Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA impact! 06.03.08

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jim Cornett wychodzi na ring.

Jim - Witam wszystkich. Mam dla was ważna rzecz do ogłoszenia dziś jest dzień bez interwencji. Nie można przeszkadzać innym w walce raz na jakiś czas każdemu to się przyda. Dziś zobaczymy mecz uczestników Monster Ball w tag team match i tu małe sprostowanie na DX odbędzie się 2 falls match ale zwycięzca pierwszej połowy wygrywa title shota do WHC, a drugiej do X title.

Tag Team Match

Petey Williams & Booker T vs Scott Steiner & Sonjay Dutt

Końcówka:

Na ringu walczą Petey i Scott. Pierwszy pręży swoje muskuły, na co Steiner wybucha śmiechem ale zaraz po tym łapie Kanadyjczyka i Irish Whip o liny i potężny Spinebuster. Petey lezy wbity w ziemie. Scott kładzie nogę na Williamie i to on teraz pręży swoje muły. Po chwili jednak zmienia się z Sonjay’em, który wskakując na rink robi Leg Drop na Kanadyjczyku. Petey jednak jakoś odczołguje się do lin i zmienia się z Bookerem, który ścina Dutt’a potężnym Clotheslin’em. Następnie wstaje i lekko podskakuje czekając, aż „Guru” wstanie, kiedy już to następuje sprzedaje mu Superkick. Podchodzi do Scotta pokazując na walizkę i następnie łapie go za głowę i dusi przy linach. W tym momencie Sonjay wykonuje Dropkicka i Booker wisi na najwyższej linie. Dutt wychodzi na narożnik i wykonuje Gillotin Legdrop. Przeciwnik wypada za ring. W tym momencie Petey wbiega na ring i wypycha przeciwników za ring. Następnie wchodzi na narożnik i przepiękny Moonsolt. Wciąga Dutt’a na ring, kilka kicków i Canadian Destroyer. Próba pinu: 1 – 2 – 3 . Pin Fall.

Zwycięzca: Petey Williams & Booket T.

Po walce Petey wchodzi na liny i pokazuje publiczności, że będzie następnym mistrzem.

Backstage: Abyss idzie szybkim krokiem i wali pięścią w szatnie Stinga.

Abyss - STING! Chodź tutaj!

JC - Abyss! Koniec tego. Dzisiaj nie pozwalam na takie akcje.

Abyss – DX! zabije go!

JC - Ładnie powiedziane na DX możesz robić co Ci się podoba ale dzisiaj nie możesz!

Single Match

Sting vs Tomko

Końcówka:

Sting wrzuca Tomko w narożnik i Stinger Splash. Łapie go i Irish Whip w drugi narożnik i znowu Splash. Sting wychodzi na linę i 10 puch on head. Publiczność odlicza razem z nim. Po wykonaniu akcji przeciwnik stacza się na matę. Sting wychodzi na narożnik i Frog Splash. Podnosi go i DDT. Następnie łapie go i zakłada Scorpian Deathlock. Tomko krzyczy z bólu. Po kilku chwilach zdołał jednak doczołgać się do lin. Wstaje i teraz to on przejmuje inicjatywę. Łapie Sting’a, Irish Whip o liny i potężny Big Boot. Podnosi przeciwnika, kick i Powerbomb. Tomko wstaje i widzi, ze na rampie pojawił się Kurt, podchodzi do lin i zaprasza go do siebie. Okazje wykorzystuje Sting, który wnosi na ring swojego basseball’a. Kurt podchodzi do ringu ale sędzia nie pozwala mu do niego wejść. Sting obraca Tomko i sprzedaje mu kilka uderzeń w brzuch swoim kijem. Kurt widząc to odchodzi, a Sting wykonuje Scorpion Deth Drop. Sędzia rozpoczyna odliczać: 1 – 2 – 3, pin fall.

Zwycięzca: Sting

Backstage:

AJ spotyka przychodzącego z ringu Kurta.

AJ – Kurt czemu tam poszedłeś?

Kurt – Tomko wybrał już swoją stronę, nie mogłem znieść tego, że mnie zdradził.

AJ – ale to jest mój Tag partner, jak będziemy wałczyć na Lockdown?

Kurt – oto się nie przejmuj, już mam plan jak zmusić go do powrotu.

Kurt poklepuje AJ’a w ramię i odchodzi zadowolony.

Single Match

Abyss vs AJ Styles

Końcówka:

AJ łapie przeciwnika i Irish Whip o liny, robi unik raz w górę i raz w dół i potężny Dropkcik. Abyss leży na macie. AJ wyskakuje na narożnik i Shooting Styles Press. Podnosi go i low Dropkick. Przeciwnik łapie się za kolano. Ale po chwili wstaje i łapie AJ’a, ciska w narożnik i podsadza go na nim. Kilka chopsów w twarz, AJ ogłuszony. Łapie go i Super Suplex. Styles leży wbity w ziemie. Abyss podnosi go i wykonuje Chokeslam. Następnie wychodzi za ring i przynosi swoje pinezki. Sędzia pokazuje mu, że to niedozwolone. Wrestler nie zważa na groźby i rozsypuje je na macie. AJ widząc to wyskakuje na liny i Flying Squirrel. Abyss jednak nic sobie z tego nie robi. Zdenerwowany Styles odbija się od lin ale Abyss to wykorzystuje i Black Hole Slam na pinezki. Sedzia przerywa walkę.

Zwycięzca: AJ Styles przez DQ.

Po walce Abyss podnosi AJ’a i wykonuje Chokeslam na pinezki. Następnie łapie na wpół przytomnego Styles’a za głowę i krzyczy Sting, Sting!

Backstage widzimy Brother Ray’a, który mówi Devonowi jak ma walczyć aby dziś wygrać. Podchodzi do nich JB.

JB – witam panów. Devon, jak zamierzasz wygrać w dzisiejszej walce?

BD – No…

Przerywa mu Brother Ray.

BR – nie pytaj się go jak on ma wygrać ale zapytaj się ich jak oni mają przegrać! L.A.X.!, MCMG, pamiętajcie na DX 3D dostaną title shotym a co za tym idzie zostaną nowymi Tag Team Champami!

Triple Three Match

Homicide vs Brother Devon vs Alex Shelley

Końcówka:

Poza ringiem znajduje się Devon. Schelley i Hommicide walczą między sobą. Podchodzą jednak zbyt blisko lin i Dududley to wykorzystuje. Łapie ich za nogi i wyciąga za ring. Chwyta przeciwników za głowy i uderza nimi w barierki. Ogłuszeni, nie wiedzą co się dzieje. Po chwili jednak łapią Devon’a i podwójny Irish Whip na barierki. Oboje biorą rozpęd i podwójny Dropkick. Wchodzą na ring i zaczynają znowu walczyć między sobą. Homicide wykonuje One Hand Bulldog’a, a Shelley rewanżuje się Springboard Tornado DDT. Alex łapie przeciwnika i Tiger Suplex to Pin. Sędzia odlicza: 1 – 2 … Homicide wyrywa się. Następnie wstaje, odbija się od lin i Yakuza Kick. Łapie on ogłuszonego Alex’a i wykonuje na nim Gringo Killa. Próba pinu: 1 – 2 - … Devon przerywa liczenie. Podnosi on Homicide’a i Saving Grace. Próba pinu: 1 – 2 – 3… Pin Fall.

Zwycięzca: Brother Devon

Imapct kończy się.

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KIL

1

• Simson

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

fajnie się czytało...

Scott kładzie nogę na Williamie i to on teraz pręży swoje muły.

hehehe to mnie rozwaliło

i ten mroczno wyglądający feud między Stingiem, a Abyssem

Monster vs. Icon - to byłby fajny podtytuł do PPV, w którym Main Eventem byłaby walka rozwiązująca ten feud.