Saints szedł na NXT Championship? No a Vaquer obrała kierunek na główny roster. Tylko czy Jacy Jayne to dobry wybór jako mistrzyni? Śmiem wątpić. Bardziej w roli nowej mistrzyni widziałbym pushowaną do niedawna Parker czy nawet Jordynne Grace, która - szczerze pisząc - nie zasłużyła swoim pobytem w NXT na główny roster. Wracając do nowej mistrzyni - zyskała mocno już na starcie swojego runu, przerywając mocarny run Vaquer.
    • PTW
      ZAPROSZENIE NA GALĘ OD IKONICZNEGO GŁOSU! Paweł "Boryss" Borkowski to doskonale znany wszystkim fanom pro wrestlingu komentator, który przez lata komentował między innymi WWE dla kanału Extreme Sports Channel Polska, a obecnie jego głos można usłyszeć także na Netflixie. Poza tym jest twórcą portalu WF, który od 1998 roku dostarcza fanom naszej ukochanej rozrywki tego, co lubią najbardziej Jako, że Paweł znalazł chwilkę podrzucamy sympatyczne zaproszenie na jutrzejszą galę, a także... dodatek w postaci zajawki o której więcej wkrótce! ODLICZANIE DO GODZINY ZERO TRWA, GALA JUŻ JUTRO! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...