Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Śmiechu warte

Gość Kunegund

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już każdy zaczyna swoje topiki to i ja zacznę.

Chciałbym wyłowić w nim największe bzdury jakie pojawiają się na polskich stronach wrestlingu.

Na pierwszy ogień idzie... SIXKILLER!

Jesteś zdenerwowany, że nie możesz na bierząco śledzić tego co się dzieje w świecie wrestlingu? Nic prostszego! Zapisz się do newslettera Wrestling Informer - www.wrestling-informer.prv.pl

Hahhhaahaaahhaaaaaaaa. Co to jest? Reklama? Co to ma w ogóle znaczyć? Że jak ktoś nie może ... hahhahaaahhhaaaaaa. Nie zwróciłem wcześniej uwagi na ten "gUpawy" tekst :D. Poleje się... hahahhaaa.

Nawet jakbym się zdenerwował, że nie mogę śledzić na bierząco... hahahaahhaaaa to bym się uspokoił i wszedł na jakikolwiek newsboard, czy to polski, czy nie i prześledził sobie co się działo, a nie czekał na jakiś spam, czy przyjdzie czy nie i czy będę miał wszystkie newsy czy nie. Poza tym dlaczego spamujesz, a nie zamieścisz tego na ogólnym? Myślisz, że są tacy, co mają maila, a nie mają przeglądarki? bbbuuuuuuUUUHAHHAHHHAAAAA

A może masz krfistą polzczyznę?

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

4

• DX-Pac

4

• SixKiller

4

• Rabol

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

czekam z niecierpilowoscia na nastepne ...

oh my god

ile ty masz lat ??

78269406145f2cb280ea01.jpg

Jezeli o mnie chodzi mam 6 lat, z zawodu jestem spawaczem, spawam głównie "w lewo", przeważnie po imprezach, czasami po McDonaldzie, interesuję się muzyką, sportem i głupotą, nie należę do AA, chociaż mam ich po sąsiedzku, mój ulubiony kolor to zieleń (tak jak ci o których piszę), jeżdżę na nartach, rolkach i rowerze, słucham Bethovena jak jest wena i cenię pokój na świecie. Jak już wiesz o mnie wszystko usiądź wygodnie, zawiąż sznurówki, będzie wesoło. No chyba, że pytałeś SixKillera o wiek, ale jemu daję ze 3 lata więcej ode mnie. Z pewnością starszy, pierwsze klasy, ale to już podstawówka.

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

Taaa...a wiesz ze jestes pierdolniety :|

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Woooow kunegund jak my mamy po jednej gwiazdce przy XXX obgryzionej przez myszy (twoj txt) to ty przy kazdym z nas masz rozum obgryziony przez odbyt słonia. No kurwa, ja pierdole :D, zaklada własny topic (a swoja drogą kto mu pozwolił?). Poza tym ja nie spamuje. Nastepnie jak zobaczyles dopiero teraz? Kiedys juz powiedziales ze weszles i aktualizacja z maja, wiec nie dopiero teraz to dostrzedłes. Wiec kłamiesz, miałes po prostu problem ze kazdy zamknął topiki o XXX i nie możesz już gdzie wykazywać się swoją niewątpliwie wysoką inteligencją, wiec sie doczepiles. Co do newsboardów to jedyny polski serwis, ktory coś robi to w sumie jedyny przyjazny polskim fanom (gdyż serwis XXX nie pisze na bierząco) Wrestling24h. Co do zagranicznych to jeśli będziesz czytal newsy z wrestling dot com to będziesz wiedział tyle co marki odwiedzające XXX. U mnie każdy wie wszystko, na bierząco, a ty jestes wielkim włochatym chujem (trademark RazorR :) ) i ogolnie wypierdalaj :D.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Hmmmmmmmm and theats the bottom line couse Six saids so !!!!

1872433537428f0b46b98ce.gif

zaraz sie dowiecie czegos ciekawego

14412508044c725aa0e19e.gif

SixKILLER (zarąbisty nick(t)) :D Po pierwsze nie "weszłeś", tylko "wszedłeś". Po drugie - jak masz się zachowywać zgodnie z zasadami PRZYNAJMNIEJ dobrego smaku - staraj się częściej trafiać w ALT, bo jak tak piszesz te swoje informery to robisz ludziom wodę z mózgu. Nie mam problemu z zamykaniem topiców o twoim XXX, czy YYY (ale to prymitywne z twojej strony), tylko mam coś jeszcze do dodania, tylko że na inne tematy i jak nie da się tu zrobię to gdzie indziej.

wrestling-deformer.prv.pl :D

DX lol.. powiedz ze napisales to specjalnie ;)

Six ... bez urazy ale ja bym sie troche bal twoje newsy czytac... wiesz translatory i te sprawy ;P

4302049614329261d90190.jpg

• Reputacja:   24

Pierwsze co mi sie cisnie na usta :

Boryss daj sobie juz spokoj !! Pisales na hydzie zeby sie wszyscy od ciebie odpierdolili a wchodzisz tutaj i sam robisz syf !!

Zaraz zaraz .. dlaczego mowie Boryss ? bo Kunegunda to Boryss !!

Wiadomo od poczatku jak z RazorRem i Sixem zobaczylismy ze IPek Kunegundy wskazuje neostrade z Lublina to bylo wiadomo ze smierdzi.. ale dzis wpadam w panel adminiki i patrze :

Nick 	  Zaloguj 	 Na forum 	 Lokalizacja 	 Adres IP 
Kunegund 	 2003-12-10, 18:18 	 2003-12-10, 18:18 	 Strona Główna 	 80.54.154.45 

Wiec Kunegund siedzie na forum.. wiec sprawdzam IP..

* Resolved 80.54.154.45 to zi45.neoplus.adsl.tpnet.pl

Wchodze na #wrestlefans i prosze :

<Przemk0> !seen Boryss
<Farooq> Boryss (~pirch@zi45.neoplus.adsl.tpnet.pl) was last seen parting #wrestlefans 40 minutes ago stating "{}".

Tak tak.. Boryss to Kunegund..

Szkoda to komentowac.. !! Sam sie przypierdalal Boryss jak ktos u niego na ksiedze sie podpisywal 2ma nickami.. i sam to teraz robi !! Sam siebie wychwalal tutaj na forum mowiac ze "Boryss zjadl mnie na sniadanie". Sam mowil o sobie.. !!

Nie wiem co tu wiecej komentowac.. dla mnie to teraz Boryss sie pogrzebal jush maksymalnie..

to tyle :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Przemko.. to nie bylo smieszne ... to bylo :

Hmmmmmmmm and theats the bottom line couse Six saids so !!!!

lol ? :D Ale na powaznie... Boryss troche zjebales to ;) I musze przyznac ze to odrobinke zalosne zagranie...

4302049614329261d90190.jpg

On tu chyba jest najstarszy z tego co sie orientuje a zachowuje sie jak zwykly gowniarz... Boryss or Kunegund: I've got 2 wordz 4 U: U SUCK !
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Rabol to nie czytaj, przecież translator nie jebie nic, a ja nie mam ogromnej znajomosci angielskiego, wiec korzystam z tego :).

Buehehe Boryss (mówiłem, że to kurwa on!):D. Musze to zripostować! :D Teraz kiedy jest juz pewność mogę... a więc szanowny Borshicie, ty i twoje boryssfans (jak to inaczej nazwać? przecież to nie jest serwis dla fanów wrestlingu tylko ciebie!) nie robicie (robisz, jestes w koncu sam, bo nikt nie chce z toba pracować) w swiecie wrestlingu nic (chyba że nowe proma silniejsze, mocniejsze, na czasie itp... co prawda brzmi to jak reklama tanich kondomów, ale cóż... zawsze dobrze mieć ciekawy odnosnik), ja robie i jakoś Stinger, który na wrestlingu zna sie w chuj lepiej od ciebie do niczego się nie dopierdolił. Ja robię wode z mózgu? A kto w zajebistym newsie napisal, że Kurt Angle, Rey Mysterio i Hulk Hogan mają najechać na AJPW?! No kto? Ty kurwa... nie zrozumialeś nawet, że chodzilo tutaj o zapaśników AJPW, którzy przebierali się za ów zapaśników i ich parodiowali, stąd nazwa Fake Army WWE! Gratuluję głupoty. Po tym jak napisałem, że piszesz gówno, a nie newsy zbanowałeś mnie na swoim hydzie, mówiąc to samo... że robie ludziom wode z mózgu. Ja tymczasem cie poprawialem i uświadamiałem twoje marki, ale twoje ego zostalo naruszone... Ludzi, ktorzy wpisują sie na twoim hydzie pod kilkoma nickami oskarżasz o rozdwojenie jaźni. Ty tymczasem rejestrujesz sie tu jako Kunegund i co smieszne na swoim własnym forum mówisz do siebie jako Kunegund, odpowiadasz jako Boryss i masz zabawe że zyskałeś nowego fana w postaci siebie samego, a konkretniej swojego drugiego ego. Czy to sie nie ociera o chorobę psychiczną? Rozmawianie z samym sobą? Syndrom Murdocka mówiącego do nieistniejącego psa? Wszystkie topiki o tobie zostały zamknięte to żeby było śmieszniej otworzyles nowy, chciales mnie sprowokowac (choc na chuja ci to, nie udalo sie :(), nie potrafisz się pogodzić z tym że pisze częściej (czyt. prawie codziennie) i lepiej niż ty to postanowiłeś rozpocząć nowy feud, żeby było fajnie. Nie udalo sie Boryss, przykro mi :(. Zresztą skoro ja robie wode z mózgu to niech się wypowiedzą ci, co czytają to co pisze... Scorp, Stinger, Fuckhead, Zwiechu... wszyscy. Ok... zresztą nie muszą, bo jeszcze dojdzie do tego, że wszystko będzie wygladało tak jak ty to robisz, czyli podburzasz wszystkich zeby bronili twojej dupy. Ja tego nie potrzebuje. Kolejna sprawa... czemu wkurwialeś sie kiedy pytalem się ludzi czemu tobie dziękują za gale, kiedy wrzuca je Razor? Po prostu, chciales żeby dziękowali tobie... po prostu, mimo iż nic nie zrobiłeś, nic kompletnie. Potem tak... nick(t)... to też cie zdradza, w końcu byleś mastahem, ktory wymyslił "Przemk(zero)". A zamykać topików o samym sobie nie potrafisz, bo ciągle w okół ciebie musi się coś dziać. A teraz wszyscy uśmiechnijmy się do Boryssa i krzyknijmy "wstań powiedz nie jesteś SAM" :D :D :D :D :D :D :D!!!

Do powyższego tekstu dodajcie milion uśmieszków, o ktorych zapomnialem ;)

(jak to inaczej nazwać? przecież to nie jest serwis dla fanów wrestlingu tylko ciebie!)

tutaj "ciebie" zastąpić na "twoich", bo faktycznie jest nie po polsku.

PS: Żeby nie bylo... ten post jest jedynie ripostą na tekst Kune... eeee.... Boryssa. Nie będe nic o nim mówił (jak obiecałem), uspokoilem sie w tej kwestii ;), ale zripostować na głupote zawsze warto :D.