Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zasady sedziowania oraz poprawnego udzielania odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tak,musial powstac ten topic bo czesto sie zdarza ze zawodnicy kloca sie z sedziami o przyznanie punktu a jak wiemy to jest quiz wiedzy a nie pisania na klawiaturze..Tak wiec oto kilka przypadkow i sposoby rozwiazywania sporow:

1) Panuje ogolna zasada ze zawsze trzeba podawac pelne nazwy zawodnikow chyba ze w pytaniu jest wyraznie napisane inaczej tzn nie HHH tylko Triple H, nie Hogan tylko Hulk Hogan...Od zasady nastepuje wyjatek ktory mowi ze gdy nalezy wymienic wiecej niz dwoch wrestlerow (czyli przynajmniej trzech lub wiecej) mozna pisac same glowne czlony nazwisk tzn wymieniajac nWo wystarczy Hogan,Nash,Hall itd

2) Zasada jest ze literowki z ktorych wyraznie wynika ze zawodnik znal prawidlowa odpowiedz np Breat Har zamiast Bret Hart licza sie jako prawidlowa odpowiedz.

3) Jesli zawodnik napisze samo nazwisko ale pozniej dopisze imie pod spodem i zdarzy to zrobic zanim ktos inny nie udzili prawidlowej odpowiedzi w jednej linicje to przysluguje mu punkt.

4) Odpowiedzi na pytania "wymien..." moga byc tylko zaliczane gdy zawodnik udzieli prawidlowej odpowiedzi w jednej linijce.

5) W pytaniach "wymien..." jezeli odpowiedz zawiera x poprawnych czesciowych odpowiedzi a zawodnik udzieli ich wiecej tzn wszystkie poprawne oraz jeszcze jakies bledne to nie przysluguje mu punkt.

6) Jezeli pytanie ktore zada sedzia bedzie zawieralo blad to punkt przyznany za odpowiedz jest niewazny.

7) Na wniosek zawodnika komisja moze przesledzic log walki i przyjac badz odrzuc roszczenia o nieprawidlowym jej przebiegu/punktowaniu a co za tym idzie zmienic wynik meczu.

8 ) Jezeli sedzia stwierdzi ze zawodnicy nie znaja odpowiedzi na pytanie badz za dlugo trwa jej udzielanie to moze przejsc do nastepnego nie przyznajac nikomu punktu.

Ow zasady obowiazuja z chwila ich wypisania w tym topicu tzn ze nie mozna sie odwolywac od decyzji sedziow ktore mialy miejsce przed. Nieznajomosc nie zwalnia z obowiazku przestrzegania co dotyczy zarowno sedziow jak i zawodnikow.

Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

1

• mnih

1

• Y2J

1

• DDP

1

Top użytkownicy w tym temacie

Pod powyzszymi zasadami podpisuje sie obiema rekami :P

czytaj: sa one oficjalne.

70480578844af90bfa37be.jpg

DiDi za boradzo się rządzi... Yej nie daj sobie wejśc na głowe :P

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• 4 tygodnie później...

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

DDP tego nie napisał ale :

9) Sandman a nie The Sandman... tak samo wystarczy Rock, a nie The Rock.. .. The jest zbedne w odpowiedziach.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...