Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 14.03.2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Backstage: Kane i Edge siedzą w biurze GM. Wchodzi Kevin Thorn.

Thorn: Cześć, Kane. Nadal uważasz że bratanie się z Big Showem to taki dobry pomysł?

Kane: A Ty znowu podważasz moje decyzje?

Thorn: Gość o mało nie połamał mi żeber a Ty mówisz coś o jakiś decyzjach?

Kane: Oplułeś go. Dwa razy pod rząd.

Edge: Hej, wszyscy widzieli że ten drugi raz to był wypadek.

Kane(spogląda na Edga): Nikt Cię nie pytał o zdanie Edge.

Thorn: Tyle że Big Bad GM ma racje.

Kane: Przypadkowo czy nie też nie zniósłbyś takiej zniewagi, prawda?

Thorn: Nie mówimy teraz o mnie. To my tu rządzimy. Big Bad Bastards!

Kane: A ja rządze Big Bad Bastards.

Thorn: Poważnie? Wszyscy są równi a niektórzy równiejsi?

Kane: Jestem założycielem. I mistrzem wagi ciężkiej.

Thorn(chwile milczy): Ja też jestem założycielem. I niedługo moge zostać mistrzem.

Kane: Big Show miał racje...

Thorn: Co?

Kane: Chcesz władzy. Chcesz władzy Thorn!

Thorn: O czym Ty w ogóle kurwa mówisz?!(staje twarzą w twarz z Kane)

Edge(rozdziela ich): Panowie, spokojnie jesteśmy monolitem!

Kane(wbijając palec w tors wampira): Na Wrestlemani zostaniesz ukarany.

Thorn: Ukarany? Na WM mieliśmy dać wspaniały pojedynek Bastard vs Bastard a Ty mówisz o jakiejś karze?

Kane: Zmieniłeś się Kevinie Thorn. Myślisz wyłącznie o sobie.

Thorn: Ja? W takim razie co powiedzieć o Tobie, (z przesadnym akcentem) Big Red Machine?

Edge: Panowie co z Wami? Jedyne czego nam brakuje to konflikt wewnętrzny!

Kane: To on. On mnie prowokuje.

Edge: Prawde mówiąc też nie jesteś bez winy Kane...

Kane: Już Cię kupił? Kupił Cię obietnicą title shota?

Edge: Że jak? Oszalałeś? Staram się być sprawiedliwy!

Thorn: To na nic Edge.....on i tak nie zrozumie. Prawda, Kane? Ja też już czekam na Wrestlemanie. Zobaczymy kto będzie górą.

Kane: Zazdrosć i chora ambicja....chokeslam jest jedynym remedium na Twoje zachowanie.

Thorn: Chokeslam? Może zaatakuj mnie jak Twój przyjaciel Big Show?

Kane: Dopiero na Wrestlemani dojdzie do starcia dwóch Bastardów.

Thorn: Tak....nie licz na przyjacielski pojedynek.(wychodzi)

Kane: I vice versa, wampirze i vice versa.

Edge: Przesadzacie.....

Kane: Daj spokój Edge....chłopak musi nauczyć się szacunku...ale zawsze będzie Bastardem.

Match#1 MITB Qualifying Semifinal

EC Sonny Marella vs Deuce

Końcówka: Deuce wykonuje gorilla press drop, odbija się od lin, elbow drop i pin 1....2...kick out. Wstają, Marella chce zaatakować ale dostaje cutter. Deuce tauntuje i robi corkcrew splash. Kolejny pin 1....2.....shoulder up w ostatniej chwili! Deuce zakłada inverted figure four necklock.....Marella szybko uwalnie się z chwytu i zakłada klasyczne figure four necklock. Jego przeciwnik próbuje się wyrwać, w końcu doczołguje się do lin i kładzie na dolnej noge. Sędzia każe Marelli wstać ten po chwili robi to. Deuce powoli wspina się po linach....dostaje front kick i wylatuje po za ring. Sonny wchodzi na top rope i częstuje Deuca missile dropkick'iem! Potem wrzuca go na ring i spokojnie czeka aż wstanie. "This offer you can refuse" i tornado kick prosto w twarz! 1...2.....3, Marella aawansuje do finału miniturnieju którego zwycięzca wystąpi w Money in the Bank na Wrestlemani 24!

Winner: Sonny Marella

Backstage: Palumbo w czarnej skórze i czarnej bandanie na głowie idzie korytarzem. Przed nim wyrasta Undertaker ubrany tak samo.

Taker: Palumbo....

Chuck: Co? Jestem Italian Bad Ass!

Taker: Poważnie? Po prostu chcesz wyglądać jak Undertaker. Tyle że nigdy nie będzie taki jak ja, dziwko.

Chuck: Dziwko? Nazywasz mnie dziwką?

Taker: Brawo. Szybko łapiesz.

Chuck: Myśle, że musimy raz na zawsze zakończyć te sprawe.

Taker: Myśle.....że naprawdę nie jesteś godny walki z Legendarnym Phenomem. Chcesz mnie udawać?Udawaj.

Chuck: Nie chcesz stanąć ze mną na ringu?!

Taker: Po co? Tydzień temu udowodniłem Ci że jesteś nikim.

Chuck: Okay. Mam teraz mecz.

Taker: I co z tego?

Chuck: Obserwuj go. Dostaniesz wiadomość.

Chuck oddala się, pojawia się Kevin Thorn.

Thorn: Phenom, możemy pogadać?

Taker: Jasne, wal śmiało.

Thorn: Kane chce mnie ukarać na Wrestlemani....powiedział że chce tylko władzy....że Big Show ma racje.

Taker: Wampirze, powiem krótko i po męsku: pierdol to. Kane ma teraz dużo zmartwień i troche przegina...ale jesteśmy Bastards.

Thorn: I to że Big Show rzuca mną o stół nie jest wyraźnym sygnałem że jest naszym wrogiem?

Taker: Oplułeś go. Postąpiłbym tak samo.

Thorn: Widziałeś że nie chciałem tego zrobić! Zastosowałem się do Twoich intrukcji, współpracowałem z nim. Gdzie byli Bastards kiedy ten skurwiel mną rzucał, co?

Taker: Wyluzuj. Powiem Ci że gdyby Show naprawdę Cię zaatakował to Kane na pewno by zareagował.

Thorn: Ciekawe tylko jak.

Taker: Uwierz mi.

Thorn: Niech będzie.

Match#2 Nunzio vs Chuck Palumbo

Końcówka: Chuck, ubrany jak Taker, powala mniejszego rywala big bootem, podnosi go i wykonuje backbreaker drop. Pin 1...2....shoulder up w ostatniej chwili. Palumbo zakłada inverted boston crab. Nunzio krzyczy z bólu i ledwo chwyta się lin. Palumbo wstaje...i szykuje się do chokeslam?! Mały Włoch wstaje i nadziewa się na wyciągniętą ręke Italian Bad Ass...chokeslam! Palumbo jednak nie kończy "wysyłania wiadomości do Undertakera" podnosi Nunzio i .... wykonuje Last Ride! Palumbo składa ręce Nunzio na piersi tak jak to robi Phenom i pinuje 1....2....3! Chuck cieszy się ze zwycięstwa.....gasną światła, na telebimie pojawia się Undertaker mówiący" Chuck Palumbo....on Wrestlemania, you will rest....in...peace!" Światło zapala się, na twarzy Chucka widać ...zadowolenie?

Winner: Chuck Palumbo

Backstage: William Regal rozmawia z Paul Burchillem.

Regal: Cóż....spieprzyliśmy sprawe.

Burchill: Właśnie...nic dodać nic ująć.

Regal: Powiem Ci że spodziewałem się zupełnie czego innego.

Burchill: Ja też.

Regal: Brałem pod uwage rozczarowanie owym Sheamusem ale...ale nie spodziewałem się że ten stary cwaniak Finlay aż tak nas wykiwa!

Burchill: Istotnie....Team Britain upadł jeszcze niżej...

Taylor(podchodząć do nich): O ile w ogóle to możliwe.

Regal: Dave, posłuchaj...

Taylor: Nie, nie. Ja nie mam zamiaru Cię słuchać. To ty posłuchasz mnie. Nie ma Team Britain. I nie będzie. Ciesz się, że nie skopałem jeszcze Twojej lordowskiej dupy, Regal!

Regal: Mocne słowa, Dave. Wiesz, że Sheamus czy jak mu tam walczy dziś z panem Gallowayem? Twoim szkockim uczniem?

Taylor: Co?

Burchill: Przed chwilą się dowiedzieliśmy.

Taylor: A niech to....będe stał w jego narożniku.

Regal: Oczywiście. A my...

Taylor: A Was nie chce tam w ogóle widzieć!(odchodzi)

Burchill: Nerwus.

Regal: Stary Taylor...Paul?

Burchill: Tak?

Rega: Zapewne wiesz, że i tak pojawimy się w tej walce?

Burchill: Rzecz jasna. Team Britain jeszcze nie upadł!

Match#3 Drew Galloway(with Dave Taylor) vs Sheamus O'Shaunessy

Przebieg: Taylor daje Drew ostatnie wskazówki, a na ring przy akompaniamencie ostrego irlandzkiego rocka i zielonych światłach zmierza The Conqueror. Topór kładzie w narożniku zielony płaszcz oddaje sędziemu i szykuje się do walki.

Drew od razu naciera z big bootem, Sheamus unika i wykonuje springboard flying neckbreaker! Nikt chyba nie spodziewał się takiego ataku po wielkim Irlandczyku! Conqueror wykonuje running front powerslam, wchodzi na top rope i kiedy Drew wstaje dostaje flying chlothesline. Sheamus pręży mięśnie, a potem dusi Drew używając lin. Przerywa gdy sędzia dolicza do 5. Arbiter sprawdza czy ze Szkotem wszystko w porządku, Taylor obraża Sheamus. Ten podchodzi do jego narożnika.....i wykonuje low blow kick! Taylor spada trzymając się za krocze, Sheamus obserwuje to z uśmiechem...kiedy jednak się odwraca dostaje big boot a potem reverse sto. Pin 1...kick out. Sheamus wstaje, nie wygląda na zadowolonego! Przez chwile mierzą się spojrzeniami po czym zaczynają się okładać. Irlandczyk powala Szkota robiąc spinning double axe handle. Podnosi go i serwuje one hand chokebomb, pin 1....2....kick out. Conqueror wstaje, ściąga ramiączka swojego kostiumu czeka na powstanie swojego przeciwnika.....Conqueror Driver(Death Valley Driver)! Kolejny pin 1....2...3! Sheamus O'Shaunessy tryumfuje! Celebracje przerywa jednak pojawienie się na rampie Team Britain! Obaj wpadają na ring, Sheamus unika i powala ich double chlotheslinem! Czeka aż wstaną, wtem z tyłu dostaje chairshot od Taylora! Na ring wbiega Finlay i shillelagh trafia Taylora! Finlay wykonuje Celtic Cross na Burchillu a Sheamuss jednocześnie Counqueror Driver na Regalu! Irish Power znów tryumfuje!

Winner: Sheamus O'Shaunessy

Backstage: Szatnia V Team. BDV w koszulce na której widnieje przekreślone wiaderko z KFC biega na ruchomej bieżni, ChaVito w koszulce z przekreśloną flaszką tequilli boksuje w worek.

BDV(podśpiewuje): Jestem zdrowy, jestem zdrowy, zdrowy, zdrowy...

ChaVito: Tak, tak....nie wiem po co tak ciężko trenujemy jak Ty i tak zaprzepaścisz cały nasz wysiłek.

BDV: Jak to?

ChaVito(przestaje boksować i podchodzi do znajdującego się w pomiesczeniu telewizora): Nie rżnij głupa V.

BDV(schodzi z bieżni, ociera twarz ręcznikiem i zarzuca go na ramie): Taki jesteś cwany?

ChaVito: Chce Cię tylko o coś zapytać.

BDV: Pozwól, że najpierw ja o coś spytam.

ChaVito: Okay, amigo.

BDV(wyciąga za szafki pełną butelke tequili): Spytam...co to jest?

ChaVito: To jest flaszka awaryjna.

BDV: Flaszka awaryjna?!

ChaVito: Doktor mi to polecił...mogę wypić w ostateczności. Zresztą(nie pozwala dojść do głosu niedowierzającemu BDV) to Ty się powinieneś tłumaczyć!

BDV: Ja? Niby z czego?

ChaVito: Patrz(włącza dvd)

Na ekranie telewizora widzimy jak Big Daddy V siedzi na ławce przed KFC. W ręce trzyma gazeta za którą ukrywa twarz. W momencie gdy dookoła nie ma prawie ludzi V wstaje. Zakłada czarne okulary, doczepia sobie czarnego wąsa i zakłada melonik. Tak "przebrany" wchodzi do środka.

BDV(modulując głos): Poproszę 4 duże zestawy Hot Spice.

Sprzedawca(nie patrząc na niego): Coś jeszcze?

BDV: Tak....3 szejki waniliowe i duża porcja lodów czekoladowych.

Sprzedawca: Razem 25 dolarów 50 centów(spogląda na V) O mój Boże! Pan Big Daddy V!

BDV(próbując poprawić odpadającego wąsa): Kto taki? To jakaś pomyłka chyba..

Sprzedawca: Jaka pomyłka! Hassan, chodź szybko Big Daddy V tu jest!

BDV wybiega z fast foodu.

Film kończy się, ChaVito z tryumfalną miną spogląda na V.

BDV: No i co....nie znam tego gościa.

ChaVito: Si, si....to pewnie jakiś Twój kuzyn.

BDV: Ostatecznie nie kupiłem tego żarcia.

ChaVito: I nie kupisz..... specjalnie dla Ciebie...zaprosiłem ją!

Wchodzi Ashley w sportowym ubranku.

BDV(mierzy ją wzrokiem pełnym pożądania, po brodzie pocieka mu nawet strużka śliny, szybko jednak opanowuje się)

Ashley: Cześć, chłopcy! No nie patrzcie tak tylko do roboty!

BDV: Jakiej roboty?

ChaVito: Fitness mój tłusty amigo! Czas najwyższy zgubić pare kalorii!

Ashley BDV i ChaVito zaczynają ćwiczyć, w drzwiach pojawia się Ron Simmons.

Ron(obserwuje nieświadomych ćwiczących zażenowanym wzrokiem): DAMN!

Edge rozmawia z Mickie.

Edge: Musze przyznać, że umiesz docenić pomoc...title shot w przypadku wygranej Thorna...to już coś!

Mickie: Hmm...Edge, to nie moja zasługa. Kevin sam Cię wybrał.

Edge: Poważnie? Sukinsyn...nie podejrzewałem go o taką sympatie.

Mickie: No widzisz. Za to ja....no wiesz tak w ramach zadośuczynienia...

Edge: No?

Mickie: Zaprosiłam Marie za tydzień na Smackdown!.

Edge: Zaprosiłaś ją a ona się zgodziła?

Mickie: Tak.

Edge: Mam pytać jakich metod użyłaś?

Mickie: Była grzeczna(Edge patrzy z niedowierzaniem Mickie kładzie prawą ręke na sercu) Słowo.

Edge: Okay, niech będzie. Freak ma teraz walke?

Mickie: Aha...jakbyś mógł...

Edge(przerywa jej): Będe miał na wszystko oko. Leć do niego(Mickie odchodzi, Edge odwraca się i nadziewa na...Sheamusa!)

Edge: Hej, rudzielcu uważaj jak chodzisz!

Sheamus mierzy go wzrokiem i milczy.

Edge: Legendarny Sheamus, tak? Ostrzegam...nie wchodź nam w droge.(mija go)

Sheamus: Jak tylko skończe z Brytami...przyjdzie czas na Was Big Bad Bastards. Nikt nie uchroni się przed The Conquerorem!

Edge(odwraca się do niego): Pierdol się.

Sheamus: Kiss my axe.

Match#4 Kevin Thorn(with Mickie James) vs Leviathan

Końcówka: Thorn dostał spinebuster, Levy wchodzi na top rope, Thorn wstaje, flying shoulderblock...nie Demon zostaje zatrzymany big bootem! Pin 1....2..kick out. Wampir próbuje założyć half boston crab, ale Leviathan spycha go z siebie i wstaje. Irish whip i spear! Levy podchodzi do lin i zaczyna je szarpać...Demonbomb nadchodzi! Kiedy jednak Levy obraca się dostaje potężny chlothesline i wypada po za ring. Fangefd Freak odbija się od przeciwległych lin i powala przeciwnika planchą! Przez chwile obaj leżą bezwładnie po za ringiem, Vampire Lord wstaje i wrzuca oponenta na ring. Sam też wchodzi, podnosi Leviathana, sitout spinebuster i pin 1....2....kick out w ostaniej chwili. Kevin wstaje wraz z Levym i podnosi go do crucifixion! Jednak Demon wyrywa się i spearem wyrzuca przeciwnika po za ring! Jednak...co to? Na ring wchodzi Big Show! Powala Leviathana chlotheslinem a potem robi gorilla press drop po za ring. Sędzia przerywa walke. Big Show zaprasza Thorna na ring, ten przyjmuje zaproszenie. Big Show....wyciąga ku wampirowi ręke! Thorn nie wierzy w intencje olbrzyma i wskazuje na bandaż na swoim brzuchu. Show mówi "I'm sorry" i znów wyciąga ręke. Thorn waha się chwila w końcu ściska dłoń partnera....i zostaje złapany w bear hug, miażdzący jego żebra! Fanged Freak nie może się wyrwać i powoli opada z sił! Na ring wbiega Mickie i próbuje low blow...BS jednak w pore odwraca się i serwuje divie chokeslam. Nie daj wytchnąć Thornowi i znów zaczyna go miażdżyć...."This is Halloween!"!!! Na rampie pojawia się Kane z mikrofonem a za nim reszta Big Bad Bastards!

Kane: Big Show....puść go...NATYCHMIAST!

BS puszcza Thorna, Kane wchodzi na ring! Najpierw pomaga reszcie Bastardów znieść wampiryczną pare potem staje naprzeciw Showa.

Kane: Chcesz być naszym wrogiem...będziesz naszym wrogiem. Ja i Ty....za pięć minut na tym ringu!

Show chce coś powiedzieć, Kane rzuca mikrofon i schodzi do szatni!!! Co teraz?!

Backstage: Kane na korytarzu dogania Big Show.

Show: Odbiło Ci kurwaa? Bójki chcesz?

Kane: Nikt nie będzie bezkarnie bił moich ludzi.

Show: Daj no spokój Kane! Poważnie chcesz się narażać przed Wrestlemanią bo poturbowałem jednego przebierańca?

Kane: Thorn to mój Bastard. I tyle w tym temacie.

Show(uśmiecha się arogancko): Jak chcesz Kane....ja nie zaczynam tej wojny.

Kane: To tylko biznes.

Show: Rozumiem.

Pojawia się wściekły Leviathan!

Levy(do Showa): Co ty sobie myślisz? Nikt nie będzie przeszkadzał w walkach Leviathana!

Show: Opanuj się, bo Ci te mięśnie popękają!

Leviathan: Kane....jesteś szefem tego brandu zrób coś!

Edge(pojawia się nagle): Szefem brandu jestem ja...i mam pomysł.

Kane: Mianowicie?

Edge: Ty i Leviathan...przeciwko Big Show i...

Ric Flair(pojawia się nagle i przerywa za nim stoją Samoańczycy): ...i Umaga!

Leviathan: Okay!

Kane: Brzmi uczciwie. Show?

Show: Chcesz tego...to dostaniesz to. No panie umalowany idziemy.

Show, Flair i Samoańczycy znikają.

Leviathan: Dwie minuty Kane. I jestem(odchodzi)

Edge: Pewnie musiał się odpryskać.

Kane: Bardzo śmieszne.

Edge: Masz jaja Kane.

Kane: Wątpiłeś?

Edge: Nie, skądże, ale(milknie, macha lekceważąco ręka)....będe w narożniku.

Kane: Bądźcie wszyscy.

Edge: Zostawić Thorna i Mickie bez opieki?

Kane: Nic im nie będzie. A przy ringu....może być gorąco.

Edge: Spodziewasz się czyjejś wizyty?

Kane: Nie ufam tam nikomu.

Edge: Okay. Będziemy.

Kane: We are Born....

Edge: to Be...

Taker(pojawia się nagle): Big...

Snitsky(pojawia się): Bad...

Razem: BASTARDS!

Match#5 WHC Kane(with Edge, Snitsky & Undertaker) & Leviathan vs USC Umaga(with Afa Jr, Armando Estrada & Ric Flair) & Big Show

Końcówka: Umaga wykonuje diving headbutt na Levym, obaj przez chwile leżą na ringu a potem rzucają się do swoich narożników! W końcu mamy pierwszą zmiane! Kane i Show wchodzą na ring....dwaj dawni partnerzy....dwaj dawni mistrzowie stoją naprzeciw siebie. Chwile rozmawiają, słychać jak Show mówi "Nie musimy walczyć może być jak dawniej....przemyśl to." Kane odwraca się i podchodzi do lin. Show uśmiecha się tryumfalnie, Leviathan krzyczy "Co z Tobą, Kane?! Walcz!". Kane nie reaguje....Levy klepie go w plecy i przy cheerze widowni wraca na ring i zaczyna brawlować z Showem. Do Kane podchodzi Taker i zaczyna z nim cicho rozmawiać. W tym czasie Show whipuje Leviathana, ten jednak unika jego big boota i powala olbrzyma spearem! Pin 1...2...kick out. Levy wchodzi na top rope....i po chwila spada z niego zepchnięty przez Flaira! Show serwuje Demonowi leg drop a potem zakłada camel clutch! Levy nie może się wyrwać i z nadzieją spogląda w kierunku swojego narożnika....Taker kończy rozmawiac z Kanem, Big Red Bastard wpada na ring....i zostaje powalony Samoan Spike! BS puszcza chwyt i robi sidewalk slam na Leviathanie. Na ring wpada Snitsky i big bootem pozbywa się Umagi. Łysy psychol staje oko w oko z Big Showem! Snitsky wykonuje reverse ddt! Sędzie chce przerwać walke ale dostaje spear od Edga! Wtedy na arene walki wbiega Afa Jr. i Ric Flair. Zaczyna się ostra walka! Undertaker serwuje Estradzie Last Ride i również wchodzi na ring. Afa robi spear na Edgu ale szybko dostaje chokeslam! Snitsky okopuje leżącego Showa, wychodzi po za ring i wraca z krzesłem którym ogłusza olbrzyma a potem dosłownie czyści ring! Łysy jest w szale!!! Samoańczycy i Nature Boy chwile stoją na rampie i kłócą się z Bastardami kiedy jednak Undertaker chce do nich wyjść kierują się w strone szatni. Kane wstaje i spogląda na krwawiącego Showa...potem spogląda na Bastardów i Leviathana. Wzrusza ramionami i cała piątka wznosi ręce w góre...po czym schodzi z ringu....chyba jesteśmy świadkami rozpoczęcia wojny o Smackdown! Big Bad Bastards a przeciwko nim...Big Show, Samoańczycy, Ric Flari...a przecież jest jeszcze Chuck Palumbo, Team Britain i tajemniczy wspólnik Finalya Sheamus the Conqueror....

Smackdown! schodzi z anteny.

łapcie taping :P

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

1

• luki

1

• Shadow

1

• Amarru

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

Nie no wspaniale. Przyczepić się można tylko do tego, że 2 razy nie napisałeś kto wygrał, to znaczy nie napisałeś że nikt nie wygrał :D.

Wszytko jest rewelacyjne. Thorn lekko sie odłańcza i super, bo walka przyjaciół na śmierć i życie na WM trochę nie teges, niech sie pokłucą choćby o lizaka.

The best i tak jest motyw z V Team. Genialne.

Z niecierpliwością czekam na następne.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

No rozkręca się :) Dobrze by było jakby Thorn zostawił ich w cholerę i walczył na własną rękę :)

It's Easy Bein' Sleazy

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Bardzo dobra gala, 9/10.

Dwie minuty Kane. I jestem(odchodzi)

Edge: Pewnie musiał się odpryskać.

Kane: Bardzo śmieszne.

Edge: Masz jaja Kane.

Kane: Wątpiłeś?

Edge: Nie, skądże, ale(milknie, macha lekceważąco ręka)....będe w narożniku.

Kane: Bądźcie wszyscy. To mnie rozbiło,naprawdę Biggmac ma super teksty.

hell yeah :D Gala super :) widać jednak , że Kane'owi zależy na BBB :) no i wreszcie się dowiedzieliśmy , że BRM ma jaja :lol:

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Ja nie wątpiłem, że Kane ma jaja :P

Kane: We are born...

Edge: to Be...

Taker(pojawia się nagle): Big...

Snitsky(pojawia się): Bad...

Razem: BASTARDS!

To już powoli zaczyna zakrawać na Cheerleaderki :P

Pozatym 2 walki bez zwycięzcy na jednej gali? Trochie dużo, ale storyline to pokrywa :grin:

Gala: 6-/6