Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

niespełna 17-letni 19-latek... :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Tytuł to cytat z niezastąpionego Dariusza Sz. :P

Niecierpiałem go, niecierpię i będę go niecierpiał, tak mi dopomóż Bóg.

Gość piszczy jak w czasie orgazmu (owszem ,komentowanie w stylu Basałaja tzw. "partia szachów" też jest fatalne), zmienia ,wykrzywia, przeinacza wymowę nazwisk, myli zawodników, nie umie liczyć do 3, gada takie pierdoły i absurdy, że szkoda mówić, źle interpretuję sytuacje na boisku (nie widzi fauli, zagrań ręką, karnych)

PO PROSTU ŻENADA

Gdy półtora roku temu wyrzucili go z tvp odetchnąłem z ulgą, teraz gdy się znów tam ,,wepchnął" stałem się bardziej nerwowy :evil:

Koniec wstępu

Temat założyłem dlatego, iż teraz trwają mistrzostwa, za niedługo igrzyska, na polsacie sport wimbledon, wiećcodziennie będzie mnóstwo tekstów w stylu tego w temacie. Niektóre śmieszne, niektóe debilne, wiekszość - posiadająca obie te cechy :)

No to co? Wpisujemy żeby się pośmiać....

D.SZ o Ronney'u " Niespełna 17-letni 19-latek"

o Ronney'u "schodzi [Runi (wymowa oryginalna pana SZ.)]"

"druga połowa będzie trwała 3 minuty"

" jeśli Łotwa wygra z Holandią, a dziś Niemcy przegrają zCzechami,

to wejdą Czechy i Niemcy" niedokładny cytat

G..Mielcarski mówi o jakiejśc sytuacji, D.Sz nie zgadza się z jego interpetacja i sadzi: Jeśłi tak było, to daj Boże zdrowie" :?

M.Iwański "Cassano ratuje honor bułgarskiej piłki" (po strzleniu przez niego gola w 94 minucie meczu)

J.Basałaj Przy zmianie zawodnika ,nagle mówi o nim : "ucieka z boiska"

Na razie tyle...

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• rey023

1

• Deliquent

1

• Dejv

1

• Diesel

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

hehe moj cytat z tych mistrzostw to chyba szpakowski:

"Francuzi gniotą Chorwatów" ;)

texty inne:

,,Żmuda krąży jak elektron wokół jądra Bońka"

,,Polacy na biało czerwono,a Norwegowie w strojach odwrotnie pokolorowanych"

,,bracia deBoer z których większość gra w Barcelonie"

,,goooooooooooolllllll!!!a nie jednak tylko rzut rożny"

to tylko niektóre z kwiatków :)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Szpakowski moiom zdaniem to jeszcze nic w porównaniu do Szaranowcza to jest dopiero pojeb,najbardziej blyszczal wtedy kiedy komentowal skoki narciarskie juz nie pamietam tych jego tekstow ale wiem ze krew mnie zalewala,równiez jak był mistrzostwa swiata w Koreii i Japoni te jego teksty w studiu np. podczas finału Niemcy-Brazylia jak zaczał mieszac o religi i pilce noznej w Brazylii tego sie kurwa slchac nie dalo,nie wiem co on jeszcze robi w tv:/

576009130413fce83f1b12.jpg

Mnie najbardziej rozjebał komentarz nie wiem kogo i w jakim to było meczu (ale to już było pare lat temu) jak komentator zarzucił hasłem w stylu : " ... i teraz prosze państwa kibice na stadionie podnoszą czerwone szaliki o niebieskich barwach." Prawie leżałem na podłodze jak to usłyszałem :) .

Czerwone szaliki o niebieskich barwach.......

Buehehehehe o kurwa!!!

Zajebiste :)

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

• Reputacja:   1

Hehe, jak dla mnie to nr. # 1 jest po dziś dzień Jacek Banasikowski :P Wszaq 3 razy wygrał "drewniany" mikrofon... Ten to ma talent :)

Szaranowicz też jest cienki jak cholera, jeszcze rusza tą głową jakoś gwałtownie, jakby z kołyski wypadł w dzieciństwie. No i "Piotr Fronczewski..." :) Kilka dobrych lat temu, nieźle komentował NBA.

Ahh, no i najgoszy "ekspert" w kraju - Jerzy Świątek komentujący NBA w Canal +. Człowiek qrwicy dostawał, gdy słuchał jego gadania "Łoliss źle zagrał do Tasziona", "eee eee eee eee.. ładna jest gra Pistons, bo grają ładną koszykówkę" itd.

46204812740b7d45acaa48.gif

Nie wiem czy dokŁadnie to byŁy te sŁowa, ale Szpakowski powiedziaŁ coś takiego: " Figo strąciŁ kolejnego goŁębia ".
Człowiek przede wszystkim.
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 604 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Cudów się nie spodziewałem, ale wyglądał bardzo przeciętnie...Chciałem by trafił do NXT, bo jakoś w głównym rosterze w dłuższej perspektywie nie wróżę mu wielkiej kariery. No i jeszcze teraz ten ring name losowany na 20 letnim kompie z Windows Millenium
    • KyRenLo
      Nie sposób się nie zgodzić. Charlotte wygląda jakby dusza i serce było gdzie indziej. Program z Tiffy słaby. Walka jak na oczekiwania i umiejętności średnia. Gdyby tak porównać ją do Becky i jej powrotu, to jak niebo i ziemia. Oczywiście moje zdanie wiadoma sprawa. Pewnie to najbardziej prawdopodobny scenariusz, że to właśnie Blondas ściągnie z niego ostatecznie złoto. Liv Morgan:  
    • ManiacZone
      Ogłaszamy pierwsze turniejowe starcie ❗️ Aron Wake ostatnim razem był bliski zdobycia Mistrzowskiego Pasa, jednak teraz musi znaleźć inny sposób, aby ponownie zbliżyć się do tytułu. Nie będzie miał łatwego zadania bo na jego drodze stanie zawodnik, który zachwyca fanów swoją determinacją i stylem - Syriusz Dziedzic. Jak myślicie, który z tej dwójki przejdzie do finału? Tymczasem zapraszamy do linku poniżej, gdzie znajdziecie wejściówki na show: https://stage24.pl/events/mzw-4692 Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage Maniac Zone
    • KyRenLo
      Dwie nowe walki. Mistrz w akcji i dalsza kontynuacja pewnej rywalizacji:
    • PpW
      PpW vs Mystic Festival - More Brutal Than Metal, widzimy się już 4 i 5 Czerwca w Gdańsku! 🔥 🎟️ 𝗕𝗶𝗹𝗲𝘁𝘆 / 𝗧𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝘀: https://bit.ly/MysticFestival_Tickets_2025 🇵🇱 Pękające stoły, potężne rzuty, uderzenia krzesłem, ryzykowne skoki i emocje, których nie znajdziesz nigdzie indziej - to właśnie jest PpW, czyli najbardziej hardkorowa rozrywka w Polsce. 💥 Po raz pierwszy gościmy ich na MYSTIC FESTIVAL 2025. 🔥 👉 PpW Ewenement to federacja profesjonalnego wrestlingu z Warszawy, działająca oficjalnie od 2021, ale historią i pasją sięgająca lata wstecz. Organizuje cykliczne gale, na których sport, teatr i rozrywka łączą się w jedyne w swoim rodzaju widowisko, które angażuje publiczność, buduje napięcie i dostarcza niezapomnianych wrażeń. 🗓️ Pokazy PpW na Mystic Festival odbędą się w środę (4.06) i czwartek (5.06), 𝘄 𝗦𝘁𝗿𝗲𝗳𝗶𝗲 𝗖𝗵𝗶𝗹𝗹. - 🇬🇧 Shattering tables, powerful slams, chair shots, daring jumps, and emotions you won’t find anywhere else – this is PpW, Poland’s most hardcore entertainment. 💥 For the first time, they’re coming to Mystic Festival! 🔥 👉 PpW Ewenement is a professional wrestling federation from Warsaw, officially active since 2021, but fueled by a passion and history that go way back. They organize regular shows where sport, theater, and entertainment collide in a one-of-a-kind spectacle that draws the crowd in, builds tension, and delivers unforgettable thrills. 🗓️ The PpW shows will take place at Mystic Festival on Wednesday (4.06) and Thursday (5.06) in the 𝗖𝗵𝗶𝗹𝗹 𝗭𝗼𝗻𝗲. 🎟️ 𝗕𝗶𝗹𝗲𝘁𝘆 / 𝗧𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝘀: https://bit.ly/MysticFestival_Tickets_2025Przeczytaj na fanpage.
  • Dodaj nową pozycję...