Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Toruń... Suki!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Toruń – miasto Ojca Dyrektora, miasto pełne zła, grzechów tak samo jak każde inne… Znajdujemy się w jakiejś ciemnej i nieprzyjaznej okolicy niczym z pieprzonego amerykańskiego filmu o murzynach(dodaje otuchy no nie^^) Pod ścianą leży jakiś wijący się spazmach ćpun, który nie wie już, co się wokół niego dzieje a nad nim widnieje plakat Radio Maryja z napisem Wiara cuda czyni, datki proszę wpłacać na… Pieprzony kapitalista powiadają. Na końcu ulicy ledwo widoczny ukazuje nam się krzyż, gdy podchodzimy bliżej zauważamy zakapturzoną postać ubraną w długi płaszcz(nie to nie, Neo^^), która wygląda

jakby była w głębokim transie, obecna w innym świecie, w świecie magii i duchów. Postać zaczyna nagle się śmiać, rozkłada ręce niczym do ukrzyżowania i powoli, powoli jego stopy odrywają się od ziemi… Gdzieś w tle słychać zdziwiony głos kamerzysty – O kurwa, prawie jak Chris Angel! Z głowy postaci powoli opada kaptur i już wiemy, że to „Black Wings” Izzy Nilsen…

Ekran znów ciemnieje… zaczyna śnieżyć… i powoli pojawiają się napisy… Black Wings… Izzy

Nilsen… True Mentalist… I Belive I Can… Fly… I znów pojawia ten śmiech… masz ochotę uciec, ale dokąd? Nie ma wyjścia… Nigdy go nie było… Suko…

Słyszymy cichą muzykę, melancholiczne płakanie gitary i ciemność, która powoli się rozjaśnia aż do granic…

Pojawia się stara, rozpadająca się scena opery oświetlona delikatnie przez siedem świec ustawionych w okręgu, płomienie kołyszą się lekko… Pośrodku stoi nasz mistrz ceremonii… Izzy rozgląda się po pustej scenie i ironicznie się uśmiecha: Witam was… i zapraszam… Siedem świec, siedem konfliktów, siedem grzechów, siedem darów, siedmiu synów, jest ich siedmiu… Czterech przeciwko mnie… trzech ze mną… Gotix, uliczny wojowniku TWÓJ CZAS NADSZEDŁ! I zgasła jedna ze świec… Jack, nieudaczniku TWÓJ CZAS NADSZEDŁ! I zgasła kolejna ze świec… Scott, muzyku szatana i wojny TWÓJ CZAS NADSZEDŁ! Kolejny płomień zgasł… Stefan, dresie TWÓJ CZAS NADSZEDŁ! Ostatni płomyk zgasł… Nie możecie już nic zrobić… to koniec… wasz koniec… Czas mych „partnerów” jeszcze nie doszedł jeszcze… jeszcze…

Otworzyłem w życiu kolejny rozdział, lecz przegrałem… Każdy może mówić nie było źle, ale ja i tak znam racje… Byłem nieostrożny i ten dres to wykorzystał… Złoto odleciała gdzieś daleko znów… Nic nie poradzimy… HVW, moje nowe miejsce pracy, życia i sztuki… Zrobię to, co umiem najlepiej… Zabawie się z wami w moje ulubione gierki… będziecie się bać… będziecie błagać… będziecie krwawić… The mindgames begins… HVW Mentalist… Coming To Getcha… spłoniecie w własnym piekle… I KOLEJNE ŚWIECE ZGASŁY! Uciekajcie póki możecie… I ekran znów zaczyna śnieżyć…

Tym razem znajdujemy się przed jakąś zajebistą willą, zadbany ogrodzik i takie tam^^ Widać basen a w niej pełno blondyn rodem z Plaboya(Tak wiem że też chciałbyś takie mieć w domu^^ Nie ma szans suko:P) Zbliżenie na garaż a tam błyszczący się 1972 Ford Mustang( 4 generacja czaisz?) w zajebistym czarnym kolorze. Zwrot na drzwi wejściowe w których widzimy szczerzącego się pięknisia(blond, six pack i takie tam) Nie to nie jest Izzy:P Tak dla ścisłości to jego brat:P Kamera robi najazd do domu w stylu Penetratorów i już kierujemy się schodami do piwnicy… Ciemno, klimatycznie czyli w stylu Czarnych Skrzydeł, ściany są całe w orientalnych symbolach i obrazach a nasz bohater siedzi po turecku na dużym znaku Ying – Yang, medytując i mrucząc coś do siebie… Słychać tylko kilka słów – HVW… Under Pressure 2… Izzy Nilsen… I ekran znów śnieży…

Pojawiają się napisy…

Belive…

In Magic…

Sucka…

HERE COMES SOME HEAVY RIFFS…

SUKO!

8363302634890420816486.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• damiandziki

4

• Juppozo

2

• estevez

1

• mu

1

Top użytkownicy w tym temacie

Yyyyyy.... to jest promo??? Czy RP??

53541565549537ccb6a05f.jpg

RP... tyle że nie miałem wogule pomysłu i czasu na wykonie:/ Napięty terminarz...

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

jeszcze nie doszedł jeszcze… jeszcze…

Czy tylko mi ten tekst brzmi dwuznacznie? :lol:

Szkoda, że to takie krótkie (i faktycznie jak promo) bo lekko zarysowałeś klimat, który przydałoby się rozwinąć. Może na UP3:)

(Tak wiem że też chciałbyś takie mieć w domu^^ Nie ma szans suko:P)

(4 generacja czaisz?)

Widze, że RPy mó, wpłynęły na kogoś :) To nie zarzut, w końcu jak się uczyć to od najlepszych :)

Na UP 3 na pewno będzie lepiej:) Tak RP mó zawsze mi się podobały i idzie sie od mastera dużo nauczyć:P Klimat pewno rozwinę;) Tak dla ścisłości to lewitacja jest podstawą iluzji i może każdy to zrobić w domu:P Nie dziwcie sie że przesadzam:P

Tak RP mó zawsze mi się podobały i idzie sie od mastera dużo nauczyć:P

Tylko pamiętaj aby w trakcie tej nauki mimowolnie nie próbować przejąć i kopiować czyjegoś stylu... Trzeba wyrobić własny i jak narazie Ci się to udaje

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Reputacja:   25
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Na promo to byłoby nawet dobre.. na RP to jednak za mało..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Urządzenie:  Windows

kopiować czyjegoś stylu

akurat ja sie bać tego nie musze bo ta kopia będzie autodisem . :lol: pozatym zgadzam sie z szakalem : jak na erpoze to zdecydowanie za krótkie .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Nastepny będzie lepszy;) A co do kopiowania Psycho One to nigdy nie miałem takiego zamiaru;) Ucze sie czytając RP najlepszych i próbuje wyrobić swój własny styl;)