Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 11 03 2008

Undertaker_4don

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://images23.fotosik.pl/134/886431c0e1468f5d.jpg

ECW 11 03 2008

Backstage: Holly Devil i Knox idą sobie korytarzem i natykają się na niedomknięte drzwi do szatni dziewczyn z Extrem Expose. Zaglądają przez szparę i widzą, że na ławce leżą ubrania dziewczyn. Uśmiechają się do siebie i patrzą dalej słyszą czyjeś kroki. To Vince McMahon wychodzi z szatni. Oboje udają, że całkiem przypadkiem się tam znaleźli.

Vince - Co wy tu robicie?

Holly - My...Eee. Tylko.

Vince - Macie za dużo wolnego czasu tak? Dawno nie mogliście sobie powalczyć?

Knox - Nie narzekamy na brak zajęć.

Vince - Właśnie widzę zajmujecie się podglądaniem innych! Przyda się jeszcze jeden mecz z ECW na Wrestlemanie.

Holly - Dostaniemy shota?

Vince - Dostaniecie? Tutaj nie ma nic za darmo! Więc dziś będziecie walczyć o #1 Contender do ECW Tag Team Championship.

Knox - Kto będzie naszym przeciwnikiem?

Holly - No właśnie, kto?

Wszscy milkną z korytarzem idą dziewczyny z Extrem Expose w ręcznikach jeszcze są nie do końca suche. Wchodzą do szatni i zamykają drzwi. Kelly Kelly otwiera drzwi i zwraca się do nich.

Kelly - Nasz prysznic się zespół, więc skorzystaliśmy z waszego nie gniewacie się?

Holly - Eeee. Niiiiiiiiiiiie.

Kelly - To dobrze (i zamyka drzwi)

Wyszyscy jeszcze chwilę wpatrują się w miejsce gdzie stała Kelly. Vince odzyskuje już świadomość.

Vince - No, więc. O czym ja mówiłem? Przeciwnika poznacie przed meczem. Tak. Nara chłopcy.

Knox - Czemu nie było nas w szatni? Czemu? CZEMU?!

Holly - Nie ma, co płakać ciesz się, że masz szansę na WM!

Tag Team Match #1 Contender ECW Tag Team Championship

Mike Knox & Holly Devil vs Miz & John Morrison

Końcówka: Miz pcha Devila na liny ten omija Clotheslinu i zmienia się z Knoxem. Mike łapie Miza za szyję i wrzuca w narożnik spada na niego grad Punchy. Miz pada na ziemię Knox bierze rozbieg i wbija się w niego kolanem. Zmiana z Devilem ten podnosi Miza i Snap Suplex, spogląda w stronę Morrisona i pokazuje mu środkowy palec. John chce wejść na ring, ale sendzia zatrzymuje go. Devil podnosi Miza i Irish wip szykuje się do Back Body Drop, ale Miz sprzedaje mu DDT i czołga się w stronę Johna zmiana. John zakłada Head Locka i wbija Devila w narożnik kopie go kilkakrotnie w brzuch i One Arm Bulldog pin 1...2.Kick out. John podnosi Devila i pcha go na liny Dropkick. Morrison wchodzi na narożnik i Diving Elbow. Zmiana z Mizem. Miz wbiega na ring, Devil już powoli wstaje i Mizard of Oz pin 1..2..Shoulder Up Niewiarygodne! Devil podnosi się Miz punchuje go, ale na Hollemu nie robił wrażenia. Devil łapie go za i wpycha do swojego narożnika kilka punchy i zmiana z Knoxem. Devil jednak zostaje jeszcze na podwójną akcję łapią Miza i wbijają go na narożnik i Double Super Suplex z Top Rope pin 1..2..Przerywa Morriosn. Knox powala go Clotheslinem, Devil łapie Johna i Devil Slam. Miz chce zaatakować go od tyłu, ale Knox powala go Bicycle Kickiem pin 1...2....3

Zwcięzcy: Mike Knox & Holly Devil zdobyli title shota

Backstage: Kali idzie korytarzem i wydziera się na Shane.

Shane - Kali to nie moja wina, że mój ojciec nie powiedział nam, kto będzie twoim przeciwnikiem.

Kali - Co?

Shane – Skup się Kali jesteś tutaj największy i nikt Ci nie dorówna.

Kali – Kali mistrz za trzy niedziele?

Shane – Tak Wrestlemania jest za trzy tygodnie. Oczywiście, że zdobędziesz pas, ale skup się na dzisiejszym meczu.

Na końcu korytarza widzą Vinca ten czeka na nich.

Vince – Witam. Gotowi, a raczej gotów do walki?

Kali –Ta.

Shane – Kali jest gotowy jak zawsze. Tylko jestem ciekawy, kto będzie jego oponentem.

Vince – Jeszcze kilka minut i będzie go widział na ringu.

Shane – No właśnie kilka minut nie możesz nam powiedzieć wcześniej Tato?

Vince – Tato. Och próbujesz wzbudzić we mnie jakieś emocje? Nie uda Ci się to mogę tylko powiedzieć, że Kali będzie miał godnego przeciwnika. Lepiej pośpieszcie się, bo jeszcze chwila i sędzia ogłosi Count out.

Wrestlemania Elimination Match do 4 Way ECW Championship

Kali vs Mark Henry

Koncówka: Kali siłuje się z Markiem na środku ringu. Obaj zawodnicy dają z siebie wszystko. Kali pcha Marka na liny i powala go Big bootem. Kali odbija się od lin i Leg Drop pin 1...2..Kick out. Kali podnosi Marka i wbija go w narożnik atakuje z łokcia, ale Mark zatrzymuje mu rękę. Henry zakłada Arm Locka i uderza Kaliego w plecy, Kali pada na kolana, a Mark kopie go w brzuch. Kali pada na ring Mark bierze rozbieg i Splash pin 1..2..Shoulder up Mark podnosi Kaliego i zakłada Bear Hug, Kali próbuje się wydostać udaje mu się. Zmęczony stoi na środku ringu Mark odbija się od lin i Kali wykonuje Back Body Drop pin 1..2..Kick out. Kali podnosi Marka i Chokebomb pin 1..2...Shoulder up. Kali patrzy na Marka, który podnosi się powoli Kali zakłada Claw. Henry wierci się ale pada na ziemię i Kali zwycięzca.

Zwycięzca: Kali obronił title shota

Backstage: Vince przegląda jakieś papiery. Do pokoju wchodzi Dreamer.

Tommy – Słuchaj stary.

Vince – Zaraz. Zaraz pukałeś?

Tommy – Co?

Vince – Kultura musi być.

Tommy – Odezwał się przykład do naśladowania.

Vince – Dobra, czego chcesz.

Tommy – Może dostane dzisiaj walkę?

Vince – Nie ma szans karta pełna.

Tommy – Za tydzień chce znaleźć się w karcie. Zrozumiano?

Vince – Hehe. Dobrze będziesz mógł sobie powalczyć. Nawet mam dobry pomysł. Tag Team March Dreamer & Tazz vs Kali & Shane McMahon.

Tommy – Zrób sobie lepiej fotkę synka, bo możesz go nie poznać!

(Tommy wychodzi, a Vince patrzy na niego zdziwionym zwrokiem)

Handicap Match

Mick Foley vs Elijah Burke & CM Punk / Kofi Kingstone

Końcówka: Mick trzyma Burka w arm locku. Elijah stara się wyjść, ale Mick kontruje każdą próbę wyjścia. Foley wykonuje Neckbreaker i po raz kolejny Arm Lock biegnie w stronę lin i wyrzuca Burka za ring. Punk wybiega z narożnika, ale zostaje powalony Clotheslinem. Burke wstaje i wraca na ring powala Micka dropkickiem. Punk wraca do narożnika. Burke doprowadza Foleya do swojego narożnika i zaczyna się brawl po chwili zmiana z Punkiem. CM bierze rozbieg i atak kolanem łapie Micka i Bulldog pin 1..2.Kick out. Punk wchodzi za liny Foley wstaje i Spingboard Clothesline, Mick jednak łapie go za rękę i Arm lock. Punk stara się wyjść, ale nie wychodzi mu to najlepiej Mick odpuszcza i wykonuje Body Slam. Foley czyści narożnik i łapie Punka i Suplex. Mick wbiega na narożnik, ale Kofi przeszkadza mu wykonać skok ten łapie go za głowę i Tornado DDT na ziemię. Mick rozochocony wbiega na ring tam jednak Punk wita go Enziguri i zmienia się z Elijahem. Ten pcha go na liny i Drop to hole. Elijah podnosi Micka i Elijah Experience ale Mick kontruje i DDT pin 1...2..przerywa Punk. Mick łapie go za głowę i Double Arm DDT, odwraca się do Elijaha ale dostaje Elijah Express pin 1...2.Shoulder up. Elijah podnosi Micka ten jednak szybko przejmuje inicjatywę i Double Arm DDT pin 1..2..3

Zwycięzca: Mick Foley

Na ring wbiega Kofi Kingstone 540 kick, ale nie trafia i Mick zakłada Mandible Claw. CM Punk powoli wstaje Mick odpuszcza Kofiemu i zakłada Claw Punkowi. Ostatecznie odpuszcza i łapie za mikrofon.

Foley - Nawet w dwójkę nie poradziliście sobie z Legędą Hardcoru. To dopiero początek mojego panowania w ECW. Na Wrestlemani pokaże naprawdę, na co mnie stać i żaden Tommy Dreamer mnie nie powstrzyma. Bez wątpienia będę następnym mistrzem, ECW.

(Na ring wbiega Tommy Dreamer zaczyna się brawl oboje są wsciekli. Mick łapie Tommego do Double Arm DDT ale ten kontruje i Dreamer DDT. Tommy podnosi pas w górę i schodzi z ringu.

Koniec Gali ECW

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Undertaker_4don

1

• luki

1

• Shadow

1

Top użytkownicy w tym temacie

Krótka była coś ta gala ;) Main Event nawet, nawet ale trochę czegoś mi w nim brakowało ...

It's Easy Bein' Sleazy

• Urządzenie:  Android

Nie przykładasz się za bardzo :/

Segment na początku super. Kali ma spoko gadki, tylko Shane mógłby być bardzie Edge'owy. Przed ME powinien być chociarz krótki segment typu "pokonam cie" - "nie bo ja cie". Ale jedno mi się strasznie podoba - Foley wymiata i tak ma być.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"