Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

jeśli myślami cofniesz się do ostatniego promo psychozilli ( co , nie czytałeś ? to spierdalaj to teraz zrobić , rauz !!

:x ) to ten obraz na pewno wyda Ci się lekko znajomy . Otóż kamera pokazuje stadion Wigan Athletic ( ta , ten na którym było 0:0 ostatnio , zjebali mi tak zajebisty kupon , że to sie nie dzieje . :x a bramka , która widziałeś w promo została unieważniona bo adebayor wyjebał łokciem 3 zęby jakiemuś frajerowi przed uderzeniem . :D ) , konkretniej pustoszejący w szybkim tempie parking przed stadionem . Samochodów jest wuchte , a ludzi jeszcze trzy razy tyle więc pewnie oczekujesz jakiegoś szybkiego zoomu na białego albo kogoś z jego szalonej ekipy ale wsytzymaj sie , najpierw przejdźmy do tzw. dodatków . :D otóż kamera powoli przybliża się do parkingu , sprytni i spostrzegawczy mogą już nawet wiedzieć do czego sie przybliża bo Ci , co wiedzą , kto jest najlepszy wiedzą też , czym jeżdżą najlepsi i dlaczego to właśnie porsche . :twisted: stojący obok ford mustang gt odjeżdża powoli z miejsca odsłaniając to , na co czekaliśmy , porsche 911 gt2 . biały , lśniący lakier połyskuje w słonku , nieśmiało wyłaniającym sie zza chmur i mówi do Ciebie , że to auto jest warte swojej ceny i warte swojego właściciela . :D a jeśli już o włascicielu to już go słychać i czuć skuna więc pewnie zaraz spełni sie marzenie każdego , pieprzonego pajaca z jobberlandii , każdego prawdziwego fana wrestlingu i na ekranie pojawi sie ten niezwykle efektowny i błyskotliwy gentelman , a zarazem wściekły ciągle i wredny skurwiel , do którego strach_sie_zbliżać i który sie na bank_chce_spizgać . :D tymczasem drzwi porsche niespodziewanie sie otwierają i z tej jakże ekskluzywnej furki wysiada nie kto inny jak tylko wielki brat białego skurwiela , czarny skurwiel . :D i weź to czytaj pieprzony tee-rex , który już samym swoim wyglądem mówi Ci , że możesz tylko szczać_w_spodnie jak Cie ten strach_kopnie . :D widać , że wyjmuje telefon , wystukuje numer i przystawia koma do ucha ... po chwili gdzieś z oddali dosłyszeć można jakieś ostre dnb , które dudnią z kieszeni białego , tuan słysząc dzwonek w niedalekiej od siebie odległości zamyka charakterystycznie klapke swojej nowej motki po czym wychodzi zza porsche . kamera błyskawicznie robi zoom na pieprzoną , aluminiową fele od porsche zza której wyglądają zaciski też od porsche ( jedne z najlepszych , nie ? :D ) i prezentuje sie w całej okazałości - przypominam , że children of sensi ( czyli , jakby nie patrzeć , biały i czarny , psycho i tuan :D ) są zawsze w trzystu procentach nastawieni na lansowanie siebie , swoich ciuchów , alkocholu , który piją , bibułek , które palą .. :D chodzące , pieprzone kryptoreklamy ale taki tryb życia ko_sztuje więc widać , że każdy z nich coś_knuje i to_czuje . :twisted:

kamera oddala się od pieprzonej dwudzieski ( .. dobrze jeździ , powiedz , czy dobrze jeźdZi , aaaa aluminium dwudziestki . 8) ) i ukazuje tuana , który popija właśnie calsberga . tee ma czarne buty od dchouse , której to właśnie firmy logo rzuca sie w oczy jak cycki dorotki rabczewskiej ( słyszeliście o incydencie na derbach śląska ? :D aaahaha , chyba nigdy nie było większego przypału . :D ) , wyżej jakieś szersze , czarne spodnie od sean john i czarną bluze z kapturem od mass dnm ( z pieprzonej najnowszej kolekcji pod tytułem ' też chciałbyś ją mieć :D ' ) z logiem Children of Sensi ( i jeśli chodzi o tą fifke_są_pierwsi . :twisted: ) , tee zakłąda kaptur , zasłaniając swoje mlecznobiałe dready po czym zsuwa okulary na czubek nosa widząc ( kamera obraca sie o 180 stopni . ) białego skurwiela , który idzie w towarzystwie jakichś dwóch rozbawionych , uśmechniętych angielek trzymając je obie za biodra . :D panna z lewej , jak sie później okaże żona jednego ze sponsorów hvw , drobna niebieskooka blondynka w białej koszulce arsenalu , którą możesz pamiętać z ostatniego promo :D , z prawej ciemnooka , ciemnowłosa tajka , której uroda sprawia , że masz ciepło w spodniach , beztrosko roześmiana w strone białego , a biały ? :twisted: jak to biały , wygląda jakby nigdy , kurwa , nie miał się lepiej . :D widać , że jest srogo roześmiany , mimo założonej na głowe maski , znanej wszystkim , no , może prawie wszystkim więc szybki kurs dla lajkoników : maska psichosisa z wcw po lekkim tuningu i zmianie rogów z chujowych na zajebiiiiste , weź to czytaj pieprzony devil jin z t5 , nie wiesz o czym mówie ? pogoogluj , leszczu . :lol: biały jak zwykle ekstrawagancko ubrany w jak zwykle wypieprzyście efektowne ciuszki które są idealnie dopasowane do właściciela . 8) począwszy od butów , z własnej kolekcji wypasionych adików do lansowania się od dchouse wild 'n' white style , oczywiście w białym kolorze , dziś z czerwonym logiem ( tak , żeby komponowały sie z koszulką kanonierów . :D ) , wyżej jakieś lekko szersze , jasnoniebieskie jeansy od sean john , a jeszcze wyżej biała koszulka polo rozpięta na trzeci guzik z postawionym na sztorc kołnierzem w rozmiarze xxxl z dużym jointem po prawej stronie na dole i napisem przez całość ' one choice ' , na niej połyskujący w lekkik słońcu gruby , złoty łańcuch , na końcu którego wisi złoty bling w ksztacie tłustego , szczerozłotego jointa . apropos jointa to biały własnie rozpala jednego po czym podchodząc do tuana daje mu splifa ..

biauy ( tak sie to pisze , robin hood , rememba !! :x ) - siemasz tee , weź auto i pojedź do londynu sam , w barze w park lane o 23 , comprende ?

tee ( ciągnąc jointa ) - damn , ta afgańska czekolada jest naprawde wypieprzysta .. 8)

psycho - stay cool , tee . 8) do zobaczenia wieczorową porą .

tuan - ... ( wyczekując moment z dudniącego z wnętrza porsche kawałka redman - whateva man , wiadomo , charakterystyczny text z refrenu . :D biały po chwili chwyta , kiwa głową i mówi razem z tuanem w dobrym momencie ) .. whateva man . :D

.. po czym obaj zaczynają sie śmiać , sklejają charakterystyczną pione po czym psychozilla podbija do swoich towarzyszek i oddala się wzdłóż parkingu po chwili klepiąc blondynke w dupe . :twisted: tuan wsiada do porsche , po chwili słychać charakterystyczne dla porsche odpalanie silnika i furka powolutku opuszcza parking pod stadionem , a Ty ciągle jesteś w szoku jak ten bezczelny skurwiel może być tak bardzo dobry . :twisted: ale o tym później , tymczasem przenosimy się w czasie ( u wuja psycho jest wszycho , już to słyszałeś . :D ) o dobrych kilka godzin , a także zmieniamy lekko lokalizacje na jedno z mocniej imprezowych miast , w jakich byłem i jakie moge polecić . ;d ( oprócz rio i amsterdamu najlepsze melanże jeśli wiesz , o czym mówie . :D ) konkretniej , kamera pokazuje londyn nocą z lotu ptaka , oczywiście charakterystyczny big ben i tak dalej i zatrzymuje się przy intercontinental park lane hotel . wokół kwitnie pieprzone życie po zmroku , wszyscy sie bawią , idą a impreze , organizują impreze albo szykują sie na impreze . :D jednak kamera nie wjeżdża od razu do środka sprytnie prezentując pieprzone błyskotki najlepszych graczy , którzy są wewnątrz . a konkretniej : na parkingu przy podjeździe stoją takie autka , że śline masz już dawno na koszulce , a z oczu zaczynają płynąć łzy rozpaczy i zazdrości . :twisted: obok porsche 911 , które bardzo dobrze znamy i wiemy , do kogo należy , hyhy , widać jakieś lambo murcielago , najnowszą es klase , która notabene jest tak zajebista , że zabiłbym dla niej nawet Twoją mame . :D haha , obok jeszcze jakiś wyładowany chromem hummer 3 i ferrari f430 scuderia ( które chyba zastąpi mi nawet porschawe , zresztą zobacz sam http://www.zcars.com.au/images/ferrari-f430-scuderia-wallpaper1.jpg , prawda , że mistrz ? :D ) ale doobra , dobra , zapomnij już o pieprzonych autach , to tylko 4 koła i troche blachy . :twisted: kamera wjeżdża przez główne wejście do środka , omija recepcje z prawej i kieruje się wzdłóż holu , po czerwonym dywanie do zamkniętych drzwi , zza których dudni jakaś wylajtowana muza , konkretniej nowy mixtape od micka boogie i taliba kweli , w angli ludzie lubią luz i dobrą muze i za to ja ich lubie . :D drzwi powoli otwierają się do wewnątrz i oczom wszystkich ukazuje sie kurewsko zacny balet . :D na bogato , na każdym stole wchuj wódy , whiskacze , giny i inne pieprzone napoje alkocholowe ( niekoniecznie o smaku banana . :D ) , pozatym dookoła pełno zajebistego żarcia i weź to czytaj szweckie stoły , impreza zamknięta , tylko dla posiadaczy złotej karty członkowskiej klubu GTW . grupy trzęsącej wszystkim , hehe . :D kamera przestaje podpalać sie na sam widok tej imprezy i pokazuje nam bar , dłuuugi bar ( zooobacz , jaki exclussive shit , też byś tak chciał . :D http://www.hoteldesigns.co.uk/library/1193788800/bar.jpg ) przy którym zasiadają coraz to wymyślniejsi i lepiej ubrani goście razem z pannami takimi , że na sam ich widok masz ochote iść i zamknąć sie w kiblu na małe sam na sam ze swoją prawą ręką . ( no , chyba , że jesteś jebanym mańkutem :D ) nieważne , pieprzyć ich bo oto zbliżamy sie , niewątpliwie do gwiazd wieczoru . po czym poznajesz ? śmierdzi skunem , hehe , a pozatym słyszysz tuana , który rozmawia przez telefon ciągnąc jointa ...

tuan - nie żartuj , biały , nie przyjechałem tu , żeby sie nawciągać koksu i jeździć i sie napierdalać , przyjechałem tu odpocząć , napić sie piwa i zapalić lolka . ( słucha , przytakuje , uśmiecha sie ) takiego świata ja nie chce więc go sobie ulepsze , co ? :D to za ile będziesz , skurwielu ? czekam już pół godziny , spaliłem chyba z 3 splify i wisze w powietrzu , haha . ( słucha ) 5 minut było już dawno temu , kurwa . zabierz pieprzoną dupe w garść i zejdź tu łąskawie na dół do baru , wypijemy piwo , zapalimy jointa . jest impreza zamknięta , jest dużo alkocholu i kokainy , jest dużo gwiazdek i gwiazdeczek i jest też ta Twoja znajoma od dobrego loda . ( uśmiecha sie , słucha chwile ) .. i o tym mówie , mate . :D czekam .

tuan chowa telefon do kieszeni po czym wstaje od baru , łąduje sobie jointa w usta i przeciąga sie bezczelnie na oczach wszystkich . :D ( jakby im chciał powiedzieć ' it'z tee time , fuckerz ! 8) ) oczywiście to typowa zagrywka komercyjnych bananowców ubranych od stóp do głów w najdroższe ciuchy i wożących sie na tym jak nash bridges albo chuck_norris chociaż wiem , jak bardzo to Was_boli . :D tee , tym razem pokazując swoje specyficzne grrrube , białe dready zakłada okularki od alpina sportz na oczy po czym rusza w strone wejścia do baru . na nogach ma jak zwykle buty lecące na pełnym wypasie od dchouse , wyżj jakieś szersze , idealnie skrojone na niego , czarne jeansy , wyżej czarna koszula od sean john , spod której nieśmiało wygląda pieprzony łańcuch tuana , który kosztował więcej niż kosztowałaby Twoja dusza . :D tee powoli dochodzi do drzwi , sprawie otwiera po czym przypalając jointa powoli dochodzi do recepcji , mija ją , przez automatyczne drzwi wychodzi na ulice ... kamera przejeżdża obok ' niedbale ' leżącej na bucie tuana nogawce , obraca się , zjeżdża z trzech schodków i ustawia się na samochodzie , naprzeciwko tuana . tee przypala jointa po czym rzuca gwizdek na ziemie przydeptując nogą i nie zwracając uwagi na pieprzonego chłopaka od kluczyków , który chciał dokończyć te pół jointa , o której pisałem , że to gwizdek .. :D anywayz , tuan rozgląda się chwile po czym jak gdyby nigdy nic za jego plecami rozsuwają się drzwi ... i przy nogach tego jakże wielkiego czarnucha pojawia się coś znacznie mniejszego i białego ale niemniej strasznego , wrednego i wkurwiająco przerażającego . :D http://www.sxc.hu/pic/m/n/nu/nuavar/586538_bulterier_life.jpg , pamiętasz tego skurwiela ? :D nie ? to chico , pies białego skurwiela , też biały skurwiel . :D a zaraz za tą małą , wredną bestią pojawia się ta duża wredna bestia . :D niemniej straszny i niemniej biały psycho staje obok tuana , pies siada obok nóg swojego pana . biały jak zzzwykle , w świeetnej formie . :D w swojej standatrdowej , białej masce , na którą do połowy ma narzucony kaptur od białej bluzy od sean john , na której połyskuje gruby , złoty łańcuch zakończony niemniej złotym jointem . psycho ma na sobie szersze , jasnoniebieskie jeansy od massdnm i śnieżnobiałe adiki oczywiście od dchouse , do tego złoty rolex wyglądający spod lewego rękawa , joint w ustach , drugi za uchem i weź to czytaj psychozilla czyli ten , co jest wchuj_srogi , plus_chory więc lepiej zejdź mu_z drogi bo będzie sie tu_wozić , a Ciebie zżera już_gorycz . :D

psycho - siemasz , tee . co dobrego ?

tee ( uśmiecha sie ) - pass the splif , mate . ( dostając jointa , pociąga .. ) soundz good . daj psa do wyprowadzenia temu koleszce i wracajmy do środka , jestem spizgany jak tygrys syberyjski . ( pociąga jointa ) .. i zimno mi . ( akcentuje ) kumasz ?

biały - stay cool , tee . 8) ( podchodzi do chłopaczka od kluczyków ) know what 2 do , mate ? ( dając mu smycz ) good luck , chico iz a piece of fucker . :D ( wracając do tuana ) dawaj do środka , Ty , bo faktycznie zimno na tym dworze . ( wchodząc do hotelu ) .. mam już dosyć tej Twojej anglii , kurwa jej w dupe zapierdolona mać ( trademarksy oczywiście dla bogusia łazuki z cnp , nie wiesz co to ? pogoogluj . :D ) , zimno tu prawie jak w polsce , do tego pada deszcz , a anglicy piją piwo jak cipy . po dwóch dużych heineksach są już dobrzy , po 4 chcą sie napierdalać z kibicami gości , po 6 chcą napierdalać wszystkich , a po 8 napierdalają sami siebie , rozumiesz ? nigdy juz nie pójde na żaden jebany mecz w milwall , co za jebana wieś , wracamy do polski .

tuan - słyszałem o tym wcześniej niż Ty , whitey , pozatym nie wiem , czy to dobry plan .

psycho - ale ja wiem . nic nie smakuje tak , jak joint zgaszony na pysku kolejnego frajera , z którym przyjdzie mi walczyć , uwielbiam ich niszczyć i każdemu z nich po kolei uświadamiać jak bartdzo są kiepscy w te klocki . wujek psycho powraca , pierdolone kmioty . 8) i to niestety oznacza koniec domowego przedszkola więc ruszać wszyscy dupe i trenować zebym chociaż miał sie z kim rozgrzać . ( zatrzymuje sie , spogląda w kamere , która ciągle jedzie za białym i tuanem .. ) comprende ?

children of sensi po minięciu bramki wchodza spowrotem na sale , wracają do miejsca , gdzie wcześniej siedział tuan .

biały ( do barmana ) - same as alwayz . ( do tuana ) widzisz , tee . to jest jak pieprzona kokaina , musisz wciągać po kolei wszystkich frajerów nosem bo inaczej nie możesz spać , wiem , że wiesz o czym mówie , czarnuchu . :D

barman ( podając piwo białemu ) - cheers .

psycho ( do barmana ) - thanx , mate . ( do tuana ) co za popierdolony zwyczaj , wymieniają serdeczności jakby znali mnie od osiemnastu lat . nie potrzebne mi Twoje na zdrowie , pierdolony śmieciu . ( uśmiecha sie ) widzisz , kurwa , już mi sie udziela . jutro mam lot o 13 , dobrze , że ktoś w końcu pomyślał o wuju psycho . że mu sie ( akcentuje ) nudzi . 8)

tee - ale nie rozumiem czegoś , skąd wogle sie wzięła ta cała akcja ?

psycho rozgląda się chwile ... i zatrzymuje wzrok na znajomej nam wszystkim z pierwszej części erpozki blondynce .. która siedzi z jakąś ekipą kilka stolików daej , uśmiecha sie zalotnie i macha ręką w strone białego ..

great one - popatrz tylko na nią , mate . gdyby nie ona ciągle siedziałbym w amsterdamie i zastanawiał sie na chuj mi był ten dom w londynie , na chuj kupowałem tyle zajebistych rzeczy do tego domu skoro wogle mnie tam nie ma bo siedze w holandii i pale hasz gryząc przy tym grzyby , wiesz o czym mówie , brat . na szczęście moje porsche robi to , co mnie już wieku temu sie znudziło , podrywa za mnie tyle dup , że w bagażniku zajęte są wszystkie 3 miejsca . :lol: anywayz : budze sie i widze jakąś ździre w mojej bluzie , która ogląda pieprzone trofea , wiesz , jakieś repliki i tak dalej . skąd sie tam wzięła nie pytaj bo choćbym chciał to nie wiem , jeszcze nie opowiadali o tamtym melanżu . :twisted: jej mąż jest jednym z głównych udziałowców tej federacyjki . a swoją drogą , dobrze sie pieprzy , widzisz , tak to jest usmażyć dwa jointy za jednym razem . :D wystarczył jeden telefon , żebym dostał lukratywny konrakt na , hehz , dogodnych warunkach . a ta cała federacja i tak śmierdzi gównem , jak widze mordy moich niby rywali w telewizji to chce mi sie śmiać , gdzie jest rottweiler , gdzie jest scyther , gdzie jest pieprzony gangsta ? :lol:

tuan - czytałem . :D świeże mięseczko na dziendobry jest tym , co tygrysy lubią najbardziej . :D

psycho - dokładnie . u Ciebie w pokoju też jest ten śmieszny kanał tematyczny o nowej federacji ?

tee - tak ale nie miałem czasu go oglądać , wolałem opychać sie bułkami za 2 funty i palić faje . swoją drogą , mają tu chyba najlepsze bułki za 2 funty w ang ..

biały - ja zawiesiłem oko , chcąc nie chcąc musze wiedzieć , co sie dzieje . i wiesz , co Ci powiem ? nie dzieje sie tam totalnie nic . jedynym dobrym nazwiskiem , które słyszałem jest pieprzony backstabber , którego zjadam dupą , pozatym koleszka z czasu surferów , któremu mam coś do udowodnienia i wiesz co , panie chris - zwis ? miej oczy dookoła głowy bo ja ciągle nie moge przeżyć tego , jak bardzo byłem zajęty czymś innym , jak bardzo obsrałem naszą walke , a potem jak bardzo sie wkurwiłem , kiedy ją wygrałeś . ale ale , plażowiczu : co sie odwlecze to nie uciecze i weź to czytaj , że urwe Ci łeb przy samej dupie , a potem pogram sobie nim w nog kopiąc o ściane jeśli tylko znajdziesz sie w zasięgu mojego wzroku , suko . przyjrzyj sie pieprzonym tabliczkom na hali z napisem ' uwaga bardzo zły , biały pies ' i nie pojawiaj sie nigdzie tam , gdzie będziesz mógł sotkac mnie . czyli najlepiej zamknij sie u siebie w kiblu i siedź w kucki i myśl o tym , jak bardzo chcesz , żebym tu nie zajrzał . myślisz , że jesteś_super ? przyjdź ze swoją deską , a wsadze Ci tą deske_w_dupe . ( biały pociąga łyka piwa , spogląda w kamere ) uwaga frajerzy , mam ważny komunikat .

tuan - ( charakterystycznie akcentuje ) whait , whait , whait .. ( przegryza bułke .. )

psycho ( wybity z rytmu ) - widzisz , co to żarcie robi Ci z mózgu ? :lol: nie będe czekał , pozatym wiem , co chcesz powiedzieć i już to słyszałem ale nie mam ochoty na bułke za 2 funty . :D przyniosłeś to , o co prosiłem ?

tee - tak , a swoją drogą to widze , że bardzo sie interesujesz swoją pozycją w fedracji skoro o swojej własnej walce chcesz dowiedzieć sie z jebanego plakatu . :D

biały odpala jointa po czym dostaje od tuana zwinięty plakat . przestawia kufel piwa i rozwija plakat na barze , widać wymyślne grafiki i tak dalej jednak to , co skupia uwage psychozilli to walka numer 4 . psycho chwilke przygląda się temu , co można przeczytać na plakacie po czym zwija go i oddaje tuanowi . chwyta za złoty wisior i energicznie odkręca go mniej więcej w połowie .. w pewnej chwili na linii między kamerą , a children of sensi zatrzymuje się jakaś gorąca latynoska , która zaczepiając kelnera chce sie przylansować troche bo mamy coś na kontach ... :D słyszymy tylko niewyraźne odgłosy po czym mamacita łaskawie spierdala z linii ognia .. :D i widzimy znowu naszych pierwszoplanowych bohaterów . biały chowa do kieszeni bluzy blok banknotów po czym charakterystycznym ruchem poprawia maske przy nosie ..

great one - mam coś na mieście , tee . stay cool , wróce niedługo ...

psycho dopija piwo po czym wstaje , zabiera butelke do kieszeni i opuszcza bar , przechodzi przez hol po czym przez automatycznie otwierające się drzwi . staje na szczycie schodków , kamera pokazuje go z przodu . biały zakłada do połowy głowy kaptur po czym wyciąga zza ucha jointa , odpala zippo i zaciąga sie specyfikiem .. chwile patrzy w ciemne , zachmurzone niebo po czym robi dwa kroki w przód ze schodków , dwa kroki przez chodnik po czym otwiera drzwi jakiejś londyńskiej taxówki . wiadoma akcja , łąduje sie do środka , rozsiada jak król na pieprzonym , czerwonym tylnym siedzeniu , a kamera lokuje się na przeciwko niego . ( jak w tych reklamach na mtv o koleszkach , co przemelanżowali i operator ucieka im podczas jazdy taxą . :D )

biały ( w strone kierowcy ) - jus drive , mate an' don say a fuckeeein word .. ( do kamery ) a ty posłuchaj mnie teraz uważnie i skup się bo nie będe powtarzał . nie obchodzi mnie to , ile walk stoczyłeś w swoim życiu , czy jesteś wysoki , niski , chudy , czy może wyglądasz jak weeman , mam wyjebane na to jaki masz wyraz twarzy kiedy spuszczam Ci wpierdol , nie interesuje mnie to , co o mnie myślisz i jak bardzo mnie nienawidzisz i co najważniejsze .. ( pociąga jointa ) chuj wbijam w to , czy jesteś weteranem czy debiutantem .. jesteś czarny czy biały , młody czy stary , jesteś pieprzonym mistrzem świata czy trampkarzem , mam dla Ciebie przykry komunikat : to nie ma absolutnie żadnego znaczenia . a wiesz dlaczego ? spiesze , kurwa , z wyjaśnieniem , pieprzony śmieciu . otóż dlatego , bo jest tu biały . a kiedy jest tu biały to TY zawsze będziesz na druugim miejscu bo pierwsze miejsce mam zarezerwowane dożywotnio , kurwa . chcesz sprawdzić czemu ? zapraszam . :twisted: śmieszy mnie każdy następny frajer tej federacyjki , który twierdzi , że jest najlepszy , że umie wszystko , wie wszystko i już niedługo będzie pierwszym mistrzem świata hvw ale hola , hola . może to wszystko , co pierdolisz jeden i drugi miałoby w sobie sens , może mielibyście na to szanse gdyby mnie tu nie było , może moglibyście coś osiągnąć , gdyby biały nie dowiedział sie o federacji , moze moglibyście być najlepsi ... gdyby nie było białego ale musze Was zmartwić . biały jest tu i ma sie kurewsko dobrze i nawet powiem więcej : ma straszną ochote wbić czyiś pysk w mate i napisać nim ' jebać frajerów ' , ( akcentuje ) krrrwisto czerrrwoną czcionką . a Ty ? myślisz , że jesteś twardy , odważny i .. najlepszy ? hehz , koleszko , byłoby zajebiście , gdybyś potrafił dotrzymać mi kroku .

psycho wyrzuca gwizdek przez okno prawie natychmiast odpalając kolejnego jointa . zaciąga się srogo po czym kładzie głowe na oparciu ...

psycho - ( akcentuje ) mierda .. ( cholera jasna ) pieprzony śmieć , który będzie mieć najwięcej szczęścia w jobber 4 way jest bardziej nudny od podeszwy moich butów . :/ zdajesz sobie wogle sprawe , pieprzony lajkoniku , z kim masz okazje zagrać ? jesteś , kurwa , świadomy , jebany debiutancie , kto stanie na przeciw Twojej nędznej sylwetki ? rozuuuuumiesz wogle , kto Ci spuści wpierdol jak wygrasz tą śmieszną walke ? god damn , zjadam Cie dupą i obojętne czy będziesz nazywał sie the i.d.i.o.t , czy będziesz malował sobie na pysku kolorowanki niczym czteroletnie dziecko , czy będziesz śmieciem , który idzie przez życie z etykietą frajera , którego starzy sprzedali za dwa worki ziemniaków ( pozdro juppie . :D ) jakiemuś handlarzowi crackiem czy może koleszka , który tak bardzo dissuje sie swoim imieniem i nazwiskiem , że kiedy myśle o nim to w kieszeni przeładowuje mi sie glok , w drugiej otwiera nóż , ( akcentuje ) mój pies .. dostaje ataku nerwycy i chce wpierdalać wszystko dookoła , a rabol przewraca sie w grobie . ( pozdro six . :D musiałem tego użyć , absurd musi być dobrze podsumowany . :D ) gimme a break , dude . pasujesz w tej federacji jak pierdolone , aluminiowe dwudziestki w wozie z sianem . :/ kurwa , nie sądziłem , że kiedyś przyjdzie mi sie zmierzyć z kimś ubranym w dudniący krok i wzrok szaleńca . :lol: pieprzony brduasie , śmiesz wierzyć w szanse jakiegokolwiek zaistnienia w walce z białą śmiercią ? jesteś , kurwa , śmieszny , nawet nie chce mi sie otwierać ust , kiedy myśle , że mam mówić o brudasie , któremu wydaje sie , że jest groźny niczym stado zaszczanych , ruskich gangsterów . synku , co Ty możesz wiedzieć o ruskich gangsterach , masz broooode i włosy tak tłuste , że kiedy wsadzisz sobie między włosy nóż to możesz posmarować pół chleba , buuujasz sie z jakimś pierdolonym quasimodem , a Twój bling wygląda , jakbyś kupił go od tych ruskich sprzedawców pamiątek , co Ci powiedzieli , że są z mafii . jednym słowem : ssiesz strasznie , nie wiem , co musiałoby sie stać , żebyś wygrał jakimś cuuudem ten 4 way ... ale jeśli tak już sie stanie ... ( przez nietłumiony śmiech ) daje Ci ( śmieje sie już dosyć konkretnie ) max 2 minuty . ( śmiejąc się ciągle pociąga resztke jointa po czym patrząc w kamere , agresywnie i dobitnie ) i wypieprze Cie przez okno z tej furki jak ten_gwizdek gdzieś_wpizde .

biały odpala kolejnego jointa , otwiera butelke po czym wypija pół piwa naraz ..

great one - pieprzeni amatorzy .. nieskomplikowani jak teledyski britney spears , już nawet Wasze pseudoniiiimy mnie śmieszą , boje sie co będzie jak zobacze swojego rywala na rampie , kurwa , przewróće sie ze śmiechu czy będzie mi go szkoda aż tak bardzo , że pół publiki sie pobeczy ? :/ gimme a break , dude . jesteś tylko kolejnym , pierdolonym komarem , który siada mi na skóze , który bezczeeelnie próbuje wejść w przestrzeń białego skurwiela i wiesz co ? płaci za to najwyższą opłate , jaką możesz sobie , kurwa , wyobrazić . rozpierdalam go na mojej ręce moją drugą ręką , słyszysz ? nie róznisz sie dla mnie od pieprzonego owaaada , kórego moge opluć i on utonie w mojej włąsnej flegmie . uważasz sie za pieprzonego szaleńca , prawie tak hardkorowo jak Twój poprzednik - jobber . a Twoja ksywa jest równie spierdolona jak jego tylko , że Twoja jest w tą żałosną strone , nie w śmieszną . :/ the i.i.o.t , co to , kurwa , znaczy , man ? haha , nie myśl , że będe rozkminiał Twoje szyfry , śmieciuchu , a jeśli tak bardzo je lubisz to mam jeden dla Ciebie , bardzo prostu : jak wygrasz swoją pierwszą walke w życiu to masz , kurwa , przejebane . :twisted: słyszałem , że pare osób bało Ci sie spojrzeć w oczy na podwórku bo straszyłeś ich , że im zajebiesz liścia , ta ? no to zgadnij co : kiedy już wygrasz tą pieprzoną , śmieszną walke , kiedy już wyjdziesz i poczekasz grzecznie aż wujo biały raczy sie zjawić i wtedy , kiedy JA spojrze Ci w oczy i będziesz mieć pysk cały w pianie ze wściekłości , wtedy JA wyśle Cie na przymusowy urlop , wtedy JA zamiote Twoimi barkami cały ring a potem obejszczam Twój brudny ryj , pieprzony prostacki skurwielu ! nigdy nie myśl , że jesteś lepszy ode mnie , nigdy NIE MÓW , że jesteś lepszy ode mnie bo grasz z białą śmiercią , wiesz ? i zagrasz tak , jak Ci białą śmierć pokaże , a potem grzecznie dasz sie odwieźć panom sanitariuszom na o.i.i.o.m . cuz yo're the i.d.i.o.t. and if u can dig that , prove that .

biały na chwile przerywa , dopija piwo po czym pociąga resztke jointa .. wywala butelke i gwizdek za okno po czym odpala kolejnego splifa ( swoją drogą , kierowca jest już tak nastukany , że po prostu jedzie , jak nike . :D )

psychozilla - a Ty ? pieprzony bezpłciowy frajerze , myślisz , że jesteś venomizing ? to powiem Ci coś , pieprzony panie da vinci : kurwa , obudź sie , malujesz sobie twarz jak jakiś pierdolony zespół rockowy z lat 70 , albo , co gorsza , jak pieprzony kibic izraela idący na mecz swojej drużyny . i Ty masz czeeelność mieć nadzieje na spotkanie z białym ? na pięć minut z gwiazdą ? najbardziej elektryzującym człowiekiem świata , najefetywniejszym skurwielem w tym sporcie i co najważniejsze ... najefektowniejszym , pieprzonym graczem w tym biznesie ? i TY , z Twoimi pieprzonymi maluneczkami na pysku niby miałbyś ze mną walczyć , mi dorównać i co , może mnie pokonać ? będzie zajebiście , jak nie spierrrrdolisz sie ze strachu na widok białego diabła we własnej osobie . bo sparaliżuje Cie tak bardzo niepokojący lęk , a Twoje nogi będą jak żelki , zwieracze wyślą smsa do Twojej psychiki , że kupa jest w drodze , a celem są Twoje spodnie . feel my skillz , bitch or i'll blow yo' fuckin eye ballz with my mac ten , fuckin wanker ! żugać mi sie chce na samą myśl o tym , że mam sie ' mieeeerzyć ' z takimi asami , czy to wygląda na pieprzoną , latynoamerykańską telenowele ? a może jebane disco polo na polsacie ? bo tak mi wygląda kolejny z czterech pancernych . pieprzony emilio ' seat ' cordoba . pieprzona ofiara ustroju kolumbijskiego , wykorzystywany przez młodszych kolegów , sprzedany przez rodziców , co Ty mnie chcesz , kurwa , doprowadzić do rozpaczy ? za chwile przypomni mi sie co jadłem na obiad bo zobacze to wszystko na ziemi przez Ciebie , pieprzony śmieciu , szukaj wrażeń w programie ' urzekła mnie Twoja historia ' . nazywam sie emilio , jestem z kolumbii ale tak naprawde to nie wiem skąd jestem bo rodzice sprzedali mnie za crack . albo za pyry , nie pamiętam bo potem starsi koledzy dużo kopali mnie w głowe , a kiedyś , kopali tak długo aż straciłem przytomność , wtedy wrzucili mnie do pudła ze zdechłymi rybami , które było na statku do polski i oto jestem . byłem zagubiony jednak pomógł mi mój mentor : artur zasada , zasada numer jeden : jeden blowjob - jeden trening , zasada numer dwa : trening czyni mistrza . i taaak powstał biały chocapic . :lol: mam dla Ciebie złą wiadomość , pieprzona sierotko marysiu : jeśli to Ty będziesz tym śmieciem , który znajdzie sie naprzeciw białego skurwysyna przygotuj sie na jedno . ( biały dopala jointa ) nie wiesz na co ? ( strzela gwizdkiem w kamere ) na wpierdol , bo przypominasz scierwo .

nagle , spizgany do granic możliwości , angielski rysio taxi driver przypierdala w tył jakiegoś innego auta . biały ledwo utrzymuje sie w pozycji siedzącej , otwiera za pomocą kopnięcia drzwi taxówki , rzuca zwiniętych kilka banknotów na siedzenie po czym wysiada z taxówy i chwiejąc się srogo odchodzi ciemną , londynską uliczką . po lewej stronie . :D

białe kreski zastrzeżone .

nie kopiuj bo Ci ręce odgryze , mwahaha . :twisted:

i od teraz mów mi królu , kurwa , bo to był pierdolony powrót króla . 8) .. chociaż erpozka tak naprawde chujowa ale miałem strasznie chujowych rywali i sam powiedz , czy biały by sie któregoś przestraszył ? :twisted:

Edytowane przez mu
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mu

2

• Juppozo

1

• theGrimRipper

1

• IOOT_DZIKO

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dla mnie nie był to może jeszcze gigantyczny marokański skun, ale dobra, solidna samosieja spod Iławy, bez konserwantów i nasączania ;]

Good work, Mozilla :lol:

którego starzy sprzedali za dwa worki ziemniaków ( pozdro juppie . )

Ja Ci dam ziemniaki - PYRY!!! :twisted:

great one - popatrz tylko na nią , mate . gdyby nie ona ciągle siedziałbym w amsterdamie i zastanawiał sie na chuj mi był ten dom w londynie

Psychozzilla się zakochał? :D Pamiętaj, nie ufaj!!!!!!!!!! :lol:

Good stuff... Po tym RP napewno będziesz miał mniej fanów, którzy chcą z Tobą wystartować :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

Ja Ci dam ziemniaki - PYRY!!! :twisted:

dobrze dobrze , kartofelku . :D

napewno będziesz miał mniej fanów

.. to ja wogle jakichś mam oprócz Ciebie ? :twisted:

[ Dodano: 2008-03-20, 12:57 ]

Psychozzilla się zakochał? :D

kurwa , nie doczytałem tego wcześniej , hehe . :D nie , nie , biały jest odporny na taki rodzaj chemii , na niego działa tylko thc i kokaina . :D

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Reputacja:   10
  • Styl:  BGZ

Damn , Widzę , że faktycznie jesli wygram pierwszą walkę , bede sie musiał gimnastykowac :D Ale to dobrze. Może uda sie wykminić coś lepszego niż ostatnio 8)

915802072594e34bce782c.jpg

Bardzo długie i ciekawe RP :) NICE! 6/6 rób tak dalej a zapewniony będziesz mieć pas :D

It's Easy Bein' Sleazy

DługieTwoje erpki, ciężkie dla spracowanych słońcem i nie tylko oczu ;]

ferrari f430 scuderia ( które chyba zastąpi mi nawet porschawe , zresztą zobacz sam http://www.zcars.com.au/i...-wallpaper1.jpg , prawda , że mistrz ? :D )

Ja tam wole porszaki,ale to nie ja to będę prowadził :P

tuan - nie żartuj , biały , nie przyjechałem tu , żeby sie nawciągać koksu i jeździć i sie napierdalać , przyjechałem tu odpocząć , napić sie piwa i zapalić lolka . ( słucha , przytakuje , uśmiecha sie ) takiego świata ja nie chce więc go sobie ulepsze , co ?

hahaha, a jakże [= [%

wujek psycho powraca , pierdolone kmioty . 8) i to niestety oznacza koniec domowego przedszkola więc ruszać wszyscy dupe i trenować zebym chociaż miał sie z kim rozgrzać

z tego co widziałem to ciężko będzie o konkurencję (: dobrze, że jest Jupek,P0 i Vaclav, ale to trochę mało...

tee - tak ale nie miałem czasu go oglądać , wolałem opychać sie bułkami za 2 funty i palić faje

btw w macu zdjęli strefę niskich cen :/ :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi