Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jestem bohaterem ??

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

(Tuż po pierwszej gali )

Scott Jameson: Staaary...a widziałeś jak wywalilem Curtisa za ring...?

Przyjaciel Scotta: Tak...tylko szkoda ze od razu i ciebie wyjebano z ringu...ale nie powiem...bo dałeś sobie rade z tymi łebkami. Hm...wiec co teraz ?

Scott Jameson: a czekam...dowiem sie karte...i bedzie mozna sie przygotowac...Szczerze powiem ci, że ten cały Curtis mnie wkurwił...patrzył na mnie wogóle bykiem...

Przyjaciel Scotta: może był twoim fanem niegdyś

Scott: Sczerze ?? Jebie mnie to...

Ta rozmowa trwała szczególnie długo...Scott wraz z przyjacielem opisywali każdego rywala, po 1 gali probowali rozgryźć styl każdego.

Następnego dnia po tej rozmowie Scott przeszedł się do budynku federacji.

Scott: No no...co ja widze...dużo znajomych ryjców z ostatniej gali. Poczekam aż każdy się polampi na nową karte jak na wymiona swojej starej i będe mogł wkroczyć do akcji zobaczyć moich przeciwników.

Po poczekaniu

Scott: WOW !! Tego się nie spodziewałem...Steel Cage: Vaclav vs Jupiter vs Chris "More" Attitude - World Championship Match ...to będzie alka...hmm...lukne gdzie ja jestem...no prosze !! 8 man tag team...moi partnerzy...hmmm...no powiedzmy szczerze...mogli być lepsi...a po drugiej stronie...co ja mam. OO Yeah...skurwysyn Curtis....no to będzie zabawnie...

Po wyczytaniu co i jak Scott Jameson spotkal się z przyjacielem na gorącej plaży nad Bałtykiem.

Scott: No stary...no jak już opowiadałem...taka jest karta..szanse nie powiem...bo mam żeby się pokazać...

Przyjaciel Scotta: No dobra...więc...jutro startujemy do Torunia...wynajmujemy hotel i...laseczki

Scott: Że co ?? jade sam !!

Przyjaciel Scotta: CO ?? Kurwa !! nie zabierzesz mnie ze sobą ?? zawsze chciałem zwiedzić Toruń !!

Scott: To sobie zwiedzaj...palcem po mapie !! byle nie ze mną...

Przyjaciel Scotta: Weź nie odpierdalaj !! Pisałem prace maturalną z życia Kopernika !! Zawsze chciałem jego chałupe luknąć na żywca..

Scott: Kurwa nie !! nie będziesz ze mną jeździł po miastach...zostaniesz tutaj z tym swoim grubym dupskiem !!

Przyjaciel Scotta: Jakie kurwa grube ?? Jakie ?? O nie teraz to już masz przejebane !! Ja grube ??

Scott: tak !! Przecież ty ważysz...

(Głos z oddali): TONE !!!!!!!

Scott: Yy..no wlasnie tone ważysz !!

Przyjaciel Scotta: ?? Kurwa !! skąd to było !!?? jaka tona ??

Scott: dziwisz sie ?? jestes taki gruby że z miasta cie wypatrzą i krzykną ze tone ważysz...

(Głos z oddali): TONE !!!!!!!

Scott: Kurwa !! DOBRA !! Już słyszeliśmy ze moj przyjaciel waży tone... prosze sie uspokoić...

Przyjaciel Scotta: czekaj...to nie z miasta...ani z plaży...to z morza ktos...ktoś tonie naprawde !!??

Scott: kurwa gdzie ??

Scott wypatrzył mężczyzne który tonął w morzu, od razu rzucił się na ratunek w końcu jest bardzo sprawny fizycznie. Po uratowaniu mężczyzny od razu rzucił się tłum gapiów...

Gapiu 1: Jest Pan Bohaterem !!

Gapiu 2: Podobno tonący jebał moczem !! Nie przeszkadzało to panu ??

Gapiu 3: Co sie Stao ?? Co sie Stao ??

komentarzy nie byłoby końca gdyby Scott nie przemowił:

Scott: Kurwa !! Mordy w kubeł i w dupe !! Ja nie jestem jakimś jebanym bohaterem...tylko uratowałem tego gościa bo udało mu się dojechać mojego ziomka za tekst ze on waży tone...

Tonący:...ekhm...ja naprawde tonąłem...nie chcialem nikogo wyzywać

Scott: Akurat !! mniejsza o to. Pomogłem ?? I Chuj...

Gapiu 4: I co teraz ?? TVN ??

Gapiu 5: Polsat ??!!

Gapie od 6 do 34: IDŹ NA CALOSĆ !! IDŹ NA CAŁOŚĆ !!

Scott mówi do Przyjaciela: Pakuj sie...spierdalamy do Torunia...i to migiem...

W drodze do Torunia.

Scott: Kurwa...ale ci ludzie nie dajdzą człowiekowi spokoju...gdybysmy nie uciekli migiem to by nas tam zruchali w nagrode

Przyjaciel Scotta: Grupowa orgia...mmmm

Scott: Zamknij puche ziomek...i wynajmujesz sobie drugi pokoj w hotelu...z twoimi upodobnieniami seksualnymi wole trzymac się z daleka...

Przyjaciel Scotta: Ja Hetero..przeciez wiesz...

Scott: taa...od kiedy...?? z tobą nigdy nie wiadomo..taka cicha woda a tam w środku aż ci sie buzuje zeby wydymać co sie da..

(z oddali słychać głos 4 latka) Mamooo...co to znaczy wydymać ??

Przyjaciel Scotta: Nie chrzań teraz w autokarze...ludzie sie lampią i podsłuchują...

Scott: dobra ok...pogadamy jak bedziemy na miejscu...

W Hotelu...

Przyjaciel Scotta: Jak tu pięknie...ide na miasto...popatrzeć...powspominać...jak tu żył Kopernik

Scott (ma słuchawki w uszach): Jaki Piernik ??

Przyjaciel Scotta: KURWA KOPERNIK !!

Scott: Twoja stara ma piernika w cipie ??!! ok ok .. jarze

Przyjaciel Scotta lekko podkurwiony zdejmuje słuchawki Scottowi i krzyczy.

- IDE NA MIASTO !!

Scott: Dobra nie krzycz..o co te nerwy...to piękności szkodzi.

TRZASK (drzwiami)

Scott: poszedł w pizdu...i dobrze..niech se zwali gruche na mieście...

Tuż Przed Walką...

No cóz...Widzimy się drugi raz...nie nie...nie ostatni...drugi..i będzie cooraz więcej. No cóż..ostatnio nie załapałem się do walki o pas. Ale to nie wykluczone że to co teraz mam...tą walkę ktorą dziś mam...że to niby nie ważne ?? Ważne ważne. Zależy mi abym się pokazał...Przy Toruńskiej Publiczności !! Tak...podoba mi się tu...tak jak podobają mi się moi przeciwnicy...a szczególnie ty Curtis...mówię to prosto...prosto do ciebie...Może się bać...jestem chętny...aby dać ci lekcje Heavy Metalu...jeśli poprosisz...będzie to delikatny heavy metal...melodyjny...nie...nie oszukujmy się... ty chcesz mocny !! zajebisty heavy metal...tak taki zagram na tobie...!! Odlicze ciebie..i moja drużyna bedzie triumfować !! I'm Jaymz !! This is my...Heaven...And....HELL !!

30647399048b9a5c265ace.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pitbulljames

3

• Przemk0

1

• pablo modjo

1

• QuaQ

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Mi się podobało. Zabawny motyw z tym "TONE" :lol: To Ci się udało :P Ale może jednak trochę za dużo kurwowania jak na jedno RP? :twisted:

Po wyczytaniu co i jak Scott Jameson spotkal się z przyjacielem na gorącej plaży nad Bałtykiem.

W marcu kurde? :lol:

16476371734edf391100c30.jpg

no fakt...z bluzgami przesadziłem :D

A ten "gorący bałtyk" hah tak jakos :D przez chwile zabawiłęm się w nieznany czas akcji

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Motyw z "Tone" to jedyny plus tego RPa. Reszta to prawie same bluzgi i wulgaryzmy, a w regulaminie wyraźnie jest zaznaczone by je ograniczyć.

ok...na następny raz sie ogranicze...jakoś nie bardzo miałem czas przemyśleć to RP, i jeszcze to napięcie przed zakończeniem szkoły :) i tak wyszło jakoś.

Następne będzie z ograniczonym bluzgami obiecuje

Buahahahaha! TONE! Kurka to było godne!

Za dużo troszke bluzgów ale ważne, że slapsticowy kompan daje radę

Plus za humor! :D

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

• Reputacja:   25
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Słabe... humor bardzo podwórkowy :

Gapiu 2: Podobno tonący jebał moczem !! Nie przeszkadzało to panu ??

Ogólnie za dużo bluzg i kolejny RP w którym nie ma speechu...

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Mani... :D.. ok Stary Troche przesadziłes z Bluzgami... oraz z niektorymi tekstami np:

...ale Nie jest zle... Mam nadzieje ze nastepny RP bedzie lepszy... Znajac Cie... zapewne Tak bedzie... Plus z humor

81656381947f89e9dd11bf.jpg