Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

HVW Under Pressure I

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Ja pierdole przyznam, że nie spodziewałem się takiej reakcji. Coż ja mogę napisać... no szkoda, że się obrażasz i odchodzisz. Szkoda.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

15

• mu

11

• SixKiller

8

• Biggmac

8

Top użytkownicy w tym temacie

szkoda że nie jesteś zadowolony

nie jestem zadowolony tylko z chantów rey mysterio bo kto porównywał kiedykolwiek maske psicosisa do maski reyreya ? :/ i kto kiedykolwiek porównywał psycho , do kogokolwiek , podaj przykłąd . :/ każdy koleszka w masce wywołuje u Ciebie obraz reya mysterio ?

pozatym nie chodzi o moją postać . nie chce mi sie pisać drugi raz tego , co zostało napisane .

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Chodziło raczej o to, że polska widownia skojarzyła gościa w masce z reyem. Precież Psycho nie ma z reyem nic wspólnego, to raczej puszczenie oka do widza, reakcja na obecną popularnośc Mysterio.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Uważam że niektórzy podchodzą do tego zbyt poważnie. Wiem że dla was jestem mało znaczącą się osobą. Lecz i ja mogę swoje zdanie napisać. Sam brałem w wielu e fedach udział począwszy od tego gdzie tylko back był po e fedy z backiem, RP no i tutaj. Zawsze były osoby niezadowolone ale imo teraz jest źle moim zdaniem. Nigdy e feda się nie brało tak poważnie jak tutaj, rozumiem tradycja itp. Ale jednak ludzie wyluzujcie trochę to tylko zabawa, że bookerzy wymyślili tak jak wymyślili dobrze, innowacyjność jest w cenie ale zeby się obrażać bo nie tak było kiedyś? Bo ktoś wrzasnął Rey? Większość dzieci w ameryce widząc gościa w masce myśli że to Mysterio , oczywiście możecie mnie nie słuchać olać mnie , lecz ja i tak swoje zdanie wyraziłem.

lecz ja i tak swoje zdanie wyraziłem.

a ja mam na nie wyjebane .

• Reputacja:   23
  • Urządzenie:  Windows

Chodziło raczej o to, że polska widownia skojarzyła gościa w masce z reyem.

W tym właśnie problem, że Psycho jest znany przez Polska publiczność.. Znany jak cholera.. Te chanty można porównać do tego jakby Psicosis w Meksyku dostawał chanty Rey Rey Rey. No zupełnie bezsensu..

Jak już pisałem te światy się wyraźnie gryzą.. A jeśli chcieliście zaczynać historię wrestlingu w Polsce od nowa.. to trzeba było to napisać.. Zresztą sami wspominacie AWF czy EWF na gali.. więc jak to jest.. Uznajecie, że EWF i AWF istniało.. a po chwili publiczność nie poznaje jednej z większych gwiazd tych federacji.. i myli go z Mysterio..

Zreszta wrzućcie wszyscy na luz.. Biggmac_DBC i Estewu nie prowadzili nigdy e-feda.. więc można było spodziewać się wszystkiego.. Dlatego zapisałem się jako Chris, a nie Szakal. Dałem im kredyt zaufania i nadal go potrzymuje.. To jednak tylko zabawa i fajnie, że się komuś chce.. Roster jest ogromny.. i licze z że będzie z gali na galę postęp.. to tyle..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

a ja mam na nie wyjebane .
i to jest Twój błąd. Zlewasz wszystko bo uważasz się za kurwa zajebistego zioma który wszystko wie najlepiej. Nie słuchasz się nikogo a raczej masz wyjebane na wszystkich a miej se, pozdrowienia i powodzenia w życiu dorosłym gdzieś za 10 lat.

Ten tekst, który podałes Przemk0 tobie się nie podoba, a kilka osób uznało go za najlepszy tekst gali. Każdy ma swój gust.

Jeszcze wracając do tego to.. każdy ma swój gust, poziom itd.. ale wszak po to pisze na koniec gali - "Podoba ci się gala? Czy może jest kiepska? Podyskutuj o tym na FORUM" - aby można było sobie o tym podyskutować. Inaczej będziecie mieli same komentarze w stylu "Gala fajna, kiedy karta?".

Może i fakt jest kilka młodszych osób, które jarają się tekstami w stylu "Heniek Tyski - Czarny strój, sędzia chuj!"... ale bez przesady aby pod to ustawiać Henryka.

Rozumiem, że możecie się denerwować jakimiś słowami krytyki bo sporo pewnie was pracy ta gala kosztowała... ale ale nie dajcie się ponieść emocją.

i to jest Twój błąd. Zlewasz wszystko bo uważasz się za kurwa zajebistego zioma który wszystko wie najlepiej. Nie słuchasz się nikogo a raczej masz wyjebane na wszystkich a miej se, pozdrowienia i powodzenia w życiu dorosłym gdzieś za 10 lat.

po pierwsze : chuj o mnie wiesz więc stul pysk .

po drugie : za Twojego zioma to Ty chciałbyś mnie uważać ale daleko Ci do tego jak stąd w kosmos .

a po trzecie : wyjebane mam tylko na frajerów .

reszty sie sam domyśl .

[23:25] <[P]rzemk0> juz Cie nie ma na karcie.. wiec to juz nie twoj biznes :)

więc mi nie odpisuj , a jak chcesz dalej przyjmować ode mnie obelgi w pysk to pisz pw .

W tym właśnie problem, że Psycho jest znany przez Polska publiczność.. Znany jak cholera.. Te chanty można porównać do tego jakby Psicosis w Meksyku dostawał chanty Rey Rey Rey. No zupełnie bezsensu..

A jeśli tymi co krzyczeli były 8 latki ? Przecież z takimi to wszystko możliwe :P jedna osoba krzyknie Mysterio i reszta podłapie... zresztą na takie imprezy przychodzą też ludzie , którzy się kompletnie nie znają na wrestlingu. Przychodzą tylko po to , żeby być... Przykładem może być moje miasto. "Ich Troje" każdy u mnie w mieście nienawidzi, a jak przyjechali na koncert , to było całe miasto.

mó no co ty... przecież to była dopiero pierwsza gala. Założę się , że na następnych nie będzie już okrzyków z publiki "619" :twisted:

PS

Dziwi mnie troszkę zachowanie moderatorów... przecież jak ktoś przeklnie to często kończy się to warnem , a mó przeklina tak, że aż w oczy kuje , a wy nawet go nie upominacie słownie... wiem ,że ma już 2 warny, ale chyba sprawiedliwość musi być.

PS2 Nie mam nic do mó.

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

mó taki już , kurwa , jest .

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Rozumiem, że możecie się denerwować jakimiś słowami krytyki bo sporo pewnie was pracy ta gala kosztowała...

Uwierz mi że żadne słowo w tej dyskusji mnie nie zdenerwowało. I uwierz, że nieraz przy Fantasy miałem więcej pracy niż przy tej gali.

Biggmac_DBC i Estewu nie prowadzili nigdy e-feda.. więc można było spodziewać się wszystkiego

Dokładnie, byłbym zaskoczony gdyby ktoś pomyślał inaczej. Mówiąc krótko: HVW to nowa wizja e-feda.

W tym właśnie problem, że Psycho jest znany przez Polska publiczność.. Znany jak cholera..

Ja popularność EWF traktuje z przymróżeniem oka... tak jakby EWF było uwielbiane przez grupę zapalonych fanów wrs, nie jako zjawisko masowe.

Ja popularność EWF traktuje z przymróżeniem oka... tak jakby EWF było uwielbiane przez grupę zapalonych fanów wrs, nie jako zjawisko masowe.

popularność ewf ? hehe , psycho nie wypromował sie w ewf .

PS

Dziwi mnie troszkę zachowanie moderatorów... przecież jak ktoś przeklnie to często kończy się to warnem , a mó przeklina tak, że aż w oczy kuje , a wy nawet go nie upominacie słownie... wiem ,że ma już 2 warny, ale chyba sprawiedliwość musi być.

W działach e-fedowych nie działają te same zasady co w innych działach.. Można sobie pozwolić na więcej.. Te warny są za bluzgi w Rozmowach na Luzie.. Sam chyba jednego wstawiłem.

[ Dodano: 2008-03-26, 23:57 ]

To jak wytłumaczysz, że ta federacja uwielbiana tylko przez grupę zapalonych fanów wypełniła tą samą halę ludową we Wrocku 9 razy.. nie wspominając o galach organizowanych poza granicami Polski. Jeśli już wspominasz EWF to musisz robić to szanując wypracowaną przez nie historię, nie możesz jej zmieniać. A według niej EWF było zjawiskiem masowym i sięgało nawet poza granice Polski.

Jeśli zaś chcesz zmieniać historię EWF to nie masz na to licencji i będę zmuszony poprosić Cię w imieniu EWF o nie wspominanie tej federacji na galach HVW.

Cały problem polega na stosunku do przeszłości, skoro HVW nie neguje istnienia PCW, EWF, AWF to niestety nie powinno żyć w oderwaniu od dawnych realiów. Tak naprawdę przecież chodzi o kilka nieistotnych dla większości detali, które zadowolą tych "starych", bo nowicjuszy to przecież za bardzo nie obchodzi. Skoro pojawiają się jakieś odniesienia do EWF to nie można uznać, że EWF (a wcześniej PCW) było jakimś marginalnym zjawiskiem organizowanym gdzieś na polsko-białoruskim przejściu granicznym. W zasadzie jako były szef EWF nie powinienem sprawiać wrażenia, że się wtrącam w nieswój interes, ale trudno siedzieć cicho przy próbach zniekształcania przeszłości. Na temat stricte samej gali się nie wypowiadam, ale jako naczelny emeryt pozostaję strażnikiem pewnej e-fedowej spuścizny. Będąc już przy tej spuściźnie to nazwa nowego pasa, Polish title, strasznie razi, bo kojarzy się od razu z najważniejszym pasem świętej pamięci PCW. Nie chcę zaczynać tutaj znowu jakiegoś konfliktu, ale zgłaszam taką drobną uwagę ;)

Jednocześnie ja akurat świetnie rozumiem, że wszelkie uwagi zakłócają pewną wizję e-fedu co może drażnić (dlatego pewnie w EWF mieliśmy dogmat o nieomylności prezesów :P). Dyskusja ta nie zeszła jeszcze na poziom dzikiej histerii. Jak zaczną was oskarżać o korupcje (tak jak moją nieskromną osobę niegdyś :P) to dopiero będzie niefajnie ;)

Rzeczywistość jest taka, że tylko udział tych "starych" jest w stanie zapewnić odpowiednio wysoki poziom HVW. Jakość eRPów tej całej gromady nowicjuszy nigdy się nie podniesie jeśli nie będą mieli odpowiedniej jakości wzorca do naśladowania. Motywacja do pisania gal szybko spada jeśli eRPy stoją na żenująco niskim poziomie (niestety spora część eRPów tutaj taka jest). Zrażanie do siebie tych "starych" nie przyniesie zatem nikomu żadnych korzyści.

Mimo tych drobnych obiekcji podtrzymuje moje wotum zaufania.

5624562044dc465af79c51.jpg