Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jedyny godny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

28 lutego 2008

Widzimy całą planetę ziemia. W pewnym momencie obraz przybliża się do Europy, potem do Polski,

następnie Gdańska. W końcu zatrzymuje się na gdańskim rynku. Kamera chwile obraca się do okoła

Własnej osi, aż w końcu wyłapuje bardzo wysokiego, dobrze zbudowanego mężczyznę, zmierzającego do trzech

grubych ludzi gadających po niemiecku. Znajduje się już ok.20 m. przed nimi. Powoli wyciąga

kastet z jednej z kieszeni. Jednak nagle jego uwagę przyciąga plakat wiszący na jednym z budynków

reklamujący High Voltage Wrestling. Mężczyzna czyta treść plakatu ok.5 minut. Gdy w końcu odrywa

wzrok od plakatu i obraca się w kierunku, w który zmierzał, zamiast trzech mężczyzn widzi odjeżdżający

autobus. Nerwowo uderza kastetem w ściane, trochę ją krusząc. Po chwili wyciąga telefon komórkowy

i wybiera numer, po czym przykłada telefon do ucha.

-No siema, tu Husar.Pamiętasz jak wspominałeś, że gdy mieszkałeś w USA,trenowałeś w szkole wrestlingu?

Potrzebuje twoiej pomocy.

Obraz robi się czarny

07 marca 2008

Na obrazie pokazuje się twarz mężczyzny, zwanego przez kolegów Husarem, która sugeruje olbrzymi wysiłek.

Gdy kamera się oddala, wiadomo już dlaczego. Husar wyciska nad głowę dużą sztangę z olbrzymim obciążeniem.

Po chwili trochę gruby mężczyzna średniego wzrostu, który ma z 40 lat odzywa się: Dobra Husar na dzisiaj starczy. Musimy jeszcze

porozmawiać.W tym momencie olbrzym, podchodzi do trenera.

Mężczyzna:Widzę, że intensywnie trenujesz.I bardzo dobrze. Niestety, jak wiesz będę musiał wyjechać do makaroniarzy, aby przejść operację kolana.

Husar:Ja tam bym się brzydził.A tak serio czego chcesz?

Mężczyzna:Zastanawia mnie, w jaki sposób taki sła.., taki mało znany bokser jak ty dostał pracę w HVW ?

Husar:Normalnie złożyłem papiery i się dostałem.Tak w skrócie.

Mężczyzna (patrząc na husara ze ździwieniem):Mógły byś jednak przedstawić wydłużoną wersję?

Huasr:Muszę? No dobraaaa.No więc w środę udałem się do biura HVW. Podszedłem do recepcji i zanim jeszcze zdążyłem co kolwiek powiedzieć,

sekretarka podała mi nieanonimową ankietę o nazwie: "Kariera zawodnicza w przeszłości". Szybko ją wypełniłem i oddałem tej samej gościówie.

Ta chwilę poczytała ją i powiedziała, że się ze mną skontaktują.

Z jednego z pokoi ktoś wyszedł. Nie widziałem wtedy jeszcze kto, bo uderzył we mnie jakiś pracownik, czy ktoś.

Ponieważ trafił mnie w to cholernie ranne ramie, a akurat przechodziła jakaś zjefajna laska, postanowiłem zaprezentować swoje

umiejętności, wykonująć temu koleśowi tego nooo, hiper rzuta, czy jak on tam się zwał.

Mężczyzna;Powerbomb.

Husar:No właśnie, wykonałem mu tego powerbomba, na stół.Po czym widząc przestraszony wzork sekretarki,

postanowiłem się oddalić.Gdy wychodziłem, zerknąłem jeszcze na tego faceta co wcześniej wyszedł na korytarz.On też na mnie spojrzał.

I w tym momencie poczułem dziwny dreszcz, którego nigdy wcześniej nie czułem. Mimo, iż ten facet nie wyglądał na zbyt mocnego, wolę

z nim nie zaczynać...

Mężczyzna(przerywając Husarowi):Dobra, idź tam pogonić cyganów, czy co wy tam rasiści robicie.na dzisiaj koniec.(odchodzi, ale przy drzwiach odwraca

się jeszcze i mówi:)I pamiętaj o treningach, a wrazie gdybyś natrafił się na walkę z jakimnś bydlakiem, którego nie był

byś wstanie podnieść, wiesz co robić?

Husar:Nisko głowa i albo płetwy, albo łokcie. Powtarzasz mi to co godzinę, od siedmiu dni.

Obraz robi się czarny

11 marca 2008

Pokazuje się nam jakieś mieszkanie obwieszone flagami i godłami Polski.W tym momencie słychać dzwonek do drzwi.

Drzwi otwiera nie kto inny jak olbrzymi Husar. Dostaje od jakiegoś małego człowieka pare kartek, i idzie do stółu.

Bierze jeszcze swoją kartkę z jednej z pułek i siada przy stole.

W końcu ten cwaniak od komputerów, dał mi info na temat moich rywali.No to co my tu mamy.Jeden z nich był mistrzem walk ulicznych.

Niejaki Gotix. Taa, jasne. Założe się, że na naszej dzielnicy, chłopak nie przetrwał by nawet tygodnia.Teraz kolejny:James Jack Johnson. Cwaniak z USA,( Pod nosem : no przynajmniej bedzie kogo gnębić ) ,

który, nawija jak murzyn.Z kim jeszcze będę się musiał zmierzyć: metal, świr z jackassu... Nie ważne. I tak ich pokonam, BO TYLKO JA, PRAWDZIWY PATRIOTA, TYLKO JA, PRAWDZIWY POLAK, JESTEM GODNY BY BYĆ MISTRZEM POLSKIEJ FEDERACJI WRESTLINGU!

Obraz robi się czarny

Edytowane przez AGNKP
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AGNKP

2

• Biggmac

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Niezłe, przypadło mi do gustu.

W ogóle przyznam że masz ciekawy gimmick. Mimo że prywatnie brzydzi mnie nacjonalizm to taki gimmick mi sie podoba-oryginalny i dobrze sie zapowiadający ;)

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Ja też w życiu prywatnym nie przepadam za nacjonalistami. ;) . A wybrałem taki gimmick gdyż... a zresztą za długo by pisać. Choć swoją drogą, można by było stworzyć temat "Skąd pomysł na gimmick waszego wrestlera" lub coś w tym stylu. :roll: