Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Time to feel the Venom! (Venomus promo)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

8 marca 2008r.

Hala Arena, Poznań

Andy Pietrzak właśnie szedł na kolejną galę Poznań Wrestling Federation (PGF). W main evencie występował jego wieloletni kumpel, znali się od lat i odkąd pamiętał to zawsze interesował się wrestlingiem. Teraz walczy jako Venomus broniąc tytułu championa w handicapie przeciwko jakimś dwóm koksom. Andy ubrany w hawajską koszulę i wytarte dżinsy ćmiczył sobie malborasa, poprawiając od czasu do czasu lustrzanki- odczuł potrzebę posiadania takich odkąd obejrzał Nieugiętego Luke'a z Paulem Newmanem.

Anyway spóźnił się na początek matchu gdyż walka już trwała gdy wchodził na główną galę...

Na ringu namiatało się troje wrestlerów. Jeden miał irokeza i wymalowane na twarzy niby-indiańskie barwy wojenne, drugi widocznie nakoksowany koleś miał stój typowy dla wrestlera- obcisłe majtasy z jakimś badziewnym napisem. Trzeci...trzeci zaś był championem tej całe wsiowskiej federacji. Mimo młodego wieku osiągnął wszystko co dało sie tu zdobyć. Umięśniony, o atletycznej sylwetce. To był Venomus. Wyglądał jakby wzorował się na wrestlerów w starym stylu jak Sting albo inne legendy WcW...zresztą z tego co Andy pamiętał z ich rozmów, Ven w dzieciństwie zaraził się bakcylem pro wrestlingu na jakichś galach na TNT...heh, stare dobre czasy. Krótkie, czarne włosy, na oczach miał wymalowane dwie czarno- zielone ośmioramienne gwiazdy(Andy zapytawszy kiedyś Vena usłyszał, że to coś w stylu Warriora). Anyway na ringu robiło sie gorąco...

Dwoje napakowanych właśnie obijali championa. Irokez trzymał za ręce Vena podczas gdy drugi mięśniak walił jednego puncha za drugim. Sprawa nie wyglądała dobrze ale Venomus nie bez kozery miał przydomek "Poison". Cała sytuacja zmieniła sie diametralnie za sprawą jednego low-blowa. Jadowicie zielony but championa miał bliskie spotkanie z kroczem irokeza który miał teraz wyraz twarzy godny Winnetou na wojennej ścieżce...zdezorientowany zarobił jeszcze stunnera który chyba pozbawił go kilka zębów...Andy nie był pewien z tej odległości. Drugi koleś zebrał dropkicka prosto w twarz. Zanim zdążył wstać Venomus był już na nogach. Szybko wrzucił mięśniaka irish whipem do narożnika i z rozbiegu wykonał pięknego Venomus Splasha. Akcję powtórzył na przeciwległym narożniku- po drugiej akcji przeciwnik obwisł na linach. -Feel my Venom!- krzyczał The Poison oznajmiając koniec walki. Oponent nadział się na Venomous Fanga, potężny Jackknife powerbomb którym zwykle Veno kończył starcia. Mistrz wysilił się jednak i wykonal na leżącym przeciwniku Slowly Poison. Sędzia nawet nie musiał sprawdzać, mięśniak był nieprzytomny. Zabrzmiał gong, Venomus obronił pas! Błyskawicznie wskoczył na narożnik, pokazuąc do publiki Vałki i akcentując -Venomizing!-

Andy powoli kierował się w stronę ringu...doszedł na miejsce akurat gdy Venomus zdążył schodzić z pasem na ramieniu.

-Heh, kolejne zwycięstwo, bro!-

-Siemano Andy! Ano kolesie nie byli zbyt wymagający...co cię sprowadza?- zapytał champ.

-Pamiętasz, mówiłeś, że jako twój menago miałem poszukać w końcu jakąś porządną federację? No to mam dobrego newsa Ven...nowa organizacja, High Voltage wrestling jest pod wrażeniem twoich dokonań i chciałaby cię mieć u siebie...maja już sporo gwiazd z AWF i EWF...Backstabbera, Vaclava, Jupitera, Psycho...sama śmietanka...

Venomus przez chwilę oniemiały stał w miejscu. Od lat marzył by stanąć naprzeciwko takim gwiazdom jak 'stabber albo Biauy. Teraz ma szansę to zrobić.

-Ej, ty walony skurwielu z gwiazdkami! - usłyszał za sobą. To Irokez z grymasem bólu podskoczył do Vena...- Domagam się kurwa rewanżu na następnej gali, zrozumiano? Pas będzie mój...- reszty nie zdążył powiedzieć gdyż przyjął na klatę kolanko Venomusa, zgięty z bólu, jednego Powerbomba później leżał nieprzytomny na złamanym stole komentatorskim...Venomus rzucił mu pas na głowę.

-Bierz szmato, ja startuje w wyższej lidze...- po czym nie przejmując się, razem z Andym skierował się do wyjścia...

13 marca 2008r

Wrocław, wnętrze hali HVW

Venomus właśnie wychodził z gabinetu prezesa High Voltage Biggmaczyńskiego ze świeżo podpisanym kontraktem. Tym razem miał na sobie czarne dżinsy, t-shirta tegoż samego koloru z zielonym napisem "Fell my Venom", na nosie lustrzanki podobne do tych Andy'ego...

Kierował się wzdłuż długiego korytarza mijając szatnie innych wrestlerów. Ven znał już swoich przeciwników...W 4 way dance zmierzy się z I.O.O.T'em, Jakimś kolesiem który jest maniakiem religijnym oraz Kolumbijską odmianą DDP, w tym tylko, że koleś upatrzył sobie szmaragd. W wypadku zwycięstwa zmierzy się z samym Psycho One. Ven nie mógłby sobie wymarzyć lepszego debiutu...4 way i Biauya lokomotywa... W końcu doszedł do szatni z napisem Venomus. Uśmiechnął się do siebie. Teraz nadszedł jego czas...

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Venomus

2

• estevez

1

• Undertaker_4don

1

• Biggmac

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Poznań Wrestling Federation (PGF)

Błąd w skrócie;)

Venomus właśnie wychodził z gabinetu prezesa High Voltage Biggmaczyńskiego ze świeżo podpisanym kontraktem

Prezesem jest Piotr Balicki a nie Vlad:) Jak już mówiłem, póki co puszczam płazem takie błędy:)

Poza tym zaskakujące (jak na debiutanta) jest okazanie szacunku dla doświadczonych wrestlerów:)

Kolumbijską odmianą DDP, w tym tylko, że koleś upatrzył sobie szmaragd

Uuu wiem, że Emilio może być podobny do DDP ale w ogóle nie myślałem o nim tworząc mojego zawodnika.

Ogółem mi promo się podoba.

Edytowane przez Undertaker_4don

Bardzo ładne promo ;) Podoba mi się.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Danke, danke! :D

Za błędy sorasy gdyż późno pisałem... :D

Uuu wiem, że Emilio może być podobny do DDP ale wogule nie myślałem o nim tworząc mojego zawodnika.

Po prostu emerald mi sie z Diamondem skojarzył...mogłeś jako finishera dać: Emerald Cutter :wink:

Poza tym zaskakujące (jak na debiutanta) jest okazanie szacunku dla doświadczonych wrestlerów:)

Heh, po prostu umiem docenić bardziej doświadczonych z racji ich trudu włożonego w osiągniecie rangi weteranów... :D

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

(..)Uuu wiem, że Emilio może być podobny do DDP ale wogule...

*w ogóle

Sorry za nic nie wnoszący do dyskusji post, ale dwa błędy w jednym wyrazie... :???:

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi