Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

siema

niech ktoś opisze co trzeba robić żeby wygrać co niektóre walki i jak to zrobić , noi do tego może tez jakieś porady jak robić jakieś chwyty tricki czy coś

7999120247eda8692ffb0.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Rafi86

2

• Champion

2

• wrestlemaniak13

1

• Shadow

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nie ma co, bardzo dokładnie opisałeś problem. Może spróbuj.. pinu? :o

Nie ma co, bardzo dokładnie opisałeś problem. Może spróbuj.. pinu? :o

nieopisuje tu problemu tylko chce zeby każdy coś napisał jakieś ciekawe tricki jak robić czy coś a tak ogólnie to mam taki problem ze niewiem co zrobić zeby wygrac walke last man standing

7999120247eda8692ffb0.jpg

Walkę Last Man Standing wygrywa się przez knock-out(KO)tz,sędzia musi odliczyć zawodnika do 10 jak leży.Aha musisz wykonać finisher,żeby sędzia odliczał. 8)

670856987476cea75c641b.jpg

nieopisuje tu problemu tylko chce zeby każdy coś napisał jakieś ciekawe tricki jak robić czy coś a tak ogólnie to mam taki problem ze niewiem co zrobić zeby wygrac walke last man standing

No to napisz z jakim konkretnie, a nie "nie wiem jak wygrac niektore walki".. co ja mam cholera sie domyslac..

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• IIL
      Też się nad tym zastanawiałem, ale edycja z 2023 roku nauczyła mnie, że nie warto ładować się na tył tak wielkiego stadionu bez lornetki. Jakie miejsca masz zamiar brać? Popyt będzie raczej mniejszy niż w 2023 roku, ale można się spokojnie spodziewać wyników z 2024 roku (~50k). Teraz bilety trafiają dosyć późno do sprzedaży (przedsprzedaż rusza w ten poniedziałek), także można spodziewać się żywego ruchu z biletami. 
    • IIL
      Aż musiałem poguglować, bo nie przypominałem sobie ich walki w PWG i faktycznie, jest... :o     W każdym razie największą furorę jak dla mnie zrobili w Kanadzie na Forbidden Door 2023. Mieli walkę w Tokyo Dome, potem w kraju Kenny'ego to teraz naturalnym byłoby domknąć to waleczką w UK na Wembley Stadium. Omega raczej pasa nie zdobędzie przed All In ze względu na feud z Stricklandem, ale w sumie do tej walki nie potrzebują pasa. Z innej beczki - w końcu jest jakiś r
    • Grok
      Długoletni pracownik ekipy produkcyjnej WWE zmarł. Kilku pracowników i wrestlerów z firmy składa hołd Daveyowi Coatesowi w mediach społecznościowych. Coates pełnił funkcję International Production Managera w WWE. Generalny menedżer Raw, Adam Pearce, jako pierwszy publicznie odniósł się do śmierci Coatesa w sobotę. Pearce napisał: Sędzia NXT Darryl Sharma napisał: Brooks Jensen odniósł się do śmierci Coatesa: Dave Mastiff napisał: WWE News Źródło: WWE prod
    • KyRenLo
      No i elegancko. Tak ma być, a nie jakiś tam program kochających się i szanujących fejsów. Moc musi być. Ciekawostka związana z naszym rozgrywającym: Kto następny? Sami? CM Punk w przyszłości? A Blondas pewnie dalej będzie się bronił, czym tylko może przed przejściem na złą stronę. Aż mi się przypomniał atak, który przeprowadził The Rock. To były dobre czasy. Tamta Road to WrestleMania miła w śledzeniu. Głównie Dwayne zasłużył wtedy na największe pochwały. Cóż, mam nad
    • Grins
      Kurde podoba mi oprawa graficzna tej WrestleManii, ma coś w sobie energicznego, ostatnia oprawa która tak mi się podobała to ta z WM 40 ciężko trafić w moje gusta estetyką ale tutaj na prawdę solidnie to wygląda   Wgl mam teraz taki dylemat teraz już zupełnie się pogubiłem czy dostaniemy zmianę mistrza pierwszego lub drugiego dnia, ogólnie na zmianę mistrza Cody/Orton jakoś nie liczę teraz będą robić wszystko że Orton będzie prowadził w tym programie aby finalnie wielki poszkodowany Cody wy
  • Dodaj nową pozycję...