Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Moje życie to piekło !!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

...Jestem do niczego !! - to kolejne załamanie Scotta Jamesona, który stara się znaleźć sposób na życie.

Bliski przyjaciel Scotta (postać nieznana) - Dobra rzuć gitare w kąt i zobacz co pamiętasz z gry na perkusji.

Scott próbuje swoich sił na perkusji, lecz na pewno nie jest dobrym materiałem na perkusiste w lepszym zespole heavy metalowym.

Jameson - Gówno z tym...z gitarą ciulowo, na perkusji wręcz tragicznie. Mówiłem ci że powrot do grania w jakimkolwiek popularniejszym zespole to gówniany pomysł.

Przyjaciel Scotta - Scott...tak od razu nic nie wychodzi. Dopiero co doradziłem ci zajęcie się tym, co naprawde kochasz...A ty myślisz ze juz od razu raz, dwa zagrasz i przypomni ci się wszystko.

Jameson - Wyluzuj stary. Ide do roboty i mnie to wszystko wali...będe przeciętnym obywatelem...czas zacząć prawdziwe życie.

Przyjaciel Scotta - No jak wolisz...widzisz...powiem ci szczerze...teraz żebys grał w zespole nie musisz umiec wycinać zajebistych riffów. To nie te czasy. Kiedys podstawą była technika, w dzisiejszych realiach wszystko skupia się na wokalistach i co najwazniejsze...trza być głupim żeby być w TV.

Jameson - No i masz racje...dlatego ja głupka z siebie nie zrobie. Dobra spadam. Jak coś znajde to dam ci znać.

Przyjaciel Scotta - Ok...Trzymaj się....i nie załamuj...normalne życie jest kazdemu potrzebne...przeszedłeś i tak już dużo..i dużo osiągnąłeś...

Scott już ni nie odpowiedział na te słowa. Tylko zamknął drzwi. W ten upalny dzień kiedy ludzie chowali się w cień przed słońcem Scott szedł chodnikiem jakby nic...pod z tego gorąca lał mu się po czole, jednak w takim stanie kiedy człowiek zastanawia się nad przyszłością, gdy zadaje sobie pytanie Co Dalej ? - Nie obchodzi go jaka jest pogoda, co inni robią, a często nawet - gdzie isć?

Widać było że jednak ma jakiś cel. Przechodząc obok automatu wrzucił pare groszy aby dostać nową gazete NewsPaper...hmm...może to nie był cel...tylko odruch bezwarunkowy...James nawet nie spojrzał na gazete tylko poszedł dalej...Szedł w strone parku, gdzie były w tym dniu zupełne pustki...ławeczki były wolne więc bez wiekszych problemów Scott się uwalił na pierwszej lepszej.

Jednak jego zachowanie wciąż było dziwne...siedział bez ruchu z 10 minut...i dopiero po tym czasie przypomniało mu się że kupił gazete...przypomniało ?? Może nie do końca...z tego ciągłego myślenia prawdpodobnie zapomniał że kupił gazete.

A co w tej gazecie ?? Newsy ze świata, z kraju, ogłoszenia, prognoza pogody, i wszystko to co w zwykłych gazetach.

Jameson - hmm...co my tu mamy...zamieszki...przestępstwa...podatki...nowa federacja wrestlingowa...hmm - I tu się na moment zatrzymał i przeczytał ten reportaż...

Jameson - ta HVW...czego to ludzie nie wymyślą...może być niezłe... - mówił sam do siebie Scott - ahh...pamietam te czasy kiedy sam walczyłem w federacjach niezależnych. Lubie to gówno...można w tym siedziec, bawić się...zobacze co zaprezentują. - Scott widać nie był do końca "trzeźwy" bo nawet nie zauważył zachęty aby zapisywać się do federacji. Szybko przerzucił na strone z ogłoszeniami do pracy...

1 miesiąc poźniej

Puk Puk - tak to pukanie do drzwi Przyjaciela Scotta.

Jameson - No hej stary...ty...te wszystkie prace to taki syf że ja pierdziele !! Nie potrafie być zwykłym człowiekiem...to jest wogole dno...ide do pracy i co zapitalam 8 godzin jak pedał i potem co mam z tego ?? 1300 na ręke....zesrać się tym można...

Przyjaciel Scotta - Wyluzuj i nie pierdol....pomyśl sobie że przecież wiecznie nie można siedzieć w jakimś gównie zarabiając kokosy. Mówie ci....przyzwyczaisz sie.

Jameson - Nie nie !! stary...ja musze być w jakimś gównie..inaczej zwariuje...!!

Przyjaciel Scotta - Ty a słyszałeś o ten nowej federacji wrestlingowej ?? Może to dla ciebie....ty lubisz ten biznes...

Jameson - a lubie lubie...ale co z tego że lubie skoro walczyłem w jakiś gównianych indy....pokazałem co potrafie i co za to otrzymałem ?? oprocz kasy nic...poza tym że potem nigdzie mnie nie chcieli...w żadnym gównianym gównie jak Indy...

Przyjaciel Scotta - Kurna ty to teraz tak pierdzielić będziesz...ja spadam tera do roboty...zostawiam ci numerek do Balickiego...a jak chcesz to masz nawet adres..i rób z tym co chcesz...

I tak oto Scott zostaje sam na sam z adresem do federacji HVW...

5 godzin Później...no dobra...praktycznie już noc.

Scott postanowił wyrzucić adres do HVW. Stwierdził że musi zrozumieć na czym polega "dorosłe życie"...mimo wszystko Night Club do którego poszedł tej nocy chyba nie ma nic wspólnego z planowanym, wspominanym "dorosłym życiem".

Jameson - Tatre Mocną poprosze - zamowił u seksownej barmanki...

Co moment zerkał nie na tańczące laski, tylko na śmiejących się 5 panów przy stole...Byli ubrane w drogie Garnitury, każdy miał teczke, na stole drogie drinki...widać było że to nie przeciętni ludzie...prawdopodobnie biznesmeni...Scott postanowił się spytać Barmanki...

Jameson - Droga Pani...czy ci Panowie tam z lewej siedzący są bardziej znani ??

Sexowna Barmanka - Hm...znani to by nie bylo dobre określenie...ale to bogaci ludzie...o np. ten pan z brzegu stolika...to Piotr Balicki...jest...

Jameson - Wiem wiem kim jest.. !! - nie dal dokończyć barmance widać zły James...

W tym momencie czuł złość...tak jakby ta nowa federacja prześladowała go...Postanowił...nie nie iść do Pana Balickiego...tylko do domu...

Z tym że najpierw poczuł potrzebe skorzystać z WC.

Jameson - Ide na chate...zapuszczam TV...zamiawiam laski i zapominam o wszystkim, rano ide do roboty... - myśli glośno Scott lejąc do kibla...

Wychodząc z WC wpadł na...Piotra Balickiego najwyraźniej zderzając się głowami...

Jameson - Przepraszam Pana najmocniej...ja tylko sie spiesze...

Mr. Balicki - Ależ już trudno Panie.! Ale na przyszłość uważnie !!

Jameson - Zaraz....Pan Balicki ?? Kur...$^^#^%*#@....co jest do cholery !!?? Czytam gazete...HVW !! Ide do kolegi...HVW...Zabawiam sie z Paniami...HVW !! Ide sie nachlać do Nocnego Klubu !!?? HVW!! Juz nawet jak ide sie odlać to HVW !!

Mr. Balicki - Prosze się uspokoić !!

Jameson - Uspokoic ?? Jak ?? Ja chce iść do pracy...zarobić porzadnie na siebie...żyć normalnie..a tu mnie jakieś gówna prześladują ??

Mr. Balicki - Gówna ?? Jak Pan ma odwage mnie tak nazywac i moj biznes !! Jeżeli nie przeprosi Pan natychmiast bedzie to kosztowac Pana 5 godzinami Pracy spolecznej...- czyli mycie mojego 5 wozu !!

Jameson - No jeszcze kurna by tego brakowało !! Nie nie przeprosze !! Bo nie ma za co !! Pan zabiera swoje gówno...znaczy nie to gówno z...tylko

Mr.Balicki - Czekaj !! Jesteś skurwysynem !! Ale to by pasowało...ty..szukasz pracy...ja szukam ludzi...i to takich jak ty...bo masz cos w sobie...heeej...znam cie...miałeś zespól...jak sie zwał...aa....Phirania Metal !!

Jameson - Pharaon..Metal...jak już....i co...że niby ja..mógłbym znowu zarobić na jednym wystepie we wrestlingu ?? To mi nic nie daje...

Mr. Balicki - Nie nie...nie jednym....szukam ludzi na długi okres. I myśle że dogadalismy się...bo inaczej....

Jameson - Dobra dobra...masz moje słowo że przyjde powalcze kiedy trza będzie...musze zarobić i siedziec w tych gównach bo nie wyrobie !! Może to dobrze że Cie Spotkalem...

Mr. Balicki - Mów mi...Prezes...

Jameson - OK ok... Prezesa....Szanownego a Jakże....to dziekuje...i wszystko przyjade podpisać...moje slowo...

Mr. Balicki - Dobra...ale bryke i tak mi obmyjesz....skurwysynie...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

+ Materiał "Tuż przed pierwszą walką"

Backstage

Jameson - Co ty Kurna robisz z tą kamerą !!?? zabieraj wora, ja sie skupiam przed debiutem !!

Cameraman - Ciii...kręcimy twoje promo przed walką...przecież sie zgodziłeś...teraz gadaj lepiej z sensem...

Jameson - Yeah...tak tak....

A więc...Znamy sie ?? ( do publiki i widzów w TV (jeżeli tacy są )) Tak !! To ja..ten znakomity....!! Lata 80 !! Thrash, Speed YEAH !! Nie wsytydździe się krzyczeć na mój widok !! znamy sie !! Co ? Nie...ja nie jestem Metalem....ja jestem Rockmanem...to roznica...Kocham was za ten doping...który mam nadzieje będzie mi towarzyszyl przy dzisiejszej walce...jakiej walce ?? Rookies Battle Royal of korz...!!! To będzie prawdziwe piekło !! 12 osbób w ringu !! o tak..marzy mi się...aby wogole nie wylecieć z rignu...chce być tam do końca i zostać...i mam nadzieje ze mi się uda...być znowu w niebie !! na ustach wszystkich !! a przewciwnicy ?? To są poczatkujący...jak ja...i co...każdy bedzie chciał się pokazać na poczatek z dobrej strony..i DOSTAĆ TEGO TITLE SHOTA !!!!!!! O CO ???!! o pro.....pain.......title....DLACZEGO JA WYGRAM !!?? Dlatego że !! I'm JAYMZ !! This is my heaven...& hell !!

30647399048b9a5c265ace.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Juppozo

1

• pitbulljames

1

• The Sickman

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dobry RP Pittbull... Podoba mi się twoja postać. Tylko na przyszłość lepsze piwo zamów, bo Tatra Mocna nie jest dla takich jak ty. Powodzenia w walce ;)

Jameson - Zaraz....Pan Balicki ?? Kur...$^^#^%*#@....co jest do cholery !!?? Czytam gazete...HVW !! Ide do kolegi...HVW...Zabawiam sie z Paniami...HVW !! Ide sie nachlać do Nocnego Klubu !!?? HVW!! Juz nawet jak ide sie odlać to HVW !!

To jest RP. Używaj czasami więcej przekleństw jeśli Twój gimmick pod to podchodzi

53541565549537ccb6a05f.jpg