Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wyższa kultura wrestlingu nadchodzi...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   25
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

:: Pożegnanie z Indys ::

Miejscem akcji jest gala jednej z mniejszych Polskich federacji, właściwie można ją nazwać federacją niezależną. Ów twór działa na pomorzu zachodnim i organizuje zawody w mniejszych halach. My widzimy wszystko okiem amatorskiej kamery albo aparatu cyfrowego. Ktoś poprostu zabrał na galę sprzęt i postanowił uwiecznić kawałki show, a potem wrzucić je na youtube. Wróćmy jednak do sprawy, trwa właśnie main event. Widzimy już końcówkę walki gdzie zaczyna dominować ulubieniec miejscowej publiczności. Fani wznoszą głośne chanty, jednak za chwilę wybuchają ostrym buczeniem. Otóż jak się okazuje na ringu zaczyna się kotłować, jeden run-in.. drugi.. pojawiają się najgorsze szumowiny z rosteru. Oczywiście wszyscy rzucają się na uwielbianego przez publikę zapaśnika. Panuje coraz większy chaos.. chwila.. i.. rozbrzmiewa znajomy theme..

Chałupy welcome toooooooo !!

Publika : Chris! Chris! Chris! Chris!

Spośród fanów wybiega Chris "More" Attitude! Wskakuje na ring i czyści go serią clotheslinów.. po chwili jeden leg lariat.. i drugi.. ostatni zaś zawodnik załapuje.. Wave out!! Publiczność dosłownie szaleje.. Fanów jest ok. 700-1000, jednak mała wielkość hali powoduje iż wrzawa odbija się od ścian i panuje atmosfera wrestlingowego piekła.

Chris triumfuje.. wbiega na narożnik.. prosi o mikrofon i..

Chris Attitude : Za morze! Za fale!

Tutaj trzeba nadmienić, że publika dobrze zna ten tekst i powtarza za wrestlerem. Fiesta trwa.. a Chris schodzi z narożnika. Staje na środku ringu i prosi aby fani zamilkli na chwilę. Próbuje coś powiedzieć, jednak nie może.

Chris Attitude : Well..

Publika (nadal) : Chris! Chris!

Chris Attitude : High Voltage Wrestling

Publika już wykazuje reakcje mieszaną.

Chris Attitude : Under Pressure.. Jeden..

Publika zdaje sobie sprawę (wycieki w internecie), że to ostatni występ Chrisa w Indys.

Chris Attitude : Nie będę tutaj ucinał promo o tym gdzie idę i wiem, że wielu z was może mieć mi to za złe. Byłem z wami przez ostatnie miesiące. Na dobre i na złe. Od najmniejszej hali w Zachodnio Pomorskim do największych budynków w których organizowaliśmy galę. Za każdym razem dając z siebie wszystko.. wszystko. Teraz przyszedł czas pożegnań i chciałbym wam powiedzieć tylko jedno.. (chwila pauzy) .. Dziękuję.. Za morze.. Za fale!

Publika wznosi potężny chant : Chris! Chris! Chris!

Chris podnosi rękę do góry i po chwili kłania się w pas. W tej chwili film się urywa i możemy tylko domniemywać iż kręcącemu skończyła się bateria w aparacie.

:: Promo dla High Voltage Wrestling (HVW TV) ::

Znajdujemy się w opuszczonej hali fabrycznej gdzie właściwie nie ustawiono żadnej dekoracji, jedynie krzesła obite czerwonym materiałem. W sumie ma to przypominać wystrój hali podczas Under Pressure, ale lekko się to nie udało. Zbigniew Wierzchowski wchodzi na plan i zajmuje pierwsze krzesło.

Zbigniew Wierzchowski : Za chwile w HVW TV pojawi się jeden z najbardziej elektryzujących publiczność zawodników. Chris "More" Attitude! Zapraszam!

W tle zaczyna grać coś jakby theme Chris, a on sam pojawi się przed kamerą. Chris jest lekko niedogolony, a jego włosy jakby ściemniały od ostatniego razu gdy widzieliśmy go na jednej gal polskich indys. Attitude paraduje z deską surfingową, którą stawia obok swojego krzesła. Wrestler lekko uśmiecha się pod nosem i siada na krześle.

Chris Attitude : Well... Witaj Zbigniewie.. nie wiem czy wiesz, ale to mój dziewiczy wywiad dla HVW. Jesteś moim pierwszym (śmiech).

Zbigniew Wierzchowski (nie wie zbytnio co powiedzieć) : Eee.. Dlaczego HVW ? Dlaczego właśnie federacja Balickiego ?

Chris Attitude : Odpowiedź jest jak zwykle prosta.. nie ma tutaj co kryć. Wrestler walczy dla publiczności, a ja chcę docierać do jak największej liczby odbiorców. Każdy ma prawo zobaczyć wyższą kulturę wrestlingu. Wrestling jest chory od dawna, ja przychodzę jako doktor. Zbigniewie, wiesz ile jest średnio interwencji na jednej gali wrestlingowej ? Ile razy na galę zostaje powalony sędzia ? Nawet nie odpowiadaj.. każdy fan to wie.. Każdy wie w jakim bagnie się taplamy. Czas wypłynąć na otwarte morze..

Zbigniew Wierzchowski : ... z Chrisem More Attitude ?

Chris Attitude (grzecznie) : Nie przerywaj.

Chris Attitude : Under Pressure Jeden. Pierwsza gala HVW i odrazu szansa dla Chris aby pokazać jak powinien wyglądać wrestling. Nie znam jednak swojego przeciwnika.. Jednak czy muszę ? .. wiesz Zbigniewie.. gdy dochodzi się do pewnego poziomu.. gdy osiąga się bliskość perfekcji.. wtedy już wiedza kto jest twoim przeciwnikiem nie jest konieczna. Ja przez lata na ringu stałem się wrestlerem kompletnym. Tak więc.. czy będzie to Gad Demyt czy Nicky Damage... Nieważne.. bo mojego przeciwnika porwie szum morza.. szum fal.. ale nie będzie to przyjemnie pluskanie się w bałtyku tylko sztorm na maui!

Zbigniew Wierzchowski : Troszkę to zawiłe.. ale dobrze powiedzmy, że ta walka to tylko formalność..

Chris Attitude (przerywa) : Nie nie.. aby była jasność. Chris nie traktuje nikogo z góry.. Chris docenia każdego przeciwnika. (do kamery) Każdego! Czytałem te wszystkie kometarze fanów.. zakłady czy na drugiej gali będę walczył z Psycho czy Backstaberem, a może Vaclavem. Dla fanów jestem faworytem, ale ja lubie trzymać dystans do tego wszystkiego. Pamiętam sam jak byłem młodym wilczkiem, jak na gali PCW powaliłem samego Snake'a w Battle Royal. Nikt mnie wtedy nie znał.. nikt na mnie nie stawiał.. a jednak dałem radę.

Zbigniew Wierzchowski : PCW? Snake?

Chris Attitude : No tak..

Chris wyciąga coś z kieszeni.. i podaje Zbigniewowi.

Zbigniew Wierzchowski : Proszę.. "Polskie fedy duże i małe".. wydanie kieszonkowe. Poczytaj.

Chris Attitude : I tak samo każdy z tych mniej znanych zawodników.. każdy z nich ma wielką szansę na pierwszej gali.. To dopiero początek i każdy z nich może być przyszłą gwiazdą HVW. Tak więc to nie będzie formalność, to będzie pieprzona ostra walka. Przepraszam za słownictwo, ale tylko ostre słowo mogło podkreślić to co będzie się działo na ringu.

Zbigniew Wierzchowski : A HVW World Title ?

Chris Attitude : Złoto ? Zawsze twierdziłem, że nie zależy mi na tytułach... ale jeśli to złoto ma wskazywać młodym wrestlerom drogę.. to well niech i tak będzie. Na tym ramieniu (Chris pokazuje na swoje ramię) spocznie HVW World Title i pokaże, iż jestem wyznacznikiem dobrego stylu w tej federacji. Tak aby każdy mały dzieciak który włączy galę HVW mógł stwierdzić.. "Chris to jest ktoś na kim warto się wzorować"... bo Chris to wyższa kultura wrestlingu. A to przede wszystkim szacunek dla przeciwnika, a to warto przekazać tym młodym ludzią.

Chris Attitude : Zatem Zbigniewie.. Ty i wszyscy, którzy w tym czasie włączą telewizor, zobaczycie Chrisa Attitude który prowadzi HVW w nową erę. I chyba nie muszę prosić fanów o wsparcie.. chyba wszyscy wiecie, że musimy zrobić to razem. To będzie pierwsza gala.. ale jakże kluczowa.. Zapanujmy nad tym na samym początku. Stwórzmy razem najlepszą federację w Polsce.. Niech zapanuje wyższa kultura wrestlingu!

Chris wstaje z krzesła.. podchodzi do kamery..

Chris odchodzi, a Zbigniew zatapia się w lekturze kieszonkowego wydania ksiązki "Polskie fedy duże i małe".

Obraz zciemnia się..

THE END.

ps. sorry za ew. literówki/błędy..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

2

• Juppozo

1

• Venomus

1

• Biggmac

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Morze, fale, deska, piasek... To cały Chris... Good Job!!

Ten tekst jest już ikoną chyba :grin:

53541565549537ccb6a05f.jpg

Heh, największy Face HVW przybył! Dobre promo! :D

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Fajnie że chociaż ktoś jest typowy dobrym facem ;) RP mi się podoba.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Chris Attitude : Złoto ? Zawsze twierdziłem, że nie zależy mi na tytułach... ale jeśli to złoto ma wskazywać młodym wrestlerom drogę.. to well niech i tak będzie.

:lol: erpozka ujdzie , ale wierze , że stać Cie na więcej . :twisted:

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Reputacja:   25
  • Styl:  Jasny

:lol: erpozka ujdzie , ale wierze , że stać Cie na więcej . :twisted:

No jeśli dodasz brak czasu + późna godzina to wychodzi takie coś :P A tak na serio to wiem, że nie jest to najlepszy RP na tą galę. Do następnego będę się musiał zebrać wcześniej jednak :-)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Myślę, że cała ekipa z mniejszą lub większą przeszłością e-fedową powoli się rozkręci... Grunt to znaleźć trochę czasu na regularne skrobnięcie RP ;-)

Zbyt skromnie ale face powinien taki być :) Jak dla mnie 6/6

It's Easy Bein' Sleazy