Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Luźna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Czyli teraz już pytanie bezpośrednio do Estewu i Bigmacca : Czy mam napisać coś jeszcze???

Możesz przemianować to na RP i będzie spokój:)

• Odpowiedzi 380
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

51

• mu

40

• Fedor124

38

• Juppozo

28

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

OK dzięki.

Sorry,że tak zawracam głowę, ale w końcu (pewnie jak każdy) chcę, aby wsszystko wyszło jak najlepiej :grin: .

Skoro tak można, to ja zmieniam Promo na RP i będę już miał spokój... :-)

Do końca przysyłania RP, zostały dwa dni, a tylko tyle prac? Ludzie, spieszcie się!!!!!!

Na Rookies Royal, RP napisało tylko 6 osób :) Na 13 :(

Na Rookies Royal, RP napisało tylko 6 osób :) Na 13 :(

Się ciesz. Będziesz mieć większe szanse na wygraną...

Ja sie nie mogę doczekać RP-ków moich rywali, jeśli ich poziom będzie taki jak Promów...to zapowiada sie iście soczysty match! :twisted:

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  iPhone

Niech moderatorzy powysyłają ponaglenia na PW.

Niektórzy gracze mogli po prostu zapomnieć o terminie.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Termin jest do środy więc spokojnie:)

Ja napisze jutro moje RP do końca bo już mam większość ale brakuje wykończenia a nie mam ostatnio czasu.

Ja też zdążę więc się nie obawiajcie:) termin do środy, więc w środę wieczór będzie:))

53541565549537ccb6a05f.jpg

dawaj na irca , juppie . :twisted:
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Reputacja:   22
  • Urządzenie:  Windows

No przeciez jeszcze tyle czasu, mój RP oczywiście jutro w godzinach wieczornych.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Zeby nie bylo, to co napisalem to RP, nie promo. Troche krotkie, wiem, ale nastepnym razem bedzie dluzsze :D
Nie bierzcie ze mnie przykładu.

dawaj na irca , juppie .

hehe, spać poszedłem :twisted:

[ Dodano: 2008-03-19, 23:59 ]

pamiętajcie że mam fory bo u mnie godzina w plecy :twisted: :twisted: :twisted:

53541565549537ccb6a05f.jpg

pamiętajcie że mam fory bo u mnie godzina w plecy

Heh

Okej skończyłem pisać...zapraszam do oceny i krytyki (na pewno takowa bedzie) mego pierwszego, debiutanckiego RP'ka...trochę się z nim męczyłem i liczę na konstruktywne wypowiedzi...Enjoy! :D

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 100 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 018 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 184 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 573 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 883 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      Kto nie widział niech żałuje i nadrabia najlepsze Dynamite w tym roku. Poziom ringowy na miarę PPV.  Chyba jedna z najlepszych walk kobiet w historii AEW a na pewno na tygodniówce 20 minut świetnego starcia to powinien być finał turnieju z resztą na Cagematch też genialne oceny. Ospreay vs Alpha trzecie ich stracie znowu banger. Super atmosfera świetnie to wyglądało w TV. Wyprzedana hala debiut Walking Weapon. Najlepiej oceniane Dynamite w historii na Cagematch.
    • Attitude
      Za nami kolejny odcinek AEW Dynamite, który tym razem odbył się pod motywem przewodnim "Spring BreakThru". Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Na otwarcie zobaczyliśmy półfinał w kobiecym turnieju im. Owena Harta. Po wyrównanej walce Mercedes Mone pokonała Athenę. Toni Storm jeszcze pojawiła się wśród kibiców i pogratulowała Mone. Link do filmu Adam Page na zapleczu skonfrontował się z Kazuchiką Okadą i The Young Bucks. Link do filmu Z kolei u mężczyzn doszło jeszcze do walki z etapów ćwierćfinałowych. Tajemniczym rywalem Adama Page'a okazał się być Josh Alexander. Page wygrał, ale Alexander i Kyle Fletcher po walce zaatakowali zwycięzcę. Link do filmu Hurt Syndicate rozprawili się z Gates Of Agony i obronili pasy tag team. MJF próbował ponownie przekonać Sheltona Benjamina i Bobby'ego Lashleya, by dołączył do nich... oferując im towarzystwo atrakcyjnych kobiet. Sheltonowi dał jeszcze swój zegarek. Nadal jednak Lashley nie ufa Maxwellowi. Link do filmu Link do filmu W pierwszym z półfinałów męskiego turnieju im. Owena Harta Will Ospreay pokonał Konosuke Takeshitę. Link do filmu Main eventem było starcie o pasy trios. W Death Riders kontuzjowanego PACa zastąpił Jon Moxley. Z kolei partnerem Katsuyori Shibaty i Samoa Joe okazał się być... Powerhouse Hoobs. Joe poddał Moxleya i tym samym doszło do zmiany mistrzów, co celebrowała potem szatnia. Link do filmu Skrót: Link do filmu Dla przypomnienia, Collision już dzisiaj w nocy. Zapowiedziano: * ROH World Television Championship: Komander (c) vs. Nick Wayne * AEW TNT Championship: Adam Cole (c) vs. TBD * Mercedes Mone & Harley Cameron vs. Julia Hart & Kris Statlander (Toni Storm na komentarzu) * Josh Alexander & Konosuke Takeshita vs. Tomohiro Ishii & Rocky RomeroPrzeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • Mr_Hardy
      Josh Alexander is ALL ELITE!! Dla mnie bardzo fajna niespodzianka. Nie miałem pojęcia kto może być wild card. Myślałem o kimś z rosteru, ale to by było głupie jako wild card. Potem może Naito,Bushi, Cobb 🤣 A tu taka fajna niespodzianka w postaci Josha. Przestałem oglądać TNA także kompletnie mi wypadło z głowy, że Josh kończy z TNA.    
    • Kaczy316
      No ile razy można oglądać to samo, ogólnie mimo, że dalej jest lepiej i to o wiele niż za Vinca, to poziom trochę leci w dół z czasem i to widać, przecież patrząc na 2023, a teraz to jest spora różnica, w sumie nawet patrząc po 2024, a teraz to jest dosyć duża różnica w poziomie gal i prowadzenia story, Tryplak zaczyna się trochę bawić w Vinca, zaczyna inwestować w momenty co odbija się na jakości cotygodniowego show, a jak pokazał Vince takie coś nie jest dobre ani dla oglądalności ani nawet dla biznesu, jednak wierzę, że Tryplak nie zepsuję tego tak mocno jak Vince i produkt dalej będzie przyjemny do oglądania, ogólnie dalej jest pomimo widocznego spadku poziomu w porównaniu do początków rządów Huntera.
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH Prelude To Spring BreakThru Data: 12.04.2025 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: Springfield, Massachusetts, USA Arena: MassMutual Center Format: Taped Data emisji: 17.04.2025 Platforma: YouTube.com Komentarz: Caprice Coleman & Ian Riccaboni Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
  • Dodaj nową pozycję...