Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Dwa światy - The beginning of Immortal.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Lotnisko w Krakowie godzina 22:45

BING BANG BUNG

Głośnik: Uwaga, uwaga na pasie numer 6 właśnie wylądował samolot Los Angeles – Kraków…

----------------------

Z lotniska wychodzą ludzie. Jak zawsze szybko bez pomyślunku aby tylko złapać taksówkę… jedyna osoba , która idzie wolno to dobrze zbudowany , wysoki koleś w okularach przeciwsłonecznych i z mp3 w uszach. James Jack Johnson - bo tak było mu na imię- szedł wolno myśląc o swoim życiu. Tak… jego życie to same niewypały. Najpierw EWF… nawet nie był Joberem. Potem ta cholerna sieć pralni [patrz historia] i znowu pudło . Teraz czeka go w najlepszym wypadku kopanie rowów…

The Immortal udało się złapać taksówkę i po chwili był w drodze powrotnej do domu.

Taksówkarz(wesoły): Co tam ? Z kąt pan wraca?

Immortal: Nieważne. Włącz pan radio.

Kierowca włącza radio.

Spiker: … i tym utworem kończy się nasza lista hitów! Teraz czas na wiadomości. Zaczniemy od piłki nożnej. Mecz Brazylia vs. Polska trwa już 4 minuty… i Brazylijczykom udało się strzelić 5 bramek.

Taksówkarz przeklną szpetnie.

Spiker:… A teraz coś dla fanów extremalnych sportów. Ponoć ma powstać nowa federacja wrestlingu. Niejaki Piotr Balicki kontaktował się dzisiaj z TVN’em w sprawie transmisji telewizyjnej… z tego co wiemy TVN odmówił.

Immortal: Daj głośniej

Taksówkarz posłusznie wykonuje czynność.

Spiker: Balicki poszukuje również wreslterów. Ponoć już kontaktował się z byłymi gwiazdami EWF… z tego co wiemy wśród nich jest Jupiter, Vaclav, Psycho i nawet Backstabber. Z tego co się orientujemy Balicki poszukuje także młodych wrestlerów, wiec jeżeli lubisz obrywać krzesłem w głowę tojest to coś dla Ciebie !

---------------------------------------

James wpada do domu i od razu wyciąga z torby laptopa.

Immortal(do laptopa): Szybciej , szybciej!

Johnson wlazł najpierw na Google. Po chwili szukania znalazł oficjalną stronę HVW. Od razu wlazł na pod stronę „Zapisy” , złapał za telefon i dzwoni.

Telefon: Nabór do HVW słucham.

Immortal: Dobry wieczór. Chciałem się dowiedzieć co trzeba zrobić , by zostać przyjętym do tej federacji?

Telefon: Przede wszystkim musi pan być przygotowany na częsty ból i kontuzje… przydało by się też doświadczenie…

Immortal: To akurat mam.

Telefon: hmm… w takim razie proszę się zgłosić do biura pana Balickiego. Tam wszystko zostanie uzgodnione.

-----------------------------------------

James siedział na krześle w „poczekalni” już 40 minut. Balicki miał z nim przeprowadzić rozmowę.

Sekretarka: Panie Johnson pan Balicki zaprasza do biura.

J.J.J. Połkną głośno ślinę i wszedł do biura.

Immortal: Dzień dobry.

Balicki: Dobry, dobry. Proszę usiąść(wskazał na krzesło). A więc chce pan zostać wrestlerem… tak ?

Immortal: No raczej…

Johnson opowiedział mu o swoim treningu, pokazał mu DVD ze swoimi walkami w szkółce.

Po 30 minutach rozmowy

Balicki: Hmm… tak dostanie pan posadę. Teraz gimmick… z tego co się dowiedziałem naszej federacji brakuje potwora, monstrum , które będzie niszczyło zawodników… ty miałbyś do tego predyspozycje fizyczne.

Johnson zaczął gorączkowo myśleć. Z jednej strony sprzeciwianie się z szefem na pierwszym spotkaniu może nie wyjść na korzyść. Jeśli jednak się nie sprzeciwi to resztę kariery będzie bezmózgim osiłkiem.

Immortal: Panie… panie Balicki… mógłbym coś zaproponować? Trochę myślałem nad gimmickiem. Myślę , że bezmózgi potwór nie jest dobrym rozwiązaniem.

Balicki: taak?

Immortal: Myślałem raczej o barwnym cwaniaku, który będzie grał pod publiczność. Będzie chciał skupiać uwagę widzów tylko na sobie. Kogoś , kogo pokochają lub znienawidzą, nic pomiędzy. Kogoś kto zadziała na nich jak Poranna Cholernie Pobudzająca kawa…

Bailcki: hm… to może okazać się ciekawe. Zapytam sowich doradców. Dam panu znać...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jasio siedzi przed TV… właśnie skończyło się Monday night Raw na ESC. O tak Jasio „kochał” wrestling. Nawet miał kilku ulubionych wrestlerów. Najbardziej lubił Dżona Sine, potem Dżefa Hardiego i jego słantom bomb… Przełączył na Polsat.

Jasio(sam do siebie) : Zaraz będą „Kiepscy”… o fuu… jeszcze wiadomości…

Miał już przełączyć , gdy usłyszał słowo wrestling. Jaś zamarł w bezruchu.

Prezenter wiadomości: … nowa federacja wrestlingu powinna ruszyć w kwietniu. A teraz połączmy się z naszym reporterem Abdulem Wisimu Laha, który przeprowadzi wywiad z debiutującym wrestlerem Jamesem Jackiem Johnsonem.

Kamera przenosi nas na Wrocławski rynek. Obok reportera w garniturze stoi wysoki jegomość w okularach przeciwsłonecznych, w białej koszuli i z jeansami na tyłku

Abdul: Dziękuje. O to debiutant HVW! Co Cię skłoniło do zostania wrestlerem?

Immortal: Od kiedy jesteś na ty z The Immortalem?

Abdul(nieco zmieszany): ee… przepraszam. No więc … tego… może przejdziemy na ty?

Immortal: Niech będzie…

Abdul(podając rękę): Abdul…

Immortal(ściskając rękę) : Pan James.

Abdul spojrzał na Johnsona dziwnie…

Immortal: Wiec chciałeś wiedzieć czemu J.J.J. został wrestlerem? Hm… chyba to , że The Immortal od zawsze o tym marzył jest zbyt dziwne, żeby się domyślić… W takim razie : Sława i kasa.

Abdul: Wrestling to bardzo ryzykowny i niebezpieczny sport. Nie boisz się?

Immortal: Po pierwsze co ty możesz wiedzieć o wrestlingu ?

Abdul zrobił się czerwony na twarzy.

Immortal(zdejmując okulary): Po drugie: Popatrz się The Immortalowi w oczy! Co tam widzisz? Hę ? Jest tam strach?

Abdul( w nerwach): N-nie…

Immortal: No właśnie , więc nie zadawaj taki pytań Job-Man’ie.

Abdul: A c-co sądzisz o swoich przeciwnikach w Bettle Royal?

Immortal: A co J.J.J. może o nich sądzić ? Kim oni są , żeby Immortal o nich myślał ? Ale nie, nie … nich Ci będzie… Gotix. Kim jest Gotix ? Jakiś kretyn z opaską na głowie… Krzysinho, Wesley Krzysinho… co to do ciężkiej cholery jest za imię? Mniejsza z tym… wyleci szybciej niż wejdzie. DarkSam, Scott Jameson, Devron Ference, Husar, Izzy Nilsen, Stefan Diesel, Grand, Destroyer, Curtis "C Webb" Woods i wreszcie Mamoru to kolejni Job-Mani. Taa… nie ma się czego bać.

Abdul(niepewnie): E… A-a jak pan myśli… Jak będzie przebiegała walka?

Immortal: Jesteś głuchy , czy nienormalny? J.J.J. powiedział: Nie ma się czego bać. Więc jak walka może wyglądać? Immortal wejdzie na ring i kulturalnie poczeka na resztę. Następnie Immortal weźmie Joberka za łeb i wyrzuci z ringu... Za łeb i z ringu, za łeb i z ringu i jeszcze raz i jeszcze i jeszcze i jeszcze jeden, aż w końcu Immortal zostanie sam. On i rozgrzana do granic możliwości publiczność… Taa… Immortal zadziała na nią jak Poranna, Cholernie Pobudzająca Kawa, bo J.J.J. jest Tym Wspaniałym! Najzaje*istszy z najzaje*ostrzejszych!

Abdul: To już wszystko co chciałem wiedzieć. Dziękuje.

Immortal: Przyjemność po twojej stronie.

Z powrotem w studio.

Prezenter wiadomości: Każdego fana wrestlingu zapraszamy na pierwszą galę High Voltage Wrestling którą można zobaczyć w HVW TV. A teraz piłka nożna….

Jasiowi wypadł pilot z ręki ,a po brodzie ciekłą ślina. Mały chłopiec wiedział , że nie opuści ani jednej gali HVW…

---------------------

Chciałem pokazać dwa światy. Pierwszy , ukazujący prawdziwego James'a. I drugi: J.J.J. w gimmicku. :)

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• Biggmac

1

• JPP

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

I to pokazanie wrestlera z dwóch perspektyw nawet nieźle wyszło ;)

RP bez rewelacji, ale solidny.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Wszystko ok, tylko, kurde... drugi RP dziś w którym występują tak wielkie błędy ortograficzne typu: "przeklną". Ludzie, używajcie litery Ł! :)