Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Great American Bash - raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dokładnie...Sixter prawda jest taka,ze tak jak ja jestem markiem Rocka czy Ravena Ty jestes markiem JBL i wyszukujesz argumenty zupełnie bezsensowne i bezpodstawne.Posłuchaj sam siebie :

wszyscy napierniczacie na Bradshawa ze niby nie jest tak dobry technicznie jak Eddie, fakt, ale czym niby rozni styl walki Johna od Kevina Nasha czy jakiegos innego masywnego wrestlera do ktorego w przeszlosci nie bylo zadnych przeciwwskazan.

Chłopie i co tu chciałeś powiedziec,co?? Mówisz że niby do Nasha nie było przeciwskazań?? Prawda jest taka,że zarówno Nash,JBL a także wymieniony nieraz Hogan są do niczego jako wrestlerzy.Hogan z tej trójki jest najlepszym showmanem i dlatego miliony go kochają.W Nashu ja nic specjalnego nie widzę,ale widocznie ktoś widział,ale oni obaj są i tak lepsi od JBL!!! Jeśli JBL sucks,to WWE Championship sucks.Jeśli WWE Championship sucks,to Smackdown sucks.Jeśli Smackdown sucks to połowa WWE sucks,a to nie znaczy nic dobrego.

Sixter:Apeluje wiec do Ciebie,abys przemyslal to co piszesz, bo naprawde niewiele rzeczy z tego co mowisz ma sens.Taka jest prawda.Lubisz JBL i to nie moja sprawa.Twój gust.Ale nie mozesz mowic ze jest obecnie dobrym wrestlerem bo on ssie i jego speeche tesh.Więc możesz go lubić ale nie dodawaj mu fikcyjnych zalet. O wiele lepiej wyglądał w gimnicku Bradshawa w teamie APA niż obecnie.

Więc Sixter przestań bujać w obłokach i pomyśl trzeźwo,a zobaczysz że JBL ssie.Jeśli Ci to nie przeszkadza to spoko.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• sixter

5

• rey023

5

• Wee Man

4

• Scorp

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Hogan w ringu ssal to wie kazdy kto choc troche sie na zna na tych klockach

Wszyscy zrypują Hogana, ale dawniej od telewizora ich się oderwać przy nim nie dało

Ja nie ogladam SD! po caly show ssie chociaz jest w chwili obecnej dno osiagniete jak Scorp napisal :)

Nie oglądam ale się na jego temat wypowiadam, na jakiej podstawie, pewnie waszmość jest wróżką albo jasnowidzem

Smackdown wcale nie jest takie złe, niektóre walki są naprawdę niezłe, ostatnio Taker Vs Cena czy potrójny challange, PPV gale są gówniane, z tym nie będę się spierał, GAB to coś takiego czego w życiu nie widziałem, i to dotyczy wszystkich włącznie z Guerrero Ceną Bookerem i Takeram. Żadna walka nie była dobra. Stąd wniosek, że za to gówno odpowiedzialni sa writerzy.

A co do JBL, nie trawię go, choć jego speeche są naprawdę niezłe dla mnie, coraz bardziej się wyrabia, czy zasługiwał na taki push - of course not, choć nie podzielam panującej tu opini na forum, według której powinno być tylko Cena Vs Guerrero i to najlepiej przez nastepne pól roku z małym dodatkiem latających małpek w stylu Reya.

a tak na marginesie, nie buczą na JBL, chyba na ostatnim Smackdown przed GAB mieliście wyłączony dźwięk

Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

nareszcie odezwal sie czlowiek ktory oglada SD! z otwartymi oczami.

Po pierwsze Wee man: wszytkie moje wpisy sa przemyslane i z tym problemu nie ma , wmawiasz mi ze napisalem ze Brasdhaw jest dorbym wrestlerem ja tego nie poiwedzialem, poiwedzialem ze jest dobrym heelem i podtrzymuje to. Jest jak na smackdown bardzo dobrym heelem. ta ocena nie jest poprta szczegolowaym ogladaniem wrestleingu przez pol roku, jak wrestling ogldalem czesto i dlugo przez 3 lata kiedy istnialo WCW, wiem jacy heele tam byli i jak sie maja do Bradshawa.

Druga kwestia. SD! byl na dnie zgodze sie, byl na dnie po WMXX. Kurt Angle odszedl, musial isc sie kurowac, Brock Lesnar odszedl, zostal tylko Eddie Guerrero, Undertaker jako face i to by bylo na tyle. Nie bylo Mordecaia, nie bylo Bradshawa, nie bylo Bookera T, nie bylo Dupree nie bylo Dudleyow,nie bylo RVD wtedy SD byl na dnie, mial okruszki z ktorych jakos klecil gale.

Ale teraz powoli z dna wychodzi, jak juz wczesniej napisalem roster ma szeroka lawke midcarderow.

Trzecia kwestia do Weemana. Jak ktos jest dobrym heelem to znaczy ze jest dobrym showmanem a teraz pytanie co laczy Kevina Nasha, Hogana, Bradshawa, Triple H i pewnie kilku innych.

Wszscy mieli dobre speeche, wszyscy byli dobrymi Heelami, choc niektorzy z nich wybitnymi no i wszyscy byli maineventerami.

Wniosek: jesli jestes duzy i w przekonujacy spsob jestes w stanie oddac speech nadajesz sie na maineventera.

A jesli ktos mowi ze Bradshaw w ringu jest nikim to sie naprawde grubo myli, on nie jest Benoitem, ale walki oglada sie przyzwoicie, chocby walka z JD byla naprawde dobra.

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Boże Sixter.... Sorki ale w ogole albo Ty nie wiesz co mowisz albo ja Cie nie moge zrozumiec.

Hogan,HHH,Bradshaw-no ok heelami są dobrymi,a HHH nawet zajebistym. Ale Kevin Nash nie jest dobrym heelem!!

Zrozum to.Według mnie HHH ma jakies umiejetnosci i jest zajebistym heelem (choć nieco kuleje po kontuzji, Hogan zaś nie ma umiejętności ale jest niezłym aktorem i showmanem. Czyli każdy z nich ma to ,,coś". Ale teraz zrozum mnie dobrze:

ANI BRADSHAW ANI NASH NIE MAJA OBECNIE DO ZAOFEROWANIA NIC!!

Bradshaw to fatalne walki i kiepskie,a czasem średnie speeche.

A Nash to człowiek który nie potrafi chodzić nie robiąc sobie krzywdy.

Obaj robią kiepskie walki,chociaż JBL jeszcze w teamie z Faarooqiem według mnie nieco mniej kaleczył. A teraz ma zjebany gimnick,dlugie nudne speeche i wyszly na jaw wszystkie jego niedoskonalosci techniczne (a wierz mi Sixter że tych jest wiele).

O gustach się nie powinno dyskutować bo to indywidualna sprawa,ale trzeba trzeźwo stwierdzać fakty:JBL to obecnie dupa a NASH to od zawsze dupa.

And that's the bottom line...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

Wiesz sixter ja np nie mówie ,że Bradshaw jest zupełnie do dupy i do niczego sie nie nadaje. Wprost przeciwnie, ma całkiem ciekawy i świeży charakter, nie najgorsze mic skillsy(chociaż mi osobiście jego speeche nie leżą) no i w ringu znalazłoby się wielu gorszych. Chodzi o to ,że on nigdy nie powinien być main eventerem, powinien być gdzieś w midcardzie, obijać się gdzieś o U.S. Title, może go nawet zdobyć ale nie być World Champem..............

Tragedia Smackdown! nie polega tylko na tym ,że ma słaby roster ale ,że nikt nie potrafi z nim nic zrobić. Weźmy np. taki 4 way z GAB, jeżeli bierze sie takich 4 wrestlerów jak Cena, Booker, RVD i Dupree i nie potrafi się zrobić dobrej i interesującej walki to coś tu jest nie tak. A wspomniany przec ciebie Mordecai to SD! nie zbawi bo poza gimnickiem(na który zresztą mało kto reaguje) nie ma nic do zaoferowania.

Napisałeś ,że ze SD! nie bedzię tak źle bo ma szeroką ławke midcarderów,.......zgoda, szkoda tylko ,że jeden z nich jest mistrzem.... i to jest właśnie najsmutniejsze

684699834088ea601d4d3.jpg

Scorp trzezwym okiem patrzac masz racje, SD! dla osoby wymagajacej nie ma zbyt wiele do zaferowania, choc ja widze plomyki nadzieji ktore w przyszlosci powinny ( miejmy nadzieje) wyniesc smackdown na pewne wyzyny. To mozna nazwac tragdedia, dla laika czy osoby ktora nie oglada SD! na bierzaco ,poziom walk moze sie wydawac niski, slabe gale, slabe feudy, angle. Ja jednak widzialem tak potworne Smacki, tak slabe ze to co dzieje sie dzis na czwartkowej gali wydaje mi sie czyms lepszym (choc nie mowie ze to sa wybitne gale, zawsze staram sie podkreslac zwrot " jak na smackdown" , no ale gala przed GAB byla ogolnie bardzo dobra jak na WWE.

A teraz cytat Weemana

Ale teraz zrozum mnie dobrze:

ANI BRADSHAW ANI NASH NIE MAJA OBECNIE DO ZAOFEROWANIA NIC!!

NIe maja do zaoferowania nic bo ... bo ... bo ... no chyba nie powiesz ze bo gowno w zoo.

No bo na pewno nie bo ty tak twierdzisz. Wiec bo co. No i na pewno nie dlatego ze obaj ssa twoim zdaniem, wiec bo....

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Nie mają nic do zaoferowania bo:

-JBL jest kiepskim technicznie wrestlerem,a Nash fatalnym

-JBL ma długie,nudne speeche,a Nash kaleczy się chodząc

-JBL nie jest materialem na ME,a Nash nawet na opener

Jeżeli to za mało mogę pisać więcej,ale nie widzę w tym sensu Sixter.

WeeMan: nie pierdol... Nazekasz na Nasha. Moze nie jest jakims wybitnym wrestlerem ale jest lepszy niz Hogan czy chocby wyzej wspomniany Bradshaw.

Mial kilka dobrych walk jak na takiego olbrzyma a poza tym zajebiscie sie nadaje do Sports E... Jego speache byly jednymi z lepszych na rynku.

Poza tym byl w Wolfpac a to juz daje mu kredyt zaufania :P

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Sixter ten twoj taki super wrestler Mordecai jest wlasnie w drodze do OVW wiec jego lepiej nie wymieniaj :P

Drvampire czy ja ci napisalem ze nie ogladalem Hogana jak bylem maly...Nie wiec nie wcinaj sie bez powodu :P

Zeby zobaczyc ze SD! ssie wystarczylo obejrzec pare gal odkad JBL sie pojawil.

Wniosek: jesli jestes duzy i w przekonujacy spsob jestes w stanie oddac speech nadajesz sie na maineventera.

Z tym tez bym sie nie zgodzil ....to jest punkt widzenia jaki dominowal w wrestlingu w latach wczesniejszych niepozwalajacy na wybicie sie zawodnikom mniejszym ale prezentujacaym w ringu wrestling a nie przetaczanie sie duzych koksow.

A jesli ktos mowi ze Bradshaw w ringu jest nikim to sie naprawde grubo myli, on nie jest Benoitem, ale walki oglada sie przyzwoicie, chocby walka z JD byla naprawde dobra.

Walka byla dobra tylko dlatego ze Eddie byl tam....sorry Sixter ale powiedz mi z kim Eddie nie zrobil dobrej walki????

A nastepnie powiedz mi z jakim workerem gorszym od siebie JBL zrobil dobra walke.....i wtedy mozesz ze mna dyskutowac :P

JBL odkad dostal ten nowy gimmick walczyl chyba ze 3 razy na SD! ,kiedy Benoit walczy na kazdym RAW tlucac se dupe z kims pokroju A-Train czy Henry.I to ma byc WWE Champ.Litosci.....on powinien co najwyzej czyscic stopy takim zawodnikom jak Eddie czy Benoit taka prawda.

Sixter SD! po WMXX napewno bylo w lepszej formie niz terac kiedy ten grubas jest champem.Ten koles jest zaraza calej federacji przynosi hanbe nie tylko SD! ale calemu WWE.A pas jest gowno wart jesli taki smiec jak on go trzyma.

A co do JBL, nie trawię go, choć jego speeche są naprawdę niezłe dla mnie, coraz bardziej się wyrabia, czy zasługiwał na taki push - of course not, choć nie podzielam panującej tu opini na forum, według której powinno być tylko Cena Vs Guerrero i to najlepiej przez nastepne pól roku z małym dodatkiem latających małpek w stylu Reya.

a tak na marginesie, nie buczą na JBL, chyba na ostatnim Smackdown przed GAB mieliście wyłączony dźwięk

Kto tu pisze cos na temat CENA vs Eddie ?????

Cena nie jest jeszcze gotowy taka prawda wiec nie wiem skad wziales ten osad.

Tak Drvampire po co jak to ich nazwales malpy skoro mozna ogladac grubego i nic nie potrafiacego JBL'a w ringu :P The Bigger = The Better ok :P Jak wolisz....

Jest pewna roznica pomiedzy byciem heelem ktorego publika chce ogladac bo jest swietny w tym co robi niz byciem heelem na ktorego publika sra i ktory gowno ich obchodzi.

O Nashu sie wypowiadal nie bede bo jestem markiem WCW a w dodatku Wolfpac'a :P

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

Hartfan:Nie pierdolę mówie swoje zdanie nie obrażam Cie tylko mowie,że według mnie Nash sux i tyle.Jeszcze jako Diesel w WWF był w miarę,ale w obecnej formie to on sie naprawde nie nadaje do walki...

o kurwa w morde :P Bradshaw champem :P Fajna niespodzianka :P

4302049614329261d90190.jpg