Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Juppozo promo

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tle zaczyna grać „Lostprophets – Rooftops”…

“When our time is up,

When our lives are done,...”

Widzimy urywek jednej z walk Jupitera, w prawym górnym rogu ekranu widnieje logo francuskiej telewizji TF1, a wokół słychać ogłuszające krzyki fanów wrestlingu. Na ringu Jupiter chwyta Toola za rękę i irish whipem posyła w kierunku lin. Tool odbija się od nich i trafia prosto w chwyt Jupitera, który momentalnie wykonuje Belly to Belly suplex!

Francuski komentator niesamowicie przeżywa walkę: Sawa, żu sę komłi! Łiiiiiii! Łiiiiiii! Żupitehhhhhh!!!! Żupitehhhhhhhhhh!!!!!!!!!!

Muzyka w tle wciąż rozbrzmiewa, lecz ściszona jakby o pół tonu, a obraz się zmienia. Teraz widzimy Jupitera siedzącego w jakiejś siłowni, siedzącego na jakiejś ławeczce tak, że widać go tylko od pasa wzwyż, ubranego w czarną koszulkę z logiem Guiness z twarzą skierowaną lekko w lewą stronę kamery…

Jupiter: Wrestling jest dla mnie całym życiem. Kocham to robić… kocham walczyć… Nieważne czy się przegrywa czy wygrywa. Jeśli się kocha to co się robi, to jest to wtedy najważniejszy czynnik pozwalający wytrwać i przetrwać wszystko… Moja miłość do wrestlingu jest tak głęboko zakorzeniona w środku, że nie wyobrażam sobie wybrać innej drogi życiowej….

“Standing on the rooftops everybody scream your heart out.

Standing on the rooftops everybody scream your heart out...”

Znowu widzimy filmik z jednej walk Jupitera tym razem ze znaczkiem jakiejś japońskiej telewizji. Fani wyją z zachwytu, a na ringu Jupiter chwyta Hangmana za nogę i wrzuca w narożnik, za którym stoi Mind Mower. Obaj panowie zaczynają okładać biednego Kraba różnego typu ciosami, pod którymi Hangman pada. Jupiter podnosi go, więc i wykonuje Double Arm DDT!!!

Ho SA! Ma su rata kami lej!!! Dżu Pi Ter! Koooooo saaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Znów Jupiter na wizji: Czy czuję się gwiazdą?... haha (Jupiter robi lekki ruch w tył z uśmiechem na twarzy)… Broń Boże nie. Nie uważam abym był gwiazdą. Mam taką pracę, a nie inną, robię to co robię, a że przy okazji jestem trochę więcej rozpoznawalny to nic na to nie poradzę… Miło mi kiedy ludzie chcą sobie zrobić ze mną zdjęcie lub uścisnąć dłoń, ale do gwiazdy mi bardzo daleko…

“All the love I’ve met

I have no regrets...”

Tym razem urywek walki pokazywanej w Stanach... Rottweiler zamroczony i rozbity w narożniku! Jupiter powoli, skołowany zaczyna się podnosić! Dochodzi do Rotta, uderza Uppercuta po czym bierze potrzebny rozbieg ... I uderza Extra Deathkick!!!!!

Oh my gooood!!!!! Oh my gooooooooooooddddddd!!!! Extra Deathkick on de Rotwejler!!!!!

Znów Powrót na siłownię i Jupitera siedzącego na ławeczce...

Jupiter: Nie, nie, nie… Nic z tych rzeczy… Mam dopiero 28 lat i nie mam zamiaru kończyć kariery. Ten przydomek oznacza tyle, że po prostu na wrestlingowej scenie w Polsce jestem aktywny już prawie 10 lat… Będę walczył jeszcze długo… mam taka nadzieję… Chodzą też głosy, że wymyślili to moi przeciwnicy, którzy nie chce się za mną spotkać w ringu… haha… Żartuję oczywiście… Prawda jest taka, że jestem sprawny fizycznie w 100% i jestem w stanie wyjść na ring z dosłownie z każdym...

Standing on the rooftops everybody scream your heart out...”

Filmik z telewizji włoskiej... Fani niesamowicie cheerują gdy Jupiter pokazuje swoje „J” i podnosi Backstabbera. Umieszcza jego głowę między nogami (cheer narasta), wnosi do pozycji pionowej i tak trzyma przez parę sekund. Wreszcie wykonuje Zielonego Mściciela (Piledriver)!

Bambino pizza milano!!!!! Siiiiii!! Siiiiiii!!!! Jupiterozzo łinozooooo!!!!! Jupiterozzooooo!!!

Jupiter: Dla mnie nowa federacja, to nowe wyzwania, nowe pojedynki… nowy rozdział w życiu… reszta to przeszłość, reszta jest nieważna… Nie ważne czy byłeś kilkunastokrotnym mistrzem, czy siedziałeś w więzieniu za morderstwa, czy byłeś śmieciarzem… To kim jesteś teraz i na co Cię stać pokaże ring… Albo wyjdzie się jako zwycięzca, albo jako przegrany… są dwie drogi… I w wygraniu walki nie pomoże Ci przeszłość…

“Standing on the rooftops

Waiting till the bomb drops...”

Tym razem polska telewizja i polscy kibice dopingujący walczącego Jupitera... Jupiter chwyta wstającego Psycho za głowę po czym uderza Russian leg Sweep ! Podnosi go, kopie w żołądek po czym próbuje wykonać Powerbomb jednak Psycho, siedząc na ramionach Jupka , zaczyna uderzać go w głowę .. Jupiter jednak zachowuje zimną krew i wgniata w ring Powerbombem rywala !!

Fantastyczna akcja!!! Powerbomb na Łajt Dewilu!! Jupiteeeer rozgrzewa publiczność do białości tym rzutem!!!!

Znów Jupek na ekranie: Co ja mam im powiedzieć? Żeby się nie poddawali? Że jak każdy debiutant muszą przejść ciężką, długą i wyboistą drogę?... Oni to na pewno wiedzą… Najważniejsze aby nie rezygnowali po porażce… Jedna, dwie, dziesięć… Nie ma różnicy ile razy się przegrało… Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni… Byleby szybko i łatwo nie rezygnować…Kto wie, może wśród tego młodego narybku jest jakiś nowy Hogan, Samoa Joe czy Juice…

“Scream your heart out.

Scream your heart out...”

Tym razem urywki z DSF... Jupiter łapie Bubbę za rękę i wykręca ją do tyłu... Bubbowski próbuje się wyrwać, lecz nagle Jupek kopie go w plecy i tym samym od siebie odpycha - lekko zdezorientowany Bubba się odwraca i... Jupiter powala go Spearem!!

Iś hajse srajse!!! Szpichrrrrr!!! Szpichrrrrr!!!! Dżupitechrrrrr!!! Ja wooooolllllll!!!!!

Znana siłownia ponownie: Dołączyłem do tego rosteru dlatego, że chcę walczyć… Chcę robić to co umiem najlepiej i to, co najlepiej mi wychodzi… Tytuły? Zaszczyty?... Pewnie będę miał ochotę coś osiągnąć, a dla mnie najważniejsza jest cała ta federacyjna otoczka i walka… A co się stanie w trakcie, to pokaże tylko czas…

This is all we got now everybody scream your...”

Muzyka cichnie a transmisja się urywa…

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Juppozo

2

• theGrimRipper

1

• mu

1

• Biggmac

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

mogłeś jeszcze przypomnieć , że w bilansie naszych walk , w rubryce zwycięstwa masz zero , panie pyrka . :D a promo całkiem fajne . :D
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

He :) Dowaliły mnie te teksty Zagranicznych Komentatorów :P NICE :)

Miło się czytało :)

It's Easy Bein' Sleazy

Noo nie co ukrywać: bardzo dobre promo :D Pomysł z komentatorami przedni.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Niekiepskie promo, ale widzę, że na wyspach zarazili Cię brit-popem ;-)

Nie, żebym nie lubił LP, ale jak ich widzę w teledysku, to aż mnie odrzuca :/

No, ale nie będę się czepiał, bo dla mnie, dla odmiany, theme zagrają chłopaki z Cardiff (tylko Estewu musi wprowadzić zmiany) ;P

Dzięki wielkie starałem się :D

Niekiepskie promo, ale widzę, że na wyspach zarazili Cię brit-popem

I tu się mylisz. Zaraziłem się tym utworem podczas proma Jeffa Hardy'ego przyd bodajże NWO :D

To co chłopaki? Let's get ready to ruuuuuuuuuuumbleeeeeeeeee!! :twisted:

53541565549537ccb6a05f.jpg