Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ja coś takiego widziałem na paru filmikach. Na 100% możliwość jest, nawet w patchu na ps2 są nowe titatrony więc da się.

1623504524b1fd2301336b.jpg

• Odpowiedzi 877
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hrystek

63

• Thomassi

53

• Fabi

50

• Seba_Trybi

40

Top użytkownicy w tym temacie

Mam jedno pytanie:

Jak postawić jeden Stół na drugi??(PS2)

Mam jedno pytanie:

Jak postawić jeden Stół na drugi??(PS2)

Zawodnik musi mieć umiejętność Table Match. Wiem że ma go Jeff Hardy i więcej wrestlerów.

Jak masz umiejętność podchodzisz ze złożonym stołem do tego stołu co jest rozłożony. Pojawi ci się X, naciskasz X i masz. Nie pamiętam jak zdobyć caws'em, umiejętność Table Match. Ale chyba trzeba przełamać 40 stołów w trybie kariery.

W SvR 2010, każdy może stawiać podwójny stół...

...

1736281364ae4b3be08ef9.jpg

Ej czy można zrobić RKO z drabiny. Na YouTube oglądałem filmik gdzie ziomek zrobił RKO z drabiny na ps2.
Najnowsze Gale WWE :

8933737324aaf5c24b0027.gif

• Urządzenie:  Windows

Możliwe... musisz mieć pasek momentum na full, wejść na drabinę poczekać aż wejdzie przeciwnik, cisnąć kwadrat (uderzenie), a potem trójkąt (finisher)... Większość wrestlerów robi zwykły Superplex, ale Orton może widać RKO, a Y2J Walls of Jericho na drabinie.

Tyle że jak próbuje to i tak mi robi Superplex
Najnowsze Gale WWE :

A może to było nagranie z SvR2010? Chociaż nie wiem czy tam sie tak da, musze spróbować :)

20502835285345d49c46e75.jpg

Nie to było nagranie z Svr 2009 trafiłem na nie przypadkiem

Mam znalazłem tan filmik :

Najnowsze Gale WWE :

Description :

this is wii and it is Smackdown vs Raw 2009

Mam problem kiedy biorę "road to wrestlemania chris jericho" to po trzeciej walce zacina mi się przy wczytywaniu. Można jakoś to naprawić ?
Najnowsze Gale WWE :

Witam stworzyłem w SvR 2009 tag Team gdzie mogę edytować jego wejście głównie chodzi mi o fajerwerki itp.
Najnowsze Gale WWE :

Create Modes/Create an Entrace/Tag Team

Nie da sie poustawiać fajerwerków itd wedle uznania, dostępne są tylko gotowe wejściówki

E tam, Ja właśnie patrzyłem i można dawać swoje fajerwerki, ale tylko do gotowych wyjściówek. Coś ci się pomyliło Taker17-0 :)

Longer, to jak to można zrobić ?
Najnowsze Gale WWE :

No jak podał ci Taker17-0. Wchodzisz w edycje wejściówki i tam się bawisz, chyba nie będziesz miał problemu ze znalezieniem tego, nie?

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 033 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 704 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 591 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 889 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• -Raven-
      Prawdziwa Tekla jest tylko jedna:
    • Przemk0
      Zmieniłem start na 4 maja. Pójście z bolącym gardłem na galę PPW i siedzenie później w pubie z @ SixKiller  i @ Koper  do 2giej w nocy nie pomogło mi zbytnio w rekonwalescencji. Raczej pogorszyło temat. Jeśli się nie rozłożę kompletnie w weekend to 4 maja wydaje się realną datą.
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE LFG: Legends & Future Greats #1.11 - The Name Says It All Data: The exact taping date is unknown. Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Taped Data emisji: 27.04.2025 Platforma: A&E Komentarz: Jeremy Borash & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE LFG: Legends & Future Greats #1.10 - Expect The Unexpected Data: The exact taping date is unknown. Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Taped Data emisji: 27.04.2025 Platforma: A&E Komentarz: Jeremy Borash & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Trzyosobowa walka z KPW Arena 28 zaczęła się od zawiązania sojuszu pomiędzy Zefirem a Lato, którzy próbowali rozprawić się ze znacznie większym rywalem. TOMCZAK przez długi czas stawiał opór, jednak duet highflyerów wreszcie zdołał go osłabić, po czym ulubieńcy publiczności rozpoczęli pojedynek między sobą, zachowując szacunek i przestrzegając reguł. Interesujące starcie 1 na 1 zakończyło się, gdy TOMCZAK wrócił do gry. Potężny zawodnik wyładował swoją złość, dając przeciwnikom bolesną lekcję. W pewnym momencie miał szansę na drugie zwycięstwo w swojej drugiej walce w KPW, po tym jak wykonał Chockeslam na Leonie Lato. Przeszkodził mu jednak Zefir, który zaskoczył go Drop Kickiem z trzeciej liny. Ostatecznie biało-czerwony luchador zwyciężył po wykonaniu Sentona na Leonie Lato. 🇵🇱 Zwycięzca: Zefir Fot. @m.fotografika Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
  • Dodaj nową pozycję...