Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Maybachem 57 :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Bar przy autostradzie. Kamera pokazuje bar i tiry, po chwili jesteśmy już w środku i widzimy drzwi z napisem WC.

Zza drzwi: … i to Cię nauczy szacunku dla The Immortala dupku.

Słychać spuszczanie wody i drzwi otwierają się w trzaskiem, wychodzi Immortal. Poprawia kamizelkę i zakłada okulary. Za nim widać kierowcę tira z głową w sedesie.

J.J.J. podszedł do baru i wziął 2litrową. Kulturalnie zapłacił i tyle go widzieli.

--------------------

Toruń. Immortal ze swym nowo nabytym Maybachem 57 wjeżdża do miasta… w mieście tłok i ruch większy niż zawsze. Ludzie chodzą podnieceni, prawie każde dziecko ma na sobie koszulkę z ulubionym wrestlerem. Trudno się dziwić… niedługo gala HVW! J.J.J. zatrzymał się na światłach i przyjrzał się kobiecie , która przechodziła przez pasy. Miała na sobie miniówę i obcisłą koszulkę z podobizną Jupitera. Na plecach była "Dżejka".

Immortal otrząsną się z widoku i rozejrzał się w około. Wszyscy ludzie na niego patrzyli.

Moher(z podnieceniem w głosie) : Ojciec dyrektor!

Przez przyciemniane szyby nie było widać , kto prowadzi auto.

Ludzie obeszli Maybacha do okoła.

Inny Moher(pada na kolana): Panie nasz i władco! Kochamy Cię !

Moher zaczął całować auto.

Immortal(naciskając opadał gazu): Gdzie z tym ozorem satanistyczna zdziro. Dopiero co go myłem!

J.J.J. patrzył co chwile na ludzi. Niektórzy machali, niektórzy się kłaniali , a niektórzy padali na kolana… i to wszystko w stronę auta.

Immortal(zdenerwowany): Przecież ten debil ma inny kolor auta…

--------------------

Drzwi od pokoju w hotelu się otworzyły. Do środka wszedł J.J.J.

Immortal: Może wreszcie The Immortal tutaj sobie odpocznie.

Johnson opadł na łóżko i włączył radio.

Radio: … alleluja, alleluja… allelujaaaa

Immortal(jęknął): kur**

J.J.J. złapał radio i wyrzucił przez okno. Po chwili rozległ dźwięk rozbijanej szyby i włączył się alarm. Immortal szybko podbiegł do okna. Pod jego oknem stał jego własny samochód z rozbitą szybą.

Widzimy miasto z widoku helikoptera. Nawet tu słychać krzyk , który z siebie wydał Immortal.

---------------------

Szatnia HVW godzinę przed rozpoczęciem.

Rozlega się pukanie.

Immortal(słuchając mp3): Wejść.

Drzwi się otwierają i wchodzi Zbigniew Wierzchowski.

Wierzchowski(pewny siebie): Witam Cię J.J.J…. możesz odpowiedzieć na kilka pytań.

Immortal(nie słysząc): Coś ty powiedział?

Wierzchowski(stracił całą pewność siebie): eee….no tego.. bo ja ch-chciałem..

Immortal(wyjmując mp3 z uszu) Jesteś niedorozwinięty, prawda?

Wierzchowski zamrugał szybko czerwieniąc się.

Immortal: Tak myślałem.

Wierzchowski(niepewnie): Chciałem zadać Ci kilka pytań…

Immortal: I znowu! Czemu każdy reporter myśli ,że jest na „ty” z The Immortalem… ale dobra… jesteś niedorozwinięty, The Immortal Ci wybacza.

Wierzchowski: No więc… zacznę od klasycznego…

Immortal(przerywa): łoooł… Nie wiedziałam , że znasz takie słowo. Wiesz co to znaczy ?

Wierzchowski: eee…

Immortal(zrezygnowany): Załóżmy, że nie zadawałem tego pytania.

Wierzchowski: No więc co pan sądzi o czekającej pana walce ?

Immortal: The Immortal sądzi , że Woods, Nilsen, Destroyer i ten śmieszny Cordoba przegrają. No bo co J.J.J. może sądzić ? Nawet do jaj mu nie dorastają. Woods… kim on w ogóle jest? Nic nie pokazał na gali. Izzy "Black Wings" Nilsen… cool, crazy, bad coś tam… J.J.J. z przyjemnością skopie twój tyłek! Destroyer… The Immortal wie niewiele o tobie, ale postara się , żebyś ty zapamiętał jego imie! No i w końcu ten śmieszny latynosek Cordoba. The Immortal obiecuje , że wsadzi Ci flagę kolumbi w twój tyłek… bo tam jest jej miejsce.

Wierzchowski: A co pan myśli o ostatniej gali?

The Immortal: A gówno Cię to obchodzi? Pytasz co The Immortal myśli o gali? To J.J.J. Ci powie. Bez problemów The Immortal by wygrał tę walkę. Niestety zaufał Gotixowi i oboje na tym źle wyszli. I teraz The Immortal mówi: Gotix jest za kiepski by działać razem z J.J.J. !

Wierzchowski: A co pan sądzi…

Immortal(przerywa i zaczyna przedrzeźniać Wierzchowskiego): Co pan sądzi, co pan sądzi… sądzę , że jesteś Jab-Man so suck my hole in ass! A ty palancie co sądzisz o tej drugiej reporterce… jak jej tam…

Wierzchowski: Że chętnie bym ją przeleciał…

Immortal: Co… The Immortal myślał , że tylko Heniek jest zboczony…. O patrz Klaudia!

Wierzchowski(odwraca się): Gdzie?

Immortal(kopie Wierzchowskiego w dupę) TAM!... Zboczony niedorozwój.

James podnosi mikrofon który wypadł Wierzchowskiemu.

Immortal(do kamery): Więc dzisiaj wieczorem… już niedługo na waszych oczach , The Immortal skopie kilka tyłków, zrobi kilka stunnerów i wygra dla was walkę! Podziała jak Cholernie Pobudzająca Kawa, bo jest Najzaje*istszy z najzaje*istrzejszych! Now he’s come and now he’s want to kick your ass!

Johnson wychodzi w szatni.

+++++++++++++++

Nie pytajcie , z kąt Immortal miał kase na auto :P bo nie wiem :D

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• JPP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• JPP

JPP 1 odpowiedź