Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rise Of The Devil

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Gdzieś na obrzeżach Lublina...14 Marzec 2008

Godzina 23:14

Ciemna noc opętała już całe miasto. Szczęśliwsi własnie spią w ciepłych domach , inni muszą pracować. Miasto otulone mrokiem , żyje swoim życiem. Światła na skrzyżowaniach , pokazują już tylko migające żółte blaski , ulice puste , po których bezwładnie , pędzone porywistym wiatrem ścigają się śmieci...żywej duszy.

(Kamera skierowana na jedno ze skrzyżowań)

Zaraz , zaraz ....coś najdeżdza !

(Wtem zza budynku pojawia się smuga światła , z duża prędkością zbliżająca się w strone obiektywu).

Na czarnym harley'u , na którym lśnią złote skorpiony jedzie postać. Daje się coraz bardziej słychać głośną muzykę...Amada mia amore mio...Postać jedzie bez kasku , długi płaszcz jaki ma na sobie powiewa w rytm wiatru,na swej twarzy ma szalony wyraz , czerwone oczy zdają sie ciskać błyskawice przez całą długość ulicy , zęby zaciśniete a długa grzywa męczona przez wiatr cały czas zmienia położenie. Nie trzeba widzieć twarzy , aby domysleć się , że to On. Only one Real Polish Bad Ass. Ten, który dla własnych celi , jest gotów na wszystko... Motocykl przyspiesza , zdaje się słyszeć głośny warkot silnika.

-Kierunek Wrocłaaaaaaaaw !!! High Voltage !! Nadchodzeeeeeeę !!

I Motocykl zniknął w smudze dymu , kurzu i spalin...

Wrocław Godzina 22:11 15 Marca

Wrocław , miasto przyszłości , przyszłości polskiego wrestlingu. Czy to naprawde możliwe ? Czy znowu kusić los ? Tak. To prawda , znowu widać horyzonty , maniakalne ego rozwinie sie własnie tu. Tu odezwią sie dawne instynkty , oczy przepełnione krwią , znów zaczną pałac gniewem , ręce pokryte pulsującymi żyłami , znów zaczną miotać rywalem . Znów da się poczuć strach , ludzi patrzących na Ciebie. Karmisz sie tym. Karmisz się strachem jakim obdarza innych twa osoba. To sprawia ci radość , nic innego , nikt inny tylko to. Wrestling. To płynie w twoich zyłach , masz to we krwi , z tym się urodziłeś . To jedno ma sens , to jedno może wyznaczyć Ci cel , i tylko to jedno da Ci powód być dalej zyć. Wrestling...

To twoje zycie i kolejna szansa ...tłumy ludzi skandujące ze sześcia twoje imię. Tłumy ludzi podniecone twoim sukcesem , gotowe wydrzeć się z kajdan ograniczeń i z całych sił biec ku Tobie ...Czemu ? Bo jesteś kimś ...Ty , nikt inny Tylko TY. Jesteś najlepszy , i choćby nie wiem co nie masz przeszkód na twojej drodze. Niech tylko inni dadzą sygnał ... i dali ... To jest miejsce , gdzie High Voltage Wrestling , da nam pierwszy show. I ty musisz być na miejscu ...dasz sobie utoczyć krwi , dasz się związać , dasz sobie odebrać wszystko ...ale zostanie Ci pasja , siłą , moc , determinacja i...będziesz Tam.

Harley Przekraczał właśnie kolejne ulice. Wiatr szumiał najmocniej jak mógł i uderzał w korony drzew , niczym na znak prostestu wyczuwając obcego na swoich ulicach miasta. Motocykl miał wyraźny kierunek , nie zastanawiając sie pokonywał kolejne zakręty i skrzyzowania , wywołując chory uśmiech na twarzy prowadzącego. Ciemna noc stwarzała aure , która dawała sercu siłe i nadzieje. Scorp jechał dalej...miał głowe pełną mysli ...w jego podświadomości ukazywały się obrazy z przeszłości ...Wiatr walczył z jego oczami , ale on nie potrafił uronić ni jednej łezki . Widział obrazy z przed lat jakby to było wczoraj ..

....|||||...

...The I.O.O.T powalony , leży cały we krwi to musi być koniec , rywal schodzi do pinu : one....two....Kick OUT !! To niewiarygodne , kick out po takim ciosie , to jest niewykonalne , niemozliwe , on nie miał szans po tym wykopać - ponowny Cover : One....Kick Out !! Monter Sit Up !! Red Eye is Back !! Wstaje , punch , kolejny , kolejny , Fury Attack !! Co co rozbicie , co za moc , co za ogień w oczach , co za ogień w całym ciele !! Nie taguje partner'a ....daje Z siebie ostatek sił !! Side Kick - Głowa między nogami ...Murder !! The Murder PowerBomb... Cover !! Nie ...Nie ...Niee...1.....2....3... !! ..The IOOT zdobywa Tag Team Championship i to on będzie walczył on pas Heavyweight !! Sędziowie muszą zdejmować go z przeciwnika ... wydał z Siebie wszystko ..ale na twarzy wciąz ten chory , złowieszczy uśmiech.....

....|||||...

...złowieszczy usmiech ? Tak , Ten sam usmiech miał Scorp własnie teraz ...kiedy pokonywał już ostatnie ulice za nim miał dostać się na miejsce....jego myśli pochłonął kolejny obraz..

....|||||...

..

-Scorp ...udało Ci się wygrać ostatni match w Tag'u. Udało Ci się zdobyć pasy Tag Team , oraz udalo Ci się zdobyć Title Shot , ale nie zrealizujesz go ..

-Że co ku**a ?

-Dziś przyszedł anons...okazało się że Sponsorzy nas zostawili , a nasza rozwójka w wyniku tego nie ma prawa bytu. Zwijamy sie - i po to was zgromadziłem ...

-Chyba sobie z nas żartujesz ...

-Niestety panowie ...to prawda , nie mam nic wiecej to powiedzenia. Z LWF już koniec , i przykro mi to mówić ale żegnam panów.

-Nie no zaraz mu ...

(Tutaj został przytrzymany przez 6 kolegów , wycofującemu sie prezesowi LWF udało sie ujść tylnim wyjsciem)

....|||||...

..Ten obraz spowodował wyraz wściekłości na twarzy Scorp'a. Harley , zwalniał . Wśród muzyki jaką grała noc zajechał na duży plac , który przy bliższym rozpoznaniu okazał się parkingiem.

Parking Pod Halą , w której odbędzie się Under Pressure I , Wrocław Godzina 23:30

Motocykl został oparty na stopce , Wiatr przygrywa mrocznym świstem ..Alex powoli zsiada z motocykla , ręką poprawia płaszcz i wpatruje się w drzwi sali , a następnie w Dekoracje jakie zostały do tej pory przygotowane. Złote Skorpiony odbijają światła latarni usytuwaonych na około parkingu...IOOT wolnym krokiem idzie na przód w strone środka parkingu. Z ust przy każdym oddechu wydobywa sie para. Grzywka wciąz powiewa na wietrze.

Scorp- A wiec jestem. Te drzwi , i ten budynek to moja szansa i nie zmarnuje jej. Tylko ja ...Only One , Only One Real Polish Bad Ass !! Sukces to moje przeznaczenie i nie nikt , ale to nikt nie stanie mi na drodze. Nie ważne jak wielki jesteś , jak silny jesteś , jak szybki jesteś , bo ja i tak zmiote Cie z Ringu. High Voltage Wrestling ... Nadchodzę w pełni sił , w pełni możliwości i z większą zaciekłością , determinacją i gniewem niźli kiedykolwiek i ktokolwiek z was widział. Balicki chciał mieć gwiazdy ? Bedzie je miał ...ale żadna z nich nie jest nawet w stanie pomysleć co ich czeka. Z młodej piersi , z młodej krwi i z ducha , który we mnie aż pulsuje , wyciągne tyle ile sie da. I nie ważne jak sobie to Balicki obymślił , i nie ważne ile dostanie za to kasy. Ja musze dać z siebie wszystko co mam ....i dam. I udowodnie kurwa wszystkim , że tutaj jest miejsce tylko dla jednego muzyka ...i że to ja bede kurwa grał pierwsze skrzypce !!...

Twarz poczerwieniała , a oczy poczeły jak za dawnych wystepów ciskac pioruny...wiatr rozwiewał konary drzew , ;latarnie oświetlały jego twarz , On chodząc po parkingu mówił dalej..

Scorp(krzycząc)-...Ja jestem The IOOT. Słyszycie mnie ?!! Ja jestem The IOOT...Nie po to przybyłem tu , i po raz 3 topie sie cały w tym biznesie , żeby znowu wszystko poszło na marne , jestem głodny ...i to głodny zwycięstw , tłumów , ringu ....Walki ! Tytuł ? To tylko dodatek do osoby, który naświetla jedynie podkreślając osiągnięcie. Liczy się człowiek ....iżyły se wypruje ale udowodnie wszystkim ile jestem wart. I nie ma tu żadnej kurwa zbędnej dyskusji. Cordoba ? Kto to u diabła jest ? Nie wiem czy jest przy zdrowych zmysłach , czy raczej kierowany chorym porywem , ale skonczy marnie. Nie przepuszcze debiutanckiej szansy ..Debiut ? Haaa ...ale jaki debiut !! To będzie debiut jakiego świat wrestlingu jeszcze na oczy nie widział. To będzie debiut....Mój! Cordoba , mimo iż to początek ...to może być już koniec. Dla jednych przykro patrzeć jak kończą prędzej niż zaczynają ...dla mnie to będzie uczta...będe sie kurwa pławił w rozkoszy wysyłając każdego z nich do szpitala i dając moim fanom to czego chcą !

Oleśnicki ? I może ktoś powie mi , że ten jegomość wyjęty niewiadomo skąd chce zwycięzyć ? Chce ? I don't Give A Damn !! Gówno mnie obchodzi czego on chce....i tak bedzie tak jak ja chce. A ja nie przewiduje opcji innej jak The IOOT stojący na narożniku z uniesionymi rękami. Tłum skandować będzie jeszcze długo moje imię...Venomus..tiaa, ha ha ha ...zaczynam obgryzać paznokcie. Red eye , Real Polish Bad Ass , Scorpion of this Buisiness , nie boi sie nikogo , niczego , nigdzie ...więc kimkolwiek lub też czymkolwiek jesteś możesz zaczać odliczać dni , godziny , minuty , sekundy ...do tego aby stanąć ze mną w ringu , spojrzeć mi prosto w oczy , poczuć ciarki na sobie , i uciekac z ringu z nadzieję że cie kurwa nie złapie. Ale nadzieja matką głupich. Nawet sie nie obejrzysz , a już skonczysz i nie ma do jasnej cholery innej opcji ! Powtórze jeszcze raz NIE MA!!

(echo powtórzyło : NIE MA , NIE MA...)

Psycho....I'm comin for Ya' ..i nie interesuje mnie kim jesteś , jak wiele osiągnałeś ...tym lepiej .. Bo wyzwaniami karmie się na śniadanie. You're mine ...and there is nothing you can do about it! Sądzisz , że jesteś wielki ? Tak , Sądzisz że pokonasz każdego ? oouuu z pewnością , Sadzisz że pokonasz ....mnie ? Tia ?? Ale kurwa ja tak nie saze ...We Will See ..Bo ja choćby nie wiem co bede stał z tobą w ringu na mojej drodze na szczyt ...na SAM KURWA SZCZYT !!

(echo powtórzyło : YT , YT...)

High Voltage Wrestling...Where It All Began...We Will Se ..We will see ....(wrzask) -Przygotujcie sie wszyscy ...„......beacause I am Theeeeeeeeeeee I.O.O......T !!

Wrrrr......Drzewa jeszcze jakiś czas , słuchały echa trzesącego parkingiem. Nieruchoma wrocławska hala słuchała szumu wiatru , Konary uderzały sie bezlitośnie...Zaczynała sie burza...Motocykl , znikł w kurzu i spalinach ..

THE IOOT is HERE !!!......

Edytowane przez IOOT_DZIKO

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

2

• Camp

1

• IIL

1

• Biggmac

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Łał :D Testosteron czuć wszędzie :P

Bardzo ładnie Dziku, strasznie ciekawie będzie w tym 4 way match'u.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Styl:  Jasny

Super! Bardzo klimatyczny RP :-) Chciałbym takie pisać...

Bardzo ładnie Dziku, strasznie ciekawie będzie w tym 4 way match'u.

Racja, bardzo emocjonująca walka się szykuje :)

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Nice, very good piece of Stuff :D

Zaiste będzie ciekawie się zmierzyć z Polską wersją Takera, Kolumbijskim DDP oraz bojownikiem stacji Radia M...4 way będzie gorący! :D

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Fakt, dobra robota IOOT. Widzę że szykuje się ostra rywalizacja, to lubię :)
Nie bierzcie ze mnie przykładu.

• Reputacja:   866
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Najlepszy RP jaki w życiu czytałem..

Wrestling. To płynie w twoich zyłach , masz to we krwi , z tym się urodziłeś . To jedno ma sens , to jedno może wyznaczyć Ci cel , i tylko to jedno da Ci powód być dalej zyć.

Piękne..

Najlepszy RP jaki w życiu czytałem..

Niewiele chyba czytałeś.

BTW co Wy się tak na tego Psycho uparliście? Tylko on tu walczy? Czekam na dzieło Przemk0sa , bo póki co Biały się będzie zajebiście nudził w tej federacji.

To takie luźne rozważania "z boku". Peace.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Psycho jest Celem w 4 Way Dance , a w RP zazwyczaj wspomina sie o przeciwnikach wiec 3 z nas po kolei wspomniało o Psycho...dla mnie to Logiczne.

Poza tym RP jest , jakiej jest.

915802072594e34bce782c.jpg