Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Raw 31.III.2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   25
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4b/RAW.png

1. TAG TEAM MATCH: Cryme Tyme pokonali Lance'a Cade'a & Trevora Murdocha

2. NON-TITLE MATCH: Brian Kendrick & Paul London pokonali World Tag Team Champions Hardcore Holly & Cody Rhodes

3. MATCH: Intercontinental Champion Chris Jericho pokonał C.M. Punka

4. NON-TITLE MATCH: WWE Champion Randy Orton pokonał Matta Hardy'ego

5. INTRGENDER NO-DQ MATCH: Maria pokonała Santino Marellę (dzięki pomocy grupy div)

6. FAREWALL CEREMONY: Pożegnanie Rica Flaira.

Podczas ceremonii hołd Ricowi oddał niemal cały roster WWE plus kilka starszych gwiazd, takich jak 4 Horseman czy Ricky Steamboat. Gdy Raw zeszło z anteny, pojawił się Undertaker, który również oddał hołd Nature Boyowi. Potem zrobili to także Vince McMahon oraz Jim Ross i Jerry Lawler.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• luki

1

• batista

1

• The Icon

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Gala ta przejdzie do historii , takiego pożegnania chyba nie miał nikt i nikt tak na to nie zasługiwał. Ric Flair wpierw speech potem Triple H zapraszający osoby które chcą powiedzieć "Dziękuje" Ric'owi. Sam się wzruszyłem widząc minę Ric'a Flair'a. Wielki człowiek , świetny wrestler , prawdziwa legenda. Choć jedno mnie zastanawiało , co robił wśród głównych dziękujących Cena to będzie dla mnie zagadką. RAW wie jak ckliwie pożegnać gwiazdę zrobił to też wcześniej , w sumie próbował Big Show ale przerwał mu Khali , nie mam zamiaru komentować gali bo choć były dobre walki to nie to było istotą rzeczy. Nigdy już nie będzie takiej osoby jak Nature Boy i to pożegnanie jest warte tego człowieka.

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

A poza tym można odnotowac fakt powrotu Cryme Time i świetny chant "Welcome Back"

• Urządzenie:  Android

To najlepsza gala RAW w tym roku.

Na początkuwejście mistrza- kozak. Wreszcie Ortona chcę prowadzić jako zarozumiałego champa, a nie kolesia, który byleby przez DQ utrzymać pas (imo). Pretensje Metta i mamy walkę main eventową. Później wielka zaskoczk powrót Cryme Time. Mecz taki se, co można było przewidzieć. Kolejna walka teamów i w końcu Kedrick pokazał że jest kozak. Mam nadzieję że L&K dostaną duży push i pasy. Dalej Jericho vs Punk szczeże to widziałem połowę walki, ale to co widziałem mi się podobało.

Tutaj pozwole sobie na owację na stojonco dla Santino, za to że w końcu powiedział gdzie jest miejsce d(z)iw. Meczu nie mógł wygrać, ale segment przed 1 klasa. Main event taki jak sie spodziewałem, czyli wkurzony Hardy rozwala mistrza, nawet twist of fate na podłoge i niespodziewane RKO. Randy wygrał czysto i to się liczy.

O porzegnaniu Rica The Icon napisał to co miałem na myśli. Piękna chwila, aż się wzruszyłem. Jak ktoś chce zobaczyć to co było po transmisji telewizyjnej to tutaj:

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

To pożegnanie mu się należało dla wwe zrobił jak mało kto ! Ciekawe jakę pożegnanie będzie miał undertaker ?

Aż się łezka w oku kręci . Pierwszy raz widziałem takiego spokojnego UNDERTAKERA :)

Szkoda że Natural Boy odchodzi z WWE. :cry:

595235870486c8ffa6ecb3.gif

Najlepsze jest to ze Cryme Tyme wrocili, btw Flair zasluzyl na swoja emeryture, bedziemy go wspominac ale niestety lata leca.....i to mowi samo a siebie.
"Behold to the creator of the new world"