Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Czy moglibyście mi polecić gale, które powinno się oglądnąć (klasyczne). Nie ważne z jakiej federacji, ja tylko chciałbym obejrzeć najlepsze gale ;) Z góry thx
  • 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

1

• SixKiller

1

• Milos

1

• nttn

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   48
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

hmm może SummerSlam 1992 na stadionie Wembley ?

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

To się nie nadaje do QZ, tylko do Dyskusji. Przenoszę.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Z tych w miarę dostępnych to FMW King Of The Deathmatch 1996. Kilka dzikich deathmatchy, w szczegolnosci ME (Exploding Barbedwire : Terry Funk & Mr. Pogo vs Hayabusa & Masato Tanaka), a także, z tego co pamiętam, występ Micka Foleya oraz Shawna Michaelsa w roli sędziego. Także Wrestlemania 14, czyli można by rzec początek Attitude Ery. Ewentualnie WM 3. Ja widziałem tylko dwie ostatnie walki, które nie zrobiły na mnie wielkiego wrażenia, ale entertainmentowe smarty a Ameryce mają o niej bardzo dobre zdanie, dla niektórych jest najlepszą ze wszystkich WM'ek.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grins
      Tak wczoraj pisaliśmy o tym że WWE nie potrafi przyjąć krytyki na klatę okazuje się że ESPN rezygnuje z ocen gal WWE Ciekawe dlaczego, serio w tej federacji nikt nie potrafi przyjąć krytyki i sprężyć poślady i zacząć coś robić aby poprawić produkt, dla mnie to jest już lenistwo, tylko doić kasę i nic nie robić, chociaż ostatnio coś tam robią ale to i tak dalekie od ideału.  Jeszcze lepiej, a oni znając życie wejdą mu do dupy w całości i komuś podłożą, niech trzymają Obiego z dala od tego
    • Grok
      Po odejściu z WWE Brian „Road Dogg” James został zapowiedziany na dwóch eventach. Wiadomości o tym, że James – członek WWE Hall of Fame – opuścił kreatywny zespół WWE, pojawiły się w zeszłym tygodniu. Teraz potwierdził swój udział w konwencji pod koniec miesiąca. Squared Circle Expo ogłosiło obecność Jamesa na ich evencie w Indianapolis (Indiana) w dniach 27-28 marca. View this post on Instagram A post shared by Squared Circle Expo (@squaredcircleexpo) James reunuje się też ze swoim partnere
    • Grok
      Jeff Jarrett i Conrad Thompson niedawno porozmawiali o Konnanie w najnowszym odcinku podcastu My World. Z doniesień wynika, że Konnan jest obecnie hospitalizowany w San Diego, gdzie niedawno amputowano mu jedną nogę z powodu komplikacji zdrowotnych. Jarrett zdradził, że wysłał SMS-a do Konnana zaraz po usłyszeniu tej wieści i zauważył, że ten był w dobrym nastroju. Jarrett stwierdził: Jarrett wypowiedział się też o ogromnym wpływie Konnana na sukces WCW Nitro, podkreślając, że sprowadz
    • KyRenLo
      AEW Dynamite: A na koniec tygodnia będzie gala PPV. W tym roku jeszcze nic z AEW nie oglądałem, ale może dla gali PPV zrobię wyjątek.
    • KyRenLo
      Już pękło 200 tysięcy: Do rekordu pewnie daleko, ale na podium Blondas podobno wskoczył. WWE róbcie z Blondasa teraz Homelandera i problem z głowy. 
  • Dodaj nową pozycję...